5.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+25
lexia
angelica_g
tyna0201
elena50
iulia1965
vivi
vioricas
emine
Hatice2J
mitzymeu
florina1989
fanasi
iulia80
prytymeu
lyvya
IRIS
chrisa
dea05
michiper68
Bruni-My
nutzi
DENISA
octaviana1989
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 4 din 35
Pagina 4 din 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Re: 5.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.. doresc ,sa fiti sanatoase si fericite toata viata !! LA MULTI ANI!!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.. doresc ,sa fiti sanatoase si fericite toata viata !! LA MULTI ANI!!
octaviana1989- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35
In sufletele noastre-i mereu primavara,
Iar ziua de 8 MARTIE soseste iara,
Aceasta zi sa va aduca,
Un martisor si viata lunga !
lyvya- membru activ
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Iasi
[quote="octaviana1989"][color=darkblue]Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fetelor, va multumim pentru frumoasele felicitari create si transmise de ziua femeilor.Personal, va multumesc pentru gandurile bune si felicitarile primite de la voi, in data de 18 februarie, (de ziua mea) si pe care abia cu putin timp in urma, le-am descoperit. Imi cer scuze si ma inclin in fata voastra pentru bunavointa, discretia si sensibilitatea cu care ati creat felicitarile. Va transmit aceleasi ganduri bune, sanatate si va doresc sa La multi ani, fericiti! have a nice day .
Fetelor, va multumim pentru frumoasele felicitari create si transmise de ziua femeilor.Personal, va multumesc pentru gandurile bune si felicitarile primite de la voi, in data de 18 februarie, (de ziua mea) si pe care abia cu putin timp in urma, le-am descoperit. Imi cer scuze si ma inclin in fata voastra pentru bunavointa, discretia si sensibilitatea cu care ati creat felicitarile. Va transmit aceleasi ganduri bune, sanatate si va doresc sa La multi ani, fericiti! have a nice day .
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
[quote="DENISA"]
BUNĂ THEO ! Fetele astea sunt culmea , la cât sunt ele de delicate cum pot oare alege asemenea maimuţe să le stea alături .
traducerea articolului cu google
Pentru prima dată, mână în mână a fost prins
Cu proiecte recent, în cazul în care numele de frecvent menţionate Selma Ergeç, acum doi ani, "ceaţă şi noapte", a jucat in filmul cu viaţa dragoste Uğur Polat. Co film-jucat cu Uğur Polat Selma Ergeç ordinea de zi cu litere aldine făcut sex cu scena. Această perioadă care sunt căsătoriţi Selma Ergeç, a fost divortat de sotia sa, din cauza scene de sex. Polat şi lentile au fost capturate cu o noapte înainte în cele din urmă Beyoğlu.
Theo_1 a scris:Buna seara!
Selma si partenerul de viata...
.
İlk kez el ele yakalandılar
Son dönemde yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren Selma Ergeç, iki yıl önce "Sis ve Gece" filminde başrol oynadığı Uğur Polat’la aşk yaşıyor. Selma Ergeç ile Uğur Polat başrol paylaştıkları filmde cesur sevişme sahneleriyle gündem yaratmışlardı. O dönem evli olan Selma Ergeç, sevişme sahneleri nedeniyle eşinden boşanmıştı. Ergeç ile Polat önceki gece Beyoğlu’nda objektiflere yakalandılar.
http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=85448&haberadi=ilk_kez_el_ele_yakalandilar.html
BUNĂ THEO ! Fetele astea sunt culmea , la cât sunt ele de delicate cum pot oare alege asemenea maimuţe să le stea alături .
Cu proiecte recent, în cazul în care numele de frecvent menţionate Selma Ergeç, acum doi ani, "ceaţă şi noapte", a jucat in filmul cu viaţa dragoste Uğur Polat. Co film-jucat cu Uğur Polat Selma Ergeç ordinea de zi cu litere aldine făcut sex cu scena. Această perioadă care sunt căsătoriţi Selma Ergeç, a fost divortat de sotia sa, din cauza scene de sex. Polat şi lentile au fost capturate cu o noapte înainte în cele din urmă Beyoğlu.
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
prytymeu a scris:
mai sus era pusă traducerea în engleză.
Buna dragalaselor!! Vin mai tarziu cu urarea de" LA MULTI ANI!", (dar e bine si asa decat niciodata) si va doresc o primavara frumoasa si calda ca sufletele voastre! Multumesc tuturor pt urari ,flori si poze sunt super frumoase...
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Doamne, frumoasa mai este!
Da-i Doamne minte si deschide-i ochii aia frumosi ca ma ia cu lesin cand o vad langa nescarmanat; e un contrast incomensurabil intre aceste doua fiinte!
Oricat as vrea s-o inteleg nu ma duce capul sa gesesc un motiv, macar unul!!!
Da-i Doamne minte si deschide-i ochii aia frumosi ca ma ia cu lesin cand o vad langa nescarmanat; e un contrast incomensurabil intre aceste doua fiinte!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
draga mea..hai sa apelam la sa ne ajute..poate scapam de schelet !demiruta a scris:Doamne, frumoasa mai este!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata ,dragalase fete!
Tubita noastra este o frumusete rara...am vazut ,ca si atunci cand plange iti vine sa o mananci ,tot frumoasa ramane si cand se stramba...rar vezi asemenea fizic.
Va doresc o zi frumoasa de primavara ,cand zambetul invinge orice urma de tristete si cand sufletul este plin de fericire!!
Tubita noastra este o frumusete rara...am vazut ,ca si atunci cand plange iti vine sa o mananci ,tot frumoasa ramane si cand se stramba...rar vezi asemenea fizic.
Va doresc o zi frumoasa de primavara ,cand zambetul invinge orice urma de tristete si cand sufletul este plin de fericire!!
nutzi- vip
[quote="iulia80"][quote="demiruta"]Doamne, frumoasa mai este!
Demiruta, ce rar te vad ,draga mea! Nu crezi ,ca Tubita a inceput sa deschida ochii ei frumosi si mari si sa-i indrepte spre Kenan? Eu cred ca Sami va primi cat de curand ,un sut acolo unde nu-l ajunge soarele
Demiruta, ce rar te vad ,draga mea! Nu crezi ,ca Tubita a inceput sa deschida ochii ei frumosi si mari si sa-i indrepte spre Kenan? Eu cred ca Sami va primi cat de curand ,un sut acolo unde nu-l ajunge soarele
nutzi- vip
La multi ani Fanasi!!!!!!
Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI!!!!!
din partea acestui forum.
Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI!!!!!
din partea acestui forum.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier 17 Mar 2010, 3:56 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
LA MULTI ANI, FANASI, si din partea mea!
Sa fii sanatoasa, sa te poti bucura de toate minunile vietii si sa traiesti fericita pana la adanci batraneti! inima flower floare
Inseamna ca avem petrecere diseara, fetelor, asiutelor, adunati-va ca in vremurile bune, sa petrecem cu Doinita!
Asa ca voi fi aici, sper sa veniti si voi cat mai multe !
Pentru fanasi:
https://www.youtube.com/watch?v=kvjAYN0b_-Q&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=s3MZAaWu1DU
Sa fii sanatoasa, sa te poti bucura de toate minunile vietii si sa traiesti fericita pana la adanci batraneti! inima flower floare
Inseamna ca avem petrecere diseara, fetelor, asiutelor, adunati-va ca in vremurile bune, sa petrecem cu Doinita!
Pentru fanasi:
demiruta- vip
demiruta a scris:
la ce oră începe petecerea , vreau să fiu prezentă ????
demiruta a scris:LA MULTI ANI, FANASI, si din partea mea!
Pentru fanasi:
poate o sa ne adunam..
vezi ca ti-am trimis un mesaj privat
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata!! nu am venit aici cu mana goala,am adus cu mine cafeaua neagra ca morala si fierbinte ca iadul si am adus si ceva dulce sa mearga langa cafea...dar bag seama ca iar sunt singura ,iar beau cafeaua fara companie ,dar n-ui nimic ii invit pe Asi si Demir ...si va las si voua
nutzi- vip
nutzi a scris:Buna dimineata!! nu am venit aici cu mana goala,am adus cu mine cafeaua neagra ca morala si fierbinte ca iadul si am adus si ceva dulce sa mearga langa cafea...dar bag seama ca iar sunt singura ,iar beau cafeaua fara companie ,dar n-ui nimic ii invit pe Asi si Demir ...si va las si voua
Buna dimi!!....gata sunt prezenta la cafea sunt prima nu ma dau niciodata la o parte ..dulciuri mai putin depinde ce contin pt ca astazi tin post...
Admin_dea05- Admin
[quote="Admin"]
,de la cafea nu ma las dusa,una ,doua....si acum am vazut la ca se poarta ciocolata amaruie ,dimineata ,pranz si mai ales noaptea(cand are insomnii si se intreba de ce se intoarce Murat cu spatele la ea) o sa-mi fac rost sa am cate o bucatica la cafea..
Apreciez faptul ca tii post ,este extraordinar sa ai vointa ..cu rusine spun, ca nu am tinut post niciodata ,nu pot ,uit gust din anumite produse si se fini..
Te pup,sa ai o seara frumoasa si vizionare placuta la filmul Tubei!!
nutzi a scris:
Buna dimi!!....gata sunt prezenta la cafea sunt prima nu ma dau niciodata la o parte ..dulciuri mai putin depinde ce contin pt ca astazi tin post...
,de la cafea nu ma las dusa,una ,doua....si acum am vazut la ca se poarta ciocolata amaruie ,dimineata ,pranz si mai ales noaptea(cand are insomnii si se intreba de ce se intoarce Murat cu spatele la ea) o sa-mi fac rost sa am cate o bucatica la cafea..
Apreciez faptul ca tii post ,este extraordinar sa ai vointa ..cu rusine spun, ca nu am tinut post niciodata ,nu pot ,uit gust din anumite produse si se fini..
Te pup,sa ai o seara frumoasa si vizionare placuta la filmul Tubei!!
nutzi- vip
[quote="DENISA
a trecut aproape un an de când această minunată poveste ne ţinea nopţile pe forumuri.[/b][/color][/font]
Asa este, dar ce frumos era!
Dorul de acele nopti imi revine periodic si nu se stinge cu niciun serial din cele in care joaca ei...poate doar daca jucau impreuna ne mai ostoiau dorul, dar e o probabilitate aproape imposibila, se pare!
Pentru voi, cu mare drag,
https://www.youtube.com/watch?v=D33zGDToVhU&feature=sub
a trecut aproape un an de când această minunată poveste ne ţinea nopţile pe forumuri.[/b][/color][/font]
Asa este, dar ce frumos era!
Dorul de acele nopti imi revine periodic si nu se stinge cu niciun serial din cele in care joaca ei...poate doar daca jucau impreuna ne mai ostoiau dorul, dar e o probabilitate aproape imposibila, se pare!
Pentru voi, cu mare drag,
https://www.youtube.com/watch?v=D33zGDToVhU&feature=sub
demiruta- vip
numai este nimeni,nimeni?
Bun ,atunci iti multumesc Denisa pt liliac si pt Tom Jones ,sa stii ca nu l-am mai ascultat de mult...
Multumesc si tie Demiruta draga, sa stii ca n-am uitat noptile cu demirol , medicamentul inimilor sfaramate... sper sa mai fim pe aici mult timp de acum incolo , pt ca fetele noastre ne aduc noutati zi de zi si ne tin curiozitatea treaza ...NOAPTE BUNA VA DORESC!!
Bun ,atunci iti multumesc Denisa pt liliac si pt Tom Jones ,sa stii ca nu l-am mai ascultat de mult...
Multumesc si tie Demiruta draga, sa stii ca n-am uitat noptile cu demirol , medicamentul inimilor sfaramate... sper sa mai fim pe aici mult timp de acum incolo , pt ca fetele noastre ne aduc noutati zi de zi si ne tin curiozitatea treaza ...NOAPTE BUNA VA DORESC!!
nutzi- vip
Pagina 4 din 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Subiecte similare
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI