3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
Buna fetele si La multi ani!Ce s-a mai intamplat, nimic nou?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Oh my God!Deci astia au dezgropat securea razboiului se bat cu toti, adica ei impotriva tuturor. Ce tare, acum sa vad ce o sa faca Defne cand va afla de unde sunt cei 200 de mii de lire.carina a scris:...scuze, acum am vazut numele lui Tranba...o sa iasa circ mare... urmeaza ca Omer ii va da la "temelie" lui Defne cu varf si indesat, cu siguranta va crede ca din cauza ei a pierdut aceasta afacere, etc, plus ca nu-si poate imagina la ce i-a fost necesara suma asta imensa, in conditiile in care Turkan a zis ca nu au nici un fel de probleme financiare.... si acum cred ca realizez si reactia lui Neriman cand iii spune lui Nacmi "cum am intrat in lucrul acesta"...cu siguranta vor afla ca Omer i-a declarat razboi lui Tramba si cu totii stau pe un butoi de pulbere...Hade@ bakalam!
iulianagl- moderator
Eu cred ca sunt pantaloni de treining sau camera ca daca va uitati atent vedeti ca pantalonii au dunga aia tip training, se observa mai bine acolo unde sta co Omer de vorba in bucatarie.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Eu cred ca sunt pantaloni de treining sau camera ca daca va uitati atent vedeti ca pantalonii au dunga aia tip training, se observa mai bine acolo unde sta co Omer de vorba in bucatarie.
...da, dar i-a uita-te si vezi promo cand intra in casa la Neriman, are ceva scurt pe ea, rochie, pantalon scurt..!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...cica nu stiu ce tipe mai intra in serial, dar ptr 2-3 ep
carina- vip
Asa e, e de necrezut ca ditamai creatoarea de moda, cunoscuta si n afara Turciei, nu avea 200 mii lire in cont...nu i o suma exagerata...probabil au bagat cecul asta ca sa incurce lucrurile definitivvioleta maicariu a scris:
Ahaaa,am spus eu ca cecul va da batai de cap..cum mama zmeilor nu avea Gallo 200000 in buzunar??nee..nu se poate..si prea mergea Ece cu cecul ca la defilare..eu cred ca totul a fost premeditat..e ca un joc de puzzle..cand vor fi puse piesele cap la cap.....
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
si cand e la masa si se tine de mana cu O i se vad genunchii, deci ceva scurtcarina a scris:
...da, dar i-a uita-te si vezi promo cand intra in casa la Neriman, are ceva scurt pe ea, rochie, pantalon scurt..!!!
Crisu- vip
era una pe care n am recunoscut o si n limuzina cu Koray...o fi legat de defilare :-Scarina a scris:...cica nu stiu ce tipe mai intra in serial, dar ptr 2-3 ep
Crisu- vip
Cred ca este imbracata in treining cand vine Omer singur cu florile la ea asa e imbracata in primul promo iar in al doilea are o bluza alba iar asa cred ca se duce la intalnirea cu Neriman &Co.Iar tradatorul de Koray cu cine e in limo?carina a scris:
iulianagl- moderator
M-am mai uitat la poze si acum chiar sunt confuza cu imbracamintea ei bluza e de training iar restul ....
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Crisu a scris:
era una pe care n am recunoscut o si n limuzina cu Koray...o fi legat de defilare :-S
Crisu, dragalaso, poate ne dumiresti tu, cui ii spune Baris ca o iubeste...sau ce zice...inregistrarea a avut loc ieri am inteles...
https://www.facebook.com/KiralikAskSayfaa/videos/1580837635539956/?video_source=pages_finch_main_video
carina- vip
...te iubesc Selen, sau ce zice...zici ca are prune-n gura
carina- vip
....fanii sunt nerabdatori....se pare ca nu-i incanta nici nunta din serial, vor o nunta adevarata....jos scrie Baris Arduc si Elcin Sandu -nunta
carina- vip
iulianagl a scris:
Cred ca este imbracata in treining cand vine Omer singur cu florile la ea asa e imbracata in primul promo iar in al doilea are o bluza alba iar asa cred ca se duce la intalnirea cu Neriman &Co.Iar tradatorul de Koray cu cine e in limo?
...nu stiu de au au mai achiztionat-o si pe ttuta asta...dupa cum suna rezumatul, s-ar putea ca tradatorul sa i-o traga lui Tramba...in ozet 37 pe undeva scrie...oare gala va mai avea loc?/sau ceva de genul acesta..
carina- vip
...o tipa comenteaza la aceasta poza..."ce vrea sa ne arate ca este sexi...el este mai rece decat gheata"
carina- vip
Oare asta are de gand Korish?carina a scris:
...nu stiu de au au mai achiztionat-o si pe ttuta asta...dupa cum suna rezumatul, s-ar putea ca tradatorul sa i-o traga lui Tramba...in ozet 37 pe undeva scrie...oare gala va mai avea loc?/sau ceva de genul acesta..
iulianagl- moderator
Cred ca nu e fan de al lui.carina a scris:
...o tipa comenteaza la aceasta poza..."ce vrea sa ne arate ca este sexi...el este mai rece decat gheata"
iulianagl- moderator
M-am uitat iar de la inceput, dialogurile sunt super, eu una savurez orice cuvant, au de toate, dar cel mai mult imi place umorul ala ascuns, nu stiu ce s-a intamplat de au schimbat macazul.
iulianagl- moderator
transmite un mesaj unei nepoate/nepot din partea fratelui sau a vreunui var...primul cuv nu l inteleg...scumpa/ul unchiului, te pup si te iubesccarina a scris:
Crisu, dragalaso, poate ne dumiresti tu, cui ii spune Baris ca o iubeste...sau ce zice...inregistrarea a avut loc ieri am inteles...
https://www.facebook.com/KiralikAskSayfaa/videos/1580837635539956/?video_source=pages_finch_main_video
Crisu- vip
Crisu a scris:
transmite un mesaj unei nepoate/nepot din partea fratelui sau a vreunui var...primul cuv nu l inteleg...scumpa/ul unchiului, te pup si te iubesc
merci, Crisu
carina- vip
...am pus partea a-2-a ep 36
carina- vip
...am revazut acum ep.36...nu, nu in nici un caz Omer nu are puterea sa se razbune pe Defne...ma gândesc ca poate Defne ii va spune lui Omer ca a intrat in niste incurcaturi financiare din cauza lui Serdar, rugandu-l in acelasi timp sa nu puna intrebari suplimentare....altfel nu-mi dau seama cum de s-a hotarat atat de repede Omer sa faca un pas catre casatorie....este drept ca cele 2 promo ne pot duce in eroare, dar ma gândesc la bunica Turkan care spune "ca am avut noroc cu ginerele nostru"....ha, ha, ha, ce-ar fi ca aceasta afirmatie s-o fi facut-o cu privire la vreo poveste din trecut si s-o fi referit la taica-su lui Defne...m-as arunca in cap!!!!!
carina- vip
...este o agitatie pe site-ul arabesc, dar nu inteleg mare lucru...fetele cu care ma mai conversez in franceza, de regula intra dupa-amiaza...ele sunt ingrijorate cu privire la acest serial...ori se va muta pe Canal tv 8, ori Canal tv 8 va rula nu stiu ce serial care va avea o concurenta destul de mare cu Kiralik Ask...ele sunt disperate ca daca scenaristii nu-si vor reveni, cu siguranta rating-ul serialului va pica...
carina- vip
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii