1.Kiralik Ask - comentarii
+6
Admin_dea05
axxa246
lombicutz
Irina111
costearamona
Deya.Andreea
10 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 1.Kiralik Ask - comentarii
Buna fetelor!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Un clip frumos. Tare as vrea sa-i stiu traducerea la ceea ce spun.
Admin_dea05- Admin
lombicutz a scris:
Cred ca ea este. De unde e foto? Sau mai bine zis, de cand e poza?
...araboaicele spun ca este vorba de nu stiu ce spectacol caritabil ptr copii, care a fost transmis sau se va transmite pe Kanal D Tr, la ora 11,00...nu stiu care 11,00 sau 23,00...inclin sa cred ca este vorba de orele 23,00 ca de altfel pana acum ar mai fi venit ele cu ceva noutati...ma mira faptul ca Elcin n-a participat, fiindca ea a terminat consevatorul si am inteles ca are o voce grozava..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
da, Baris a pus si el o poza pe instagram cu privire la acest spectacol...se pare ca este in seara aceasta pe KanalD orele 23,00...a primit multe msg. si este intrebat unde este Elcin, de ce Elcin nu participa la aceasta festivitate etc...
carina- vip
...o poza tot de la spectacolul din seara aceasta..
cine sunt oare in aceasta imagine:
1. Burcin Terzioglu - fosta nevasta a lui Murat Yldirim
2. Baris Arduc
3. un copil
4. este cumva prietena lui Baris, Gupse?
cine sunt oare in aceasta imagine:
1. Burcin Terzioglu - fosta nevasta a lui Murat Yldirim
2. Baris Arduc
3. un copil
carina- vip
habar nu am....pana la urma astia s-au despartit sau nu?..eu nu mai inteleg nimic ...carina a scris:
Admin_dea05- Admin
Astazi v-am facut cateva poze. !!!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t822p30-defne-si-omer-poze-editate-in-photoshop-anda-designs
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t822p30-defne-si-omer-poze-editate-in-photoshop-anda-designs
Admin_dea05- Admin
...nici un nu stiu, presa a tot comentat cum ca s-au despartit si ca ea s-a mutat in apartamentul ei...dar zilele trecute au fost vazuti prin oras impreuna si au infirmat zvonurile...am impresia ca spectacolul care se transmite in seara asta nu este in direct, fiindca au aparut ceva poze cu Baris si era cu GupseAdmin_dea05 a scris:
habar nu am....pana la urma astia s-au despartit sau nu?..eu nu mai inteleg nimic ...
carina- vip
Admin_dea05 a scris:Un clip frumos. Tare as vrea sa-i stiu traducerea la ceea ce spun.
...sunt pasaje din serial in acest clip...iti fac un mic rezumat ca nici un nu inteleg tot..." barbatul acela nu se gandea ca in momentul in care ea va pleca, o va iubi atat de mult, dar...se intristeaza mult?...chiar daca este tarziu a inteles-o...daca intuitia ei este mult mai mare, ii va influenta viata....daca revenim la viata din trecut, cu adevarat sa ne cautam unul pe altul, este cu totul altceva...mereu omul isi aduce aminte de lucrurile bune, sau de mai multe lucruri adevarate....in fata ochilor mei imi apare fata lui, privirea lui...
carina- vip
baris, cu pregatirile inainte de spectacol
carina- vip
https://youtu.be/JDJ7PYBo6p8 si o scurta inregistrare cu Baris
carina- vip
frumos.multumim!!!carina a scris:https://youtu.be/JDJ7PYBo6p8 si o scurta inregistrare cu Baris
Admin_dea05- Admin
astia locuiau / locuiesc impreuna????carina a scris:...nici un nu stiu, presa a tot comentat cum ca s-au despartit si ca ea s-a mutat in apartamentul ei...dar zilele trecute au fost vazuti prin oras impreuna si au infirmat zvonurile...am impresia ca spectacolul care se transmite in seara asta nu este in direct, fiindca au aparut ceva poze cu Baris si era cu GupseAdmin_dea05 a scris:
habar nu am....pana la urma astia s-au despartit sau nu?..eu nu mai inteleg nimic ...
Admin_dea05- Admin
...eu am inteles ca stau impreuna in apartamentul lui...acum vreo 3-4 saptamani au tot aparut prin presa diverse articole cum ca s-au despartit...ca ea( Gupse) este vazuta tot mai des prin cartierul Etiler( acolo unde are ea apartamentul) in compania rudelor si a prietenelor ei, etc...acum vreo 10 zile a fost intrebat Baris daca intr-adevar s-au despartit si a spus ca sunt zvonuri..asa ca nu stiu ce sa cred...araboaicele spuneau ca au informatia cum ca ea nu este la acest spectacol si ca se pare ca s-au separat...dar eu am pus o poza cu el care canta la un microfon si pe fundal se vede si ea cu un baietelAdmin_dea05 a scris:
astia locuiau / locuiesc impreuna????
carina- vip
...pregatirile din-ainte de concert
carina- vip
aveti idee tipa de langa Cagatay este actrita care o interpreteaza pe Iz din Kiralik Ask?...eu nu mai pricep nimic...se pare ca multi actori sunt la festivitatea de lansare a filmului Delibal..am vazut o poza si cu Koray
carina- vip
...n-am inteles de unde este poza...ba de la lansarea filmului lui Cagatay, ba de la spectacolul care urmeaza a fi transmis..
carina- vip
da, a inceput spectacolul si este in direct...sunt fff multi actori care interpreteaza cate-o melodie...unii cu o voce mai placuta, altii pauza...este si Gupse, vai!, vai!, vai!...ii mai trebuie o matura in mana, are o voce tabacica...prezinta si ea ceva dintr-un studio secund...prezentatoarea de baza este "rapitoarea" Burcin Terzioglu
carina- vip
Buna dimineata!
Admin_dea05- Admin
Le-a adunat pe toate la un loc ... Gupse si Burcincarina a scris:da, a inceput spectacolul si este in direct...sunt fff multi actori care interpreteaza cate-o melodie...unii cu o voce mai placuta, altii pauza...este si Gupse, vai!, vai!, vai!...ii mai trebuie o matura in mana, are o voce tabacica...prezinta si ea ceva dintr-un studio secund...prezentatoarea de baza este "rapitoarea" Burcin Terzioglu
Admin_dea05- Admin
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii