Serialesitelenovelet
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3. Kiralik Ask - comentarii

+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 Empty Re: 3. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 9:31 am

carina a scris:...situatia mi se pare ca se complica destul de mult, dar sa vedem incotro o va lua scenaristul....este drept ca prin traducerile din doua limbi se pierd fff multe detalii...nu inteleg ce-a facut Defne cu banii pe care i-a primit de la Tranba, cu aurul primit la nunta lui Serdan etc?....de ce Neriman i-a spus lui Defne ca va veni cu executorii sa-i execute cafeneaua lui Serdan?...oare cu banii stransi de Defne, Serdan a cumparat cafeneaua de la Iso?...Ece se pare ca i-a picat cu tronc Sinan si lui Gallo Omer ( a se vedea discutia dintre Ece si Gallo din bucataria lui Gallo)
-stau si ma intreb ce decizie va lua Defne dupa ce a aflat ca Tranba este asociat la Cherie?
- dar cum va reactiona Gallo cand va afla ca iubitul lui Defne este Omer?
- Omer cand a iesit din biroul lui Sinan i-a spus acestuia cu privire la Cherie "ca asta au vrut, asta vom face, incepem razboiul"
Tare sunt curioasa cum va fi razboiul lui Omer avand in vedere ca e deja cu un picior in groapa, ce as mai are in maneca, stiind ca ultimul lui as a fost Gallo.Deja este de domeniul fantasticului.In fine cred ca trebuie schimbat scenaristul, ideile sunt epuizate.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Sam 05 Mar 2016, 9:33 am

Sau sa l termine

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 9:46 am

iulianagl a scris:
Tare sunt curioasa cum va fi razboiul lui Omer avand in vedere ca e deja cu un picior in groapa, ce as mai are in maneca, stiind ca ultimul lui as a fost Gallo.Deja este de domeniul fantasticului.In fine cred ca trebuie schimbat scenaristul, ideile sunt epuizate.

...parerea mea este ca pana la urma aceasta prezentare se va face cu Passionis...de fiecare data cand cele doua "capre" au sarit in sus de bucurie, totul s-a intors inpotriva lor....nu stiu, imi place sa cred ca Defne si Gallo vor face ceva pe ultima suta de metri...poate Cherie nu va fi in stare sa creeze modelele necesare ptr Gallo....poate Defne ar pleca din Cherie si pe buna dreptate, ar avea doua motive
1. a fost mintita cu privire la asociati
2. comportamentul lui Sude care cu ceva timp in urma s-a dus sa-i ceara scuze lui Defne si a rugat-o sa puna o vorba buna la Yasemin in vederea angajarii
- eu nu inteleg de ce Defne nu le someaza pe tzatze ( Neriman si Sude) ca i va spune lui Hulusi care a fost miza acestui joc
- fetele pe forum fac referire la visul pe care l-a avut Omer in ep 24 cand era imbracat in costumul acela de scrima si se pare ca tocmai cu Defne se lupta...

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 9:58 am

carina a scris:

...parerea mea este ca pana la urma aceasta prezentare se va face cu Passionis...de fiecare data cand cele doua "capre" au sarit in sus de bucurie, totul s-a intors inpotriva lor....nu stiu, imi place sa cred ca Defne si Gallo vor face ceva pe ultima suta de metri...poate Cherie nu va fi in stare sa creeze modelele necesare ptr Gallo....poate Defne ar pleca din Cherie si pe buna dreptate, ar avea doua motive
2. comportamentul lui Sude care cu ceva timp in urma s-a dus sa-i ceara scuze lui Defne si a rugat-o sa puna o vorba buna la Yasemin in vederea angajarii
- eu nu inteleg de ce Defne nu le someaza pe tzatze ( Neriman si Sude) ca i va spune lui Hulusi care a fost miza acestui joc
- fetele pe forum fac referire la visul pe care l-a avut Omer in ep 24 cand era imbracat in costumul acela de scrima si se pare ca tocmai cu Defne se lupta...
Exact sunt multe detalii care nu ar trebui sa le scape din vedere scenaristul, inteleg ca vor sa traga de timp dar trage de timp cu cap, si referitor la vis de ce tocmai Defne e tapul ispasitor ca pana la urma Defne e victima la fel ca si Omer si cum se lupta victimele intrele pentru ce anume ca nu au nici un scop, din contra ar trebui ca amandoi sa lupte impotriva lui Neriman ca ea a pus totul la cale si Neriman ar trebui sa fie lasata pe drumuri goala pusca, de alta data sa numai comploteze ca totul se intoarce impotriva-ti, deci alt detaliu de care ar trebui sa se tina cont.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 10:11 am

iulianagl a scris:
Exact sunt multe detalii care nu ar trebui sa le scape din vedere scenaristul, inteleg ca vor sa traga de timp dar trage de timp cu cap, si referitor la vis de ce tocmai Defne e tapul ispasitor ca pana la urma Defne e victima la fel ca si Omer si cum se lupta victimele intrele pentru ce anume ca nu au nici un scop, din contra ar trebui ca amandoi sa lupte impotriva lui Neriman ca ea a pus totul la cale si Neriman ar trebui sa fie lasata pe drumuri goala pusca, de alta data sa numai comploteze ca totul se intoarce impotriva-ti, deci alt detaliu de care ar trebui sa se tina cont.

...nu stiu daca intr-adevar este Defne cea din vis, este o femeie, dar nu i se vede fata....daca scenaristii ne vor invarti in lumea viselor, inseamna ca va urma si visul lui Sinan cand ii spune lui Omer de acel joc si va urma finalul, cu visul lui Defne cand ei vor pleca si-si vor petrece vara pe iaht si iarna intr-o casuta cu gradina etc

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 10:19 am

carina a scris:

...nu stiu daca intr-adevar este Defne cea din vis, este o femeie, dar nu i se vede fata....daca scenaristii ne vor invarti in lumea viselor, inseamna ca va urma si visul lui Sinan cand ii spune lui Omer de acel joc si va urma finalul, cu visul lui Defne cand ei vor pleca si-si vor petrece vara pe iaht si iarna intr-o casuta cu gradina etc
Exact asa o sa se intample.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 05 Mar 2016, 10:25 am

carina a scris:

Buna ziua,Omer,indiferent de razboi,a castigat intotdeauna,chiar pe ultima suta de metri,in sadicuta n-am incredere,s-ar alia si cu dracul (oricum Tranba seamana)impotriva lui Omer,Ysemin se cam teme si ea de seitan dar are oarece sentimente umane(cat a putut invata de la Iso)in Gallo nu am avut incredere niciodata iar ceva ma face sa cred ca Ece joaca la dublu(adica sufla in ciorba incornoratului sus amintit)..deci domnul Tranba castiga iavas iavas teren umbland cu matrapazlicuri,si unde-si baga el ,,codita"nu se termina bine...Defne este la mijloc,si cum este ea,,fata din popor"nu va renunta la Cherie care a promovat-o si nici la Gallo care a ajutat-o pentru ca nu sta in firea ei..probabil un timp isi va sacrifica iubirea pentru Omer..macar daca ar baga scenaristii un barbat de barbat si pentru Defne dar tare ma tem ca ori ,,ala cu coada" 3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 1277180396 ori Sinan care o simpatizeaza de mult va crede ca are cale libera si va incerca sa se apropie de ea....Omer este orgolios,o va ierta greu asa ca s-au dus pe garla scenele frumoase intre ei(of,si ce-mi mai placeau....)s-ar putea ca visul sa prevesteasca ce va urma ca doar nu a fost pus acolo de fleur de cucu 3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 1666162908 dar biata Defne a cam iesit smotocita de fiecare data... 3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 57652
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 11:33 am

O chestie care pe mine m-a suparat la culme a fost cand s-a dus Defne la Hulusi sa-i spuna si nu ia spus, trebuia de atunci sa taie ra ul de la radacina sa stie si Hulusi in ce ape se scalda chirtifoasa de Neriman ca sa-i se zbata amandoi ochi nu numai cel drept.Ce senina s-a dus ea la Omer aseara parca radia de fericire si parea ca nu are nicio grija si sa vezi ce o sa dea de pamant cu ea Omer acum si Gallo ia daramat increderea vorba Carinei Omer o sa-si piarda increderea in femei, cred ca singura femeie in care a avut incredere a fost maica-sa adica nu l-a dezamagit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 05 Mar 2016, 12:11 pm

Eu cred ca in episodul viitor Omer o s-o raneasca foarte mult pe Defne pentru ca el are probleme cu increderea si de aici adio Omer Defne pentru ceva timp.....iar despre "Kiralik Ask " nu cred ca-i vas pune Defne vreodata adevarul pentru ca ii va zdrancina toata increderea lui Omer fata de cei apropiati .
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 05 Mar 2016, 12:14 pm

se pare ca si serialul indian " Ce nume sa-i dam acestei iubiri" se difuzeaza la turci.

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 0nN7nZ3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 BP6Z2M
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 LAgp3Z3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 XkqB45
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 O38A7X3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 J314nL
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 1:00 pm

Admin_dea05 a scris:se pare ca si serialul indian " Ce nume sa-i dam acestei iubiri" se difuzeaza la turci.

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 0nN7nZ3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 BP6Z2M
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 LAgp3Z3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 XkqB45
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 O38A7X3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 J314nL
Da, dar nu stiai, Barun a fost de curand in Turcia, de curand cred ca saptamana asta care a trecut.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 1:03 pm

Si sa vezi ce soc pe Gallo cand o sa afle ca Omer o place pe Defne si basca a mai si ajutat-o.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 3:03 pm

Admin_dea05 a scris:Eu cred ca in episodul viitor Omer o s-o raneasca foarte mult pe Defne pentru ca el are probleme cu increderea si de aici adio Omer Defne  pentru ceva timp.....iar despre "Kiralik Ask " nu cred ca-i vas pune Defne vreodata adevarul pentru ca ii va zdrancina toata increderea lui Omer fata de cei apropiati .

...nu stiu cum vor sta lucrurile, dar latul se cam strange in jurul acestui JOC...cand Omer era in birou la Sinan si acesta i-a spus cum ca Tramba este asociat la Cherie, Omer a apucat sa zica "Defne, Defne...lucreaza ptr Denis"...Sinan i-a spus ca cu siguranta Defne nu are nici-o idee cu privire la acest aspect...apoi Sinan ii mai spune ca Gallo a cancelat contractul ptr ca a avut nevoie de 200 mii lire....si ca sa fie setul complet, cand Omer s-a dus la Gallo acasa ca sa-i ceara socoteala ptr comportamentul alunecos pe care l-a avut, aceasta ii spune in final ca datorita unei situatii neplacute in care a intrat o amica de a ei a fost nevoita sa accepte oferta lui Cherie ca sa o poata ajuta pe amica cu 200 mii

Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 05 Mar 2016, 3:29 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 3:09 pm

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 12814351_1687077738247953_4600166533239531935_n

...echipa a dezmintit zvonurile din presa cum ca nu stiu cine pleaca etc...si asigura fanii ca totul este ok, este o armonie intre colegi etc si roaga fanii sa nu mai aplece urechea la zvonistici si sa-i urmareasca in fiecare vineri pe Star tv

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 3:27 pm

...desi pe toate forum-uri se discuta ca a fost un ep dezastru, eu imi mentin parerea ca spre deosebire de ultimile ep, acesta a fost ceva mai reusit...este fff important cum o vor pozitiona scenaristii de acum incolo pe Defne...Sinan cunoaste faptul ca acest contract a fost cancelat ptr suma de 200 mii, de asemenea stie ca Defne ii datoreaza aceasta suma lui Neriman...nu cunoaste in schimb ca intre cele doua s-a legat o prietenie rapida si ca Gallo o viziteaza pe Defne destul de des...Sinan este convins ca Defne nu stie ca asociat la Cherie este si Denis.....in schimb Omer stie de aceasta prietenie dintre cele doua, dar nu stie de datoria lui Defne si nu este atat de convins ca Defne nu stia de aceasta asociere....daca ar exista un dialog intre Omer si Sinan si ar pune aceste aspecte cap la cap, cam ce-ar iesi?

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 3:37 pm

iulianagl a scris:Si sa vezi ce soc pe Gallo cand o sa afle ca Omer o place pe Defne si basca a mai si ajutat-o.

...s-ar punea sa avem parte si de acest soc, sau mai mult, de o super razbunare din partea lui Gallo....mie personal mi s-a parut ca Omer a jucat destul de cinstit in toata situatia asta...in primul rand cand au plecat de la acea intrunire, fiind amandoi in masina, Omer primeste un msg de la Defne si a inceput sa zambeasca...Gallo l-a intrebat de unde a primit msg-ul de l-a facut sa se amuze...el i-a raspuns ca de la prietena mea...apoi inainte sa ajunga la companie, el i-a spus lui Gallo, urca tu inaintea mea la birou ca eu ma duc sa-mi vad prietena si voi reveni si eu la birou....seara dupa ce au terminat probele cu Daria pe post de manechin, el i-a spus lui Gallo ca cel mai probabil va iesi sa cineze cu prietena lui...asa ca Gallo stia ca Omer este un baiat "ocupat", sa vedem reactia lui Gallo cand va afla despre aceasta relatie...
...aha,...si cand Gallo i-a dat banii Defnei, i-a spus ca acum nu mai ramane decat sa-i prezinte in cel mai scurt timp pe printul ei ptr care a indurat atatea, etc

Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 05 Mar 2016, 5:15 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 3:58 pm

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 12801449_1579034669053586_7379755924398679469_n

...m-a distrat tare mult opera fanilor...

O: Defffneeeggg!(Defne a mea)
D: Da, Omer
O: Defffneeegggg
D: Da, dragostea mea
O:Exista/ avem mere,  mananci mere?
D: pleaca de aici

Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 05 Mar 2016, 5:16 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 5:10 pm

carina a scris:...desi pe toate forum-uri se discuta ca a fost un ep dezastru, eu imi mentin parerea ca spre deosebire de ultimile ep, acesta a fost ceva mai reusit...este fff important cum o vor pozitiona scenaristii de acum incolo pe Defne...Sinan cunoaste faptul ca acest contract a fost cancelat ptr suma de 200 mii, de asemenea stie ca Defne ii datoreaza aceasta suma lui Neriman...nu cunoaste in schimb ca intre cele doua s-a legat o prietenie rapida si ca Gallo o viziteaza pe Defne destul de des...Sinan este convins ca Defne nu stie ca asociat la Cherie este si Denis.....in schimb Omer stie de aceasta prietenie dintre cele doua, dar nu stie de datoria lui Defne si nu este atat de convins ca Defne nu stia de aceasta asociere....daca ar exista un dialog intre Omer si Sinan si ar pune aceste aspecte cap la cap, cam ce-ar iesi?
Si eu sustin ca a fost un episod mai bun decat cele 2 sau 3 episoade precedente intr-adevar sa vedem cum pizitioneaza jucatorii pe tabla de sah, Omer odata si odata trebuie sa afle ce s-a intamplat cu Defne si de ce e asa de reticenta fata de el.Ma refer la faptul ca nu are destul curaj sa ia taurul de coarne.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 5:12 pm

carina a scris:

...s-ar punea sa avem parte si de acest soc, sau mai mult de o super razbunare din partea lui Gallo....mie personal mi s-a parut ca Omer a jucat destul de cinstit in toata situatia asta...in primul rand cand au plecat de la acea intrunire, fiind amandoi in masina, Omer primeste un msg de la Defne si a inceput sa zambeasca...Gallo l-a intrebat de unde a primit msg-ul de l-a facut sa se amuze...el i-a raspuns ca de la prietena mea...apoi inainte sa ajunga la companie, el i-a spus lui Gallo, urca tu inaintea mea la birou ca eu ma duc sa-mi vad prietena si voi reveni si eu la birou....seara dupa ce au terminat probele cu Daria pe post de manechin, el i-a spus lui Gallo ca cel mai probabil va iesi sa cineze cu prietena lui...asa ca Gallo stia ca Omer este un baiat "ocupat", sa vedem reactia lui Gallo cand va afla despre aceasta relatie...
...aha,...si cand Gallo i-a dat banii Defnei, i-a spus ca acum nu mai ramane decat sa-i prezinte in cel mai scurt timp pe printul ei ptr care a indurat atatea, etc
Sigur nu cred ca o sa-i fie pe plac ce va auzi dar totusi Gallo o sa vrea si ea banii inapoi , pe ce baza ia dat banii astia lui Defne ca eu tot nu am inteles.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Mar 2016, 5:15 pm

carina a scris:3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 12801449_1579034669053586_7379755924398679469_n

...m-a distrat tare mult opera fanilor...

O: Defffneeeggg!(Defne a mea)
D: Da, Omer
O: Defffneeegggg
D: Da, dragostea mea
O:Exista mere,  mananci mere?
D: pleaca de aici
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 3891662330
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 05 Mar 2016, 8:25 pm

Sunt prea multi care stiu despre ,,afacerea"lui Defne cu madam N.trebuie sa sparga buba de undeva,haidi bakalim,sa vedem care va spune primul:naucul de Koray,Sinan.Gallo.Ece,Necme,sadicuta,graviduta,Iso,Serdar aerianul,Neriman...am si eu un scenariu soc azi,ca tot am mintea odihnita:CECUL!!!!! 3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 119733090 ..In 1001 de nopti curiosii au gasit de unde a luat Sehrazat bani pentru baietelul ei datorita sumei retrase din banca...deci....cecul a fost dat de Tranba,semnat de el...acesta ajunge la Defne care il da zgripturoaicei....ce va face babeta cu banii???? 3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 3 2476270193 ..probabil ca ii va pune in contul ei:200000 de lire,suma exacta...deeeci,daca intr-o zi va iesi la iveala trasnaia lui Defne,va reiesi si ca ea a platit cu un cec semnat de Tranba nu de Gallo(vorbeste contabila din mine,imi da mintea pe dinafara ma mir cum de mai rezist)..prea era incantata Ece,cand venea cu cecul la vedere la Gallo si prea usor si-a incalcat aceasta cuvantul dat lui Omer,mai ales ca si incepuse sa lucreze cu el,o femeie de afaceri asa de vanata ca ea tocmai pentru ca e un partener de incredere???ceva nu se leaga si pace,vorba lui nenea Iancu:,,tradare,tradare,dar sa stim si noi"...ce-a iesit Daria din lift smotocita de Koray,ce iese Defne din toata afacerea asta!!!!mi-e mila de pe acum..cam in toate filmele turcesti bunicii au un rol foarte important in viata familiei,mos Hulusi cam someaza din cate vad eu..yoc actiune,bine nu-l iubeste Omer,dar el ar trebui sa stie tot ce misca,va actiona la momentul oportun?vom vedea....
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de DOUAUSI Sam 05 Mar 2016, 10:58 pm

http://goo.gl/KRY7K5

DOUAUSI
membru
membru

Data de inscriere : 18/10/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 11:04 pm

ep.37 faragment 1
https://www.youtube.com/watch?v=Y7Z0z0-DeE0

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 11:06 pm

...mai fetelor, ce aveti?...nu va mai faceti aparitia deloc pe forum...avem nunta in cartier...de emotie nici nu realizez ce naiba se intampla...dati-mi o mana de ajutor...madame Meric s-a intrecut pe ea...cred ca ne va da in direct si noaptea nuntii numai sa nu ne mai auda gura!

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 05 Mar 2016, 11:09 pm

DOUAUSI a scris: http://goo.gl/KRY7K5
super1
violeta maicariu
violeta maicariu
vip