LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
+26
vivi
TheCattallyn
mmchit
cryss
iulia
daniela_010
elenas
ancastanciu
hdragomiroiu
lulu
IRIS
pissycutz
emine
emilia63
mitzymeu
eli81
clio 24
tubafan
florina1989
monicuta
lucyana
nety
DENISA
Luana
dea05
Admin_dea05
30 participanți
Pagina 14 din 38
Pagina 14 din 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Re: LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
si mie imi place..:)
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989- vip
e frumos in kalpsiz adam:)imi place
florina1989- vip
Salut fetelor ce mai faceti? Eu incerc sa ma bucur de sfarsitul de saptamana doar ca o raceala ma cam enerveaza de ceva zile. Filmu imi da batai de cap, nu-l mai suport pe Cem, deja mi-au iesit cateva fire albe din cauza lui desi nu am vazut filmul decat pana la episodul 57.
ancastanciu- membru
Data de inscriere : 05/10/2009
Varsta : 37
Localizare : Cluj Napoca
In kalpsiz adam are lookul din ask yolu si ai dreptate mult mai bine, de fapt pe mine ma isterizeaza mustataflorina1989 a scris:e frumos in kalpsiz adam:)imi place
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
stiu ca asa era si in ask yolu
florina1989- vip
Buna seara la toata lumea ! :) Florina multumim pt poze,sunt foarte frumoase si pe zi ce trece eu cred ca Tuba se potriveste mai mult cu Bulent ca pereche.Cu Murat s-a potrivit ff bine in film dar nu stiu daca in particular sa-r potrivi asa de bine.Bulent a avut nesansa sa-l vdem dupa ce am vazut filmul cu Tuba si Murat,iar in oghii nostrii erau perechea ideala,asa ca Bulent pare mai neexpresiv,dar totusi joaca destul de bine.Eu cred ca orice partener o sa aiba Tuba o sa-l comparam cu Murat si orice partenera o sa aiba Murat o sa o comparam cu Tuba.Intradevar s-au potrivit extraordinar ca parteneri de film,au jucat de Oscar,dar sa l-e dam sansa pe viitor si partenerilor cu care vor juca.
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
Imi place mult filmul,chiar daca lui Cem (actorul a jucat si in Havin si a avut si acolo un rol negativ)i-as trage un sa-si revina sau sa se duca departe de Filiz,mamei lui Filiz i-as zice vre-o doua sa lase copii in pace ca sunt mari si pot sa se descurce si singuri,nu suport mamele care se baga in viata copiilor desi sunt si eu mama,iar Omer nu-mi place ca sa schimbat asa mult,nu mai e baiatul bun si linistit de la inceput.Dar este un film si asa e scenariul :) asa c ma voi uita in continuare sa vad ce se mai intampla.
emine- membru senior
.Din pacate pt mine este imposibil sa-l vad dimineata,si aici pot intra numai seara si vad ca nu prea este nimeni cu care sa vorbesc .Va pup,va doresc o seara asa cum vreti voi si multumesc anticipat celei care poate sa ma ajute si pe mine :flower:
emine- membru senior
Buna fetelor
Sunt Elena si intru pentru prima data pe acest forum.N-am prea intrat pe forumuri pana acum dar incerc sa fac fata .Asta nu inseamna ca nu am citit tot ce s-a postat pana acum. Imi place foarte mult filmul ..
Sunt Elena si intru pentru prima data pe acest forum.N-am prea intrat pe forumuri pana acum dar incerc sa fac fata .Asta nu inseamna ca nu am citit tot ce s-a postat pana acum. Imi place foarte mult filmul ..
elenas- membru
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 62
Localizare : Craiova
traducerea interviului dat de Handan , mama lui Filiz
http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=17621&Kat=12&dt=2009/10/05
Tuba is different for me
I ask you because Tuba and Beren get famous at the same time.. How do you find Beren Saat?
I cannot say anything about her, I never watched her. So to be honest I don't watch series
at all. So anyway Tuba is different for me. She is my daughter, my sister, friend, she means
all to me. We are seeing each other regularly. I love her very much.
So anyway it is good to shoot series. So because you are acting together a long time, do you
become good friends?
I didn't keep friends with many persons. I make a difference between my work and private life.
I have my own friends. They are my friends since I can remember and the persons who I am friends
with, aren't popular or in this business. I just keep friends with Tuba. Her family are very good,
she is a girl of the streets of Bagdat. Everyone is mad at me, because I like the Bagdat street but
our street is not like others, it's more sweet.
So she was educaded well. Noone can make it by acting in a series in this world. I'm working since
20 years, I'm a daugther of a known, well-situated family but did I ever used it for my work?
I worked very hard for twenty years to keep my level, I can say that I did it after twenty years, so it's
diffucult in to say that in Turkey. So because of this, Tuba is different for me.
http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=17621&Kat=12&dt=2009/10/05
Tuba is different for me
I ask you because Tuba and Beren get famous at the same time.. How do you find Beren Saat?
I cannot say anything about her, I never watched her. So to be honest I don't watch series
at all. So anyway Tuba is different for me. She is my daughter, my sister, friend, she means
all to me. We are seeing each other regularly. I love her very much.
So anyway it is good to shoot series. So because you are acting together a long time, do you
become good friends?
I didn't keep friends with many persons. I make a difference between my work and private life.
I have my own friends. They are my friends since I can remember and the persons who I am friends
with, aren't popular or in this business. I just keep friends with Tuba. Her family are very good,
she is a girl of the streets of Bagdat. Everyone is mad at me, because I like the Bagdat street but
our street is not like others, it's more sweet.
So she was educaded well. Noone can make it by acting in a series in this world. I'm working since
20 years, I'm a daugther of a known, well-situated family but did I ever used it for my work?
I worked very hard for twenty years to keep my level, I can say that I did it after twenty years, so it's
diffucult in to say that in Turkey. So because of this, Tuba is different for me.
Multumesc mult de tot .pissycutz a scris:Bine ati venit fetelor
V-am trimis un mp cu episoadele
elenas- membru
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 62
Localizare : Craiova
Buna dimineata!...au urcat ep. 45...vizionare placuta..
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
florina1989- vip
cererea in casatorie:) :D
florina1989- vip
florina1989- vip
florina1989- vip
salutare la toate fetele
ce mai faceti?
frumoase poze stiti ce am observat eu fata asta este superba indiferent in ce este imbracata
ce mai faceti?
frumoase poze stiti ce am observat eu fata asta este superba indiferent in ce este imbracata
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
buna ziua fetelor!sa aveti o dupa-amiaza cat mai frumoasa!
tubafan- membru activ
Data de inscriere : 02/10/2009
si noi am observat :D
florina1989- vip
multumim la fel tubafan:)
florina1989- vip
lucyana a scris:salutare la toate fetele
ce mai faceti?
pentru mine este cea mai frumoasa actrita care o cunosc
tubafan- membru activ
florina1989 a scris:multumim la fel tubafan:)
frumoase poze florina . imi plac comentariile tale de la fiecare poza
asa am aflat si eu ce se mai intampla in film
tubafan- membru activ
ma bucur ca iti plac..ma gandeam ca va deranjeaza ca nu vreti sa stiti:)
:D :|
:D :|
florina1989- vip
Pagina 14 din 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Pagina 14 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum