3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Daca nu a inceput nimeni, iau eu partea a 8-a. Asept 3 minute.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Gata. incep.
teodora_roman- vip
EPISODUL 10 PARTEA 3 (ARZU)
Savaş: Acela nu este unul dintre oamenii Moranilor?
Pala: Nu ştiu. Nu am putut sǎ-l vǎd bine.
Reporterul: Arme, împuşcaturi, puşti, focuri de armǎ, grenade şi alte muniţii au fost gǎsite. Cantitatea de droguri şi faptul cǎ erau împachetate i-au fǎcut pe cei de la poliţie sǎ se creadǎ cǎ erau pregǎtite pentru a fi expediate. Asearǎ au fost arestate 49 de persoane.
Yasemin: Am crezut cǎ ar fi frumos dacǎ aţi sta în Istanbul dar se pare cǎ Savaş va veni oricând va avea chef. Deci e mai bine ca Ömer sǎ nu fie aici. Nu vreau sǎ îl mai vadǎ pe Ömer. Mamǎ … hai cǎ Intârziem la avion.
Leyla: Yasemin. Chiar crezi cǎ poţi continua minciuna asta?
Yasemin: Da.
Leyla: Dar aproape cǎ te-a prins. Cât mai poţi continua aşa?
Yasemin: Nu ştiu. Ce sǎ fac? Sǎ ii spun “Ömer este fiul tǎu”?
Leyla: Nu. Nu. Sunt aşa speriatǎ. Dar dacǎ va înţelege cǎ Ömer este fiul lui?
Yasemin: Mamǎ te rog, sǎ închidem subiectul. Suntem în întâziere.
Leyla: Am putea sǎ luǎm un taxi, vei intarsia la serviciu.
Yasemin: Munca nu este importantǎ în comparaţie cu tine.
**
Şahnur: Pala poţi sǎ îl întrebi pe Savaş care îi sunt intenţiile?
Savaş: Nu intenţionez sǎ fac nimic.
Şahnur: Întreabǎ-l de unde ştie cǎ drogurile confiscate sunt ale lui Ahmet Moran? Poate cǎ va veni şi va spune “hai transportǎ-mi bunurile!”
Savaş: Doamnǎ Şahnur … şefa … vorbeşte cu mine!
Şahnur: Nu vorbesc cu tine.
Savaş: Mamǎ uite. Înceteazǎ sǎ te gândeşti la lucrurile astea, doar stai şi relaxeazǎ-te. Ai un fiu ca mine. Voi reolva eu totul.
Eşref: Aţi vorbit cu Suna?
Savaş: Eşref, am alte treburi mai importante decât Suna acum. Avem probleme.
**
Nazan: Çiçek îmi pare rǎu.
Çiçek: Pentru ce?
Nazan: S-ar putea sǎ-l aresteze pe tatǎl tǎu.
Çiçek: Mi-aş dori sǎ îl aresteze şi sǎ nu mai iasǎ din închisoare niciodatǎ.
Şahnur: Toate astea se întâmplǎ din cauza ta. Ar trebui sǎ fii femeie la locul tǎu şi sǎ-ţi seduci soţul ( - il voi scoate cand mut traducerea dar nu ma pot abtine). Dacǎ aveam un nepot ... maleficul tǎu tatǎ ne-ar fi lǎsat în pace.
**
Sevgi: Compania cu chipsurile a fost incântatǎ de pliantele tale. Ce e cu tine? De când s-a întors Yasemin eşti supǎrat.
Bora: Mǎ gândesc la viitorul agenţiei.
Sevgi: Ce vrei sǎ spui?
Bora: I-am dat lui Yasemin o treime de bunǎ voie.
Sevgi: Sunt convinsǎ cǎ aşa e mai bine pentru agenţie.
**
Yasemin: Bunǎ. Nu m-am putut trezi în dimineaţa asta.
Sevgi: Nu s-a întâmplat nimic important oricum.
Yasemin: Vreo veste despre Azra?
Sevgi: S-a dus sǎ vadǎ alt doctor.
Yasemin: Îmi pare rǎu pentru ea.
**
Dila: Dle Savaş, toţi cei din Van sunt speriaţi. Tocmai am vorbit cu pǎrinţii mei.
Savaş: Au auzit şi ei?
Dila: Toatǎ lumea a aflat. Raidul poliţiei a fost de proporţii.
Savaş: Crezi cǎ a fost depozitul familiei Moran?
Dila: Tatǎl meu aşa pare sǎ creadǎ.
Savaş: Mulţumesc Dila. Ai grijǎ.
**
Savaş: Mi-aş dori sǎ fim siguri. Aşa aş putea acţiona în consecintǎ.
Pala: Salih sunǎ, i-am cerut sǎ se intereseze … da au fost ale Moranilor … Dimineaţǎ s-a întors la Van şi a fost luat la sediul poliţie pentru anchetǎ.
Savaş: A fost arestat?
Pala: Nu … doar chemat la interogatoriu. Salih spune cǎ şi-a acoperit bine urmele. Poliţia nu poate dovedi cǎ depozitul era al lui. Pe hârtie aparţinea altcuiva.
Savaş: Bineînţeles. A fost totul pregǎtit dinainte.
Pala: Deci vroia sǎ exporte 700 kg iar celelalte 200 le vindea în ţarǎ.
Savaş: Nemernicul.
Nadya: Ne vor interoga şi pe noi?
Pala: Nu cred cǎ poliţia ar putea sǎ ajungǎ pânǎ la noi.
Savaş: Dar încǎ avem probleme Nadya. Chiar mai mari. Ahmet moran va crede cǎ noi am vândul pontul la poliţie.
**
Soţia lui Ahmet Moran: Bine ai venit. Sper cǎ aduci veşti bune.
AM: Ei binem-am întors, nu-i aşa? Deci nu pot fi veşti proaste.
Soţia lui AM: Bine cǎ nu te-au reţinut.
AM: De ce m-ar reţine, doar nu eram împlicaţi?
Soţia lui AM: Ţi-e foame?
AM: Nu, am mâncat deja. Dǎ-mi doar o cafea şi apǎ.
**
Celal: Îi voi împuşca pe Savaş şi unchiul lui în cap.
AM: De ce?
Celal: Pentru cǎ ne-au vândut la poliţie.
AM: Muţumesc fata mea. Mai adu-mi un pahar.
**
Pala: Savaş cred cǎ ar trebui sǎ îi sunǎm pe Morani.
Savaş: De ce? Este un criminal.
Pala: Trebuie sǎ îl facem sǎ înţeleagǎ cǎ nu noi am sunat la poliţie.
**
Cem: Bunǎ draga mea. Iubito! Poţi veni de la serviciu mai devrema în seara asta? Sǎ iesim undeva împreunǎ.
Nadya: Te pot suna mai târziu?
Cem: Pa.
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Joi 11 Mar 2010, 4:48 pm, editata de 7 ori
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Sunteţi formidabile! Am aprins şi eu motoarele!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
EPISODE 10 PART 8 FINAL.. (ARZU)
Savaş: Înţelegi?
moran: De acum e problema dumitale, Dna. Sahnur. Cum nu avem un nepot până acum, fiul tău e cel cu probleme. Mă voi asigura că toată lumea din Van va afla că nu poate avea copii … toată lumea va sti că el este vinovatul.
moran: noi vom…..
**
yas: oh Doamne, e minunat.
leyla: oh şi când te întorci de la cină, sună-mă
yas: ok. Unde eşti Savaş... iarăşi ai întârziat...
**
pala: l-am pierdut..
savaþ: Mi-as dori să se ducă la naiba.
sahnur: Ai auzit ce a spus? A spus: Fiul tău e infertil şi toată lumea va afla despre asta: pentru că nu te-ai culcat cu Çiçek. Fiule… uite, nu vreau să devin subiect de bârfă după tot acest timp. Du-te şi fă-i un copil nevestei tale. Poţi să divorţezi după aceea.
savaş: Asta-i imposibil mamă. Imposibil. Sunt îndrăgostit de alcineva.
sahnur: Pe cine iubeşte? Cine e fata Pala?
**
savaş: Yasemin..
**
pala: Pe cine suni?
sahnur: Pe Dna. Kýymet. Am veşti minunate. Ei, era timpul. Çiçek e însărcinată.
Savaş: Înţelegi?
moran: De acum e problema dumitale, Dna. Sahnur. Cum nu avem un nepot până acum, fiul tău e cel cu probleme. Mă voi asigura că toată lumea din Van va afla că nu poate avea copii … toată lumea va sti că el este vinovatul.
moran: noi vom…..
**
yas: oh Doamne, e minunat.
leyla: oh şi când te întorci de la cină, sună-mă
yas: ok. Unde eşti Savaş... iarăşi ai întârziat...
**
pala: l-am pierdut..
savaþ: Mi-as dori să se ducă la naiba.
sahnur: Ai auzit ce a spus? A spus: Fiul tău e infertil şi toată lumea va afla despre asta: pentru că nu te-ai culcat cu Çiçek. Fiule… uite, nu vreau să devin subiect de bârfă după tot acest timp. Du-te şi fă-i un copil nevestei tale. Poţi să divorţezi după aceea.
savaş: Asta-i imposibil mamă. Imposibil. Sunt îndrăgostit de alcineva.
sahnur: Pe cine iubeşte? Cine e fata Pala?
**
savaş: Yasemin..
**
pala: Pe cine suni?
teodora_roman- vip
Motzişor a scris:Sunteţi formidabile! Am aprins şi eu motoarele!
Vant la pupa!!!!
pissycutz- vip
Buna Fetelor!!! am ajuns si eu acasa !!! Pot sa traduc si eu...sa-mi spuneti daca mai e ceva de tradus?!!!
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Am vazut..nu mai este deocamdata...deci astept sa se puna pe huni..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Pana si Sahnur stie ca fiul ei poate din prima incercare Mare lucru sa se duca sa faca un copilteodora_roman a scris:EPISODE 10 PART 8 FINAL.. (ARZU)
sahnur: .... Du-te şi fă-i un copil nevestei tale.
Intr-adevar minutate Si noi le asteptam cu sufletul la gura.
Banuiesc ca dna Kýymet e un fel de radio sant
pissycutz- vip
Am asa, o senzatie ciudata, cum ca Sahnur va plati pe cineva sa o "impregneze" pe Cicek. Si o va convinge si pe Floricica spunându-i ca asa ii inchide gura lui A Moran si il salveaza pe Savaş. Doar s-au prins toti ca e indragostita si ar face orice pentru el. Asa imi explic faptul ca ea nu mai comunica cu Savaş ci totul se petrece prin intermediul babei teroriste. Nu cred ca imi place daca se intampla asta. Sper ca feelingul pe care il am sa fie gresit.
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:Am asa, o senzatie ciudata, cum ca Sahnur va plati pe cineva sa o "impregneze" pe Cicek. Si o va convinge si pe Floricica spunându-i ca asa ii inchide gura lui A Moran si il salveaza pe Savaş. Doar s-au prins toti ca e indragostita si ar face orice pentru el. Asa imi explic faptul ca ea nu mai comunica cu Savaş ci totul se petrece prin intermediul babei teroriste. Nu cred ca imi place daca se intampla asta. Sper ca feelingul pe care il am sa fie gresit.
ar fi groaznic şi chiar prea mult să pună pe cineva să o violeze pe Çiçek.
Nuuuuuuu, mai degraba sa o convinga folosindu-se de slabiciunea/dragostea ei pentru Savas.
Chiar nu mi-ar surâde o chestie de genul asta, dar imi e clar ca Savas nu va fugi in patul nevestei doar pentru ca ii cere Sahnur si il ameninta A Moran.
Si totusi Cicek fuge de Savas, nu comunica cu el ceea ce ma face sa cred ca a pus si ea ceva la cale sau chiar s-a lasat atrasa in intrigile lui Sahnur.
Chiar nu mi-ar surâde o chestie de genul asta, dar imi e clar ca Savas nu va fugi in patul nevestei doar pentru ca ii cere Sahnur si il ameninta A Moran.
Si totusi Cicek fuge de Savas, nu comunica cu el ceea ce ma face sa cred ca a pus si ea ceva la cale sau chiar s-a lasat atrasa in intrigile lui Sahnur.
teodora_roman- vip
Am acelasi ciudat sentiment ,deaia spuneam ca nu-mi place deloc ce se prefigureaza cu Ciceck,si ma ingrozeste baba terorista,vorba ceea ;nicio fapta buna nu trebuie sa ramana nepedepsita! sa vedem ce caracter va avea pana la urma , eu intuiesc cam asa ceva renhteodora_roman a scris:Am asa, o senzatie ciudata, cum ca Sahnur va plati pe cineva sa o "impregneze" pe Cicek. Si o va convinge si pe Floricica spunându-i ca asa ii inchide gura lui A Moran si il salveaza pe Savaş. Doar s-au prins toti ca e indragostita si ar face orice pentru el. Asa imi explic faptul ca ea nu mai comunica cu Savaş ci totul se petrece prin intermediul babei teroriste. Nu cred ca imi place daca se intampla asta. Sper ca feelingul pe care il am sa fie gresit.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Deci nu sunt singura, trist ce se prefigureaza .......... Incep sa nu il mai condamn pe Savas ca se cramponeaza de obsesia pentru iasomia
teodora_roman- vip
ASK VECEZA
MULTUMIM PENTRU TRADUCERE!!!!!
M-am bucurat mult cand am gasit traducerea ultimelor 2 episoade .
Imi place Murat Yildirim si incepe sa-mi placa si Savas......Suna provocator si titlul serialului "DRAGOSTE SI PEDEAPSA".....a inceput cu dragoste dar mi-e team a ce va insemna pedeapsa.......
VA APRECIEZ MUNCA si imi pare rau ca nu stiu sa va ajut!
Imi place Murat Yildirim si incepe sa-mi placa si Savas......Suna provocator si titlul serialului "DRAGOSTE SI PEDEAPSA".....a inceput cu dragoste dar mi-e team a ce va insemna pedeapsa.......
vioricas- membru
Data de inscriere : 31/01/2010
vioricas a scris:MULTUMIM PENTRU TRADUCERE!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ask ve ceza
Astept si eu cu nerabdare traducerile. Cred ca Savas va avea probleme cu Cicek. Din promo imi dau seama ca incepe sa se inteleaga bine cu Sefa care numai comportament de mama nu are. Dar nu intelegem noi bine mentalitatea lor.
rodica- vip
Varsta : 68
rodica a scris:Astept si eu cu nerabdare traducerile. Cred ca Savas va avea probleme cu Cicek. Din promo imi dau seama ca incepe sa se inteleaga bine cu Sefa care numai comportament de mama nu are. Dar nu intelegem noi bine mentalitatea lor.
Ei nu-i prea pasă de statutul de mamă , ea e afectată că i se ştirbeşte puterea , nu dă semne că i-ar păsa de , durerile sufleteşti ale fiului .
ask ve ceza
Buna dimineata, acum am vazut partea 1 si e super, dar Savas, aceleasi priviri, aceiasi voce aceleasi gesturi ca in Asi. e un bun actor Multumesc frumos pentru posibilitatea pe care ne-o oferi Motzule iar pentru efortul tau nu cred ca noi cele de pe forum vom putea compensa. o zi buna in continuare Rodica inima
rodica- vip
ask ve ceza
Imi place denumirea de "membru incepator" daca as putea (dar nu pot) v-as ajuta dar asa cum sunt numita sunt incepatoare in toate si la cautat pe calculator si la f.multe lucruri care tin de tehnica si de aceea pun f.f.f. multe intrebari la care voi imi raspundeti de multe ori cu multa rabdare. Ma multumesc cu tot ce faceti voi si va sunt recunoscatoare. rodica
rodica- vip
Ask ve Ceza
Rodica,si eu sunt membru incepator ca si tine si nu stiu cum sa le multumesc fetelor pentru bucuria pe care mi-o fac daruind episoadele traduse din Ask ve Ceza si Gonulcelen. Mi-am impus sa astept traducerea intregului episod si sa ma bucur de actiune si personaje.Daca la inceput nu-mi placea de loc Yasemin,acu parca incepe sa devina mai umana.Poate ca evina mea ca o compar mereu cu Tuba.
O zi buna sa aveti,poate cu putin soare si cu primavara tarzie.
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
Admin_dea05- Admin
milia a scris:Rodica,si eu sunt membru incepator ca si tine si nu stiu cum sa le multumesc fetelor pentru bucuria pe care mi-o fac daruind episoadele traduse din Ask ve Ceza si Gonulcelen. Mi-am impus sa astept traducerea intregului episod si sa ma bucur de actiune si personaje.Daca la inceput nu-mi placea de loc Yasemin,acu parca incepe sa devina mai umana.Poate ca evina mea ca o compar mereu cu Tuba.
Admin_dea05- Admin
rodica a scris:Buna dimineata, acum am vazut partea 1 si e super, dar Savas, aceleasi priviri, aceiasi voce aceleasi gesturi ca in Asi. e un bun actor Multumesc frumos pentru posibilitatea pe care ne-o oferi Motzule iar pentru efortul tau nu cred ca noi cele de pe forum vom putea compensa. o zi buna in continuare Rodica inima
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:Teodora pune traducerea şi la topicul cu traduceri .
Am pus imediat si la traduceri, prima parte. Cu cea de-a 8-a mai asteptam.....sa apara intermediarele. Eu deja de cand ma tot uit daca a mai aparut ceva de tradus.
teodora_roman- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum