3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
M-am mai uitat o data la promo...dar daca Omer si Defne s-au inteles sa-i dea o lectie lui madam?adica s-o faca pe nebunii s-o innebuneasca de tot pe amintita doamna?..Omer a mai facut din astea si i-au iesit foarte bine:faza cu logoditul in fata italianului,faza cu Defne la restaurant,in padure cand a facut-o sa strige dupa ajutor,el imi pare amuzat de situatie iar ea nu stie ce sa faca:sa-l creada sau sa se amuze???atat mai pot circumvolutiunile mele pe ziua de azi inainte de a exploda,deci,aveti mila,nu dati cu pietre sunt doar supozitii pana vineri...ar trebui un concurs aici pe forum :cine are cel mai bun scenariu care se apropie de cel de vineri primeste premiu o sedinta foto cu Koray
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Nu stiu ce va fi dar promo e tare frumos!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
...de la filmari ep 37
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
se distreaza ..si noi ne strofocam creierii cu intrebarea ce se va intampla in continuare ...
Admin_dea05- Admin
...normal!...toate speculatiile de la fani pleaca si ei sunt bine mersi !Admin_dea05 a scris:
se distreaza ..si noi ne strofocam creierii cu intrebarea ce se va intampla in continuare ...
...frumoase creatii Dea !!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
o prelucrare reusita
si originalul
si originalul
Admin_dea05- Admin
Seara buna fetelor!
Am citit, m-am gandit la tot ce ati scris aici, m-am uitat la promo de n ori. Toate scenarile sunt plauzibile. Un gand nu-mi da pace.
Omer si in cel mai crunt razboi nu e barbatul care sa isi bata joc( nu stiu daca e cea mai buna formulare) de noaptea nuntii, momentul in care o face pe Defne "femeia,sotia lui"
Daca vor duce scenariul in directia asta de razbunare, sa se impuste!De la Scenarista la regizor. Recunosc ca am un cui impotriva regizorului de acum. A luat-o razna serialul asta cam de cand a venit Baris Yos in echipa.
IN fine! Care o fi cauza buna de pe agenda lor de s-au intalnit? Cum bine observa cineva mai inainte nu este o intalnire pentru o cerere in casatorie. Famila fetei in vizita la cea a baiatului.Care o fi motivul? Ce i-o fi rugat, obligat Omer sa faca ? Sau daca nu e obligatie, care o fi motivul?De ce se miorlaie matusica?
Sper ca luni avem al doilea promo ca altfel...vai de mintile noastre.
Am citit, m-am gandit la tot ce ati scris aici, m-am uitat la promo de n ori. Toate scenarile sunt plauzibile. Un gand nu-mi da pace.
Omer si in cel mai crunt razboi nu e barbatul care sa isi bata joc( nu stiu daca e cea mai buna formulare) de noaptea nuntii, momentul in care o face pe Defne "femeia,sotia lui"
Daca vor duce scenariul in directia asta de razbunare, sa se impuste!De la Scenarista la regizor. Recunosc ca am un cui impotriva regizorului de acum. A luat-o razna serialul asta cam de cand a venit Baris Yos in echipa.
IN fine! Care o fi cauza buna de pe agenda lor de s-au intalnit? Cum bine observa cineva mai inainte nu este o intalnire pentru o cerere in casatorie. Famila fetei in vizita la cea a baiatului.Care o fi motivul? Ce i-o fi rugat, obligat Omer sa faca ? Sau daca nu e obligatie, care o fi motivul?De ce se miorlaie matusica?
Sper ca luni avem al doilea promo ca altfel...vai de mintile noastre.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Si ma mai gandeam la ceva, apropos de scena finala. Au insistat mult cu trasatura asta de caracter a lui Omer. Are disponibilitatea de a asculta argumentele celui cu care are o disputa. Si pe Fikret,vineri: Anat, hadi bakalim, anat! EXPLICA-TE!
Ma gandesc ca o continuare in aceasta logica ar fi sa o ia pe Defne la intrebari. Ce sti de Tranba. Ce ai de gand sa faci.
Si sunt convinsa ca o va crede ca nu stie nimic. Normal ca o va da in balbaiala. Cum sa refuze sa lucreze cu Fikret,salvatoarea ei?. Cred ca asta va fi dilema lui Defne in ep. urmator. Si cred ca razboi inseamna ptr Omer ca se va folosi de info. obtinute de la Defne, despre tabara adversa. E un om cu principii Omer dar acum e hotarat sa lupte altfel, cu toate armele.
Hotarat pana sa-si puna mainile pe talia lui Defne.Si cum era el hotarat sa fie de gheata si totusi si-a pus mana pe mijlocul ei. O iubeste !! Clar vrea sa o creada si sa o ierte.Si noi vrem la fel, si sa o faca mai repede nevasta
Si-am scris un roman!(dupa ce mi-am sters un post din greseala):)
Ma gandesc ca o continuare in aceasta logica ar fi sa o ia pe Defne la intrebari. Ce sti de Tranba. Ce ai de gand sa faci.
Si sunt convinsa ca o va crede ca nu stie nimic. Normal ca o va da in balbaiala. Cum sa refuze sa lucreze cu Fikret,salvatoarea ei?. Cred ca asta va fi dilema lui Defne in ep. urmator. Si cred ca razboi inseamna ptr Omer ca se va folosi de info. obtinute de la Defne, despre tabara adversa. E un om cu principii Omer dar acum e hotarat sa lupte altfel, cu toate armele.
Hotarat pana sa-si puna mainile pe talia lui Defne.Si cum era el hotarat sa fie de gheata si totusi si-a pus mana pe mijlocul ei. O iubeste !! Clar vrea sa o creada si sa o ierte.Si noi vrem la fel, si sa o faca mai repede nevasta
lombicutz- vip
...cred ca in ep 37 vom avea parte de multe intruniri dintre Defne si cizmar...imi scapa numele acum....astazi am inteles ca au avut filmari la cizmarie
carina- vip
lombicutz a scris:Si ma mai gandeam la ceva, apropos de scena finala. Au insistat mult cu trasatura asta de caracter a lui Omer. Are disponibilitatea de a asculta argumentele celui cu care are o disputa. Si pe Fikret,vineri: Anat, hadi bakalim, anat! EXPLICA-TE!
....sincera sa fiu, nu mi-ar placea ca Defne sa mai lucreze la Cherie...atunci cand a luat banii de la Gallo, nu i-a luat cu vreo conditie...in plus ea are 2 motive sa paraseasca firma fara a mai stea pe ganduri...1. a fost mintita cu privire la asociati, 2. comportamentul lui Sude, dar in primul rand pct.1...iar Gallo nu ar avea ce comenta, ba din potriva, s-ar putea ca cei de la Cherie sa nu se descurce sa creeze modele ptr prezentare fara Defne...
carina- vip
Ai dreptate, Carina dar parca vad ca vin cele doua cotoroante, Sude si cealalta pe capul lui Defne mai baga Fikret un santaj emotional si gata dilema.
lombicutz- vip
lombicutz a scris:Ai dreptate, Carina dar parca vad ca vin cele doua cotoroante, Sude si cealalta pe capul lui Defne mai baga Fikret un santaj emotional si gata dilema.
...imi place sa cred ca totusi la prezentare va merge Passionis, nu vreau sa ma repet ca am tot scris in msg-le anterioare...daca nu ar merge Passionis, nu vad ce scapare de la faliment ar avea...daca sunt probleme cu firma, iarasi nu vad rostul intalnirii celor doua familii si "veselia", sau mai bine zis nu cred ca lui Omer ii mai arde de festivitati, mai ales ca el niciodata nu s-a dat in vant dupa ele...abia astept sa vad pe unde va "ateriza" de data aceasta mde Meric...
carina- vip
Buna seara!
Neriman zicea de o cauza buna, lucru de bun augur, ei folosesc expresia asta cand e vorba de casatorie, din acest motiv tind sa cred ca intalnirea familiilor are legatura cu casatoria celor 2...poate nu va fi neaparat cererea fetei de la familie, ci doar o reuniune pt a se cunoaste mai bine, asa cum zice si N
In scenariul ca Omer se razbuna pe Defne nu cred nici eu, nici daca ar afla adevarul despre "dragostea inchiriata" nu cred ca Omer ar face un asemenea joc, mai ales ca sunt implicate si familiile
Nici vis, indiferent al cui, nu cred ca este...mi se pare prea lunga actiunea pt un vis
Offff, ne omoara cu zile turcii astia :)))
Neriman zicea de o cauza buna, lucru de bun augur, ei folosesc expresia asta cand e vorba de casatorie, din acest motiv tind sa cred ca intalnirea familiilor are legatura cu casatoria celor 2...poate nu va fi neaparat cererea fetei de la familie, ci doar o reuniune pt a se cunoaste mai bine, asa cum zice si N
In scenariul ca Omer se razbuna pe Defne nu cred nici eu, nici daca ar afla adevarul despre "dragostea inchiriata" nu cred ca Omer ar face un asemenea joc, mai ales ca sunt implicate si familiile
Nici vis, indiferent al cui, nu cred ca este...mi se pare prea lunga actiunea pt un vis
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Buna dimi!Din promo a lipsit Serdar la intrunirea de bun augur.Nici mie nu mi-ar mai placea ca Defne sa lucreze la Cherie dupa tot ce s-a intamplat.Dar un gand nu-mi da pace, oare Gallo la ditamai creatoarea de moda nu avea ea in cont 200 de mii de lire de a trebuit sa imprumute de la Tranba?Ori si ea e pe faliment si a venit la miere la Passionis ori e tot o razbunare impotriva lui Omer.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimineata,mie mi s-a parut ca Tranba s-ar cunoaste cu Ece,cand ei s-au dus la intrunire Tranba astepta un telefon,apoi s-a intalnit cu ea si i-a dat cecul..dar pana la cec ar fi trebuit sa fie niste discutii anterioare cu Gallo..cand a discutat cu ea?mister....iulianagl a scris:Buna dimi!Din promo a lipsit Serdar la intrunirea de bun augur.Nici mie nu mi-ar mai placea ca Defne sa lucreze la Cherie dupa tot ce s-a intamplat.Dar un gand nu-mi da pace, oare Gallo la ditamai creatoarea de moda nu avea ea in cont 200 de mii de lire de a trebuit sa imprumute de la Tranba?Ori si ea e pe faliment si a venit la miere la Passionis ori e tot o razbunare impotriva lui Omer.
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Crisu a scris:Buna seara!
...poate in dupa-amiaza aceasta ne vor da al-2-a promo si reusim putin sa ne mai dumirim...totusi Neriman a fost fortata de ceva, cineva, etc sa faca aceasta invitatie..
carina- vip
iulianagl a scris:Buna dimi!Din promo a lipsit Serdar la intrunirea de bun augur.Nici mie nu mi-ar mai placea ca Defne sa lucreze la Cherie dupa tot ce s-a intamplat.Dar un gand nu-mi da pace, oare Gallo la ditamai creatoarea de moda nu avea ea in cont 200 de mii de lire de a trebuit sa imprumute de la Tranba?Ori si ea e pe faliment si a venit la miere la Passionis ori e tot o razbunare impotriva lui Omer.
...a fost si Serdar...uita-te in momentul cand intra in resedinta "primei doamne" ...
carina- vip
Buna dimi!violeta maicariu a scris:
Buna dimineata,mie mi s-a parut ca Tranba s-ar cunoaste cu Ece,cand ei s-au dus la intrunire Tranba astepta un telefon,apoi s-a intalnit cu ea si i-a dat cecul..dar pana la cec ar fi trebuit sa fie niste discutii anterioare cu Gallo..cand a discutat cu ea?mister....
Firma aceea cu care s au intalnit Passionis si Gallo in acel hotel a fost intermediarul intre Tranba si Gallo, cand ii da cecul lui Ece, Tranba zice ca pana la urma se va intalni si cu Gallo si vor vorbi, din moment ce fac afaceri impreuna...asa ca as zice ca nu se cunosc...
Crisu- vip
clar n a facut o din proprie initiativa...ori n a putut sa l refuze pe Omer, ori a intervenit Necmi...sunt curioasa ce o sa ne ofere si promo 2carina a scris:
...poate in dupa-amiaza aceasta ne vor da al-2-a promo si reusim putin sa ne mai dumirim...totusi Neriman a fost fortata de ceva, cineva, etc sa faca aceasta invitatie..
Crisu- vip
Da ai dreptate este si Serdar, dar ce ironic o intreaba Omer pe Defne ca de ce este asa de tensionata.carina a scris:
...a fost si Serdar...uita-te in momentul cand intra in resedinta "primei doamne" ...
iulianagl- moderator
Eu banuiesc ca totusi pis Nero o face pe Defne sa mearga pana la capat cu intelegerea ca se simte o tensiune intre ei acolo ori propunerea vine de la Omer sa-i dea o lectie lui Defne, chiar daca asta ii implica si familia ca si familia a luat parte la acest complot.Crisu a scris:
clar n a facut o din proprie initiativa...ori n a putut sa l refuze pe Omer, ori a intervenit Necmi...sunt curioasa ce o sa ne ofere si promo 2
iulianagl- moderator
Si mie mi ar placea sa revina la Passionis, dar acum nu cred ca poate pleca de la Cherie, cel putin pana nu se termina prezentarea lui Gallo..iulianagl a scris:Buna dimi!Din promo a lipsit Serdar la intrunirea de bun augur.Nici mie nu mi-ar mai placea ca Defne sa lucreze la Cherie dupa tot ce s-a intamplat.Dar un gand nu-mi da pace, oare Gallo la ditamai creatoarea de moda nu avea ea in cont 200 de mii de lire de a trebuit sa imprumute de la Tranba?Ori si ea e pe faliment si a venit la miere la Passionis ori e tot o razbunare impotriva lui Omer.
Asta a fost cam ciudat, ditamai, cea mai cea, FG nu are bani in cont...probabil asa a fost scenariul ca sa mai incurce itele putin...incepe sa se cam piarda in detalii scenarista...cecul de la Tranba, banii de pe masina lui Iso, plus ca lucreaza si Defne de ceva timp la Cherie...
Crisu- vip
Crisu a scris:
Si mie mi ar placea sa revina la Passionis, dar acum nu cred ca poate pleca de la Cherie, cel putin pana nu se termina prezentarea lui Gallo..
Asta a fost cam ciudat, ditamai, cea mai cea, FG nu are bani in cont...probabil asa a fost scenariul ca sa mai incurce itele putin...incepe sa se cam piarda in detalii scenarista...cecul de la Tranba, banii de pe masina lui Iso, plus ca lucreaza si Defne de ceva timp la Cherie...
...nu cred ca asta a fost scenariul...inclin sa dau dreptate araboaicelor ...cica Gallo a fost adusa in ideea de a se cupla cu Omer...cum fanii au luat-o la ture pe Mde Meric ( cica cateva zile a umblat cu bodyguarzi dupa ea), apoi "n" poze in care erau Omer si Defne, au fost prelucrate in photoshop si Defne a fost inlocuita ba cu Koray, ba cu Sinan, ba cu nu stiu cine si cu fel si fel de aluzii "aici este marea dragoste", etc, Meric da-ti foc, etc, au determinat-o sa ia o decizie rapida si sa schimbe scenariul....dovada ca dupa acest scandal au fost intr-o mare dilema si saptamana trecuta au intarziat fff mutr cu promo 36
carina- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii