1.Kiralik Ask - comentarii
+6
Admin_dea05
axxa246
lombicutz
Irina111
costearamona
Deya.Andreea
10 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 1.Kiralik Ask - comentarii
Admin_dea05 a scris:
Of!Vom vedea! Ce frumosi sunt impreuna si ce chimie au amandoi! ..El cand ii zice Defne a lui Omer parca din nou are mai multe pahare la bord sau mi se pare????
Bună dimineața! Parcă și mie mi se pare că e un pic amețit, nu știu, poate de privirea ei... cupidon
Chiar mi-a făcut plăcere aseară să mă uit în direct. De obicei aștept până a doua zi când apare înregistrarea sau până când am timp să-l văd. Nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. M-au distrat și personajele secundare, aiuritul de Koray și Yasemin, mătușa Neriman și servitoarea.
Rivalul, tipul care le-a furat colecția, e ciudat rău. Cred că-l invidiază pe Omer până în măduva oaselor. Încearcă să-l copieze în gesturi și în ceea ce face, dar nu are carisma lui Omer. El e un mafiot, Omer este un artist cu suflet.
E un serial plăcut, cu actori frumoși, simpatici și cu o poveste modernă. M-am cam plictisit de poveștile cu fetele care visează la feți-frumoși, dar și de poveștile tragice.
Frumoasă poza, să mai faci. Le stă bine împreună. În serial. Ce fac în viața reală îi privește.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Buna dimineata! Si mie mi-a placut de Koray si Yasemin.Cum se chinuiau ei sa formeze o echipa in ciuda faptului ca nu se suporta deloc. Matusa a cam ramas pe dinafara din cauza colectiei si ei ii cam place sa fie in atentia familiei , ii lipseste si Koray ca nu a mai avut cu cine sa barfeasca. Deniz pe langa faptul ca e ciudat , e urat si are o voce tare ciudata.Nicky a scris:Admin_dea05 a scris:
Of!Vom vedea! Ce frumosi sunt impreuna si ce chimie au amandoi! ..El cand ii zice Defne a lui Omer parca din nou are mai multe pahare la bord sau mi se pare????
Bună dimineața! Parcă și mie mi se pare că e un pic amețit, nu știu, poate de privirea ei... cupidon
Chiar mi-a făcut plăcere aseară să mă uit în direct. De obicei aștept până a doua zi când apare înregistrarea sau până când am timp să-l văd. Nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. M-au distrat și personajele secundare, aiuritul de Koray și Yasemin, mătușa Neriman și servitoarea.
Rivalul, tipul care le-a furat colecția, e ciudat rău. Cred că-l invidiază pe Omer până în măduva oaselor. Încearcă să-l copieze în gesturi și în ceea ce face, dar nu are carisma lui Omer. El e un mafiot, Omer este un artist cu suflet.
E un serial plăcut, cu actori frumoși, simpatici și cu o poveste modernă. M-am cam plictisit de poveștile cu fetele care visează la feți-frumoși, dar și de poveștile tragice.
Frumoasă poza, să mai faci. Le stă bine împreună. În serial. Ce fac în viața reală îi privește.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Kiralık Aşk 19. Bölüm Fragman
Sinan: Excuse me
Sinan: Ömer should we talk now?
Ömer: I think we have to separate us. (He means the company)
Defne: The big company crashed. Allay (God) should give to Deniz thousand kinds of trouble.
Yasemin: How you can open a war to Ömer? I don't unterstand it. You can't damage passionist.
Ömer: At the end we don't live at the same house.
Defne: But for a few days it was like we would living together.
Ömer: Yeah it was good. It's nice to live with you. What are you doing at home? How do you look at home? Ömer's Defne.
Sinan: Excuse me
Sinan: Ömer should we talk now?
Ömer: I think we have to separate us. (He means the company)
Defne: The big company crashed. Allay (God) should give to Deniz thousand kinds of trouble.
Yasemin: How you can open a war to Ömer? I don't unterstand it. You can't damage passionist.
Ömer: At the end we don't live at the same house.
Defne: But for a few days it was like we would living together.
Ömer: Yeah it was good. It's nice to live with you. What are you doing at home? How do you look at home? Ömer's Defne.
Admin_dea05- Admin
Inca doua.Cand imi place ceva nu pot sa ma abtin.Nicky a scris:
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t822p10-defne-si-omer-poze-editate-in-photoshop-anda-designs#426203
Admin_dea05- Admin
Mulțumesc pentru traducerea reclamei. Deși n-am înțeles ce i-a zis, după privirea ei am simțit că a vrăjit-o din vorbe. Defne a lui Omer E plăcut să locuiesc cu tine.
Nicky- vip
Cat ma bucur ca va place si voua serialul. Eu l-am descoperit de aproape doua saptamani si am cam luat-o razna
Sper sa gasiti cat mai multe traduceri pentru episoade, mai ales episoadele de inceput.
Sper sa gasiti cat mai multe traduceri pentru episoade, mai ales episoadele de inceput.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
actrita din clipul de mai sus a jucat parca si in alt film pe care l-am urmarit io online si care s-a terminat abrupt din cauza de lipsă de audinţă... Kurt Seyt ve Sura. Avea o poveste de dragoste imposibila cu actorul din rolul secundar.
da, ea este
da, ea este
Nici eu nu am recunoscut-o de la început, dar pe urmă am realizat că am mai văzut-o în ”Trădarea” (Oyle Bir Gecer Zaman Ki). A fost iubita lui Mete. S-a îndrăgostit de ea pentru că semăna f. mult cu Inci, profesoara lui de muzică și prima lui iubită. Semăna doar fizic, pentru că în privința caracterului nu, era rea și egoistă. Nu mi-a plăcut deloc de ea.
Un post tv de la arabi le-a luat interviu. E fără traducere, dar merită văzut. Elcin și Barîș sunt tare drăguți.
Un post tv de la arabi le-a luat interviu. E fără traducere, dar merită văzut. Elcin și Barîș sunt tare drăguți.
Nicky- vip
Aici a apărut primul ep. cu traducere în engleză:
Și aici am găsit un canal cu câteva scene traduse în engleză:
https://www.youtube.com/channel/UC06GlJQnBj3DDM6XrDeMQMA/videos
Și aici am găsit un canal cu câteva scene traduse în engleză:
https://www.youtube.com/channel/UC06GlJQnBj3DDM6XrDeMQMA/videos
Nicky- vip
..multumim Nicky!
imi place serialul si vad ca are o audienta ft. mare !
Camelia_Monica- vip
Super videoclip!
Omer
Omer
Nicky- vip
Camelia_Monica a scris:..multumim Nicky!
Are rating bun la tv, iar pe internet e f. vizionat. Am intrat pe situl StarTv să văd dacă a mai apărut ceva nou, vreo poză sau promo nou și am rămas uimită câte vizualizări are fiecare episod.
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask
Și la cele mai populare clipuri apar tot episoadele din ”Kiralik Așk”.
Nicky- vip
Nicky a scris:Super videoclip!
Omer
...super!
..da , au ft. multe vizualizari !
Camelia_Monica- vip
Reclama la pantofi în care apare Barîș.
Cred că firma respectivă a vrut să-și crească vânzările pe seama lui.
Bietul de el a și răgușit de câte ori i-a spus ”Iartă-mă, te rog!”
Nicky- vip
Buna fetelor! Ce ma bucur ca ati inceput sa comentati si pe aici.Am lipsit cateva zile deci am de recuperat.
Admin_dea05- Admin
Bine ai venit ! Si eu am cam luat-o razna cu serialul acesta.lombicutz a scris:Cat ma bucur ca va place si voua serialul. Eu l-am descoperit de aproape doua saptamani si am cam luat-o razna
Admin_dea05- Admin
...cred ca tipul care i-a furat colectia ii va face zile fripte si cu Defne ...vad ca se prea intersecteaza cu ea !
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:
...cred ca tipul care i-a furat colectia ii va face zile fripte si cu Defne ...vad ca se prea intersecteaza cu ea !
Poate simte că Defne e ”veriga slabă” a lui Omer.
Nicky- vip
Nicky a scris:
Poate simte că Defne e ”veriga slabă” a lui Omer.
...asa cred si eu !
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:
...asa cred si eu !
]
si eu cred la fel
Admin_dea05- Admin
neatza !
...ce frumusei sunt Dea !
...ce frumusei sunt Dea !
Camelia_Monica- vip
Ahh, astept seara de vineri!! Am citit undeva ca e decalata ora de difuzare? Stie cineva sa dea amanunte?
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
..vad ca incepe sa traduca si din primele ep !
..nu stiu nimic de ora de difuzare !
Camelia_Monica- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii