4. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
Crisu
Iuliana Maties
carina
Irina111
violeta maicariu
Nicky
11 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 4. Kiralik Ask - comentarii
Da,foarte dragute fazele cu ei doi,au si emotie si atractie,de toate..chiar daca nu vor arata mai mult de aseara cred ca dupa vor fi zeci de scene cu ei doi spunandu-si chestii frumoase sau facand chestii frumoase..ceva ma face sa cred ca aseara nu s-a intamplat mai nimic,a gasit iar Defne o scuza soc,dar vom vedea...Admin_dea05 a scris:
si ce poza a facut tocmai cu Turkan
Ce reactie are Omer cand Defne ii zice sa locuiasca la ea ..ce sa-i faci baiatul accepta orice numai de dragul ei.
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Buna dimi!Hmm!Hmm!Pai nici nu prea stiu ce sa zic!!Acum chiar ca sunt si mai multe necunoscute, conducerea a inceput sa se piarda pe drum, Yasemin ii e frica de Tranba si Sude, Defne de Tranba, Sude si mai nou Fikret, ce naiba e asta...Tot serialul am vazut-o suferind pe Fikret, de ce ?Ca Omer o iubeste pe Defne si Defne nu ia spus ca Omer e iubitul ei ca ce a lasat-o sa viseze cu ochii deschisi la Omer.Sa dea naiba daca mai inteleg ceva, e prea mult de inteles pt mine.Si lui Tranba i s-a casunat pe Defne nu inteleg de ce nu vrea ca Defne sa lucreze iar pt Passionis.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
I-a spus cumva Fikret lui Defne ca il place pe Omer?yoc,nu imi place Fikret si suferinta ei,mi se pare de umplutura iar incornoratului i s-a pus pata pe Defne de cand a vazut-o,e altfel decat ce a avut el pana acum,doar papusi din plastic basca e si jucaria lui Omer iar copiii rai vor intotdeauna jucariile celor buni,ca sa le strice ..deci ar face bine Omer sa-si i-a ,,jucaria"si s-o puna bine acasa la el cu un inel pe deget ca Tranba va renunta greu,cred eu.iulianagl a scris:Buna dimi!Hmm!Hmm!Pai nici nu prea stiu ce sa zic!!Acum chiar ca sunt si mai multe necunoscute, conducerea a inceput sa se piarda pe drum, Yasemin ii e frica de Tranba si Sude, Defne de Tranba, Sude si mai nou Fikret, ce naiba e asta...Tot serialul am vazut-o suferind pe Fikret, de ce ?Ca Omer o iubeste pe Defne si Defne nu ia spus ca Omer e iubitul ei ca ce a lasat-o sa viseze cu ochii deschisi la Omer.Sa dea naiba daca mai inteleg ceva, e prea mult de inteles pt mine.Si lui Tranba i s-a casunat pe Defne nu inteleg de ce nu vrea ca Defne sa lucreze iar pt Passionis.
violeta maicariu- vip
Nu am rezistat tentatiei asa ca am mai creat cateva gif-uri
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nu ia zis dar acum ii tot da de inteles si ma enerveaza privirea trista si languroasa asupra lui Omer iar Defne sta si se uita.A inceput sa ma cam enerveze scenariile lor inainte ma uitam cu sufletul la gura dar acum....Si ce ma enerveaza azuzi cica Selim a venit pt cateva clipe in serial dar sa nu puna bete in roate intre Omer si Defne dar Fikret a ramas in serial sa puna bete in roate iar acum Omer sta si se gandeste ce e intre Defne si Gallo stiind din spusele lor ca sunt prietene.What rubbish is this?violeta maicariu a scris:
I-a spus cumva Fikret lui Defne ca il place pe Omer?yoc,nu imi place Fikret si suferinta ei,mi se pare de umplutura iar incornoratului i s-a pus pata pe Defne de cand a vazut-o,e altfel decat ce a avut el pana acum,doar papusi din plastic basca e si jucaria lui Omer iar copiii rai vor intotdeauna jucariile celor buni,ca sa le strice ..deci ar face bine Omer sa-si i-a ,,jucaria"si s-o puna bine acasa la el cu un inel pe deget ca Tranba va renunta greu,cred eu.
iulianagl- moderator
Superbe amandoua..prima data cand Defne e hotarata..si nici pe Omer nu-l mai deranjeaza cand este atins pe gat,daca o face cine trebuie.....Admin_dea05 a scris:Nu am rezistat tentatiei asa ca am mai creat cateva gif-uri
violeta maicariu- vip
Frumoase, dar n-am inteles de ce o striga disperat Omer?Admin_dea05 a scris:Nu am rezistat tentatiei asa ca am mai creat cateva gif-uri
iulianagl- moderator
"Un a peste alt a", scenariul a inceput sa fie o nebuloasa de nu se mai intelege nimic de parca ar fi Turnul Babylon si incepe sa-si piarda din interes, trebuie sa vina neaparat cu ceva nou nu cu asemenea expirari, povestea si-a pierdut farmecul .
iulianagl- moderator
Ce o fi in gandul lui Omer aici......mai femeie tu nu esti sanatoasa? vrei sa innebunesc cu totul!!!
Admin_dea05- Admin
Mie mi-a placut ultimele doua episoade. Chiar nu am ce comenta. La final sincer nici nu ma asteptam sa arate mai mult dar macar sa ne fi aratat tot din promo.iulianagl a scris:"Un a peste alt a", scenariul a inceput sa fie o nebuloasa de nu se mai intelege nimic de parca ar fi Turnul Babylon si incepe sa-si piarda din interes, trebuie sa vina neaparat cu ceva nou nu cu asemenea expirari, povestea si-a pierdut farmecul .
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:
dar n-am inteles de ce o striga disperat Omer?
S-a speriat când a văzut masa răsturnată și cioburile de pe jos. Probabil a crezut că i s-a întâmplat ceva rău.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
si cum am mai zis ..sa vedeti cate vizualizari va avea episodul acesta..
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Nu am rezistat tentatiei asa ca am mai creat cateva gif-uri
Foarte frumoase! Nu degeaba se spune că noaptea e un sfetnic bun. Acum de dimineață m-am uitat din nou la scenele cu ei și mai ales la ultima. Am încercat să nu mă mai gândesc la scenele lipsă , cele din promo. Și pot să spun că mi-a plăcut, mi-a mai trecut puțin oful de azi-noapte. Vai! Cum au zburat pe scări dintr-o răsucire și doi pași de-ai lui ...și cum a luat-o pe sus pe-un picior....Șahane!
Nicky- vip
Nicky a scris:Foarte frumoase! Nu degeaba se spune că noaptea e un sfetnic bun. Acum de dimineață m-am uitat din nou la scenele cu ei și mai ales la ultima. Am încercat să nu mă mai gândesc la scenele lipsă , cele din promo. Și pot să spun că mi-a plăcut, mi-a mai trecut puțin oful de azi-noapte. Vai! Cum au zburat pe scări dintr-o răsucire și doi pași de-ai lui ...și cum a luat-o pe sus pe-un picior....Șahane!
mie imi place si scenele cand el se enerveaza, imi pare rau ca nu pot sa fac un gif atunci cand bate cu palma in masa ca nu vine Friket
Admin_dea05- Admin
Cand ajunge acolo,Omer vede scaune,mese rasturnate,pahare facute zob,cine stie ce-si inchipuie,ca a fost o altercatie,apoi e si usa incuiata,probabil a intrat in panica si crede ca i s-a intamplat Defnei ceva rau de acolo si privirea aceea de nebun ingrijorat..adevarul e ca actorul e foarte expresiv...iulianagl a scris:
Frumoase, dar n-am inteles de ce o striga disperat Omer?
violeta maicariu- vip
https://vine.co/v/ijnWIbKW6KF
https://vine.co/v/ijna0Hpj01j
https://vine.co/v/ij1HKwnuKtJ I-a mărturist că-i place mirosul părului ei.
https://vine.co/v/ij1IivPwF6j
https://vine.co/v/ijna0Hpj01j
https://vine.co/v/ij1HKwnuKtJ I-a mărturist că-i place mirosul părului ei.
https://vine.co/v/ij1IivPwF6j
Nicky- vip
cei doi crai
Admin_dea05- Admin
Si cat de delicat a asezat-o jos,ca pe ceva fragil si foarte pretios,mi s-a parut ca vad o scena de balet,cu gratie...Nicky a scris:
Foarte frumoase! Nu degeaba se spune că noaptea e un sfetnic bun. Acum de dimineață m-am uitat din nou la scenele cu ei și mai ales la ultima. Am încercat să nu mă mai gândesc la scenele lipsă , cele din promo. Și pot să spun că mi-a plăcut, mi-a mai trecut puțin oful de azi-noapte. Vai! Cum au zburat pe scări dintr-o răsucire și doi pași de-ai lui ...și cum a luat-o pe sus pe-un picior....Șahane!
violeta maicariu- vip
violeta maicariu a scris:
Si cat de delicat a asezat-o jos,ca pe ceva fragil si foarte pretios,mi s-a parut ca vad o scena de balet,cu gratie...
Frumos spus! Ea a început dar pe urmă s-a lăsat pe seama lui. Ce și-o fi zis: Fă cu mine ce vrei...nimic altceva nu mai contează...
Nicky- vip
Dar pe unii din echipa KA tot i a ametit primavara rau de tot. Stiti ca urca scene scurte din fiecare episod pe youtube, ma uitam acum la ele, unele n au nici inceput si nici sfarsit, cred ca e prima oara cand se intampla asta. Parca s ar grabi undeva si le au urcat sa scape de ele mai repede.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Au fost frumoase dar nu stralucite, undeva au inceput sa greseasca la scenariu si numai e asa de interesant.
iulianagl- moderator
Nu mă așteptam , a crescut ratingul! #3 la Total, #2 la AB și 20+ABC1
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 02 Apr 2016, 10:23 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
O metoda buna online de realizat poze gif. Asa vor arata.
Nu trebuie decat sa pui link-ul you tube si sa-ti alegi partea care te intereseaza.
http://giphy.com/
Admin_dea05- Admin
Apropo, daca Defne ii spune acum adevarul, tocmai bine, pana in iunie ii trece supararea lui Omer si se pregatesc de nunta. Cred, totusi, ca nunta sugerata la inceputul ep va fi intre D si O sau chiar dubla, daca ii iau in calcul si pe Y si S, iar asta inseamna finalul serialului, adica adio sezon 2
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii