3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
aveti grija,cu usa lui Murat,e mare aglomeratie pe acolo,incep turcoaicele sa fie mandre de el..si la cat sunt de geloase si de posesive ..s-ar putea intampla cam asa ::
astept sa-i dea drumul pe vreo duda pe YTca nu se poate!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Vazandu-l in ploaie mititelul mi-am adus aminte de Demir si ceea ce ii spunea lui Ali:
Sa stausi sa ma las in bataia ploii pana sunt ud leoarca ... Acesta este stilul meu de viata
Oare Savas seamana cu Demir?
Sa stausi sa ma las in bataia ploii pana sunt ud leoarca ... Acesta este stilul meu de viata
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
au ceva f dragut in comun! muratelpissycutz a scris:Vazandu-l in ploaie mititelul mi-am adus aminte de Demir si ceea ce ii spunea lui Ali:
acum serios vorbind..pt unul "mic si negru" citat din clasici in viata...are asa un cupidon
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ciof marioara a scris:
Daca afli un link sa ni-l dai si noua ... ca eu deja am pierdut ventuza
pissycutz- vip
fetelor..a prins careva ceva din ce ii zicea el cand erau in casa? ce i-a zis de cicek?
iulia80- vip
fetelor..a aflat cumva savas ca cicek e gravida?i-a zis cumva unchiul lui?
si ce cauta baba la politie?
vai de mine..iar ma uit ca la poarta noua! :|
si cine e blonda de la politie?iar a comis-o mustafa?
si ce cauta baba la politie?
vai de mine..iar ma uit ca la poarta noua! :|
si cine e blonda de la politie?iar a comis-o mustafa?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 16 Mar 2010, 9:14 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Da i-a povestit si a facut maica-sa cu o seara inainte.iulia80 a scris:fetelor..a aflat cumva savas ca cicek e gravida?i-a zis cumva unchiul lui?
In ceea ce o priveste pe Yasemin, Savas nu i-a spus ca e casatorit cu Cicek, cred ca i-a spus ca e cumnata lui si faza cu scoala
pissycutz- vip
Mustafa s-a batut pe la scoala
Nu am vazut exact ce s-a intamplat intre el si ceilalti baieti.
Nu am vazut exact ce s-a intamplat intre el si ceilalti baieti.
pissycutz- vip
Dragele mele eu lucrez pe PC si am laptop-ul fixat pe ATV dar cred ca l-am fixat prea tare si a ramas intepenit, ma mai uit din cand in cand dar parca ma uit la un album foto. Nici la reclame nu prea misca, or fi si alea interesante
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:Dragele mele eu lucrez pe PC si am laptop-ul fixat pe ATV dar cred ca l-am fixat prea tare si a ramas intepenit, ma mai uit din cand in cand dar parca ma uit la un album foto. Nici la reclame nu prea misca, or fi si alea interesante
Deci suntem mai norocoase decat tine. Macar la reclame ne putem uita
pissycutz- vip
ce corectie a primit mustafa! nu cred ca mai face el pe-a desteptul curand!
iulia80- vip
Au iesit in patru?! Vai ce frumos ... oare nevasta-sa ce zice despre asta?
Dar mi-a placut ce i-a facut lui Mustafa ... ma simt razbunata Ma scotea din minti
Fara violenta! Fara violenta! Fara violenta!
Dar mi-a placut ce i-a facut lui Mustafa ... ma simt razbunata Ma scotea din minti
Fara violenta! Fara violenta! Fara violenta!
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Deci suntem mai norocoase decat tine. Macar la reclame ne putem uita
Hai ca iar a incremenit, dar am prins faza cand l-a plesnit pe Mustafa.
Cred ca nici laptop-ul nu-l suporta pe baiatul asta de a devenit asa dintr-o data foarte vioi si m-a trecut de la poze la ceva actiune.
Nurgul insa a incremenit si .... am sarit din nou la reclame CARE STAAAAAU SI ELEEEEE.
Cred ca ma las de sportul asta.
windy_day- vip
fetelor..a intervenit ceva si trebuie sa plec..poate ne citim dupa..
daca nu vizionare palcuta in continuoare
daca nu vizionare palcuta in continuoare
iulia80- vip
Abandonati lupta cu ATV-u?! Bine raman pe baricade si lupt pana la sfarsit
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Abandonati lupta cu ATV-u?! Bine raman pe baricade si lupt pana la sfarsit
Eu nu abandonez dar am incetat sa sper ca voi vedea mai mult de 5 - 10 minute din serial + o succesiune de imagini disparate (asta daca nu punem si cele cateva minute in miscare din timpul spoturilor publicitare )
windy_day- vip
acum de exemplu am poza pentru album "bebe plangand"
windy_day- vip
la mine a mers bine, dar nu am ajuns sa vad ep de la inceput.
oare ce i-o fi spus lui Cicek? ca iubeste pe altcineva???? nu cred sa fie chiar asa de dur. ... corectia aplicata lui Mustafa.... mi se pare putin exagerata. Nu voia el sa schimbe mentalitatea clanului?
oare ce i-o fi spus lui Cicek? ca iubeste pe altcineva???? nu cred sa fie chiar asa de dur. ... corectia aplicata lui Mustafa.... mi se pare putin exagerata. Nu voia el sa schimbe mentalitatea clanului?
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
a pupat-o, pupat-o!!!
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Interesanta scena de final
Doamna Baldar si aspiranta la acest titlu fac in sfarsit cunostinta
Iar in trailer Cicek ii aduce micul dejun la pat lui Savas? Oare e bolnav sau acesta este atacul pentru cucerirea redutei
Iar in trailer Cicek ii aduce micul dejun la pat lui Savas? Oare e bolnav sau acesta este atacul pentru cucerirea redutei
pissycutz- vip
Am vazut scena "plouat, discutat, pupat" pe youtube. Ce sa spun jumatate ASI (se pare ca toata atitudinea din scena aia a fost marca MURAT!!!!!), jumatate L&P adica la prima vedere sarutul seamana cu cel din Asi dar numai la prima vedere. Dupa impresia initiala vezi o dragoste muuuult mai pamanteana . Pe ansamblu scena transmite cam asta : un barbat super indragostit si o femeie care nu arata nici pe departe atat de prinsa in jocul dragostei.
windy_day- vip
pissycutz a scris:Interesanta scena de final
Iar in trailer Cicek ii aduce micul dejun la pat lui Savas?
S-ar putea ca pana la urma cele doua sa nu afle adevarul una despre cealalta, fiindca daca l-ar fi aflat cred ca Iasomia ii dadea cu florile si ursuloiul de plus una de nu se mai scula de jos, iar Cicek ii varsa micul dejun in cap si il batea cu tava.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 17 Mar 2010, 8:25 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 16 Mar 2010, 11:27 pm, editata de 2 ori
Multumim DENISA. Ies si eu fiindca pe Huni este clar ca traducerea va intarzia din nou (daca vom mai avea traducere tinand cont de cat de suparata era NHY).
Noapte buna!
Noapte buna!
windy_day- vip
buna seara fetelor
am revenit
ce-am pierdut?
am revenit
ce-am pierdut?
iulia80- vip
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum