LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
+26
vivi
TheCattallyn
mmchit
cryss
iulia
daniela_010
elenas
ancastanciu
hdragomiroiu
lulu
IRIS
pissycutz
emine
emilia63
mitzymeu
eli81
clio 24
tubafan
florina1989
monicuta
lucyana
nety
DENISA
Luana
dea05
Admin_dea05
30 participanți
Pagina 20 din 38
Pagina 20 din 38 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 38
Re: LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
dea05 a scris:mie bulent cateodata imi place cateodata nu depinde de poza.in cate una are mustata aia prea mare si un pic intoarsa..nu-mi place deloc..cand mustata e tunsa e mai GIGEA
mie nu îmi place, sunt câteva fotografii din " la umbra teilor" în care la faţă arată binişor dar am văzut câteva fotografii mai recente în care pare trecut ptr vârsta lui .
buna dimi!
TUBA&SAMI SE VOR CASATORII...sami a cerut-o in casatorie iar ea a acceptat.
nu-mi vine sa cred... nu ma asteptam la una ca asta ...poate chiar se iubesc ...am ramas fara cuvinte :scratch:
TUBA&SAMI SE VOR CASATORII...sami a cerut-o in casatorie iar ea a acceptat.
nu-mi vine sa cred... nu ma asteptam la una ca asta ...poate chiar se iubesc ...am ramas fara cuvinte :scratch:
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
nici eu dea..
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
PREA SE BAT CAP IN CAP UNELE CHESTII, DACĂ A CERUT-O DIN VARĂ DE CE APARE IN PRESĂ ABIA ACUM, CEVA E PUTRED ...
buna! iti dau si tie cateva batiste?eu si deni am trecut la prosoapeflorina1989 a scris:nici eu dea..
dea05- vip
timpul le va rezolva pe toate..daca astia ajung sa se casatoreasca inseamna ca intradevar se iubesc (ce sa mai zic )DENISA a scris:PREA SE BAT CAP IN CAP UNELE CHESTII, DACĂ A CERUT-O DIN VARĂ DE CE APARE IN PRESĂ ABIA ACUM, CEVA E PUTRED ...
dea05- vip
dea05 a scris:timpul le va rezolva pe toate..daca astia ajung sa se casatoreasca inseamna ca intradevar se iubesc (ce sa mai zic )DENISA a scris:PREA SE BAT CAP IN CAP UNELE CHESTII, DACĂ A CERUT-O DIN VARĂ DE CE APARE IN PRESĂ ABIA ACUM, CEVA E PUTRED ...
cred că vor să îşi dovedească unul altuia că îşi pot face ambiţiile prosteşti .
buna fetelor,acum am citit ci eu si NU POT SA CRED.... :shock: NU VREAU SA CRED ASA CEVA ,sper sa fie o stire falsa cum au mai fost si altele
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
asta cred si eu denisa,ca daca este adevarat si se casatoreste o face din ambitie ,poate cum a facut si el
emine- membru senior
eu tot o sa mai cred intr-o relatie TUBA&MURAT..macar o sa mai sper pana la casatoria tubei...pana la vara la logodna mai este cale lunga..apoi cine stie cand vor hotara sa se casatoreasca asa ca inca mai sper...speranta moare ultima...DENISA a scris:dea05 a scris:timpul le va rezolva pe toate..daca astia ajung sa se casatoreasca inseamna ca intradevar se iubesc (ce sa mai zic )DENISA a scris:PREA SE BAT CAP IN CAP UNELE CHESTII, DACĂ A CERUT-O DIN VARĂ DE CE APARE IN PRESĂ ABIA ACUM, CEVA E PUTRED ...
dea05- vip
buna!astazi ne-am inceput ziua cu o stire care nu este pe placul nostruemine a scris:asta cred si eu denisa,ca daca este adevarat si se casatoreste o face din ambitie ,poate cum a facut si el
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Dum 18 Oct 2009, 12:33 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
dea05 a scris:buna!astazi ne-am inceput ziua cu o stire care nu este pe placul nostruemine a scris:asta cred si eu denisa,ca daca este adevarat si se casatoreste o face din ambitie ,poate cum a facut si el
în zilele următoare aştept să apară dezminţirea aceste ştiri .
este adevarat ca este viata lor si fac ce vreau,dar doamne....nu se potrivesc deloc,la cu arata ea si la caracterul ei merita ceva mai bun
emine- membru senior
dea05 a scris:eu tot o sa mai cred intr-o relatie TUBA&MURAT..macar o sa mai sper pana la casatoria tubei...pana la vara la logodna mai este cale lunga..apoi cine stie cand vor hotara sa se casatoreasca asa ca inca mai sper...speranta moare ultima...DENISA a scris:dea05 a scris:timpul le va rezolva pe toate..daca astia ajung sa se casatoreasca inseamna ca intradevar se iubesc (ce sa mai zic )DENISA a scris:PREA SE BAT CAP IN CAP UNELE CHESTII, DACĂ A CERUT-O DIN VARĂ DE CE APARE IN PRESĂ ABIA ACUM, CEVA E PUTRED ...
şi eu încă mai sper ca ei să trezească al realitate .
eu mai bine il prefer pe bulent decat pe sami
dea05- vip
sper si eu din tot sufletul sa apara dezmintirea pt nu pot sa cred ca-l iubeste asa de mult incat sa se casatoreasca cu el ,cu o maimuta...
emine- membru senior
eu nu îl prefer nici pe Sami nici pe Bulent eu îl prefer pe MURAT.
Buna ziua, dragelor !!! :) :) Va doresc o duminica cat mai placuta !!!
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
buna!placuta :P :P :P ne-a cam stricat-o stirea de astaziIRIS a scris:Buna ziua, dragelor !!! :) :) Va doresc o duminica cat mai placuta !!!
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Dum 18 Oct 2009, 12:33 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
Pagina 20 din 38 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 38
Pagina 20 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum