Serialesitelenovelet
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3. Kiralik Ask - comentarii

+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți

Pagina 4 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul

In jos

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 Empty Re: 3. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de carina Sam 05 Mar 2016, 11:10 pm

...am luat-o razna, am confundat lampadarele lui madam Neriman cu aranjamente de nunta...cred ca Neriman a invitat familia lui Defne la resedinta ei...oare cu ce ocazie?...scorpia vad ca pune problema nuntii...hade, bakalim!!!!

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 05 Mar 2016, 11:16 pm

carina a scris:...am luat-o razna, am confundat lampadarele lui madam Neriman cu aranjamente de nunta...cred ca Neriman a invitat familia lui Defne la resedinta ei...oare cu ce ocazie?...scorpia vad ca pune problema nuntii...hade, bakalim!!!!
,,Nu va incredeti in greci(turci)cand vin cu daruri"..scorpia are ea un plan affraid nu cred pana nu vad tot episodul!
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 05 Mar 2016, 11:25 pm

HAIDI BAI!!!! ..Nu ma asteptam la un asa promo Smile ma gandeam ca va fi jale mare , inimi frante si asa mai departe ......acum trebuie sa ne pregatim de nunta Smile ..macar cu gandul ca nu cred ca se va si intampla lucrul acesta Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 06 Mar 2016, 12:14 am

Si acum sa vin cu o BOMBA!!! (Bine ce este in mintea mea)...Ce ar fi daca totul este visul lui Defne Smile

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 Untitl10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 12:35 am

Admin_dea05 a scris:Si acum sa vin cu o BOMBA!!! (Bine ce este in mintea mea)...Ce ar fi daca totul este visul lui Defne Smile

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 Untitl10

....si eu stau si ma gandesc in fel si chip...parca ceva nu se leaga...cum mama naibii dintr-o data "veselie maxima"...Passionis este cu un picior in groapa...Defne nu stie pe unde sa scoata camasa...200 mii datorie, basca ca lucreaza la firma lui Tranba...nu inteleg ce-ar cauta familia lui Defne la Neriman...daca s-ar pune problema unei logodne, familia lui Omer ar fi trebuit sa mearga la familia Defnei...ceva nu este in regula...ori este vorba de un vis, ori este un alt plan de a lui Neriman...Neriman a intrat in posesia cheii, dar nu are inca acte...ori Hulusi i-a mai pus vreo conditie lui Neriman si asta ca sa salveze aparentele i-a invitat la ea...de ce a acceptat Defne cu atata usurinta aceasta invitatie?....se duce singura in gura lupului?...oricand putea sa apara Sude pe acolo si cu Sude nu prea e cale de intors...sa vedem ce ne va oferi al-2-lea promo...fetele discuta ca scenarista este fff suparata din cauza presiunilor pe care le primeste de la fani, cu toate dezacordurile produse,in mod deosebit plimbatul banilor...Defne avea o buna parte din bani, ce s-a intamplat cu ei?, de ce a ajuns sa aibe in continuare tot 200 mii datorie? etc si s-ar putea sa urmeze doleantele fanilor...

Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 06 Mar 2016, 12:52 am, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 12:50 am

...auuuu!!!!, mi se face rau!!!...araboaicele spun ca prin acest gest ( invitatul familiei lui Defne la Neriman), Omer nu face altceva decat sa se razbune pe Defne....mi se pare prea mult...dar ce vina are familia ei, ce vina are bunica in mod deosebit?...de cei doi tembeli Nyhan si Sardar nu conteaza, ca oricum merita cu varf si-n desat....totusi parca nu-l caracterizeaza pe Omer un astfel de comportament....si-n plus daca scenarista a facut imprudenta sa mearga pe o astfel de pista, cu siguranta fanii ii vor da foc, fiindca creaza din Omer un personaj lipsit de scrupule...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 1:34 am

N: Din moment ce suntem aici pentru un lucru de bun augur, am vrut să ne întâlnim pentru a ne cunoaște mai bine.
Ö: Ceea ce trebuia să se întâmple, s-a întâmplat. Tu ce ai făcut, te-ai decis?
N: Of, cum am intrat noi în treaba asta!
Ö: De ce ești atât de tensionată?
D: Tu de ce nu ești tensionat deloc?
T: Nu trebuie să aveți așteptări prea mari. Altfel vor zice că s-au căsătorit fără să se iubească.
N: Și, copii, pe când nunta?
Ö: Mă gândesc la final, finalul fericit.
D: Ziua în care ne vom căsători.
Ö: Ziua în care vei deveni soția mea!
D: O să leșin acum de emoție!

promo 1 ep 37 tradus romana...ceva este in neregula si cu acest promo, poate ca sunt subiectiva dupa ce am citit opinia araboaicelor, dar parca incep sa le cam dau dreptate..... parca Omer incearca  se razbuna pe Defne....poate ma insel...

Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 06 Mar 2016, 7:35 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Dum 06 Mar 2016, 1:39 am

carina a scris:

promo 1 ep 37 tradus romana...ceva este in neregula si cu acest promo, poate ca sunt subiectiva dupa ce am citit opinia araboaicelor, dar parca incep sa le cam dau dreptate..... parca Omer incearca  se razbuna pe Defne....poate ma insel...
..poate Omer asa vrea sa se razbune pe Tramba facand oficiala relatia lui cu Define si pe Gallo determinand o pe Define sa nu deseneze pt Cherie motivand ca e Tramba actionar..(de o intreaba ce decizie a luat)

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 06 Mar 2016, 6:34 am

buna dimi!!! cafea
promo asta ne-a pus mai rau in incurcatura....nu se poate ca dintr-o data sa fie chiar asa de bine stupid

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 E85znD3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 RMZmBz
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 QBZ4Er3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 MpLP57
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 G8Z4LL3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 D3kWqZ
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 BPDR9j3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 A32yBR
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Dum 06 Mar 2016, 7:59 am

Prea e Omer lapte si miere iar Defne i-a uitati-va cum il priveste:ca un copil caruia i se da bomboane si nu stie ce sa faca:sa le ia sau nu?daca sunt pocnitori in ele?parca se teme sa se bucure...o doamne s-au intalnit toti naucii la un loc in afara de Koray care e fara doar si poate cel mai cel..ma gandesc ce discutii la nivel inalt au avut Nihan,Serdar,Neriman si bunica Smile ...vorba voastra fetelor ori e vis ori e teapa ca de nunta nu avem noi parte asa usor..
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 9:42 am

am pus la traduceri/rezumate partea 1 ep.36

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 06 Mar 2016, 10:35 am

Buna dimi, Omer se căsătorește cu Defne sa numai poată lucra la Chirie asa ca o sa vedeti ce hard time o sa-i dea Omer lui Defne.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 06 Mar 2016, 10:53 am

Pana acum am văzut un Omer mai cumintel asa, de acum începe jocul lui Omer dar poate nu stie ca Defne e o victimă si aici e si din vina lui Defne daca era mai sincera cu el poate avea mai multa încredere in ea.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 06 Mar 2016, 11:01 am

Defne intra in gura lupului ca-l iubeste intr-adevar pe Omer ca altfel nu ar accepta sau este un vis cum ati spus, oricum promo-urile sunt din ce in ce mai confuze si eu sincer nu vad ce se da in promo dau si in serial.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 11:31 am

iulianagl a scris:Pana acum am văzut un Omer  mai cumintel asa, de acum începe  jocul lui Omer dar poate nu stie ca Defne e o victimă  si aici e si din vina lui Defne daca era mai sincera cu el poate avea mai multa încredere in ea.

...totusi imi este tare greu sa cred ca scenaristii il vor transforma pe Omer intr-un "excroc" sentimental si in acest mod se va razbuna pe Defne....asta deja este tortura!!!!...ca sa te razbuni pe Defne nu trebuie sa faci mare lucru ca sa sufere...ea oricum sufera si se consuma ptr problemele tuturor...este suficient ca Omer s-o trateze cu indiferenta si e trantita la podea...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 11:38 am

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 12800172_202731743415501_4270330025796497567_n

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Dum 06 Mar 2016, 11:59 am

carina a scris:am pus la traduceri/rezumate partea 1 ep.36
Deci pana vineri facem pitici pe creier de la atatea combinatii... 3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 600626 nu se poate sa fie nunta Omer o intreaba daca a luat vre-o hotarare cu privire la Cherie ma gandesc,ca in casatorie a cerut-o mai demult,iar madam Neriman spune ceva legat de ceva ce vor face impreuna si cu aceasta ocazie s-au intalnit toti..si-apoi i-ar da inelul nu???(Omer lui Defne) 3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 364945 ..iar cand Omer vrea sa se razbune e ceva gen Sude sadicuta(cate zile fripte i-a facut in cele doua saptamani cand Defne a vrut sa plece de la firma)..nu vreau sa ma gandesc..
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Dum 06 Mar 2016, 12:12 pm

Bună dimineața! Mie mi-a plăcut promo-ul ep.37. Neașteptat de bun!
Nu-mi prea vine să cred că este un vis, faza cu vizita familiei lui Defne la Neriman acasă.
Și la fel nu-mi vine să cred că Omer s-ar căsători cu Defne ca să se răzbune pe ea.
Așa cum s-a terminat ultimul episod, chiar dacă Defne s-a aruncat în brațele lui Omer și l-a îmbrățișat cu atâta dragoste, dată fiind starea de spirit a lui Omer, mă gândeam că o va respinge. Promo-ul ne dă speranțe că Omer și Defne au avut o discuție, că el a înțeles  că ea nu știa că Tranba este asociatul secret al firmei Cherie.
Și poate că s-au gândit ce să facă în continuare. De aceea cred că el o întreabă : ”Ce hotărâre ai luat?”
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Dum 06 Mar 2016, 12:26 pm

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 Eai2og
3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 O6l4x0
Ce fețe-fețe face Neriman către Necmi la adresa familiei lui Defne!
Mie mi-a părut rău că bunicul i-a cedat atât de repede vila. Trebuia să o lase să se chinuie mai mult. dar, cine știe, poate că tot pe Defne ar fi chinuit-o. Neriman nu merită să se lăfăie în atâta lux. În sărăcia și simplitatea ei Defne are mult mai multă clasă, mai mult stil decât ea.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 06 Mar 2016, 12:29 pm

eu ma gandesc sa nu fie " cosmarul " lui Neriman ..ea sa viseze Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 1:18 pm

Admin_dea05 a scris:eu ma gandesc sa nu fie " cosmarul " lui Neriman ..ea sa viseze Smile

...asta-i tare!!!!...s-ar putea sa ai dreptate....ma arunc in cap, daca promul asta are vreo legatura cu vreun vis!

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 06 Mar 2016, 1:27 pm

carina a scris:

...totusi imi este tare greu sa cred ca scenaristii il vor transforma pe Omer intr-un "excroc" sentimental si in acest mod se va razbuna pe Defne....asta deja este tortura!!!!...ca sa te razbuni pe Defne nu trebuie sa faci mare lucru  ca sa sufere...ea oricum sufera si se consuma  ptr problemele tuturor...este suficient ca Omer s-o trateze cu indiferenta si e trantita la podea...
Carina eu ma gandesc ca Omer vrea sa-i dea o lectie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 1:33 pm

iulianagl a scris:
Carina eu ma gandesc ca  Omer  vrea sa-i dea o lectie.

....tot ce este posibil, dar sa i-o dea in alt mod, nu planificand nunta  si sa implice rudele ei...etc

Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 06 Mar 2016, 1:43 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 06 Mar 2016, 1:41 pm

Nicky a scris:Bună dimineața! Mie mi-a plăcut promo-ul ep.37. Neașteptat de bun!
Nu-mi prea vine să cred că este un vis, faza cu vizita familiei lui Defne la Neriman acasă.
Și la fel nu-mi vine să cred că Omer s-ar căsători cu Defne ca să se răzbune pe ea.
Așa cum s-a terminat ultimul episod, chiar dacă Defne s-a aruncat în brațele lui Omer și l-a îmbrățișat cu atâta dragoste, dată fiind starea de spirit a lui Omer, mă gândeam că o va respinge. Promo-ul ne dă speranțe că Omer și Defne au avut o discuție, că el a înțeles  că ea nu știa că Tranba este asociatul secret al firmei Cherie.
Și poate că s-au gândit ce să facă în continuare. De aceea cred că el o întreabă : ”Ce hotărâre ai luat?”

...promo este intr-adevar super si cu multe asteptari din partea fanilor...dar totusi sa vedem cum vor decurge lucrurile?...pana acum l-am vazut pe Omer ca o persoana fff deschisa fata de Defne, in sensul ca intotdeauna i-a adus la cunostinta problemele cu care se confrunta... daca e sa ne luam dupa promo, cu siguranta ca au fost discutii intre ei cu privise la asociatul Tramba...dar ma intreb oare Omer nu i-a spus Defnei si motivul ptr care Afrodita a renuntat la colaborarea cu Passionis?...eu zic ca da, ...si cu siguranta Defne isi va da seama ca datorita acelor 200 mii Passionis pica, ea va trai cu o alta mustrare de constiinta, cum va decurge relatia ei cu Fikret de acum incolo?
...de ce Defne este atat de fericita in promo?, dar si Omer?...oare Passionis s-a salvat?

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Dum 06 Mar 2016, 2:33 pm

Nicky a scris:Bună dimineața! Mie mi-a plăcut promo-ul ep.37. Neașteptat de bun!

3. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 4 648483 fetele

..sunt de acord cu tine , nu stiu de unde au scos fetele ca Omer vrea sa se razbune , este absurd nu-i in firea personajului !...si nici nu da asta de inteles in promo !!
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos