Elcin Sangu
+2
Nicky
Admin_dea05
6 participanți
Pagina 1 din 9
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Elcin Sangu
https://instagram.com/elcinsangu/
http://www.ahmetkoralturk.com/barisarduc.html
http://www.ahmetkoralturk.com/barisarduc.html
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: Elcin Sangu
http://www.trendus.com/fotogaleri/38/moda/kategoriler/1/sayfa/1/34372/elcin-sangu-boynerin-yeni-yuzu-oldu.html#view
Admin_dea05- Admin
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 23 Apr 2016, 6:34 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Si ea ca si Baris...m au innebunit cu fericirea lor :)))
Zice ca exista cineva in viata ei de 5 ani și este f fericita cu viata ei. Iar cand e intrebata de casatorie raspunde: Vreti sa ma duc la nunta mea direct de pe platou! Din acest motiv nu s a intamplat acest lucru pana acum, dar sunt f fericita cu viata mea.
O mai intreaba cum de reuseste sa se mentina in forma, mai ales ca nu are timp de sport, iar ea zice ca are un metabolism rapid si cu toate ca mananca mult, chiar si noaptea, e norocoasa si nu se ingrasa.
E intrebata daca ar face orice pt actorie, daca ar filma orice scena si ea zice ca nu, are si ea anumite reguli, iar scene nud sau erotice nu ar filma.
ps. traducere Crisu
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Care este atitudinea ta fata de critici? Le iei pe toate in serios?
Parerile oamenilor sunt schimbatoare. Pentru ea sunt importante parerile oamenilor dragi. Primeste de multe ori critici, insa, pana in prezent, n au fost critici care s o supere.Chiar si lucrurilor bine facute, oamenii vor incerca intotdeauna sa le gaseasca o parte proasta, insa nu o deranjeaza deloc cand fac asta pentru ca le cunoaste intentiile.
In serial traiti o poveste de dragoste invidiata de toata lumea. Cum stai cu dragostea in viata reala?
Tot timpul a fost bine și in relatiile de dragoste si in cele de prietenie. Nu crede deloc in dragostea la prima vedere. Crede ca pentru a se indragosti doi oameni trebuie sa se cunoasca inainte.
Ai vreun animal de companie acasa?
Isi iubeste casa (probabil sa petreaca timpul acasa) si cainii foarte mult. Are 2 caini din rasa Chihuahua, Yoda si Windu. Cand ajunge acasa ii face placere sa si petreaca timpul cu ei.
Ce asteptari ai in viitor legate de cariera ta?
Sa joace in alte seriale si filme. I ar placea sa joace si in filme pentru ca ajung la un public mai larg.
Daca ne gandim la standardul din Turcia, puteti fi numita o persoana slaba. Tineti vreo dieta pentru a va pastra in forma?
Nu tin nicio dieta, doar am grija ce mananc. De cand ma stiu am fost slaba, dar in perioada asta am mai slabit putin din cauza ritmului alert de munca. Normal, sunt o femeie cu forme rotunde, daca as lua in greutate s ar vedea imediat.
N am niciun dubiu ca munca pe un platou de filmare este foarte obositoare. Dar va si distrati in timp ce lucrati? Ce fel de coleg este Baris?
Este foarte distractiv (placut) sa lucrezi cu Baris. Cred ca ne facem treaba cu placere si suntem compatibili pe platou, iar daca exista si distractie, nu ma supar. Daca ar fi fost un mediu greu de suportat, n am niciun dubiu ca acest lucru s ar fi vazut in munca noastra.
Multor actori nu le place sa urmareasca serialele sau filmele in care joaca ei. Acest lucru e valabil si la tine?
In mod normal, nici eu nu ma uit la filmele in care joc, dar, nu stiu de ce, la KA pot sa ma uit. Daca nu pot sa l vad cand se difuzeaza la tv, cu siguranta il vizionez ulterior. Fac asta mai mult ca sa vad cum am jucat, sa mi urmaresc evolutia, cu scopul de a imi face autocritica.
ps. traducere Crisu
carina- vip
https://www.instagram.com/p/BEvx49lCPwW/?taken-by=bonya6_
Admin_dea05- Admin
Boyner - filmări pentru colecția toamnă/iarnă 2016-2017
Nicky- vip
În ediția din decembrie a revistei InStyle Turcia
Nicky- vip
[b]....interviu dat de Elcin revistei InStyle Türkiye in data de 29.11.2016
[/b]ELCIN SANGU , in interviu a spus că anul trecut a avut o perioadă grea, a muncit mult , a fost foarte obosită, 3 luni de zile a fost susținută prin perfuzii. Acum e bine, face sport și nu mănâncă decât mâncare gătită acasă. A fost întrebată ce vrea să facă în noul an: să petreacă mai mult timp cu familia și prietenii ei, de care a cam stat departe din cauza programului de muncă intens. Au întrebat-o despre câteva lucruri pe care nu le știm despre ea: că are talent la desen, la dans, cântă cântece tradiționale, în plus față de operă, cântă la instrumente muzicale, de fapt îi place mai mult asta decât să cânte cu vocea. Dacă ar avea timp și șansă, ar încerca și ar fi fericită să-și îmbunătățească performanțele. Îi place să scrie, ar vrea să scrie un scenariu, dar nu știe dacă are talent pentru asta. Ce fel de femeie ar vrea să fie pe covorul roșu? A spus că ar vrea să fie ca acea femeie pe care Zeynep Tosun (designerul care i-a făcut rochia pe care a purtat-o la premierea Kelebek ) a creat-o, interesantă, minunată, dar fără să spună. ”Sunt aici.” (fără a fi vanitoasă) , cât se poate de simplă dar în același timp să atragă atenția. Întrebări despre frumusețea ei, despre cumpărături - nu-i plac!
traducere preluata de pe site-ul KA Defne-Omer Romanian Fans
carina- vip
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Elcin Sangu
» Yașamayanlar - Cei ce nu trăiesc - Elcin Sangu
» funda - kiralik ask , Baris Arduc & Elcin Sangu
» Vogue Türkiye noiembrie 2017 * Elcin Sangu & Baris Arduc
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» Yașamayanlar - Cei ce nu trăiesc - Elcin Sangu
» funda - kiralik ask , Baris Arduc & Elcin Sangu
» Vogue Türkiye noiembrie 2017 * Elcin Sangu & Baris Arduc
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum