3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
Mersi...deci n am pierdut nimic interesant :))carina a scris:
...n-ai piedut mult, ep a inceput cu Omer in pat visand-o pe Defne, care ii roaga sa se ridice din pat ca este tarziu...el ii spune sa vina se se aseze langa el si se trezeste...apoi arata 2-3 imagini cum se imbraca si bea cafeaua in fuga si se duce la Sadri..
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Da ce priviri languroase schimba Turkan cu Hulusi...Nihan,cica,o fi din cauza primaverii?
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Omer: Defne, ce faci?...Defne: Aaaa, nimic, imi caut cercelul
Crisu- vip
Ayyyy!!!!!
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
AM ramas cu occhii pe fotografiile de pe twitter.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...nu stiu ce intorsatura vor lua lucrurile...Defne este incoltita din toate partile si pare destul de derutata...vad ca nici Fikret nu i-a dat nici un raspuns cand Defne a intrebat-o : ai venit sa-i spui totul lui Omer?...daca nu-si ia inima in dinti si nu-i spune lui Omer, singura scapare este sa plece si sa nu mai revina...se va afunda mai rau si va fi nevoita sa minta si cand respira...imi este mila de ea, nu se poate bucura de nimic..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Marele secret de care vorbeau in rezumat e ca Fikret e tipa cu pasarea din copilaria lui Omer, secret care, de fapt, nu prea e secret, banuiam asta deja de cand a aparut Fikret in peisaj, iar de episodul trecut era o certitudine chiar.
Cat despre noua dragoste aparuta in peisaj n am identificat o, despre Yasemin si Sinan banuiesc ca nu poate fi vorba, adica nu e ceva nou...poate se refereau la pretendenta lui Iso sau la jocul facut de Koray cu Darya si Zubeir...
Si Yasemin si Neriman au avertizat o pe Sude ca Tranba e periculos, dar vad ca asta nu asculta, mi ar placea sa se intoarca totul impotriva ei si sa vada pe pielea ei cum e Tranba de fapt.
Episodul asta am avut o groaza de emotionati, Sinan din cauza lui Yasemin, Turkan din cauza lui Hulusi, Omer din cauza lui Defne, Defne din cauza tuturor...mi a placut si de Omer gelos...au fost scene la care am ras cu pofta...in concluzie, mi a placut episodul asta
Cat despre noua dragoste aparuta in peisaj n am identificat o, despre Yasemin si Sinan banuiesc ca nu poate fi vorba, adica nu e ceva nou...poate se refereau la pretendenta lui Iso sau la jocul facut de Koray cu Darya si Zubeir...
Si Yasemin si Neriman au avertizat o pe Sude ca Tranba e periculos, dar vad ca asta nu asculta, mi ar placea sa se intoarca totul impotriva ei si sa vada pe pielea ei cum e Tranba de fapt.
Episodul asta am avut o groaza de emotionati, Sinan din cauza lui Yasemin, Turkan din cauza lui Hulusi, Omer din cauza lui Defne, Defne din cauza tuturor...mi a placut si de Omer gelos...au fost scene la care am ras cu pofta...in concluzie, mi a placut episodul asta
Crisu- vip
Si o vor mai lungi asa pana la finalul sezonului, cred ca atunci va afla Omer adevarul ca sa lase tensiunea in aer pe durata vacanteicarina a scris:...nu stiu ce intorsatura vor lua lucrurile...Defne este incoltita din toate partile si pare destul de derutata...vad ca nici Fikret nu i-a dat nici un raspuns cand Defne a intrebat-o : ai venit sa-i spui totul lui Omer?...daca nu-si ia inima in dinti si nu-i spune lui Omer, singura scapare este sa plece si sa nu mai revina...se va afunda mai rau si va fi nevoita sa minta si cand respira...imi este mila de ea, nu se poate bucura de nimic..
Crisu- vip
Crisu a scris:Marele secret de care vorbeau in rezumat e ca Fikret e tipa cu pasarea din copilaria lui Omer, secret care, de fapt, nu prea e secret, banuiam asta deja de cand a aparut Fikret in peisaj, iar de episodul trecut era o certitudine chiar.
...mi-a placut si mie ep, n-am mai vazut un ep reusit de 2-3 luni...abia astept sa-l urce pe youtube, sa-l pot revedea...au fost cateva faze tari la care n-am avut puterea sa ma uit...cand a venit Fikret la Yasemin si Defne a plecat la baie, eu am iesit pe balcon...mi-a fost imposibil sa urmaresc intalnirea dintre cele doua...
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 25 Mar 2016, 11:53 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Si daca noua dragoste ivita la orizont o fi Turkan si Hulusi??? cupidon (prima data m-am gandit la Sadri usta si matusica,apoi am vazut ca si lui Sukru i-a placut dar el e insurat)Mi s-a blocat net-ul si nu am putut vedea pana la urma..ce s-a intamplat cu Defne si Fikret?Crisu a scris:Marele secret de care vorbeau in rezumat e ca Fikret e tipa cu pasarea din copilaria lui Omer, secret care, de fapt, nu prea e secret, banuiam asta deja de cand a aparut Fikret in peisaj, iar de episodul trecut era o certitudine chiar.
violeta maicariu- vip
Fikret stia toata povestea,nu cunostea personajul principal,mi s-a parut putin deplasata uimirea si raceala ei,mai ales ca stie povestea adevarata.ar fi trebuit sa-i fie prietena Defnei,s-o ajute...mi-am dat seama ca tabloul ii va crea o impresie gresita,doar ea a sarit repede cu banii s-o ajute,putea sa-i spuna atunci ca nu e bine(ahaa,dar nu stia ca cel pentru care da banii e Omer,nu?)ce mai incalceala,mai ceva ca parul Deryei cand se intalneste cu Koray,si Defne e exact in mijloc...
violeta maicariu- vip
E posibil, la asta nu m am gandit...parca vedem ca Hulusi si Turkan fac nunta inaintea nepotilorvioleta maicariu a scris:
Si daca noua dragoste ivita la orizont o fi Turkan si Hulusi??? cupidon (prima data m-am gandit la Sadri usta si matusica,apoi am vazut ca si lui Sukru i-a placut dar el e insurat)Mi s-a blocat net-ul si nu am putut vedea pana la urma..ce s-a intamplat cu Defne si Fikret?
Crisu- vip
Da, a fost cam ciudata intalnirea pt amandouacarina a scris:
...mi-a placut si mie ep, n-am mai vazut un ep reusit de 2-3 luni...abia astept sa-l urce pe youtube, sa-l pot revedea...au fost cateva faze tari la care n-am avut puterea sa ma uit...cand a venit Fikret la Yasemin si Defne a plecat la baie, eu am iesit pe balcon...mi-a fost imposibil sa urmaresc intalnirea dintre cele doua...
Defne e cam prinsa la mijloc din toate partile...pt refuzul de a reveni la Passionis o folosise pe Yasemin drept scuza, acum Omer a vb cu Yasemin si ea a fost de acord s o lase pe Defne sa plece de la Cherie, dar Defne nu poate pleca din cauza lui Tranba...sa vedem ce justificari mai gaseste
Crisu- vip
Gupse,dupa episodul de aseara:
violeta maicariu- vip
E a treia oara cand o imbata regizorul si scenaristul pe Defne ca s-o scoata dintr-o situatie cam fara scapare,deja ii place pileala,ati vazut ce vesela s-a trezit,nici urma de mahmureala au intrat in pana de idei?pana la sfarsitul serialului se va asocia cu Alp ..cum se apropie Omer la 2 mm de ea cum o imbata si o adorm..cred si eu ca o vor tine asa pana la toamna la noua productie de mere si vin
violeta maicariu- vip
Ratingul de aseara, pe locul 5
Karagul e peste KA de saptamani bune, ca dovada ca turcilor tot dramele le plac mai mult
Karagul e peste KA de saptamani bune, ca dovada ca turcilor tot dramele le plac mai mult
Crisu- vip
...aseara a avut loc lansarea filmului lui Gupse...
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 26 Mar 2016, 1:39 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Aaayy Defne..cred ca se incalzise rau in bucatarie..ardea la propriu...
violeta maicariu- vip
,,Dumnezeu a dat oamenilor doua urechi,doi ochi,doua maini si doua picioare,corect?De ce crezi ca Dumnezeu a dat oamenilor o singura inima?!Pentru ca ea sa-si caute cealalta parte si sa devina una..esti norocos ca ai gasit jumatatea inimii tale si ai intregit-o singur...."oooo!Sadri usta,foarte frumos spus...
violeta maicariu- vip
...nu sunt sigura, ceva de genul..."Yunus, ce-o sa fie?...eu pe Baris il iubesc foarte mult...
...si fanii care i-au inlocuit pe Yasemin-Sinan cu Gupse-Yunus
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 26 Mar 2016, 9:37 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Crisu, te rog daca ai timp...uita-te te rog peste acest art,...a aparut astazi...multumesc mult!!!!
http://anasayfahaberleri.com/Baris-Arduc-sonunda-Elcin-Sanguyu-sevdigini-itiraf-etti-ortalik-karisti/10797
carina- vip
...acum revad ep.39...la mim 51, cand are loc intalnirea dintre Defne si Selim, nu stiu daca am inteles bine...Selim o intreaba pe Defne ce s-a intamplat cu parul ei, ca el o stia cu parul ondulat...apoi spune ceva de genul ca in tinerete/copilarie s-au iubit si ca din partea lui a fost ceva mai mult si ca ar vrea sa continue acea relatie...Defne ii spune ca nu se poate, ptr ca ea este casatorita...Selim o intreaba cine este sotul, iar ea ii spune ca nu-i poate spune aici...
carina- vip
...imaginatia fanilor nu are limite!!!!!
carina- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii