5.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+25
lexia
angelica_g
tyna0201
elena50
iulia1965
vivi
vioricas
emine
Hatice2J
mitzymeu
florina1989
fanasi
iulia80
prytymeu
lyvya
IRIS
chrisa
dea05
michiper68
Bruni-My
nutzi
DENISA
octaviana1989
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 30 din 35
Pagina 30 din 35 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35
Re: 5.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
MuraTuba ForeverDENISA a scris:dar şi eu DEMIR -ASI NR 1 http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3092/images/3092_MEDIUM.jpg
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
eu mă uit la ambele seriale dar acolo ei sunt doar jumăţi ale unui întreg .
eu...sincer,am incercat sa ma uit,dar...nu am reusit...
Asi va ramane pt.totdeauna in inima mea...si...am mai spus-o:nimic nu pot compara cu Asi...
atat cat am vazut din Ask a fost suficient pt.a trage cateva concluzii:actorul Murat nu mai vibreaza,nu mai transmite aceleasi emotii..."culmea romantismului" e greu de atins ... ...asa ca...am renuntat...
si la Gonul am renuntat...Tuba,mai ales in primul sezon cred ca a surprins,era nostima si dragalasa,total diferita de Asi si cred ca putini sunt cei care-i acordau credit intr-un rol de comedie...numai ca...ii lipseste jumatatea,fara Murat nu poate fi un intreg(asa cum spui si tu)
asadar...in sufletul meu(si sunt convinsa ca nu numai intr-al meu) ramane Asi,fie chiar si impotriva destinului...
Asi va ramane pt.totdeauna in inima mea...si...am mai spus-o:nimic nu pot compara cu Asi...
atat cat am vazut din Ask a fost suficient pt.a trage cateva concluzii:actorul Murat nu mai vibreaza,nu mai transmite aceleasi emotii..."culmea romantismului" e greu de atins ... ...asa ca...am renuntat...
si la Gonul am renuntat...Tuba,mai ales in primul sezon cred ca a surprins,era nostima si dragalasa,total diferita de Asi si cred ca putini sunt cei care-i acordau credit intr-un rol de comedie...numai ca...ii lipseste jumatatea,fara Murat nu poate fi un intreg(asa cum spui si tu)
asadar...in sufletul meu(si sunt convinsa ca nu numai intr-al meu) ramane Asi,fie chiar si impotriva destinului...
Hatice2J- vip
amândorora le lipseşte sclipirea din ochi, dar Savaş e bun pe dramă.
te pupăcesc şi sper să ne mai întâlnim pe aleile forumului , acum ies merg să-l văz pe Ezelu'
te pupăcesc şi sper să ne mai întâlnim pe aleile forumului , acum ies merg să-l văz pe Ezelu'
...Asi...este singurul film la finalul caruia nu s-a scris "sfarsit"...povestea continua in inimile noastre...
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:eu...sincer,am incercat sa ma uit,dar...nu am reusit...
I totaly agree with you, me too I was anable to see Gonulcelen and AVS until the end, I simply canot because there are no Asi and no Demir, as you said Asi was the top of Romanticism, so Muratuba forever,
Big kiss for you all
Ultima editare efectuata de catre kajol48 in Dum 21 Noi 2010, 12:16 pm, editata de 1 ori
kajol48- membru activ
Data de inscriere : 15/07/2010
Localizare : france
https://www.youtube.com/watch?v=A-LHKNCttGw
https://www.youtube.com/watch?v=wEaqY2xcnj4&feature=fvsr
octaviana1989- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35
Asi is my favourite turkish show...that match so perfectly together!!!...maybe one of the greatest romantic couple...MuraTuba are making a perfect couple...Forever in my heart Asi&Demir(Murat&Tuba)...kajol48 a scris:I totaly agree with you, me too I was anable to see Gonulcelen and AVS until the end, I simply canot because there are no Asi and no Demir, as you said Asi was the top of Romanticism, so Muratuba forever,
Big kiss for you all
Hatice2J- vip
buna seara...cu un nou clip Asi...
Hatice2J- vip
dragalaso ne pansezi ranile cu pozele astea...
Hatice2J- vip
culmea după un an şi ceva de la terminarea serialului pe forumuri încă apar colaje cu cei doi .
...si cred ca vor continua sa apara...
filmul Asi si...mai ales cuplul MuraTuba ne-au atins sufletul...
Hatice2J- vip
am ajuns sa gândim înainte şi după Asi .Hatice2J a scris:...si cred ca vor continua sa apara...
asa este...iata ca dupa atata timp vraja nu s-a rupt...a fost ca o magie...DENISA a scris:am ajuns sa gândim înainte şi după Asi .
chiar acum ma uit la un clip Asi cu melodia Eylemei...si amintirile m-au rascolit din nou...ce clipe am trait!!!
Hatice2J- vip
primul lucru pe care-l fac cand deschid pc.ul...caut noutati cu Asi,Tuba si Murat...nu ma mai vindec....DENISA a scris:mereu va fi o plăcere să revăd imagini cu ei doi .
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:primul lucru pe care-l fac cand deschid pc.ul...caut noutati cu Asi,Tuba si Murat...nu ma mai vindec....
Ştiu cum este , sufăr de aceiaşi " boală"
de ce ne-a "prins"atat de tare Asi?...DENISA a scris:Ştiu cum este , sufăr de aceiaşi " boală"
Hatice2J- vip
sincer nu ştiu , la început când făceau reclamă la serial nu eram prea încânatată dar când am văzut cum se privesc m-au vrăjit . Eu voi ieşi sper să ne citim şi mâine .
...merhaba kizlar...
Hatice2J- vip
Pagina 30 din 35 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35
Subiecte similare
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI