LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
+26
vivi
TheCattallyn
mmchit
cryss
iulia
daniela_010
elenas
ancastanciu
hdragomiroiu
lulu
IRIS
pissycutz
emine
emilia63
mitzymeu
eli81
clio 24
tubafan
florina1989
monicuta
lucyana
nety
DENISA
Luana
dea05
Admin_dea05
30 participanți
Pagina 19 din 38
Pagina 19 din 38 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38
Re: LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
Ticalos este Cem!
Pune 2 gorile de ale lui sa-i saboteze masina lui Yilmaz, ca sa faca accident mortal.
Pentru ca Asli gface niste gafe cand apare Omer cu Feride(o ia pe Feride drept sotia lui Omer, intreaba de ce nu a venit si Filiz, etc), Y. si Asli pleca cu masina. Filiz venise si ea sa vada de afara petrecerea si-i vede pe cei doi plecand impreuna cu masina. Ii urmareste si vede cursa nebuna pe care o fac, cu slalom printre masini pt. ca frana nu mai functiona, apoi vede masina duin care iese fum, dar cei doi au plecat cu un taxi. O suna pe Asli si afla ca se vor duce la ea acasa, pt. ca Y. nu vrea la spital. Filiz spune ca se va duce si ea sa-i vada..
Omer si Feride se tin de mana in timp ce bate ceasul miezul noptii si Omer ii declara ca spera sa petreaca tot impreuna anul care va veni (2007).
Cem sta la el acasa cu paharul de sampanie in mana si asteapta gorilele sa-i spuna cum a murit Yilmaz...
Pune 2 gorile de ale lui sa-i saboteze masina lui Yilmaz, ca sa faca accident mortal.
Pentru ca Asli gface niste gafe cand apare Omer cu Feride(o ia pe Feride drept sotia lui Omer, intreaba de ce nu a venit si Filiz, etc), Y. si Asli pleca cu masina. Filiz venise si ea sa vada de afara petrecerea si-i vede pe cei doi plecand impreuna cu masina. Ii urmareste si vede cursa nebuna pe care o fac, cu slalom printre masini pt. ca frana nu mai functiona, apoi vede masina duin care iese fum, dar cei doi au plecat cu un taxi. O suna pe Asli si afla ca se vor duce la ea acasa, pt. ca Y. nu vrea la spital. Filiz spune ca se va duce si ea sa-i vada..
Omer si Feride se tin de mana in timp ce bate ceasul miezul noptii si Omer ii declara ca spera sa petreaca tot impreuna anul care va veni (2007).
Cem sta la el acasa cu paharul de sampanie in mana si asteapta gorilele sa-i spuna cum a murit Yilmaz...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Filiz merge la Asli acasa si vb. cu Y.Acesta se poarta prosteste si-i spune ca asa cum a depasit greutatile pana atunci fara ea, le va depasi si de atunci inainte. Ii mai spune ca nu mai exista nicio legatura intre ei.
Filiz este f. afectata. Are un cosmar noaptea si dimineata ii spune Ceydei, ca s-a hotarat sa-i spuna de copil, pt. ca daca ar fi murit nu ar fi aflat ca va avea un copil. Yilmaz insa nu vrea sa vb. cu ea si-i da telefonul lui Ekrem sa raspunda.
Handan ii vede in bucatarie pe Feride si Omer, tocmai cand Omer voia s-o sarute si a doua zi dimineta o concediaza pe Feride...
Omer ascunde fotografia Elifei si-si scoate verigheta, hotarat sa inceapa o noua viata,,,Ghinionul lui ca madam Handan sta de paza....
Ma gandesc mereu ca-si merita soarta femeia aceea...
Va ajunge sa locuiasca in cartier in casa Mujganei si nu vor avea nici macar bani de taxi...Va merge cu Filiz cu autobuzul...Cateodata te gandesti ce bine ca a actionat asa Cem, ca s-o trezeasca pe Handan.
:)
Biata Filiz nu merita asta, dar ea nu este afectata prea tare...
Dupa ce face cercetari pe la firmele pentru materiale de constructii si nu primeste raspunsuri credibile, Asli convoaca o sedinta urgenta la firma Tekiner.
Filiz are o discutie cu Ceyda, in care-i spune ca si lui Y. ii place Asli si ca nu, ea nu e geloasa (dar se vede de la o poata ca este)...
Cem este f. incantat ca Asli nu afla adevarul de la prietenii lui...
Va pup si va urez o zi pe placul vostru!
Are o groaza de treaba ipochimenul, joaca golf de camera la serviciu..
Filiz este f. afectata. Are un cosmar noaptea si dimineata ii spune Ceydei, ca s-a hotarat sa-i spuna de copil, pt. ca daca ar fi murit nu ar fi aflat ca va avea un copil. Yilmaz insa nu vrea sa vb. cu ea si-i da telefonul lui Ekrem sa raspunda.
Handan ii vede in bucatarie pe Feride si Omer, tocmai cand Omer voia s-o sarute si a doua zi dimineta o concediaza pe Feride...
Omer ascunde fotografia Elifei si-si scoate verigheta, hotarat sa inceapa o noua viata,,,Ghinionul lui ca madam Handan sta de paza....
Va ajunge sa locuiasca in cartier in casa Mujganei si nu vor avea nici macar bani de taxi...Va merge cu Filiz cu autobuzul...Cateodata te gandesti ce bine ca a actionat asa Cem, ca s-o trezeasca pe Handan.
Dupa ce face cercetari pe la firmele pentru materiale de constructii si nu primeste raspunsuri credibile, Asli convoaca o sedinta urgenta la firma Tekiner.
Filiz are o discutie cu Ceyda, in care-i spune ca si lui Y. ii place Asli si ca nu, ea nu e geloasa (dar se vede de la o poata ca este)...
Luana- vip
Am pus aiurea omuletul...Voiam sa fie pt. plecare, dar am corectat o greseala si ...Va mai pup o data pt. scuze!
Muah!
Muah!
Luana- vip
Luana a scris:Filiz merge la Asli acasa si vb. cu Y.Acesta se poarta prosteste si-i spune ca asa cum a depasit greutatile pana atunci fara ea, le va depasi si de atunci inainte. Ii mai spune ca nu mai exista nicio legatura intre ei.
multumim luana
tubafan- membru activ
Data de inscriere : 02/10/2009
Luana a scris:Am pus aiurea omuletul...Voiam sa fie pt. plecare, dar am corectat o greseala si ...Va mai pup o data pt. scuze!
Muah!
LUANA DACA VREI SA-TI CORECTEZI MESAJUL APESI PE EDIT DIN DREPTUL MESAJULUI SI ACOLO ITI CORECTEZI MESAJUL....
tubafan- membru activ
...Neatza, harnicutelor !!! Va doresc o zi plina de soare !!!
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
LUANA ...mii de multumiri pentru rezumate, :flower: le astept cu sufletul la gura...
Multumiri si celorlalte fete care ne-au oferit poze foarte frumoase... :flower:
Multumiri si celorlalte fete care ne-au oferit poze foarte frumoase... :flower:
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
IRIS a scris:...Neatza, harnicutelor !!! Va doresc o zi plina de soare !!!
tubafan- membru activ
am vazut ca ne vizitezi dar inca nu ai scris nici un mesaj.sper sa-mi vezi uratea.
Sanatate multa si tot ce iti doresti.noi suntem f aproape una de alta vad ca stai in Sf. Gheorghe.
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
La mulţi ani! Să ai parte de înca o toamnă frumoasă şi de înca multe altele şi mai frumoase. Fie ca soarele să-ţi zâmbească de fiecare dată şi să îţi încalzească sufletul cu fericire şi bucurie. Să fii mereu veselă şi iubăreaţă şi să trăieşti viaţa din plin.
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Sam 17 Oct 2009, 8:23 am, editata de 2 ori
dea05- vip
buna ziua ce faceti??:)eu nu am mai intrat saptamana asta ca nu am avut timp cu scoala asta:(..maine o sa intru sa mai vb :D
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:buna ziua ce faceti??:)eu nu am mai intrat saptamana asta ca nu am avut timp cu scoala asta:(..maine o sa intru sa mai vb :D :heart: :heart:
noi facem bine drăgălaşo , mai sărbătorim , dar tu ????
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Noi 2012, 3:33 pm, editata de 1 ori
si eu fac bine iubita..imi plac pozele tale... :D
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
buna seara la toate fetele
va multumesc pentru tot ce faceti
pozele sunt superbe
felicitari
va doresc o seara linistita si calduroasa
va multumesc pentru tot ce faceti
pozele sunt superbe
felicitari
va doresc o seara linistita si calduroasa
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
tubafan a scris:Luana a scris:Am pus aiurea omuletul...Voiam sa fie pt. plecare, dar am corectat o greseala si ...Va mai pup o data pt. scuze!
Muah!
LUANA DACA VREI SA-TI CORECTEZI MESAJUL APESI PE EDIT DIN DREPTUL MESAJULUI SI ACOLO ITI CORECTEZI MESAJUL....
Buna seara!
Multumesc! Mereu mai invat cate ceva. Puteam sa sterg si sa pun din nou rezumatul, dar dimineata ma grabesc !
Cu ocazia asta am aflat la ce foloseste acel Edit. Nu ma descurc prea bine inca la voi, aici!
Va doresc o seara frumoasa!
:D
Luana- vip
buna seara
ce mai facceti?sper ca bine,abia am ajuns si eu acasa si zdup la voi sa vad ce poze ati mai pus
dea mersi pt ep , luana mersi pt rez.
ce mai facceti?sper ca bine,abia am ajuns si eu acasa si zdup la voi sa vad ce poze ati mai pus
dea mersi pt ep , luana mersi pt rez.
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
Buna seara fetelor!!!!! Luana iti multumesc si eu pt rezumatul filmului !!!
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
Dea,Denisa,Tubafan va multumesc si voua pt poze,sunteti foarte harnicute!!!!
emine- membru senior
emine- membru senior
LA MULTI ANI!!!!!!!!! PT FATA CARE SARBATORESTE AZI
emine- membru senior
LA MULTI ANI, LINDUS 43!!!!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri! multumesc luana pentru comentarii si fetelor pentru linkuri, poze si informatii. o seara buna tuturor!!!
hdragomiroiu- membru activ
mie bulent cateodata imi place cateodata nu depinde de poza.in cate una are mustata aia prea mare si un pic intoarsa..nu-mi place deloc..cand mustata e tunsa e mai GIGEA
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Sam 17 Oct 2009, 10:26 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
Pagina 19 din 38 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38
Pagina 19 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum