Serialesitelenovelet
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)

+26
vivi
TheCattallyn
mmchit
cryss
iulia
daniela_010
elenas
ancastanciu
hdragomiroiu
lulu
IRIS
pissycutz
emine
emilia63
mitzymeu
eli81
clio 24
tubafan
florina1989
monicuta
lucyana
nety
DENISA
Luana
dea05
Admin_dea05
30 participanți

Pagina 26 din 38 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Urmatorul

In jos

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Empty Re: LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)

Mesaj Scris de dea05 Mar 27 Oct 2009, 10:38 pm

mmchit a scris:Iti multumesc mult pentru raspunsul rapid pe care mi l-ai dat.

Toate cele bune iti doresc!
Mihaela
bine ai venit printre noi!ma bucur ca ai gasit ce ai cautat cheers
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 RemoteImage-3
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Empty Bine v-am gasit!

Mesaj Scris de mmchit Mar 27 Oct 2009, 10:43 pm

Si eu ma bucur ca am gasit persoane care sunt destul de dragutze, si carora le pasa si de altii.

Va multumesc tuturor :D,
Mihaela

mmchit
membru
membru

Data de inscriere : 27/10/2009

Sus In jos

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Empty Re: LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)

Mesaj Scris de dea05 Mar 27 Oct 2009, 10:53 pm

mmchit a scris:Si eu ma bucur ca am gasit persoane care sunt destul de dragutze, si carora le pasa si de altii.

Va multumesc tuturor :D,
Mihaela

aici sper sa gasesti mereu ce te intereseaza noi suntem fane adevarate tuba si incercam sa aducem cat de cat noutati despre actrita noastra cea indragita
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 34hc1hw
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 27 Oct 2009, 11:43 pm

Noapte buna tuturor! :flower:
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Good-night47
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 27 Oct 2009, 11:46 pm

pissycutz a scris:Noapte buna tuturor!
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 RemoteImage-11

Ultima editare efectuata de catre dea05 in Mier 28 Oct 2009, 10:04 am, editata de 1 ori
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de hdragomiroiu Mar 27 Oct 2009, 11:47 pm

dea, iti multumesc si tie si fetelor care/l urca pe mega! abia astept sa vina duminica sa pot vedea episoadele de saptamana aceasta. acum trebuie sa ies. va doresc noapte buna!!!

hdragomiroiu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 28 Oct 2009, 9:34 am

buna dimineata!
luana unde esti?ne lipseste rezumatul tau..sper sa te intorci pe la noi sunny te asteptam
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Collage5zr6wn3LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Ewdedii9LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Foto14jk4LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Dscf0079xo3LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Foto21ay0
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 28 Oct 2009, 9:57 am

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 FUZZYMORNBEARDAGOODMORNING-vi kizlar!

Straluceste soarele pe strade voastra? :flower:
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 28 Oct 2009, 10:01 am

pissycutz a scris:

buna!din pacate nu straluceste ...se pare ca toamna si-a intrat din nou in drepturi..bate vantul si din cand in cand mai ploua
e timpul de o cafeluta.... LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 R42332222222222-1
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 28 Oct 2009, 10:08 am

dea05 a scris:
pissycutz a scris:

buna!din pacate nu straluceste ...se pare ca toamna si-a intrat din nou in drepturi..bate vantul si din cand in cand mai ploua
e timpul de o cafeluta.... LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 R42332222222222-1
mmm ... buna cafeluta. Ne mai incalzim putin :)
Da, se pare ca e tot mai mohorat la umbra teilor si la propriu si la figurat.
Fam. Tekiner si uneltirile lor ingreuneaza situatia. kiss
Am vazut aseara episodul in care Yilmaz este "informat" ca Filiz asteapta un copil de la Cem :x
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nety Mier 28 Oct 2009, 10:11 am

Buna...nu l pot nu mi rezumat..dar o idee tot va puteti face la ep de azi...
"Cem insista cu propunerea de a i darui casa lui Filiz in schimbul casatoriei.
Omer i a masa cu Feride iar patronul restaurantului o vede si e foarte uimit ,vazand ca ea nu l recunoaste....el o va urmari pe Feride pe tot parcursul episodului.....
Ylmaz o convinge pe Asli sa nu plece.,si afla de la Feride ca unul din magazinele Tekinerilor nu a fost licitat,si le propune fetelor sa participe la licitatie toti si sa fo;oseasca mag. pt .a putea vinde hainele...Ceyda ii propune la Filiz un loc de munca unde va lucra si ea.Y. descopera ca Cem face contrabanda cu aur si l da pe mana politiei.Omer e posibil sa fie arestat pt. semnarea unor cecuri pe. care acum nu le poate plati,se duce la Cem iar asta ii promite ca l va ajuta,tot Cem ii daruieste casa inapoi lui Handan(daca nu a reusit cu Filiz)care e foarte incantata....Handan le spune si lui Omer si Filiz iar aceasta din urma le povesteste despre propunerea lui Cem si le mai spune ca a crezut ca le este prieten dar nu i adevarat..Omer i a cheile si se duce la Cem spunandui ca sora lui nu este de vanzare.Filiz ii mai spune la Handan ca nu mai stie ce sa creada de Y. si ca simte ca acesta crede alceva despre ea,iar Handan face o fata de om vinovat dar filiz nu si da seama.Filiz ii spune la Ceyda ca Y. a dezamagit o foarte tare ,crezand ca nu este copilul lui insa el va ramane singurul pe care il va iubi.
Asli cade de pe scara in magazin si este dusa la spital de Y.Feride trebuie sa se intalneasca cu Omer,dar este urmarita de acel om."

poate mai tarziu intra si Denissa cu mai multe detalii...
nety
nety
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 14/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 28 Oct 2009, 10:16 am

Multumesc Melek LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 67613yr
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 28 Oct 2009, 10:49 am

Melek a scris:Buna...nu l pot nu mi rezumat..dar o idee tot va puteti face la ep de azi...
"Cem insista cu propunerea de a i darui casa lui Filiz in schimbul casatoriei.
Omer i a masa cu Feride iar patronul restaurantului o vede si e foarte uimit ,vazand ca ea nu l recunoaste....el o va urmari pe Feride pe tot parcursul episodului.....
Ylmaz o convinge pe Asli sa nu plece.,si afla de la Feride ca unul din magazinele Tekinerilor nu a fost licitat,si le propune fetelor sa participe la licitatie toti si sa fo;oseasca mag. pt .a putea vinde hainele...Ceyda ii propune la Filiz un loc de munca unde va lucra si ea.Y. descopera ca Cem face contrabanda cu aur si l da pe mana politiei.Omer e posibil sa fie arestat pt. semnarea unor cecuri pe. care acum nu le poate plati,se duce la Cem iar asta ii promite ca l va ajuta,tot Cem ii daruieste casa inapoi lui Handan(daca nu a reusit cu Filiz)care e foarte incantata....Handan le spune si lui Omer si Filiz iar aceasta din urma le povesteste despre propunerea lui Cem si le mai spune ca a crezut ca le este prieten dar nu i adevarat..Omer i a cheile si se duce la Cem spunandui ca sora lui nu este de vanzare.Filiz ii mai spune la Handan ca nu mai stie ce sa creada de Y. si ca simte ca acesta crede alceva despre ea,iar Handan face o fata de om vinovat dar filiz nu si da seama.Filiz ii spune la Ceyda ca Y. a dezamagit o foarte tare ,crezand ca nu este copilul lui insa el va ramane singurul pe care il va iubi.
Asli cade de pe scara in magazin si este dusa la spital de Y.Feride trebuie sa se intalneasca cu Omer,dar este urmarita de acel om."

poate mai tarziu intra si Denissa cu mai multe detalii...

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Pumpkinbearthankugu2
e bine si atat decat sa nu stim nimic... cheers
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de IRIS Mier 28 Oct 2009, 10:58 am

Buna dimineata, dragutelor !!! sunny sunny Astazi ati fost mai harnicute decat mine, ati pregatit si cafeluta , avem si rezumate, si linkuri , si poze.... cheers cheers asa ca , eu va multumesc ,LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 2330126 va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa si dulceeee... :P :P LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Sundaehearthaveasweetda
IRIS
IRIS
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA

Sus In jos

Mesaj Scris de IRIS Mier 28 Oct 2009, 11:02 am

mmchit a scris:Buna!

Sunt noua pe acest forul si imi place serialul, dar se difuzeaza la o ora nepotrivita.
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu link-urile ep 35 pana la 56 postate pe megaupload. Am vazut pana la 34 si apoi de la 57 am gasit pe forum adresele.

Va multumesc frumos,
Mihaela
BUNA ! BINE AI VENIT !! cheers cheers LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 00019
IRIS
IRIS
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 28 Oct 2009, 11:09 am

[quote="IRIS"]Buna dimineata, dragutelor !!! sunny sunny Astazi ati fost mai harnicute decat mine, ati pregatit si cafeluta , avem si rezumate, si linkuri , si poze.... cheers cheers asa ca , eu va multumesc ,LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 2330126 va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa si dulceeee... :P :P[ quote]

buna dimi!...bine ai venit la cafeaua de dimineata!
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 Halloween2daca tot se apropie sarbatoarea halloween am zis sa fiu in pas cu moda....va trimit si un bostan(dovleac)

Ultima editare efectuata de catre dea05 in Mier 28 Oct 2009, 8:32 pm, editata de 1 ori
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 28 Oct 2009, 12:51 pm

bună drăgălaşelor !!!!!

Rezumatul Ep. 71

Cem o tot imploară pe Filiz să accepte propunerea lui de căsătorie , astfel ea îşi va salva şi familia .

Incearcă să o convingă că o iubeşte foarte mult . Filiz este deranjată de propunerea lui şi îi spune că nu acceptă. Filiz se duce în camera în care Cem avea fotografiile ei , el este uimit că ea ştie de existenţa acelei camere. Filiz îi spune că aceasta nu este o iubire normală e o obsesie .

Asli este uimită de propunerea lui YIlmaz , ea îi spune că ea fuge de propria ei persoană. Yilmaz o întreabă dacă poate să îl aştepte iar Asli îi spune că poate să îl aştepte ptr totdeauna.

Cem vine la vila fam .Tekiner , intră în camera lui Filiz şi începe să mângâie patul ( săracul are ceva probleme la mansardă ) .
Omer ia cina în oraş cu Feride , aici apare un tip căruia îi aparţinea localul , acesta se uită insistent la ei . Feride îl încurajează pe Omer, îi spune să nu se mai învinovăţească ptr situaţia dată, că el nu avea de unde să ştie că va ajunge aici şi că av avea puterea să se ridice iară având atât de multe cunoştinţe în acest domeniu .
Omer îi spune că nu îi pasă , el e trist că nimeni nu a licitat ptr magazine desi acesta era unul din primele magazine după piaţă, că îi pare rău că acel magazin nu il poate da lui Mujgan .

Omer şi Feride pleacă din local şi sunt urmăriţi de a cel individ până în cartier . Omer îi spune lui Feride că o iubeşte foarte mult , aceasta îi răspunde că şi ea îl iubeşte .
Handan e oripilată de gălăgia ce se aude din apartamentul de deasupra. Portarul vine la uşă şi cere gunoiul , e a îi spune să intre singur în bucătărie şi să îl ia , dar acesta îi spune că nu se poate , până la urmă il aduce ea .
La micul dejun Handan le pregăteşte o omletă care era şi prea sărată dar şi piperată, Elif când aude că au omletă la micul dejun este încântată dar după ce gustă ţipă că este prea iute , Handan este deranjată şi începe să ţipe la Elif, Omer şi Filiz spun şi ei că este prea sărată omleta , Handan apoi îşi cere scuze de la Elif.

Yilmaz o duce pe Asli la mama lui acasă.

Fatih îl sfătuieşte pe Cem să renunţe la însistenţele asupra lui Filiz , că dragoste cusila nu se poate , dar acesta continuă să spună Filiz va fi a lui .

Acasă la Yilmaz toată lumea este uimită că Asli este încă în ţară, mama lui Yilmaz pare încântată că Asli nu a plecat şi spune “ unde mai găsesc eu o noră ca Asli “ Fahriye îşi ia mama în bucătărie şi îi spune să fie mai reţinută în comentarii ptr că Yilmaz din ambiţie ar putea renunţa la Asli .

Feride îl întreabă pe Yilmaz dacă încearcă să umple golul lăsat de Filiz , Yilmaz îi spune că nu a uitat-o pe Filiz dar trebuie să schimbe ceva în viaţa lui , Asli îi oferă linişte şi se simpte bine lângă ea , că iubirea ptr Filiz îi provoacă durere , vrea să scape de acea iubire , are de gând să accepte mâna pe care i-a întins-o Asli.

Feride îi spune lui Yilmaz că fetele din atelierul lui Mujgan sunt triste , că ar fi fost bine dacă Yilmaz ar fi putut să cumpere magazinul lui Omer ptr ele . Feride pleacă spre atelierul lui Mujgan , îi iese în cale acel individ care i-a urmarit dar ea nu îl recunoaşte crede că acesta caută pe cineva . Fahryie iese după ea să îi dea telefonul şi o întreabă dacă îl cunoaşte pe acel individ, ae spune că nu .

Ceyda se întâlneşte în parc cu Filiz şi îi spune că şi-a găsit un nou loc de muncă, noul ei şef ar fi interesat şi de Filiz . Filiz acceptă
să se întâlnească cu acesta ptr un loc de muncă.
Ceyda o întreabă dacă relaţia ei cu Yilmaz s-a terminat definitive .
Filiz îi spune că da, o doare că el crede că este însărcinată cu altcineva . Ceyda îi spune că şi ea a crezut că el l-a împuşcat pe Omer, Filiz e conştientă că la- rănit foarte mult adr şi el face acum acelaşi lucru cu ea. Handan merge la coafor dar când să plătească descoperă că are cardul blocat şi e jenată , dar plăteşte cu numerar. Cem o sună pe Handan şi îi propune să se întâlnească.

Yilmaz , Ekrem şi Asli vin la atelierul lui Mujgan, aici era şi Filiz cu Elif . Yilmaz le spune că are de gând să participe la licitaţia magazinului fam Tekiner, fetele sunt foarte încântate , Filiz se întristează şi pleacă , la plecare Yilmaz îi spune că îi pare rău ptr faliment, Filiz îi spune că nu are rost să se necăjească ptr ei ,iar Yilmaz îi spune că ştie că au un înger păzitor în persoana lui Cem Akman.
Pleacă cu toţii la licitaţie , Feride este urmărită în continuare de acel individ , ea îl sună pe Omer şi îi spune că Yilmaz va participa la licitaţie .

Cem o duce pe Handan la vilă şi îi dă cheile de la casă.
Yilmaz câştigă licitaţia . Filiz se întâlneşte cu şeful lui Ceyda şi acceptă postul oferit de acesta .

Yilmaz şi fetele de la atelier pleacă la magazin, aici fac planuri cum să amenajeze magazinul , Asli se oferă să îi ajute, una dintre fete suspectează că ar fi ceva între Asli şi YIlmaz .
Omer este anunţat de avocat că este dat în judecată că a semnat cecuri fără acoperire , el se duce şi îi spune situaţia lui Cem iar acesta se oferă să îl ajute, Omer îi mulţumeşte şi îi spune că îi va restitui banii imediat ce îşi revin financiar ..

Handan le povesteşte lui Omer şi Filiz foarte încântată că Cem le-a cumpărat casa, Filiz se supără şi le spune de propunerea primită de la Cem şi ce îi promisese Cem dacă ea va accepta cererea lui în căsătorie, celor doi nu le vine să creadă că Cem a putut face acest lucru , Omer se supără şi se duce la Cem la birou să îi reproşeze că Filiz nu e de vânzare , îi spune acestuia să stea departe de Filiz .

Yilmaz şi Ekrem sunt anunţaţi de un tip de afcerile murdare ale lui Cem şi sunt chemaţi de acel tip la un deposit în care Cem ţine a marfă de contrabandă, ei văd cum un tir este încărcat şi pleacă cu marfă şi hotărăsc să urmărească tirul.
Şoferul tirului îşi dă seama că sunt urmăriţi şi încearcă să scape de ei, un alt tip din tir îl anunţă pe unul din oamenii lui Cem că sunt urmăriţi , acesta îi spune să facă ceva să sacpe de maşina ce îi urmăreşte , îl anunţă şi pe Cem iar acesta le cere să golească arpid depozitul.

Yilmaz taie calea tirului , îi dă jos pe şoferi din tir, îi întreabă ce transportă, aceştia spun că transportă materiale de construcţii iar când caută
în cutii găsesc printre materiale de construcţie lingouri cu aur, anunţă poliţia , merg la depozit dar între timp depozitul este golit şi numai găsesc nimic .
Handan le spune lui Omer şi Filiz că timpul va rezolva totul, dar Filiz le spune că timpul nu va putea rezolva problemele dintre ea şi Yilmaz, le spune că Yilmaz a făcut câteva aluzii , a comentat asupra faptului că Cem îi ajută, că el are impresia că între ea şi Cem ar fi ceva .

Cem îşi vizitează mama la azil şi îi mărturiseşte că o iubeşte pe Filiz şi îi cere să îl ierte , aceasta îi spune să îi lase pe oameni în pace , el se supără şi pleacă.

La magazin se fac amenajări de către Asli şi fetele din atelier. Elif şi Mirsat aleargă prin magazin şi lovesc o scară pe care era Asli , aceasta cade şi se loveşte la cap. Yilmaz o duce la spital deşi ea spune că îşi va reveni. Feride este sunată de Omer şi stabilesc să se întâlnească undeva , dar aceasta este urmărită încă de acel individ iar înaintea lui Omer cred că apare el la locul întâlnirii.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Mier 28 Oct 2009, 2:08 pm

buna fetelor sant f grabita dar tot vreau sa va salut si sa va multumesc pt poze, rezumat si ep
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 517793 sunny :flower: :flower:
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 28 Oct 2009, 2:23 pm

DENISA a scris:[color=blue] bună drăgălaşelor !!!!!
Rezumatul Ep. 71

BUNA!!!!MII DE MULTUMIRI!!!!LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 ThanksPeachGirlHelpfulHugsTags-vi
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 28 Oct 2009, 2:25 pm

lucyana a scris:buna fetelor sant f grabita dar tot vreau sa va salut si sa va multumesc pt poze, rezumat si ep
LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 517793 sunny :flower: :flower:

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 2wndcsg
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 28 Oct 2009, 4:07 pm

Denisa multumim pentru rezumat ... nu ai idee cat de mult inseamna pentru noi cele care nu reusim sa il vedem dimineata LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 67613yr

Salutari fetelor care au intrat mai tarziu sunny

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 ThSwinger
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Mier 28 Oct 2009, 4:13 pm

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 38298758

theMaria19 pe 28 Oct 2009, 12:44
Tot de la prietena mea un MP primit pe care vi-l semnalez: FANTASTIC 2
"A fost odata ca niciodata un deal, si pe dealul acesta cresteau trei copaci inalti. Cum e vorba de o poveste, copacii aveau si ei visurile lor, pe care si le povesteau unul altuia. Primul a spus: -Eu vreau sa fiu transformat in corabie, sa duc pe mare printii si printesele lumii. -Eu, a zis al doilea copac, as vrea sa fiu transformat intr-un sipet care sa tina comorile cele mai mari ale lumii. -Eu, zise ultimul copac, vreau sa ajung cel mai mare si mai falnic copac de pe dealul asta si sa se uite cu respect spre mine toti oamenii. Intr-o zi au venit acolo taietorii de lemne. Primul copac jubila cand a fost taiat, caci se vedea cea mai mare corabie construita vreodata. Al doilea la fel, caci se vedea o lada plina de aur curat.Al treilea era ingrozit, dar a fost si el taiat. Primul copac a fost dus intr-un sat de pescari si transformat in cateva barci de pescuit. Al doilea, in loc de lada cu comori, a fost facut iesle pentru animale. Al treilea a fost taiat in doua bucati si lasat intr-un grajd, vreme de multi ani. Visurile copacilor pareau sa fi fost sfaramate. Corabiile, comorile si semetia pareau acum atat de departe. Dar Peste ani, o femeie insarcinata nu a avut unde sa nasca si a nascut in ieslea facuta din trunchiul celui de-al doilea copac. Mai tarziu, fiul ei a iesit pe mare intr-o zi cu barcile facute din primul copac si s-a facut furtuna mare. El a spus furtunii sa stea si furtuna L-a ascultat. Dupa o vreme, omul acela a carat in spate lemnele facute din cel de-al treilea copac si a fost rastignit pe o cruce facuta din lemnul acestuia. O iesle poate sa tina cea mai mare comoara, o barca de pescuit poate sa il transporte pe cel mai mare rege, iar doua lemne pot fi copacul cel mai inalt vazut vreodata....... Aveti vise ce par a fi sfaramate? Vi se pare ca sunteti intr-o situatie fara iesire? Poate va mai ganditi......"
emine
emine
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Mier 28 Oct 2009, 4:17 pm

stiu ca nu are legatura cu filmul ,dar mi-a placut si am zis sa-l pun si aici,sper ca nu va suparati
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Mier 28 Oct 2009, 4:21 pm

Dea multumesc pt ultimele trei episoade,acum am inceput sa le descarc si eu :)

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 05wfeqyhx
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 28 Oct 2009, 5:14 pm

Emine frumoasa pilda, mie personal mi-a placut :flower:

Buna Daniela bounce

Buna Anca, eu am descartcat aseara ultimele episoade fara nici o problema ... din pacate nu am nici cea mai vaga idee de ce la tine nu merge, poate fetele stiu mai multe si te pot ajuta.

LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda) - Pagina 26 67613yr
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 38 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum