Elcin Sangu
+2
Nicky
Admin_dea05
6 participanți
Pagina 4 din 9
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Elcin Sangu
https://viatacuaromadecafea.com/2018/09/02/ultima-zi-de-vacanta-in-grecia/
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: Elcin Sangu
https://viatacuaromadecafea.com/2018/09/15/nu-are-niciun-rost-sa-scotocim-in-ceva-ce-decurge-foarte-frumos/
Elçin Sangu a vorbit, în urmă cu câteva zile, la Mercedes Fashion Week Istanbul, cu reporterul emisiunii mondene „Cumartesi Surprizi/Surpriza de sâmbătă„.
Aceasta a mărturisit că a venit să fie alături de prieteni pe care îi iubește foarte mult.
Îi place stilul elegant-simplu, nu cel cu paiete și pietre. Preferă ținutele moderne, nu cu pretenții exagerate. Nu este obsedată de branduri, dar, dacă vede ceva și îi place, nu spune că nu cumpără pentru că e brand.
Cumpără ce îi place, dar nu cumpără pentru că e brand.
Cei mai mulți bani se duc pe genți și încălțăminte.
Utimul proiect, cel cu vampiri, a fost criticat și s-a vorbit mult și despre prestația ei actoricească.
„Eu nu spun nimic. Poate că nu mi-a reușit, oricine are șansa să greșească, să joace rău…„
Reporterul remarcă faptul că nu orice actor recunoaște că poate juca rău, dar Elçin Sangu recunoaşte.
„Nu spun că am jucat foarte bine. Poate am jucat rău. Rămâne la latitudinea publicului…„
Întrebată despre vacanța cu Serenay Sarıkaya în Grecia, actrița a spus că a fost o echipă foarte dragă (Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Selma Ergeç), ce i-a dat liniștea, se înțeleg foarte bine, s-au distrat foarte mult și s-au odihnit.
Voice-over-ul a spus că actrița are de mult timp o relație de dragoste cu Yunus Özdiken şi, în ciuda a tuturor celor scrise, trăiește liniștea unei relații în care totul decurge foarte bine.
Elçin Sangu a spus că nu are niciun rost să scotocim în ceva ce decurge foarte frumos.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Elcin Sangu
» Yașamayanlar - Cei ce nu trăiesc - Elcin Sangu
» funda - kiralik ask , Baris Arduc & Elcin Sangu
» Vogue Türkiye noiembrie 2017 * Elcin Sangu & Baris Arduc
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» Yașamayanlar - Cei ce nu trăiesc - Elcin Sangu
» funda - kiralik ask , Baris Arduc & Elcin Sangu
» Vogue Türkiye noiembrie 2017 * Elcin Sangu & Baris Arduc
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum