3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Buna dimineata,
Multumim pentru cafea. Din raspunsurile date araboaicelor se pare ca fetele vor face totusi traducerea insa nu se stie cand, Keci am inteles ca are un program foarte incarcat, NHY este plecata intr-o calatorie si va fi disponibila doar spre sfarsitul saptamanii, berryberry traduce deja Ezel si un alt serial, restul sunt canalizate exclusiv pe serialul Tubei deci ...
Sa aveti o zi buna (chiar daca vremea numai buna nu este)!
Multumim pentru cafea. Din raspunsurile date araboaicelor se pare ca fetele vor face totusi traducerea insa nu se stie cand, Keci am inteles ca are un program foarte incarcat, NHY este plecata intr-o calatorie si va fi disponibila doar spre sfarsitul saptamanii, berryberry traduce deja Ezel si un alt serial, restul sunt canalizate exclusiv pe serialul Tubei deci ...
Sa aveti o zi buna (chiar daca vremea numai buna nu este)!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Servus fetelor, Windy, adică noi şomăm? Mă înfioară gândul că pot începe decalajele. Vă doresc o zi bună şi frumoasă! have a nice day
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
hi ...ne apucam de crosetat sau eventual de rasnit boabe de cafea ..............Motzişor a scris:Servus fetelor, Windy, adică noi şomăm? Mă înfioară gândul că pot începe decalajele. Vă doresc o zi bună şi frumoasă! have a nice day
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
EPISODE 11
Yasemin is having trust issues
Yasemin has trust issues because Savaş has been late for their second date too. Savas is burdened with the fact that he cannot tell Yasemin he is married to Çiçek. Yasemin continues to lie to Savaş about the baby. Savaş's brother Mustafa brings new trouble to the family. Yasemin starts getting anonymous telephone calls. Savaş gets really cross with his mother for telling everyone that Çiçek is pregnant. Çiçek's mom and dad visit the Baldar Family and this visit disturbs Savaş. Çiçek is really upset with Savaş's behaviour who is planning to be together with Yasemin.…
How and where will Yasemin and Çiçek meet? Is there going to be a new relationship between Nazan and Bora?
Ma apuc de tradus
Yasemin is having trust issues
Yasemin has trust issues because Savaş has been late for their second date too. Savas is burdened with the fact that he cannot tell Yasemin he is married to Çiçek. Yasemin continues to lie to Savaş about the baby. Savaş's brother Mustafa brings new trouble to the family. Yasemin starts getting anonymous telephone calls. Savaş gets really cross with his mother for telling everyone that Çiçek is pregnant. Çiçek's mom and dad visit the Baldar Family and this visit disturbs Savaş. Çiçek is really upset with Savaş's behaviour who is planning to be together with Yasemin.…
How and where will Yasemin and Çiçek meet? Is there going to be a new relationship between Nazan and Bora?
Ma apuc de tradus
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Arzu va traduce , a revenit la sentimente mai bune .
Hurrraaayyyyyyyy! Let's party
Multumim Arzu!!!!!!
Eu, cel putin ma simteam pierduta in spatiu, ma enerveaza sa nu pricep ce se vorbeste, de aceea nici nu ma uit decat dupa ce sunt traduse episoadele. Ajut cum si cand pot, mai citesc printre randuri traducerile, dar nu cu atentie. In rest, astept cu nerabdare, dar cuminte de tot (zic eu ) pana cand voi, furnicutele care va pricepeti, reusiti sa incarcati partile pe youtube. Daca fetele ne lasa balta voi renunta sa mai fiu fidela filmului, voi mai urmari din cand in cand, cand imi e tare dor, unele secvente cu Murat cel drag sufletului meu.... Dar deocamdata sunt aici, astazi gata de tradus eye
Multumim Arzu!!!!!!
Eu, cel putin ma simteam pierduta in spatiu, ma enerveaza sa nu pricep ce se vorbeste, de aceea nici nu ma uit decat dupa ce sunt traduse episoadele. Ajut cum si cand pot, mai citesc printre randuri traducerile, dar nu cu atentie. In rest, astept cu nerabdare, dar cuminte de tot (zic eu ) pana cand voi, furnicutele care va pricepeti, reusiti sa incarcati partile pe youtube. Daca fetele ne lasa balta voi renunta sa mai fiu fidela filmului, voi mai urmari din cand in cand, cand imi e tare dor, unele secvente cu Murat cel drag sufletului meu.... Dar deocamdata sunt aici, astazi gata de tradus eye
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Rezumat episodul 11 - Arzu
Yasemin are probleme cu încrederea.
Yasemin are probleme legate de încredere deoarece Savaş a întârziat şi la a doua lor întâlnire. Savaş se simte împovǎrat pentru cǎ nu îi poate spune lui Yasemin cǎ este cǎsǎtorit cu Çiçek. Yasemin continuǎ sǎ îl mintǎ pe Savaş în legǎturǎ cu Omer. Mustafa, fratele lui Savaş, aduce noi probleme în familie. Yasemin începe sǎ primeascǎ telefoane anonime. Savaş este deaorece mama lui le-a spus tuturor cǎ Çiçek este însǎrcinatǎ. Mama şi tatǎl lui Çiçek vin în vizitǎ la fam. Baldar iar aceastǎ vizitǎ îl nemulţumeşte pe Savaş. Çiçek este supǎratǎ din cauza comportamentului lui Savaş care plǎnuieşte sǎ fie cu Yasemin.
Cum şi unde se vor întâlni Yasemin? Vor începe Nazan şî Bora o nouǎ relaţie?
pissycutz- vip
yupiiiiiiiiiiiii avem si traducere in curand indragostit Ma simteam somera
pissycutz- vip
E deja subtitrat de Motzi Asa ca nu mai traduc :drunken:
Savaş: I wanted to help her. Her father came to our house. he raided the house. They are going to shoot the girl because of traditions.
Yasemin: This is so primitive.
sevgi: so is this the kind of man you fell in love with Yasemin?
Yasemin: she wants to go to the University and he is just helping her so she can have education.
Savaş: I told you I love someone else. (to his mom)
Şahnur: so marry her too ( :insane :insane how?? )
Sevgi: The baby I saw in Bodrum. It was yours wasn't it? Is the baby from Savaş Baldar?
çiçek: Savaş will be verry cross! He will never accept it.
Şahnur: You just trust me. I will sort everything out.
Savaş: Weren't we supposed to overcome this Töre together with you Çiçek? how can you take sides with mom?
Şahnur: who is the girl you love? when will we go and meet her?
EPISODE 11 TRAILER
Savaş: I wanted to help her. Her father came to our house. he raided the house. They are going to shoot the girl because of traditions.
Yasemin: This is so primitive.
sevgi: so is this the kind of man you fell in love with Yasemin?
Yasemin: she wants to go to the University and he is just helping her so she can have education.
Savaş: I told you I love someone else. (to his mom)
Şahnur: so marry her too ( :insane :insane how?? )
Sevgi: The baby I saw in Bodrum. It was yours wasn't it? Is the baby from Savaş Baldar?
çiçek: Savaş will be verry cross! He will never accept it.
Şahnur: You just trust me. I will sort everything out.
Savaş: Weren't we supposed to overcome this Töre together with you Çiçek? how can you take sides with mom?
Şahnur: who is the girl you love? when will we go and meet her?
pissycutz- vip
Motzişor a scris:Servus fetelor, Windy, adică noi şomăm?
Buna ziua tuturor,
Da Motzisor, din pacate somam. Eu promit sa ajut cat pot cu traducerea, imediat ce apar pe Huni partile in limba engleza. Din pacate nu cred ca aceasta se va intampla azi asa ca decalajul devine o certitudine. Oricum fetele din Orientul Mijlociu, in comentariile postate pe Huni, au lasat sa se inteleaga faptul ca "boicotul" aplicat L&P nu le afecteaza si ca ele vor continua sa urmareasca serialul, cu sau fara traducere, fiindca le place Murat.
PS Oricum, din ce mi-a trimis prietena mea am vazut ca la rugamintea unora dintre aceste fane s-au gasit binevoitori care au postat pe YOUTUBE rezumatul in engleza pentru ceea ce s-a intamplat in unele scene.
Va pup!
windy_day- vip
Pisicuţa mea, traducerile sunt o muncă extrem de dificilă, după ce a tradus Arzu a apărut o diferenţă importantă. Mă bate gândul să refac promo-ul! Baba Răcoare spune la adresa femeii pe care o iubeşte Savaş: Atunci însoară-te cu ea! ... ... ... !!! La noi pe promo replica asta nu apare şi ea introduce o nouă intrigă. Se ştie că în ţările de credinţă majoritar musulmană, unde reformele politice moderne au interzis poligamia, totuşi legea e eludată şi poligamia este acceptată mutual, mai ales la familiile cu stare.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Moatzo acum citind cu atentie traducerea am vazut diferenta, dar la cat de multe te muncesti si mai ales ca incep traducerile la episodul 10 ....
pissycutz- vip
DENISA a scris:Arzu va traduce , a revenit la sentimente mai bune .
Buna,
Multumesc pentru veste Denisa.
Ma bucur, caci daca araboaicelor nu le pasa fiindca tot mai inteleg cate ceva din turca pentru celelalte fete chiar conteaza ...
Asteptam ...
Sa aveti o zi buna
windy_day- vip
EPISODE 10 PART 1 (ARZU)
Alıntı
Yasemin: Savaş?
Savaş: hello.
Leyla: Yasemin who is it?
Savaş: the baby?
Leyla: oh come on in.
Yasemin: Hello. Come.. This is my mom and Savaş is a client of our agency.
Leyla: Hello I am Leyla Üstün. Glad to meet you.
Savaş: me too.
Yasemin: this wonderful baby is my nephew Ömer.
Savaş: your nephew?
Yas: Yes my sister’s son. He is cute isn’t he?
Leyla: why don’t you take a seet?
Savaş: (to Ömer) here you are!
**
Savaş: where is his mom?
Yas: they have gone to Izmir. My sister’s father in law had a heart attack. So they left Ömer with us.
Savaş: I hope he gets well soon.
Yas: eh aunties sweety pie? Mommy and daddy left you to aunty and they have gone to grandpa.. (she talks to the baby)
Leyla: She misses her nephew. They live accross the city and they cannot see each other frequently..
Savaş: Can I have him for a bit?
Yas: yes of course. But careful you might get addicted to him.
Savaş: hello? Aren’t you sweet? How many months is he?
Yas: is he 4 months old?
Leyla: he is 3,5 months old. He will be 4 month on the second of the month.
Savaş: he really is sweet..
Leyla: oh he must go to bed. Nergis might call any minute to ask. She left me a huge list of things to do..
Savaş: there you go.
Yas: what are you doing here at this hour?
Savaş: I wanted to see you. Can we talk for a bit?
Yas: no.
Savaş: please just give me 5 minutes. Please
**
Sahnur: Oh what would I have given for a grandchild.. a grandchild is what we need. Then Ahmet moran would leave us alone.
Pala: he already said he would not be a hassle to us once we carry out the last batch of drugs.
Sahnur: and you believed him huh? He will never give up Pala? Don’t you know him?
Pala: what will we do? How can we stop him?
Sahnur: we will find a way.. we need some time. Once this last party of drugs are delivered we will find a solution.
**
Yas: yes.
Savaş: nothing he is really sweet. At first I thought he was your baby.
Yas: what is your problem savaş? You bring me here, what are you trying to say?
Savaş: ok I am not saying anything
Yas: are we here to talk about my nephew?
Savaş: no we are here to talk about me.
Yas: yes if you have anything substantial to say of course.
Savaş: you are right.. I told you to trust me. I said I am not like other men and then on our first date I did not show up.
Yas: I waited for you on my own.
Savaş: I know but it was a matter of life and death. I could not call you during all that chaos. I did not have a chance. But I was always thinking about you I promise. I came early I waited but I had to go. Yasemin, you have a good heart and that’s why you got hurt before. You would understand the importance of saving a life won’t you? Trust me it was a bad day but all I could think about all day was for you to accept my apology and trust me again. Yasemin please trust me.
Will you trust me?
Yas: we’ll see.
Savaş: do you believe that I love you?
Yas: yes
Savaş: are you in love with me too?
**
Leyla: oh Yasemin. You do whatever comes into your mind. How will you ever find your way out of all these lies.. Oh god please help my daughter find her way. Come to grandma..
**
Savaş: don’t go.. lets go somewhere together.
Yas: I cannot leave Ömer and my mom.
Savaş: ok. I will call you.. don’t close your mobile again.
Yas: how did you find my address?
Savaş: you should ask nadya I don’t know how she found it. She texted me your address.
Yas: good night.
Savaş: good night. My love..
**
Leyla: yasemin you are back.. did you talk?
Yas: oh isn’t ömer asleep yet?
Leyla: no. but you know I think I saw that man before.
Yas: you probably have not.
Leyla: tell me. Did he apologize.
Leyla: do you think he is telling the truth.
Yas: I don’t know but
Leyla: what
Yas: I think he really likes me.
Leyla: was he suspicious of Ömer?
Yas: of course.
Leyla: maybe he did not believe ömer is your nephew at all.
Yas: I don’t know I think he did believe it.
Leyla: all these lies? What will happen in the end.
Alıntı
Savaş: hello.
Leyla: Yasemin who is it?
Savaş: the baby?
Leyla: oh come on in.
Yasemin: Hello. Come.. This is my mom and Savaş is a client of our agency.
Leyla: Hello I am Leyla Üstün. Glad to meet you.
Savaş: me too.
Yasemin: this wonderful baby is my nephew Ömer.
Yas: Yes my sister’s son. He is cute isn’t he?
Leyla: why don’t you take a seet?
Savaş: (to Ömer) here you are!
**
Savaş: where is his mom?
Yas: they have gone to Izmir. My sister’s father in law had a heart attack. So they left Ömer with us.
Savaş: I hope he gets well soon.
Yas: eh aunties sweety pie? Mommy and daddy left you to aunty and they have gone to grandpa.. (she talks to the baby)
Leyla: She misses her nephew. They live accross the city and they cannot see each other frequently..
Savaş: Can I have him for a bit?
Yas: yes of course. But careful you might get addicted to him.
Savaş: hello? Aren’t you sweet? How many months is he?
Yas: is he 4 months old?
Leyla: he is 3,5 months old. He will be 4 month on the second of the month.
Savaş: he really is sweet..
Leyla: oh he must go to bed. Nergis might call any minute to ask. She left me a huge list of things to do..
Savaş: there you go.
Yas: what are you doing here at this hour?
Savaş: I wanted to see you. Can we talk for a bit?
Yas: no.
Savaş: please just give me 5 minutes. Please
**
Sahnur: Oh what would I have given for a grandchild.. a grandchild is what we need. Then Ahmet moran would leave us alone.
Pala: he already said he would not be a hassle to us once we carry out the last batch of drugs.
Sahnur: and you believed him huh? He will never give up Pala? Don’t you know him?
Pala: what will we do? How can we stop him?
Sahnur: we will find a way.. we need some time. Once this last party of drugs are delivered we will find a solution.
**
Savaş: nothing he is really sweet. At first I thought he was your baby.
Yas: what is your problem savaş? You bring me here, what are you trying to say?
Savaş: ok I am not saying anything
Yas: are we here to talk about my nephew?
Savaş: no we are here to talk about me.
Yas: yes if you have anything substantial to say of course.
Savaş: you are right.. I told you to trust me. I said I am not like other men and then on our first date I did not show up.
Yas: I waited for you on my own.
Savaş: I know but it was a matter of life and death. I could not call you during all that chaos. I did not have a chance. But I was always thinking about you I promise. I came early I waited but I had to go. Yasemin, you have a good heart and that’s why you got hurt before. You would understand the importance of saving a life won’t you? Trust me it was a bad day but all I could think about all day was for you to accept my apology and trust me again. Yasemin please trust me.
Will you trust me?
Yas: we’ll see.
Savaş: do you believe that I love you?
Yas: yes
Savaş: are you in love with me too?
**
Leyla: oh Yasemin. You do whatever comes into your mind. How will you ever find your way out of all these lies.. Oh god please help my daughter find her way. Come to grandma..
**
Savaş: don’t go.. lets go somewhere together.
Yas: I cannot leave Ömer and my mom.
Savaş: ok. I will call you.. don’t close your mobile again.
Yas: how did you find my address?
Savaş: you should ask nadya I don’t know how she found it. She texted me your address.
Yas: good night.
Savaş: good night. My love..
**
Leyla: yasemin you are back.. did you talk?
Yas: oh isn’t ömer asleep yet?
Leyla: no. but you know I think I saw that man before.
Yas: you probably have not.
Leyla: tell me. Did he apologize.
Leyla: do you think he is telling the truth.
Yas: I don’t know but
Leyla: what
Yas: I think he really likes me.
Leyla: was he suspicious of Ömer?
Yas: of course.
Leyla: maybe he did not believe ömer is your nephew at all.
Yas: I don’t know I think he did believe it.
Leyla: all these lies? What will happen in the end.
windy_day- vip
iau eu prima parte? sau s-a apucat deja altcineva??
Astept 5 minute
Astept 5 minute
windy_day- vip
am inceput eu. sper sa reusesc sa o termin, ca imi cam da de furca piticul. dar inca traduc
teodora_roman- vip
Am vrut sa va fac o surpriza.........
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:am inceput eu.
Am vazut mesajul. Scuzeeee, am stricat surpriza.
windy_day- vip
Daca zici tu?! Te cred dar mie mi se pare destul de greu, doar stii de incercarea mea esuata dupa primele 10 minuteMotzişor a scris:Pisoiaşilor, nu m-a lăsat inima şi am refăcut traducerea la promo, suntem o firmă serioasă, ce mai! Nu a fost de lucru mai nimic:
pissycutz- vip
ma apuc de partea a 2 a
EPISODUL 10 PARTEA A 2 A
Se face descinderea la depozitele lui Moran .
Cop: bun, bun, un laborator plin de droguri.
Cop2: am găsit restul de droguri.
Cop: această cantitate multă de heroină poate otrăvi întreaga Europă.
**
Şahnur: Unde dracu ai fost? Avem atât de multe probleme . Trebuie să bei în mijlocul nopţii.
Savaş: mamă poţi să mă laşi singur cu unchiul meu,te rog.
Şahnur: Savaş. Stai jos şi discutaţi acest lucru în detaliu.
Savaş: Mamă, ţi-am spus să pleci .
Şahnur: de ce ar trebui să plec ? aceştia sunt oamenii mei din Van .
Savaş: nu - ţi băga nasul în toate. Acestea sunt afaceri pentru bărbaţi.
Şahnur: bine . Du-te şi vorbeşte . Dar sper că termini cu mizeria asta.
Pala: de ce trebuie să ştie ea totul ...!
**
Nazan: mamă ce se întâmplă?
Şahnur: nimic , du-te în camera ta.
Nazan: Nu am de gând să mă duc ! spune-mi.
Şahnur: Nazan , îmi voi pierde calmul .
Nazan: Şi ce dacă îţi vei pierde calmul? nu fac parte din această familie? Tu faci totul pe cont propriu.
Şahnur: Nazan nu vreau să mă cert cu tine în acest moment. Du-te şi gândeşte-te la propria afacere.
**
Pala: vom face ca întotdeauna. Noi vom încărca îndesat în containerul cu bunuri şi le ia de la frontieră.
Savaş: Şi .. e aşa de uşor?
Pala: da ,dacă dăm mită la oamenii de la frontieră este uşor .
Savaş: Nu am de gând să o fac.
Pala: Am înţeles că ai conştiinţă, dar dacă tu nu o faci , altcineva o va face . Aceste droguri vor fi vândute. Acesta este circuitul. De ce încerci să schimbi acest lucru ?
Savaş: unchiule te rog să nu continui. Ţi-am spus de o mie de ori. Eu nu sunt un traficant de droguri. Bine . I-am putea transfera compania lui Moran . Nu pot cu contrabandă cu combustibil sau animale. Dar cu droguri? Cum pot sa fac acest lucru?
Pala: fiule uite. Ahmet Moran produce droguri. El nu înţelege / pricepe alte afaceri. Nu vezi?
Tipul : Savaş nu a sunat ?
Moran: el va suna . nu te amesteca!. .. Heyy ..nu e nici o cafea aici?
Savaş: Se reduce în ambele sensuri. Sunt la mijloc (lovit). Dacă aş spune " nu " va ucide pe cineva din familia mea. Dacă spun " da" , voi deveni un dealer de droguri ,dezgustător. Un ucigaş. Dar familia este mai importantă decât orice altceva, nu-i aşa?
**
Omul de la telefon : d-le suntem pierduţi . cei de la poliţie au percheziţionat 5 locuri. Ei au găsit sediul / cartierul general. Au confiscat toate drogurile . Ei i-au arestat pe toţi bărbaţii. Halil, Ihsan, Reso ...
Moran: ce naiba vrei să spui?
Savaş: unchiule nu-l suna încă pe Moran . Să nu fie pripit acest lucru. Să dormim.
**
Eşref şi Ismail vorbeasc. Ismail vrea să se întoarcă în casă şi vrea să-şi ceară scuze.
Suna încearcă se se poarte frumos cu Endam .. şi apoi ea întreabă
Suna: Dl Savaş are o problemă?
Endam: de ce întrebi?
Suna: Ei bine, el mă ignoră . Dar el îmi arată că este supărat pe mine.
Endam: Poate Ismail l-a sunat pe el şi i-a spus adevărul.
Suna: ce? Cum?
Şahnur: Ce se întâmplă, băieţi? De ce nu este micul dejun gata?
Suna: Acesta va fi gata într-un minut.
**
Mustafa: Oh, unchiule unde stai ?
Pala: tu ar trebui să spui "" bună dimineaţa "" prima dată!
Mustafa: bună dimineaţa!
Pala: scoala?
Mustafa: ştii, Savaþ ne-a spus să nu mergem.
Pala: Oh, nu-i asa că eşti norocos atunci? Eşti atât de leneş.
Nazan: Endam poţi face ouă ?
Suna: voi face? Cum vrei să fie?
Nazan: Nu ştiu cu brânză sau altceva.
Savaş: bună dimineaţa. Baran nu poate merge la şcoală, astăzi. Pentru că gripa este încă contagioasă.
Nazan: asa se pare. Haide Baran.
Savaă: bună dimineaţa! mamă. Mama tu de obicei, răspunzi cu bună dimineaţa înapoi.
Sahnur: bună dimineaţa staţi jos toată lumea.
Eşref: frate .. Ai 2 minute.
Savaş: Ce s-a întâmplat?
Esref: Ismail a sunat din nou. Crezi că el poate veni înapoi? El este nenorocit / nefericit .
Savaş: Lasă-mă să vorbesc mai întâi cu Suna.
Esref : Bine .
**
Pala: fiule deschide canalul de ştiri .
Mustafa: Ce e grabă asta .. puteţi vedea mai târziu .
Savaş : Mustafa! Într-o zi am de gând să-i rup oasele . aceleaşi ştiri . Să mergem la micul dejun.
Reporterul : aseară un raid simultan a fost făcut de către poliţie în VAN şi în 5 zone din interiorul Van -ului şi 900 kg de heroină pură, 70 kg morfină, şi substanţe chimice utilizate la fabricarea heroinei au fost confiscate. Securitatea din Van a declarat că au fost scoase în afară de către o persoană necunoscută. 2 laboratoare şi 2 depozite au fost descoperite de către poliţie ...
Se face descinderea la depozitele lui Moran .
Cop: bun, bun, un laborator plin de droguri.
Cop2: am găsit restul de droguri.
Cop: această cantitate multă de heroină poate otrăvi întreaga Europă.
**
Şahnur: Unde dracu ai fost? Avem atât de multe probleme . Trebuie să bei în mijlocul nopţii.
Savaş: mamă poţi să mă laşi singur cu unchiul meu,te rog.
Şahnur: Savaş. Stai jos şi discutaţi acest lucru în detaliu.
Savaş: Mamă, ţi-am spus să pleci .
Şahnur: de ce ar trebui să plec ? aceştia sunt oamenii mei din Van .
Savaş: nu - ţi băga nasul în toate. Acestea sunt afaceri pentru bărbaţi.
Şahnur: bine . Du-te şi vorbeşte . Dar sper că termini cu mizeria asta.
Pala: de ce trebuie să ştie ea totul ...!
**
Nazan: mamă ce se întâmplă?
Şahnur: nimic , du-te în camera ta.
Nazan: Nu am de gând să mă duc ! spune-mi.
Şahnur: Nazan , îmi voi pierde calmul .
Nazan: Şi ce dacă îţi vei pierde calmul? nu fac parte din această familie? Tu faci totul pe cont propriu.
Şahnur: Nazan nu vreau să mă cert cu tine în acest moment. Du-te şi gândeşte-te la propria afacere.
**
Pala: vom face ca întotdeauna. Noi vom încărca îndesat în containerul cu bunuri şi le ia de la frontieră.
Savaş: Şi .. e aşa de uşor?
Pala: da ,dacă dăm mită la oamenii de la frontieră este uşor .
Savaş: Nu am de gând să o fac.
Pala: Am înţeles că ai conştiinţă, dar dacă tu nu o faci , altcineva o va face . Aceste droguri vor fi vândute. Acesta este circuitul. De ce încerci să schimbi acest lucru ?
Savaş: unchiule te rog să nu continui. Ţi-am spus de o mie de ori. Eu nu sunt un traficant de droguri. Bine . I-am putea transfera compania lui Moran . Nu pot cu contrabandă cu combustibil sau animale. Dar cu droguri? Cum pot sa fac acest lucru?
Pala: fiule uite. Ahmet Moran produce droguri. El nu înţelege / pricepe alte afaceri. Nu vezi?
Tipul : Savaş nu a sunat ?
Moran: el va suna . nu te amesteca!. .. Heyy ..nu e nici o cafea aici?
Savaş: Se reduce în ambele sensuri. Sunt la mijloc (lovit). Dacă aş spune " nu " va ucide pe cineva din familia mea. Dacă spun " da" , voi deveni un dealer de droguri ,dezgustător. Un ucigaş. Dar familia este mai importantă decât orice altceva, nu-i aşa?
**
Omul de la telefon : d-le suntem pierduţi . cei de la poliţie au percheziţionat 5 locuri. Ei au găsit sediul / cartierul general. Au confiscat toate drogurile . Ei i-au arestat pe toţi bărbaţii. Halil, Ihsan, Reso ...
Moran: ce naiba vrei să spui?
Savaş: unchiule nu-l suna încă pe Moran . Să nu fie pripit acest lucru. Să dormim.
**
Eşref şi Ismail vorbeasc. Ismail vrea să se întoarcă în casă şi vrea să-şi ceară scuze.
Suna încearcă se se poarte frumos cu Endam .. şi apoi ea întreabă
Suna: Dl Savaş are o problemă?
Endam: de ce întrebi?
Suna: Ei bine, el mă ignoră . Dar el îmi arată că este supărat pe mine.
Endam: Poate Ismail l-a sunat pe el şi i-a spus adevărul.
Suna: ce? Cum?
Şahnur: Ce se întâmplă, băieţi? De ce nu este micul dejun gata?
Suna: Acesta va fi gata într-un minut.
**
Mustafa: Oh, unchiule unde stai ?
Pala: tu ar trebui să spui "" bună dimineaţa "" prima dată!
Mustafa: bună dimineaţa!
Pala: scoala?
Mustafa: ştii, Savaþ ne-a spus să nu mergem.
Pala: Oh, nu-i asa că eşti norocos atunci? Eşti atât de leneş.
Nazan: Endam poţi face ouă ?
Suna: voi face? Cum vrei să fie?
Nazan: Nu ştiu cu brânză sau altceva.
Savaş: bună dimineaţa. Baran nu poate merge la şcoală, astăzi. Pentru că gripa este încă contagioasă.
Nazan: asa se pare. Haide Baran.
Savaă: bună dimineaţa! mamă. Mama tu de obicei, răspunzi cu bună dimineaţa înapoi.
Sahnur: bună dimineaţa staţi jos toată lumea.
Eşref: frate .. Ai 2 minute.
Savaş: Ce s-a întâmplat?
Esref: Ismail a sunat din nou. Crezi că el poate veni înapoi? El este nenorocit / nefericit .
Savaş: Lasă-mă să vorbesc mai întâi cu Suna.
Esref : Bine .
**
Pala: fiule deschide canalul de ştiri .
Mustafa: Ce e grabă asta .. puteţi vedea mai târziu .
Savaş : Mustafa! Într-o zi am de gând să-i rup oasele . aceleaşi ştiri . Să mergem la micul dejun.
Reporterul : aseară un raid simultan a fost făcut de către poliţie în VAN şi în 5 zone din interiorul Van -ului şi 900 kg de heroină pură, 70 kg morfină, şi substanţe chimice utilizate la fabricarea heroinei au fost confiscate. Securitatea din Van a declarat că au fost scoase în afară de către o persoană necunoscută. 2 laboratoare şi 2 depozite au fost descoperite de către poliţie ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 03 Noi 2012, 3:50 pm, editata de 4 ori
EPISODE 10 PART 1 (ARZU)
Savaş: Salut.
Leyla: Yasemin cine e?
Savaş: copilul?
Leyla: Oh poftiţi.
Yasemin: Salut. Vino. Aceasta e mama şi Savaş e un client al agenţiei noastre.
Leyla: Bună, sunt Leyla Üstün. Mă bucur să vă cunosc.
Savaş: Şi eu.
Yasemin: Copilul acesta minunat e nepotul meu Ömer.
Savaş: Nepotul tău?
Yas: Da, fiul surorii mele. E drăguţ, nu-i aşa?
Leyla: De ce nu luaţi loc?
Savaş: (lui Ömer) heeiii!
**
Savaş: Unde e mămica lui?
Yas: Au fost nevoiţi să plece la Izmir. Socrul surorii mele a făcut atac de cord. Aşa că l-au lăsat pe Ömer cu noi.
Savaş: Sper că îşi va reveni curând.
Yas: eh dulceaţa lui mătuşa? Mama şi tata te-au lăsat cu matuşica şi au plecat la bunicul. (vorbeşte cu copilul)
Leyla: Îi e dor de nepotul ei. Locuiesc în cealaltă parte a oraşului şi nu se văd prea des.
Savaş: Pot să îl ţin un moment?
Yas: Da, bineînţeles. Dar fii atent, s-ar putea să devii dependent de el.
Savaş: salut? Eşti o scumpete. Câte luni are?
Yas: 4 luni?
Leyla: 3,5 luni şi jumătate. Va face 4 pe 2 a lunii.
Savaş: E un dulce..
Leyla: Oh trebuie să meargă la culcare. Nergis va suna dintr-un moment în altul. Mi-a lăsat o întreagă listă de făcut.
Savaş: Hai la bunica.
Yas: Ce cauţi aici la ora asta?
Savaş: Am vrut să te văd. Putem vorbi un moment?
Yas: Nu.
Savaş: Te rog dă-mi 5 minute. Te rog.
**
Sahnur: Oh ce aş fi dat pentru un nepot….un nepot e ceea ce ne trebuie. Ahmet Moran ne-ar fi lăst în pace.
Pala: A spus deja că nu ne va mai face probleme de îndată ce îi transportăm ultimul lot de droguri
Sahnur: Şi l-ai crezut huh? Nu va renunţa niciodată. Nu-l cunoşti?
Pala: Ce vom face? Cum îl vom opri?
Sahnur: Vom găsi o cale ….avem nevoie de timp. Când ultimul transport de droguri va fi livrat vom găsi o soluţie.
**
Yas: Da.
Savaþ: Nimic. E tare dulce. La început am crezut că e copilul tău
.
Yas: Care e problema ta Savaş. Mă aduci aici, ce încerci să îmi spui?
Savaş: ok nu spun nimic.
Yas: Suntem aici ca să vorbim despre nepotul meu?
Savaş: Nu, suntem aici ca să vorbim despre mine.
Yas: Da, dacă ai ceva important de spus, bineînţeles.
Savaş: Ai dreptate. Ţi-am spus să ai încredere în mine. Am spus că nu sunt ca ceilalţi bărbaţi şi apoi, la prima noastră întâlnire nu am apărut.
Yas: Te-am aşteptat de una singură.
Savaş: Ştiu, dar a fost o chestiune de viaţă şi de moarte. Nu am putut să te sun în tot acel haos. Nu am avut ocazia. Dar m-am gândit în continuu la tine. Am venit mai devreme, am aşteptat dar a trebuit să plec. Yasemin, ai un suflet bun şi de aceea ai suferit până acum. Înţelegi cât e de important să salvezi o viaţă, nu-i aşa? Ai încredere în mine, a fost o zi groaznică, dar nu m-am putut gândi decât să îmi accepţi scuzele şi să ai din nou încredere în mine. Yasemin te rog să ai încredere în mine. Vei avea încredere în mine?
Yas: vom vedea.
Savaş: Acum crezi că te iubesc?
Yas: Da
Savaþ: Mă iubeşti şi tu?
**
Leyla: Oh Yasemin. Faci ce-ţi trece prin minte. Cum vei găsi o soluţie să scapi din aceste minciuni? Of Doamne, ajut-o pe fiica mea să găsească o modalitate. Hai la bunica….
**
Savaş: Nu pleca.. hai să mergem undeva împreună.
Yas: Nu pot să-i las pe Ömer şi pe mama.
Savaş: Ok. Te voi suna.. nu-ţi închide telefonul din nou.
Yas: Cum ai găsit adresa mea?
Savaþ: Ar trebui să o întrebi pe Nadya, nu ştiu cum a găsit-o. Ea mi-a trimis-o.
Yas: Noapte bună.
Savaþ: Noapte buna. Dragostea mea..
**
Leyla: yasemin te-ai întors.. aţi vorbit?
Yas: Oh Ömer nu a adormit încă?
Leyla: Nu. Dar ştii, cred că l-am mai văzut undeva pe bărbatul acesta
Yas: Probabil că nu l-ai văzut.
Leyla: Spune-mi. Şi-a cerut scuze?
Leyla: Crezi că spune adevărul?
Yas: Nu ştiu dar….
Leyla: Ce?
Yas: Cred că mă place cu adevărat.
Leyla: A fost suspicios în legătură cu Ömer?
Yas: Bineînţeles.
Leyla: Poate nu a crezut deloc că Ömer e nepotul tău.
Yas: Nu ştiu, cred ca m-a crezut..
Leyla: Toate minciunile astea? Ce se va întâmpla până la sfârşit?
Savaş: Salut.
Leyla: Yasemin cine e?
Savaş: copilul?
Leyla: Oh poftiţi.
Yasemin: Salut. Vino. Aceasta e mama şi Savaş e un client al agenţiei noastre.
Leyla: Bună, sunt Leyla Üstün. Mă bucur să vă cunosc.
Savaş: Şi eu.
Yasemin: Copilul acesta minunat e nepotul meu Ömer.
Yas: Da, fiul surorii mele. E drăguţ, nu-i aşa?
Leyla: De ce nu luaţi loc?
Savaş: (lui Ömer) heeiii!
**
Savaş: Unde e mămica lui?
Yas: Au fost nevoiţi să plece la Izmir. Socrul surorii mele a făcut atac de cord. Aşa că l-au lăsat pe Ömer cu noi.
Savaş: Sper că îşi va reveni curând.
Yas: eh dulceaţa lui mătuşa? Mama şi tata te-au lăsat cu matuşica şi au plecat la bunicul. (vorbeşte cu copilul)
Leyla: Îi e dor de nepotul ei. Locuiesc în cealaltă parte a oraşului şi nu se văd prea des.
Savaş: Pot să îl ţin un moment?
Yas: Da, bineînţeles. Dar fii atent, s-ar putea să devii dependent de el.
Savaş: salut? Eşti o scumpete. Câte luni are?
Yas: 4 luni?
Leyla: 3,5 luni şi jumătate. Va face 4 pe 2 a lunii.
Savaş: E un dulce..
Leyla: Oh trebuie să meargă la culcare. Nergis va suna dintr-un moment în altul. Mi-a lăsat o întreagă listă de făcut.
Savaş: Hai la bunica.
Yas: Ce cauţi aici la ora asta?
Savaş: Am vrut să te văd. Putem vorbi un moment?
Yas: Nu.
Savaş: Te rog dă-mi 5 minute. Te rog.
**
Sahnur: Oh ce aş fi dat pentru un nepot….un nepot e ceea ce ne trebuie. Ahmet Moran ne-ar fi lăst în pace.
Pala: A spus deja că nu ne va mai face probleme de îndată ce îi transportăm ultimul lot de droguri
Sahnur: Şi l-ai crezut huh? Nu va renunţa niciodată. Nu-l cunoşti?
Pala: Ce vom face? Cum îl vom opri?
Sahnur: Vom găsi o cale ….avem nevoie de timp. Când ultimul transport de droguri va fi livrat vom găsi o soluţie.
**
Savaþ: Nimic. E tare dulce. La început am crezut că e copilul tău
.
Yas: Care e problema ta Savaş. Mă aduci aici, ce încerci să îmi spui?
Savaş: ok nu spun nimic.
Yas: Suntem aici ca să vorbim despre nepotul meu?
Savaş: Nu, suntem aici ca să vorbim despre mine.
Yas: Da, dacă ai ceva important de spus, bineînţeles.
Savaş: Ai dreptate. Ţi-am spus să ai încredere în mine. Am spus că nu sunt ca ceilalţi bărbaţi şi apoi, la prima noastră întâlnire nu am apărut.
Yas: Te-am aşteptat de una singură.
Savaş: Ştiu, dar a fost o chestiune de viaţă şi de moarte. Nu am putut să te sun în tot acel haos. Nu am avut ocazia. Dar m-am gândit în continuu la tine. Am venit mai devreme, am aşteptat dar a trebuit să plec. Yasemin, ai un suflet bun şi de aceea ai suferit până acum. Înţelegi cât e de important să salvezi o viaţă, nu-i aşa? Ai încredere în mine, a fost o zi groaznică, dar nu m-am putut gândi decât să îmi accepţi scuzele şi să ai din nou încredere în mine. Yasemin te rog să ai încredere în mine. Vei avea încredere în mine?
Yas: vom vedea.
Savaş: Acum crezi că te iubesc?
Yas: Da
Savaþ: Mă iubeşti şi tu?
**
Leyla: Oh Yasemin. Faci ce-ţi trece prin minte. Cum vei găsi o soluţie să scapi din aceste minciuni? Of Doamne, ajut-o pe fiica mea să găsească o modalitate. Hai la bunica….
**
Savaş: Nu pleca.. hai să mergem undeva împreună.
Yas: Nu pot să-i las pe Ömer şi pe mama.
Savaş: Ok. Te voi suna.. nu-ţi închide telefonul din nou.
Yas: Cum ai găsit adresa mea?
Savaþ: Ar trebui să o întrebi pe Nadya, nu ştiu cum a găsit-o. Ea mi-a trimis-o.
Yas: Noapte bună.
Savaþ: Noapte buna. Dragostea mea..
**
Leyla: yasemin te-ai întors.. aţi vorbit?
Yas: Oh Ömer nu a adormit încă?
Leyla: Nu. Dar ştii, cred că l-am mai văzut undeva pe bărbatul acesta
Yas: Probabil că nu l-ai văzut.
Leyla: Spune-mi. Şi-a cerut scuze?
Leyla: Crezi că spune adevărul?
Yas: Nu ştiu dar….
Leyla: Ce?
Yas: Cred că mă place cu adevărat.
Leyla: A fost suspicios în legătură cu Ömer?
Yas: Bineînţeles.
Leyla: Poate nu a crezut deloc că Ömer e nepotul tău.
Yas: Nu ştiu, cred ca m-a crezut..
Leyla: Toate minciunile astea? Ce se va întâmpla până la sfârşit?
teodora_roman- vip
Teodora pune traducerea şi la topicul cu traduceri .
Iau eu partea III ?
In 5 minute incep.
o data ... de doua ori ... de trei ori .... ADJUDECAT motanitzei
In 5 minute incep.
o data ... de doua ori ... de trei ori .... ADJUDECAT motanitzei
pissycutz- vip
Spor la tradus fetelor...va trimit cate o bucata de
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum