3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
...am luat-o razna, am confundat lampadarele lui madam Neriman cu aranjamente de nunta...cred ca Neriman a invitat familia lui Defne la resedinta ei...oare cu ce ocazie?...scorpia vad ca pune problema nuntii...hade, bakalim!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
,,Nu va incredeti in greci(turci)cand vin cu daruri"..scorpia are ea un plan nu cred pana nu vad tot episodul!carina a scris:...am luat-o razna, am confundat lampadarele lui madam Neriman cu aranjamente de nunta...cred ca Neriman a invitat familia lui Defne la resedinta ei...oare cu ce ocazie?...scorpia vad ca pune problema nuntii...hade, bakalim!!!!
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
HAIDI BAI!!!! ..Nu ma asteptam la un asa promo ma gandeam ca va fi jale mare , inimi frante si asa mai departe ......acum trebuie sa ne pregatim de nunta ..macar cu gandul ca nu cred ca se va si intampla lucrul acesta
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Si acum sa vin cu o BOMBA!!! (Bine ce este in mintea mea)...Ce ar fi daca totul este visul lui Defne
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Si acum sa vin cu o BOMBA!!! (Bine ce este in mintea mea)...Ce ar fi daca totul este visul lui Defne
....si eu stau si ma gandesc in fel si chip...parca ceva nu se leaga...cum mama naibii dintr-o data "veselie maxima"...Passionis este cu un picior in groapa...Defne nu stie pe unde sa scoata camasa...200 mii datorie, basca ca lucreaza la firma lui Tranba...nu inteleg ce-ar cauta familia lui Defne la Neriman...daca s-ar pune problema unei logodne, familia lui Omer ar fi trebuit sa mearga la familia Defnei...ceva nu este in regula...ori este vorba de un vis, ori este un alt plan de a lui Neriman...Neriman a intrat in posesia cheii, dar nu are inca acte...ori Hulusi i-a mai pus vreo conditie lui Neriman si asta ca sa salveze aparentele i-a invitat la ea...de ce a acceptat Defne cu atata usurinta aceasta invitatie?....se duce singura in gura lupului?...oricand putea sa apara Sude pe acolo si cu Sude nu prea e cale de intors...sa vedem ce ne va oferi al-2-lea promo...fetele discuta ca scenarista este fff suparata din cauza presiunilor pe care le primeste de la fani, cu toate dezacordurile produse,in mod deosebit plimbatul banilor...Defne avea o buna parte din bani, ce s-a intamplat cu ei?, de ce a ajuns sa aibe in continuare tot 200 mii datorie? etc si s-ar putea sa urmeze doleantele fanilor...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 06 Mar 2016, 12:52 am, editata de 1 ori
carina- vip
...auuuu!!!!, mi se face rau!!!...araboaicele spun ca prin acest gest ( invitatul familiei lui Defne la Neriman), Omer nu face altceva decat sa se razbune pe Defne....mi se pare prea mult...dar ce vina are familia ei, ce vina are bunica in mod deosebit?...de cei doi tembeli Nyhan si Sardar nu conteaza, ca oricum merita cu varf si-n desat....totusi parca nu-l caracterizeaza pe Omer un astfel de comportament....si-n plus daca scenarista a facut imprudenta sa mearga pe o astfel de pista, cu siguranta fanii ii vor da foc, fiindca creaza din Omer un personaj lipsit de scrupule...
carina- vip
N: Din moment ce suntem aici pentru un lucru de bun augur, am vrut să ne întâlnim pentru a ne cunoaște mai bine.
Ö: Ceea ce trebuia să se întâmple, s-a întâmplat. Tu ce ai făcut, te-ai decis?
N: Of, cum am intrat noi în treaba asta!
Ö: De ce ești atât de tensionată?
D: Tu de ce nu ești tensionat deloc?
T: Nu trebuie să aveți așteptări prea mari. Altfel vor zice că s-au căsătorit fără să se iubească.
N: Și, copii, pe când nunta?
Ö: Mă gândesc la final, finalul fericit.
D: Ziua în care ne vom căsători.
Ö: Ziua în care vei deveni soția mea!
D: O să leșin acum de emoție!
promo 1 ep 37 tradus romana...ceva este in neregula si cu acest promo, poate ca sunt subiectiva dupa ce am citit opinia araboaicelor, dar parca incep sa le cam dau dreptate..... parca Omer incearca se razbuna pe Defne....poate ma insel...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 06 Mar 2016, 7:35 pm, editata de 1 ori
carina- vip
..poate Omer asa vrea sa se razbune pe Tramba facand oficiala relatia lui cu Define si pe Gallo determinand o pe Define sa nu deseneze pt Cherie motivand ca e Tramba actionar..(de o intreaba ce decizie a luat)carina a scris:
promo 1 ep 37 tradus romana...ceva este in neregula si cu acest promo, poate ca sunt subiectiva dupa ce am citit opinia araboaicelor, dar parca incep sa le cam dau dreptate..... parca Omer incearca se razbuna pe Defne....poate ma insel...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
buna dimi!!!
promo asta ne-a pus mai rau in incurcatura....nu se poate ca dintr-o data sa fie chiar asa de bine
promo asta ne-a pus mai rau in incurcatura....nu se poate ca dintr-o data sa fie chiar asa de bine
Admin_dea05- Admin
Prea e Omer lapte si miere iar Defne i-a uitati-va cum il priveste:ca un copil caruia i se da bomboane si nu stie ce sa faca:sa le ia sau nu?daca sunt pocnitori in ele?parca se teme sa se bucure...o doamne s-au intalnit toti naucii la un loc in afara de Koray care e fara doar si poate cel mai cel..ma gandesc ce discutii la nivel inalt au avut Nihan,Serdar,Neriman si bunica ...vorba voastra fetelor ori e vis ori e teapa ca de nunta nu avem noi parte asa usor..
violeta maicariu- vip
am pus la traduceri/rezumate partea 1 ep.36
carina- vip
Buna dimi, Omer se căsătorește cu Defne sa numai poată lucra la Chirie asa ca o sa vedeti ce hard time o sa-i dea Omer lui Defne.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pana acum am văzut un Omer mai cumintel asa, de acum începe jocul lui Omer dar poate nu stie ca Defne e o victimă si aici e si din vina lui Defne daca era mai sincera cu el poate avea mai multa încredere in ea.
iulianagl- moderator
Defne intra in gura lupului ca-l iubeste intr-adevar pe Omer ca altfel nu ar accepta sau este un vis cum ati spus, oricum promo-urile sunt din ce in ce mai confuze si eu sincer nu vad ce se da in promo dau si in serial.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Pana acum am văzut un Omer mai cumintel asa, de acum începe jocul lui Omer dar poate nu stie ca Defne e o victimă si aici e si din vina lui Defne daca era mai sincera cu el poate avea mai multa încredere in ea.
...totusi imi este tare greu sa cred ca scenaristii il vor transforma pe Omer intr-un "excroc" sentimental si in acest mod se va razbuna pe Defne....asta deja este tortura!!!!...ca sa te razbuni pe Defne nu trebuie sa faci mare lucru ca sa sufere...ea oricum sufera si se consuma ptr problemele tuturor...este suficient ca Omer s-o trateze cu indiferenta si e trantita la podea...
carina- vip
Deci pana vineri facem pitici pe creier de la atatea combinatii... nu se poate sa fie nunta Omer o intreaba daca a luat vre-o hotarare cu privire la Cherie ma gandesc,ca in casatorie a cerut-o mai demult,iar madam Neriman spune ceva legat de ceva ce vor face impreuna si cu aceasta ocazie s-au intalnit toti..si-apoi i-ar da inelul nu???(Omer lui Defne) ..iar cand Omer vrea sa se razbune e ceva gen Sude sadicuta(cate zile fripte i-a facut in cele doua saptamani cand Defne a vrut sa plece de la firma)..nu vreau sa ma gandesc..carina a scris:am pus la traduceri/rezumate partea 1 ep.36
violeta maicariu- vip
Bună dimineața! Mie mi-a plăcut promo-ul ep.37. Neașteptat de bun!
Nu-mi prea vine să cred că este un vis, faza cu vizita familiei lui Defne la Neriman acasă.
Și la fel nu-mi vine să cred că Omer s-ar căsători cu Defne ca să se răzbune pe ea.
Așa cum s-a terminat ultimul episod, chiar dacă Defne s-a aruncat în brațele lui Omer și l-a îmbrățișat cu atâta dragoste, dată fiind starea de spirit a lui Omer, mă gândeam că o va respinge. Promo-ul ne dă speranțe că Omer și Defne au avut o discuție, că el a înțeles că ea nu știa că Tranba este asociatul secret al firmei Cherie.
Și poate că s-au gândit ce să facă în continuare. De aceea cred că el o întreabă : ”Ce hotărâre ai luat?”
Nu-mi prea vine să cred că este un vis, faza cu vizita familiei lui Defne la Neriman acasă.
Și la fel nu-mi vine să cred că Omer s-ar căsători cu Defne ca să se răzbune pe ea.
Așa cum s-a terminat ultimul episod, chiar dacă Defne s-a aruncat în brațele lui Omer și l-a îmbrățișat cu atâta dragoste, dată fiind starea de spirit a lui Omer, mă gândeam că o va respinge. Promo-ul ne dă speranțe că Omer și Defne au avut o discuție, că el a înțeles că ea nu știa că Tranba este asociatul secret al firmei Cherie.
Și poate că s-au gândit ce să facă în continuare. De aceea cred că el o întreabă : ”Ce hotărâre ai luat?”
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Ce fețe-fețe face Neriman către Necmi la adresa familiei lui Defne!
Mie mi-a părut rău că bunicul i-a cedat atât de repede vila. Trebuia să o lase să se chinuie mai mult. dar, cine știe, poate că tot pe Defne ar fi chinuit-o. Neriman nu merită să se lăfăie în atâta lux. În sărăcia și simplitatea ei Defne are mult mai multă clasă, mai mult stil decât ea.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
eu ma gandesc sa nu fie " cosmarul " lui Neriman ..ea sa viseze
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:eu ma gandesc sa nu fie " cosmarul " lui Neriman ..ea sa viseze
...asta-i tare!!!!...s-ar putea sa ai dreptate....ma arunc in cap, daca promul asta are vreo legatura cu vreun vis!
carina- vip
Carina eu ma gandesc ca Omer vrea sa-i dea o lectie.carina a scris:
...totusi imi este tare greu sa cred ca scenaristii il vor transforma pe Omer intr-un "excroc" sentimental si in acest mod se va razbuna pe Defne....asta deja este tortura!!!!...ca sa te razbuni pe Defne nu trebuie sa faci mare lucru ca sa sufere...ea oricum sufera si se consuma ptr problemele tuturor...este suficient ca Omer s-o trateze cu indiferenta si e trantita la podea...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Carina eu ma gandesc ca Omer vrea sa-i dea o lectie.
....tot ce este posibil, dar sa i-o dea in alt mod, nu planificand nunta si sa implice rudele ei...etc
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 06 Mar 2016, 1:43 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Nicky a scris:Bună dimineața! Mie mi-a plăcut promo-ul ep.37. Neașteptat de bun!
...promo este intr-adevar super si cu multe asteptari din partea fanilor...dar totusi sa vedem cum vor decurge lucrurile?...pana acum l-am vazut pe Omer ca o persoana fff deschisa fata de Defne, in sensul ca intotdeauna i-a adus la cunostinta problemele cu care se confrunta... daca e sa ne luam dupa promo, cu siguranta ca au fost discutii intre ei cu privise la asociatul Tramba...dar ma intreb oare Omer nu i-a spus Defnei si motivul ptr care Afrodita a renuntat la colaborarea cu Passionis?...eu zic ca da, ...si cu siguranta Defne isi va da seama ca datorita acelor 200 mii Passionis pica, ea va trai cu o alta mustrare de constiinta, cum va decurge relatia ei cu Fikret de acum incolo?
...de ce Defne este atat de fericita in promo?, dar si Omer?...oare Passionis s-a salvat?
carina- vip
Nicky a scris:Bună dimineața! Mie mi-a plăcut promo-ul ep.37. Neașteptat de bun!
fetele
..sunt de acord cu tine , nu stiu de unde au scos fetele ca Omer vrea sa se razbune , este absurd nu-i in firea personajului !...si nici nu da asta de inteles in promo !!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii