Fatih Harbiye - General Discussions - Comentarii
+11
dea05
dana4699
iulianagl
Andreea_Miha
DENISA
Admin_dea05
petronela
turkisfan
Deya.Andreea
Elly
costearamona
15 participanți
Pagina 11 din 20
Pagina 11 din 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Fatih Harbiye - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:
e frumos mai ales ca primul sezon e comedie...ea nebunatica si saraca el profesor care la inceput face un pariu cu prietenul sau ca o va stila si o va face o cantareata de succes....bineintele ea la incepu va face numai prostii innebunindu-l pe domn profesor...
Dinn pacate traducerea facuta din turca in engleza nu-i chiar asa de buna iar noi am tradus asa cum am putut si sunt multe faza netraduse pentru ca nu le-am gasit , iuliana , narcisa si alte fete stiu despre ce este vorba m-au ajutat cu acest serial.
aici ea a aflat de pariu de la mama lui...uita-te sa vezi ce urmeaza....
https://youtu.be/Qe9SO2lH3SE?t=23m49s
ce am mai ras aici cand isi face dus cu hainele pe ea....
https://youtu.be/Qe9SO2lH3SE?t=38m53s
iar aici o scoate la masa in oras...
https://youtu.be/inr0GT2CKDA?t=1h1m21s
si primul lor dans
https://youtu.be/inr0GT2CKDA?t=1h11m59s
sa nu uitam primul sarut
https://youtu.be/Vkv5Ivoro9E?t=6m7s
si cel mai frumos sarut..
https://www.youtube.com/watch?v=d9bVJSZhS5g
Multam tare mult..o sa ma uit si eu.Nu stiu daca la ep ca momentan nu prea am timp dar la scene cu ei sigur.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:Vai, sa nu-mi spuneti ca ia omorat pe amandoi Sinasi si Neriman, ca zau ca m-am uitat degeaba la acest serial.Eu vreau sa ramana cu Macit nicidecum sa moara cu Sinasi de mana.
Nu cred...cel putin pe ea nu cred.Cum spun ca fac sez doi.Si as spune ca nici pe Sinasi ..parca il vad in sez urmator...ne-a lasat cu indoiala
Andreea_Miha- vip
Admin_dea05 a scris:
e frumos mai ales ca primul sezon e comedie...ea nebunatica si saraca el profesor care la inceput face un pariu cu prietenul sau ca o va stila si o va face o cantareata de succes....bineintele ea la incepu va face numai prostii innebunindu-l pe domn profesor...
Dinn pacate traducerea facuta din turca in engleza nu-i chiar asa de buna iar noi am tradus asa cum am putut si sunt multe faza netraduse pentru ca nu le-am gasit , iuliana , narcisa si alte fete stiu despre ce este vorba m-au ajutat cu acest serial.
aici ea a aflat de pariu de la mama lui...uita-te sa vezi ce urmeaza....
https://youtu.be/Qe9SO2lH3SE?t=23m49s
deci la primul link care l-ai pus am ras cu lacrimi...
Saracul pian..saracele lui degete..
Andreea_Miha- vip
Buna dimineata!!!
Am facut o poza cu Macit.... asa ca sa va mearga bine astazi!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t739p10-neriman-macit-creatii-anda#377368
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t739p10-neriman-macit-creatii-anda#377368
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimineata!!!
Multam..superba
Andreea_Miha- vip
eu nu mai pot de dragul luiAndreea_Miha a scris:
Multam..superba
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
eu nu mai pot de dragul lui
si mie imi place..imi pare rau ca nu il vedem in serial zambind mai mult..
Andreea_Miha- vip
mie imi place asa nici mai mult ca strica...Andreea_Miha a scris:
si mie imi place..imi pare rau ca nu il vedem in serial zambind mai mult..
Admin_dea05- Admin
Promo sezon 2 ..nu-mi vine sa cred ce schimbare avem....deci Neriman isi ia partea de avere iar el saracul ajunge un boschetar... s-a schimbat roata se pare...
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 06 Aug 2014, 10:18 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Fetelor sper ca nu-l lasa astia prea mult cu barba.... ..oare ce s-a intamplat cu el ?..pare asa distrus!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
mie imi place asa nici mai mult ca strica...
dap...
Andreea_Miha- vip
Admin_dea05 a scris:Promo sezon 2 ..nu-mi vine sa cred ce schimbare avem....deci Neriman isi ia partea de avere iar el saracul ajunge un boschetar... s-a schimbat roata se pare...
Dar ce s-a intamplat ? Ca erau impreuna in ultimul ep din sez 1.
Sa inteleg ca tatal i-a retras numele averea ca a lasat-o pe Pelin, si a preferat-o pe Neriman ..? Dar si asa tot nu inteleg de ce el e boschetar si ea bogata..ce a facut l-a lasat si Neriman pe el...
Andreea_Miha- vip
Ma mai gandesc la o varianta poate Sinasi a murit iar Neriman acum se razbuna..prima data a renuntat la iubirea ei pentru Macit , asta suferind o depresie ajunge sa mearga brambura pe strazile Istambulului de numai stie nimeni nimic de el...apoi si-a recapatat intreaga mostenire de la mama sa inclusiv o parte din firma ca sa o distruga pe zgrimturoaica Pelin...Ma gandesc ca avem si o trecere in timp dar nu mult....Andreea_Miha a scris:
Dar ce s-a intamplat ? Ca erau impreuna in ultimul ep din sez 1.
Sa inteleg ca tatal i-a retras numele averea ca a lasat-o pe Pelin, si a preferat-o pe Neriman ..? Dar si asa tot nu inteleg de ce el e boschetar si ea bogata..ce a facut l-a lasat si Neriman pe el...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Ma mai gandesc la o varianta poate Sinasi a murit iar Neriman acum se razbuna..prima data a renuntat la iubirea ei pentru Macit , asta suferind o depresie ajunge sa mearga brambura pe strazile Istambulului de numai stie nimeni nimic de el...apoi si-a recapatat intreaga mostenire de la mama sa inclusiv o parte din firma ca sa o distruga pe zgrimturoaica Pelin...Ma gandesc ca avem si o trecere in timp dar nu mult....
Da dar si daca moare Sinasi nu inteleg de ce ea l-ar lasa pe Macit ...sa il invinovateasca si pe el dar chiar sa ajunga atat de rau .. sa vrea razbunare dar ce sa aibe cu Macit ? Macar sa il ajute din umbra...
Andreea_Miha- vip
pai vezi ce curioase suntem..ne punem o mie de intrebari.... ..sa vedem acum in septembrie ce l-a apucat pe Macit de a ajuns in asa hal... ..ma gandesc ca au aparut si niste minciuni pe undeva pe acolo iar Neriman a cazut in plasa lor invinuindu-l pe Macit iar asta de atata dragoste a luat-o pe aratura.... ..sau poate alta varianta (mintea mea nascoceste multe la ora asta )..ea e impuscata si dusa la spital(am vazut ca s-a filmat pe acolo)..apoi ca sa nu o omoare mafiotul care e platit pentru lucru acesta este data moarta pentru toti( ma gandesc ca unchiul o ajuta nestiind ca in spatele raului este fiica lui , Pelin) ...iar Macit stiind-o moarta ,innebuneste si umbla brambura ca boschetarul dupa dragostea pierduta... ...Neriman isi revine si accepta partea ei de mostenire de la unchiul ei..vine la firma iar Pelin ramane socata ca in promo...Andreea_Miha a scris:
Da dar si daca moare Sinasi nu inteleg de ce ea l-ar lasa pe Macit ...sa il invinovateasca si pe el dar chiar sa ajunga atat de rau .. sa vrea razbunare dar ce sa aibe cu Macit ? Macar sa il ajute din umbra...
Admin_dea05- Admin
Noapte buna!!!Eu plec la somnic...!!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
pai vezi ce curioase suntem..ne punem o mie de intrebari.... ..sa vedem acum in septembrie ce l-a apucat pe Macit de a ajuns in asa hal... ..ma gandesc ca au aparut si niste minciuni pe undeva pe acolo iar Neriman a cazut in plasa lor invinuindu-l pe Macit iar asta de atata dragoste a luat-o pe aratura.... ..sau poate alta varianta (mintea mea nascoceste multe la ora asta )..ea e impuscata si dusa la spital(am vazut ca s-a filmat pe acolo)..apoi ca sa nu o omoare mafiotul care e platit pentru lucru acesta este data moarta pentru toti( ma gandesc ca unchiul o ajuta nestiind ca in spatele raului este fiica lui , Pelin) ...iar Macit stiind-o moarta ,innebuneste si umbla brambura ca boschetarul dupa dragostea pierduta... ...Neriman isi revine si accepta partea ei de mostenire de la unchiul ei..vine la firma iar Pelin ramane socata ca in promo...
Si asa e posibil..eu ma mai gandeam si la varianta ca poate ea o sa creada ca Macit a platit ca sa il omoare pe Sinasi...imi trec tot felul de scenari prin minte
Oricum chiar nu ma asteptam ...eu speram sa continuie cu ei ca cuplu....cand colo schimbati la 180Grade.
Noapte buna!
Andreea_Miha- vip
Buna dimi.What the hell, seriously what the hell. Asa spune Myrah mai nou.Chiar nu inteleg ce se intampla in loc ea sa se razbune pe parintii lui si a lui Pelin, mai putin unchiu-su, Macit ajunge homeless?Au stricat si astia ce era frumos.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
La varianta asta nu m-am gandit dar e posibil ...Sinasi moare si toata vina se indreapta spre Macit ..cum ca ar fi vrut sa-l omoare ca sa scape de el..of!..dar Neriman chiar sa creada asa ceva?....Andreea_Miha a scris:
Si asa e posibil..eu ma mai gandeam si la varianta ca poate ea o sa creada ca Macit a platit ca sa il omoare pe Sinasi...imi trec tot felul de scenari prin minte
Oricum chiar nu ma asteptam ...eu speram sa continuie cu ei ca cuplu....cand colo schimbati la 180Grade.
Noapte buna!
Admin_dea05- Admin
Iuliana ne-au sucit astia de tot... nici nu stim cum vor evolua lucrurile ..ne-au lasat cu pregatiri de nunta si se intorc in septembrie suciti la 180 de grade ..ca cei mai mari dusmani...iulianagl a scris:Buna dimi.What the hell, seriously what the hell. Asa spune Myrah mai nou.Chiar nu inteleg ce se intampla in loc ea sa se razbune pe parintii lui si a lui Pelin, mai putin unchiu-su, Macit ajunge homeless?Au stricat si astia ce era frumos.
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:Buna dimi.What the hell, seriously what the hell. Asa spune Myrah mai nou.Chiar nu inteleg ce se intampla in loc ea sa se razbune pe parintii lui si a lui Pelin, mai putin unchiu-su, Macit ajunge homeless?Au stricat si astia ce era frumos.
Buna...
Sunt curioasa ce s-a intamplat de s-a schimbat asa de mult lucrurile...e interesant si asa.Sa vad comportamentul ei fata de el.Dar cred ca il uraste sau cel putin crede asta ca altfel nu inteleg de ce l-ar fi lasat sa ajunga asa.
Andreea_Miha- vip
Admin_dea05 a scris:
La varianta asta nu m-am gandit dar e posibil ...Sinasi moare si toata vina se indreapta spre Macit ..cum ca ar fi vrut sa-l omoare ca sa scape de el..of!..dar Neriman chiar sa creada asa ceva?....
Eu nu inteleg de ce l-a lasat pe el sa ajunga asa.Familia lui sa spunem ca ia luat averea numele dar daca ea si-a primit mostenirea de ce l-a lasat pe el sa ajunga asa ?
Unde e iubirea din ultimul ep ? Ma gandesc ca acum l-ar ura...poate il crede vinovat de moartea lui Sinasi impreuna cu Pelin....sau poate glontul l-a nimerit pe el si si-a pierdut memoria...domane, ce scenari fac de la atatea seriale
Andreea_Miha- vip
Fatih Harbiye episodul 24 tradus.
Andreea_Miha- vip
cum arata .. ce schimbare..
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Vin 08 Aug 2014, 9:30 pm, editata de 2 ori
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Pagina 11 din 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Subiecte similare
» Fatih Harbiye ( Din Fatih in Harbiye) _Noutati
» Fatih Harbiye