LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
+26
vivi
TheCattallyn
mmchit
cryss
iulia
daniela_010
elenas
ancastanciu
hdragomiroiu
lulu
IRIS
pissycutz
emine
emilia63
mitzymeu
eli81
clio 24
tubafan
florina1989
monicuta
lucyana
nety
DENISA
Luana
dea05
Admin_dea05
30 participanți
Pagina 36 din 38
Pagina 36 din 38 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38
TheCattallyn- membru incepator
Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 31
Localizare : IasiPascani
Re: LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
Nopate Buna!
Ultima editare efectuata de catre TheCattallyn in Sam 07 Noi 2009, 1:25 am, editata de 1 ori
TheCattallyn a scris:
catalina eu ma retrag..noapte buna!!!!!
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Sam 07 Noi 2009, 9:38 am, editata de 1 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Noapte Buna La toti...eu mai stau ca trebuie sa ma uit la ep 78 79:P
Buna Dea,
Iti multumesc foarte mult pentru linkurile trimise. V-am citit cu mult drag, dar n-am avut curaj sa si scriu. Sunteti nemaipomenite, va admir foarte mult si va multumesc pt. toate noutatile aduse privitor la cei doi: Tuba si Murat cat si pt. clipurile foarte frumoase facute de fetele noastre talentate.
Va pup. :lol:
Iti multumesc foarte mult pentru linkurile trimise. V-am citit cu mult drag, dar n-am avut curaj sa si scriu. Sunteti nemaipomenite, va admir foarte mult si va multumesc pt. toate noutatile aduse privitor la cei doi: Tuba si Murat cat si pt. clipurile foarte frumoase facute de fetele noastre talentate.
Va pup. :lol:
valita- membru incepator
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 62
la umbra teilor
va multumesc! :flower: stiti voi pentru ce. imi plac saluturile voastre de dimineata, si savurez si eu putin din cafea
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Salutare fetele!!!!!!!!!
Nu am mai reusit sa va scriu in ultimele zile.
Multumesc fetelor pentru toate pozele si informatiile pe care le aduc.
Daniela iti urez insanatosire grabnica si sper sa nu fie nimic grav. Ai grija de tine. :flower:
Nu am mai reusit sa va scriu in ultimele zile.
Multumesc fetelor pentru toate pozele si informatiile pe care le aduc.
Daniela iti urez insanatosire grabnica si sper sa nu fie nimic grav. Ai grija de tine. :flower:
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Buna fetelor
Pt. voi https://2img.net/r/ihimizer/img219/7664/5424074cd38c993146100c5ko4.gif
Somn usor si o duminica placuta.
Pupici. :lol:
Pt. voi https://2img.net/r/ihimizer/img219/7664/5424074cd38c993146100c5ko4.gif
Somn usor si o duminica placuta.
Pupici. :lol:
valita- membru incepator
https://www.youtube.com/watch?v=sqXL5_PQliw
https://2img.net/r/ihimizer/img509/9564/7e77c1350cc1cd65b5db886.gif :lol: :lol: :lol:
https://2img.net/r/ihimizer/img509/9564/7e77c1350cc1cd65b5db886.gif :lol: :lol: :lol:
valita- membru incepator
Buna Fetelor...:)
LA MULŢI ANI TUTUROR CELOR CE POARTĂ NUMELE SFINŢILOR CE SUNT SARBĂTORIŢI AZI, MIHAELELOR ŞI GABRIELELOR !! MULTĂ SĂNĂTATE ŞI FERICIRE!!
De ziua numelui, vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să vi se îndeplinească toate dorinţele .
.
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
pt noii veniti
emine- membru senior
LA MULTI ANI !!!!! pt toti care sarbatoresc azi ziua de Mihail si Gavril !!!!!!!!!!!!!!
emine- membru senior
emine- membru senior
buna ziua, inca o data LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! pt toti care poarta numele de MIHAI,GABRIEL,GAVRIIL,si toate derivatele :flower:
emine- membru senior
am sa pun ceva pe scurt despre cei doi Arhangheli
Arhangelul Mihail
Dar Arhanghelul Mihail, de-a pururi laudatul, pazind ca o sluga credincioasa, "credinta catre Stapanul sau, s-a aratat adevarata capetenie peste cetele celor fara de trupuri". Ca, vazand cum a cazut vicleanul Lucifer, a laudat cu glas pe Domnul tuturor si a zis: "Sa luam aminte, noi, care suntem fapturi, ce a patimit Lucifer, cel ce era cu noi: cel ce era lumina, acum intuneric s-a facut. Ca cine este ca Dumnezeu? Mi-ca-El? Ca numele de Mihail asta insemneaza: "Cine este ca Dumnezeu".
Si asa s-a intocmit soborul, adica adunarea si unirea tuturor ingerilor credinciosi lui Dumnezeu, iar Mihail Arhanghelul a fost randuit de Atotputernicul Dumnezeu capetenie a ingerilor buni si mare folositor si de bine facator al mantuirii noastre si, luand chip vazut, s-a aratat multora, atat in Legea veche cat si in Legea noua.
Arhangelul Gavriil
Impreuna cu Sfantul Arhanghel Mihail serbam astazi si pe preafrumosul si inveselitorul Arhanghel Gavriil, ca si acesta, luand chip vazut, multe faceri de bine a daruit neamului omenesc, aratate in amandoua Testamentele.
Asa, in proorocia lui Daniil, Gavriil este numele talmacitor al vedenie (Dan.,8,16). Asemenea, Gavriil arata lui Daniil intelesul celor saptezeci de saptamani de ani pana la venirea lui Mesia Hristos (Dan.,9,21-27). Dupa traditie, tot el, Gavriil, vesteste lui Ioachim si Ana ca din ei va sa se nasca Doamna, Stapana noastra, Maria, Nascatoarea de Dumnezeu.
In Legea noua, Gavriil descopera preotului Zaharia, nasterea lui Ioan, Botezatorul Domnului (Luca,1,19). Tot Gavriil anunta Fecioarei din Nazaret nasterea de la Duhul Sfant a Domnului Hristos, Mantuitorul lumii (Luca,1,28). Unii zic ca tot Arhanghelul Gavriil a fost ingerul in vesmant alb, care, pogorandu-se din cer, a rasturnat piatra de pe usa mormantului si a sezut deasupra ei, la ceasul Invierii Domnului. Si el a fost acela care, cel dintai, a dat Mironositelor vestea Invierii. Si, ca sa zicem mai cuprinzator, dumnezeiescul Gavriil a slujit la toata iconomia Intruparii Cuvantului lui Dumnezeu, din inceput si pana la sfarsit.
Pentru aceasta si Biserica lui Hristos a hotarat sa-l praznuiasca pe el, impreuna cu Arhanghelul Mihail, si sa cheme darul si ajutorul amandoura, rugandu-i ca, prin mijlocirea si rugamintele lor, in veacul de acum, sa aflam izbavire de rele, iar in cel ce va sa fie, sa ne invrednicim bucuriei si Imparatiei ceresti. Amin.
Arhangelul Mihail
Dar Arhanghelul Mihail, de-a pururi laudatul, pazind ca o sluga credincioasa, "credinta catre Stapanul sau, s-a aratat adevarata capetenie peste cetele celor fara de trupuri". Ca, vazand cum a cazut vicleanul Lucifer, a laudat cu glas pe Domnul tuturor si a zis: "Sa luam aminte, noi, care suntem fapturi, ce a patimit Lucifer, cel ce era cu noi: cel ce era lumina, acum intuneric s-a facut. Ca cine este ca Dumnezeu? Mi-ca-El? Ca numele de Mihail asta insemneaza: "Cine este ca Dumnezeu".
Si asa s-a intocmit soborul, adica adunarea si unirea tuturor ingerilor credinciosi lui Dumnezeu, iar Mihail Arhanghelul a fost randuit de Atotputernicul Dumnezeu capetenie a ingerilor buni si mare folositor si de bine facator al mantuirii noastre si, luand chip vazut, s-a aratat multora, atat in Legea veche cat si in Legea noua.
Arhangelul Gavriil
Impreuna cu Sfantul Arhanghel Mihail serbam astazi si pe preafrumosul si inveselitorul Arhanghel Gavriil, ca si acesta, luand chip vazut, multe faceri de bine a daruit neamului omenesc, aratate in amandoua Testamentele.
Asa, in proorocia lui Daniil, Gavriil este numele talmacitor al vedenie (Dan.,8,16). Asemenea, Gavriil arata lui Daniil intelesul celor saptezeci de saptamani de ani pana la venirea lui Mesia Hristos (Dan.,9,21-27). Dupa traditie, tot el, Gavriil, vesteste lui Ioachim si Ana ca din ei va sa se nasca Doamna, Stapana noastra, Maria, Nascatoarea de Dumnezeu.
In Legea noua, Gavriil descopera preotului Zaharia, nasterea lui Ioan, Botezatorul Domnului (Luca,1,19). Tot Gavriil anunta Fecioarei din Nazaret nasterea de la Duhul Sfant a Domnului Hristos, Mantuitorul lumii (Luca,1,28). Unii zic ca tot Arhanghelul Gavriil a fost ingerul in vesmant alb, care, pogorandu-se din cer, a rasturnat piatra de pe usa mormantului si a sezut deasupra ei, la ceasul Invierii Domnului. Si el a fost acela care, cel dintai, a dat Mironositelor vestea Invierii. Si, ca sa zicem mai cuprinzator, dumnezeiescul Gavriil a slujit la toata iconomia Intruparii Cuvantului lui Dumnezeu, din inceput si pana la sfarsit.
Pentru aceasta si Biserica lui Hristos a hotarat sa-l praznuiasca pe el, impreuna cu Arhanghelul Mihail, si sa cheme darul si ajutorul amandoura, rugandu-i ca, prin mijlocirea si rugamintele lor, in veacul de acum, sa aflam izbavire de rele, iar in cel ce va sa fie, sa ne invrednicim bucuriei si Imparatiei ceresti. Amin.
emine- membru senior
va doresc o zi buna,vesela ,calda si fericita
emine- membru senior
..emine a scris:va doresc o zi buna,vesela ,calda si fericita
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
La multi ani !!!!
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/508/508033rz8ihxo6fm.gif
http://forum.port.ro/images/ro/posts/thumb_1811307.jpg
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/508/508033rz8ihxo6fm.gif
http://forum.port.ro/images/ro/posts/thumb_1811307.jpg
valita- membru incepator
Pagina 36 din 38 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38
Pagina 36 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum