3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
ideea e ca baba trebuia sa anunte ca cicek e gravida. asta asteptau toti ca sa se linisteasca si sa creada intr-o casatorie reala cicek-savas. dar ce n-ati mai vazut pierderi de sarcina? de la stres? niste vopsea rosie pe rochie si gata... ea doar le-a inchis gura.nu cred ca o va lua taica-su sa o duca la un control tot fam baldar va musamaliza tot.pissycutz a scris:Exact asta e intrebarea ca mi-a venit in minte cand am vazut trailerul la episodul urmator E o scena in care Sahnur renunta la hainele negre si are un batic alb care imi inspira un vesmant de moasaclio 24 a scris:
Oare ce va face baba terorista..o va insemina artificial pe Cicek??? Ca doar a anuntat ca Cicek e insarcinata!!
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
clio 24 a scris:
singurul lucru cu care am comparat AVC a fost la saruturi si asta pt. ca am vrut sa vad de fapt ce a fost in Asi..joc actoricesc..sau ceea ce am crezut noi cu toti..dupa mine nu a fost joc actoricesc...
în ASi sunt sigură că a fost dragoste reală nu doar un joc foarte bun al lor . pot neg a ei dar se dau singur de gol cu actualele prestaţii ale lor .
De acord dar cred ca asta va fi ultima solutie la care va recurge Sahnur pana atunci va face tot ce poate ca Cicek sa ramana insarcinata. Faptul ca Savas si-a confesat dragostea pentru o alta femeie e o amenintare pentru clanul Baldar iar un copil este siguranta ca Savas va ramane casatorit cu Cicek.michiper68 a scris: ideea e ca baba trebuia sa anunte ca cicek e gravida. asta asteptau toti ca sa se linisteasca si sa creada intr-o casatorie reala cicek-savas. dar ce n-ati mai vazut pierderi de sarcina? de la stres? niste vopsea rosie pe rochie si gata... ea doar le-a inchis gura.nu cred ca o va lua taica-su sa o duca la un control tot fam baldar va musamaliza tot.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
[quote="DENISA"]fetelor am făcut rost de un mic rezumat al ep de ieri seară.
Multumim Deni!!!
Multumim Deni!!!
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
parcă văd că rămâne Çiçek în vis însărcinată, Şahnur îl îmbată , îl droghează , îl forţează şi tot îl culcă cu Çiçek .
michiper68 a scris:ideea e ca baba trebuia sa anunte ca cicek e gravida. asta asteptau toti ca sa se linisteasca si sa creada intr-o casatorie reala cicek-savas. dar ce n-ati mai vazut pierderi de sarcina? de la stres? niste vopsea rosie pe rochie si gata... ea doar le-a inchis gura.nu cred ca o va lua taica-su sa o duca la un control tot fam baldar va musamaliza tot.pissycutz a scris:Exact asta e intrebarea ca mi-a venit in minte cand am vazut trailerul la episodul urmator E o scena in care Sahnur renunta la hainele negre si are un batic alb care imi inspira un vesmant de moasaclio 24 a scris:
Oare ce va face baba terorista..o va insemina artificial pe Cicek??? Ca doar a anuntat ca Cicek e insarcinata!!
Se poate si asa..dar eu cred ca baba terorista nu se va lasa pana nu-l baga pe Savas in patul lui cicek...Pt. ea Yas nu poate fi o femeie morala si daca mai si afla cum a fost conceput copilul..la betie..ca sa zic asa..va face ce trebuie ca s-o desparta pe Yas de Savas
clio 24- vip
DENISA a scris: no belea , mieluşelul de Savaş vrea a doua soţie ::
Pe a treia nu o vrea ca as da si eu casting
pissycutz- vip
pissycutz a scris:DENISA a scris: no belea , mieluşelul de Savaş vrea a doua soţie ::
Pe a treia nu o vrea ca as da si eu casting
ne înscriem multe la castig.
eu cred ca dupa ce savas i-a marturisit ca e indragostit de alta femeie , babaciunea a inteles ca orice ar face savas nu o va iubi pe cicek si ca gest disparat la situatia tulbure de acum a anuntat asta. moranii se vor linisti si 2 luni va avea timp baba sa gaseasca o solutie. si dupa cum e ea cred ca cicek va pierde sarcina din vina lui taica-su. sigur daca era o telenovela din venezuela sau mexic iti pot spune sigur ca baba ar fi platit pe cineva sa ramana cicek gravida.dar scenaristii de la ask nu sunt asa subtili, o sa apara cicek cu vreun copilas al unei rude sarace si le inchide gura.pissycutz a scris:De acord dar cred ca asta va fi ultima solutie la care va recurge Sahnur pana atunci va face tot ce poate ca Cicek sa ramana insarcinata. Faptul ca Savas si-a confesat dragostea pentru o alta femeie e o amenintare pentru clanul Baldar iar un copil este siguranta ca Savas va ramane casatorit cu Cicek.michiper68 a scris: ideea e ca baba trebuia sa anunte ca cicek e gravida. asta asteptau toti ca sa se linisteasca si sa creada intr-o casatorie reala cicek-savas. dar ce n-ati mai vazut pierderi de sarcina? de la stres? niste vopsea rosie pe rochie si gata... ea doar le-a inchis gura.nu cred ca o va lua taica-su sa o duca la un control tot fam baldar va musamaliza tot.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
DENISA a scris: no belea , mieluşelul de Savaş vrea a doua soţie ::
I don't know what şahnur plans about Çiçek's pregnancy. maybe after a while they will tell that she lost her baby.
Yes, Savaş told his mom that he loves somebody else. She will say that he can take that woman as a second wife (next episode).
vorbesc cu turcoaicele pe mess şi vă mai pun şi vouă din răspunsuri .
Ma scuzati..vorbeam la telefon!!! Ce zice ??????????????Sa ia o a doua sotie????Vedeti babet a gasit solutia!!!
clio 24- vip
mie baba terorista imi face greata, doamne ,asta n-are sentimente de mama numai de clan?sa-ti sacrifici propriul fiu pe altarul orgolilui ca tu esti SEFA, mi se pare prea mult!
si noi care-l condamnam pe A MORAN pentru atitudinea fata de fiica sa ..apoi madam Shanur.parca ar fi cel mai mare dusman al propriilor copii , conteaza doar ce vrea ea !!indiferent de nepotrivirea celor doi(Murat si Nurgul) n-as vrea in ruptul capului sa castige traditia ,nu-mi place absolut de loc ceea ce se prefiguraza ..cu ciceck,dar nu suntem noi scenaristii....
hai ca sunt figuri cele de pe Huni legat de reiting, doar nu-l stabilm noi ! in rest sunteti minunate si conversatia spumoasa, abia astept subtitrarile si ma bucur inca o data ca traiesc intr-o tara crestina,si cat de libera, in sensul bun, este religia noastra
eu am mai spus, mie imi place filmul si nu-i gasesc atat de multe puncte slabe ,si cu mii de scuze pentru fannele neconditionate ale tubei il gasesc deocamdata mai acceptabil decat o mare galagie, absolut previzibila!javascript:emoticonp('')
si noi care-l condamnam pe A MORAN pentru atitudinea fata de fiica sa ..apoi madam Shanur.parca ar fi cel mai mare dusman al propriilor copii , conteaza doar ce vrea ea !!indiferent de nepotrivirea celor doi(Murat si Nurgul) n-as vrea in ruptul capului sa castige traditia ,nu-mi place absolut de loc ceea ce se prefiguraza ..cu ciceck,dar nu suntem noi scenaristii....
hai ca sunt figuri cele de pe Huni legat de reiting, doar nu-l stabilm noi ! in rest sunteti minunate si conversatia spumoasa, abia astept subtitrarile si ma bucur inca o data ca traiesc intr-o tara crestina,si cat de libera, in sensul bun, este religia noastra
eu am mai spus, mie imi place filmul si nu-i gasesc atat de multe puncte slabe ,si cu mii de scuze pentru fannele neconditionate ale tubei il gasesc deocamdata mai acceptabil decat o mare galagie, absolut previzibila!javascript:emoticonp('')
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Fetelor!!! Uita-ti ce am gandit eu..Pana la urma Savas nu e consecvent si nici corect...Cand s-a culcat cu Yas oubea?Nu!!!nici macar nu o stia...Si atunci de ce ii spune mamei lui ca el trebuie sa iubeasca ca sa poata sa se culce cu cineva!!!!Deci minciuna!!!Si daca se culca si cu Cicek..ca si asa fata aia nu are viata!!!si gata...si dupa aia se duce si zburda cu Yas a lui...
clio 24- vip
ciof marioara a scris:mie baba terorista imi face greata, doamne ,asta n-are sentimente de mama numai de clan?sa-ti sacrifici propriul fiu pe altarul orgolilui ca tu esti SEFA, mi se pare prea mult!
E lasa ca si la noi..cati barbati sunt numai cu o femeie?!!La ei ce-l putin au o scuza..Traditia..da la noi?! daca te uiti la toate stirile, la toate superproductiile interne asta vezi..poligamie...
clio 24- vip
clio 24 a scris:Fetelor!!! Uita-ti ce am gandit eu..Pana la urma Savas nu e consecvent si nici corect...Cand s-a culcat cu Yas oubea?Nu!!!nici macar nu o stia...Si atunci de ce ii spune mamei lui ca el trebuie sa iubeasca ca sa poata sa se culce cu cineva!!!!Deci minciuna!!!Si daca se culca si cu Cicek..ca si asa fata aia nu are viata!!!si gata...si dupa aia se duce si zburda cu Yas a lui...
wow ce înţelegătoare eşti cu el , îi face lui Çiçek o echipă de fotbal apoi pleacă la zburdat .
DENISA a scris:clio 24 a scris:Fetelor!!! Uita-ti ce am gandit eu..Pana la urma Savas nu e consecvent si nici corect...Cand s-a culcat cu Yas oubea?Nu!!!nici macar nu o stia...Si atunci de ce ii spune mamei lui ca el trebuie sa iubeasca ca sa poata sa se culce cu cineva!!!!Deci minciuna!!!Si daca se culca si cu Cicek..ca si asa fata aia nu are viata!!!si gata...si dupa aia se duce si zburda cu Yas a lui...
wow ce înţelegătoare eşti cu el , îi face lui Çiçek o echipă de fotbal apoi pleacă la zburdat .
Eu m-am gandit la binele fetei si la minciuna ca nu se poate culca decat daca iubeste..si nu o echipa de fotbal..unul singur..ca sa linisteasca si batranii clanului...
clio 24- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:Fetelor!!! Uita-ti ce am gandit eu..Pana la urma Savas nu e consecvent si nici corect...Cand s-a culcat cu Yas oubea?Nu!!!nici macar nu o stia...Si atunci de ce ii spune mamei lui ca el trebuie sa iubeasca ca sa poata sa se culce cu cineva!!!!Deci minciuna!!!Si daca se culca si cu Cicek..ca si asa fata aia nu are viata!!!si gata...si dupa aia se duce si zburda cu Yas a lui...
pentru muratel..orice dar orice
clio 24- vip
Pupici Denisa !!! Pe mai tarziu...
clio 24- vip
Fetelor ies si eu..intru mai pe seara..
clio 24- vip
clio 24 a scris:Buna ziua fetelor!!!Tot stand la panda ca sa vad ce fac prietenele noastre de pe Huni, am revazut ep.de aseara ..de data asta fara sa mai sar..citind comentariul lui Windy..am
inteles de fapt ce m-a contrariat si ma contrariaza pe mine...Exact cum zice si ea..dragostea nu-i o boala contagioasa..dar in cazul lui CiceK ea se indragosteste de Savas dupa ce el se poarta mai mult decat omeneste cu ea, gentilom si protector..Dar ce ma contrariaza este cumin 24 h Yas si-a schimbat parerea si se indragosteste de Savas..pentru o fosta virgina matura ..se saruta prea repede..ei pe canapea fac cunostiinta..cand Savas ii povesteste viata lui..Deci ea nu-l cunoaste deloc...si atunci de ce se indragosteste?atat de repede...???De asta subiectul mie mi s-a parut tras de par..chiar f. tare...(
Buna seara,
Am mai dat o tura pe Huni unde fetele se cearta in continuare. Imi pare rau mie imi placea pe vremea cand erau mai tolerante in ce priveste preferintele fiecareia.
Clio24 sunt de acord cu tine: Cicek se putea indragosti iar povestea cu Yaso, sustin si eu in continuare, ca este construita subtire, subtirel. Pentru mine este, insa, uimitor faptul ca majoritatea celor ce comenteaza serialul doresc o relatie Cicek - Savas. Poate in alte conditii ... fiindca oricat de antipatica imi este Nurgul si de subtire este construita povestea de dragoste a Iasomiei ma intreb ce mesaj ar mai transmite filmul in cazul in care Savas s-ar indragosti si el de Cicek iar mariajul lor nu ar mai fi doar unul pe hartie (fiindca daca ati observat toate serialele turcilor sunt asa cu adresa, timbru si stampila postei), in special ce mesaj va transmite tinerelor - sa accepte sa se supuna traditiilor, chiar daca este vorba de casatorii facute cu forta, fiindca lucrurile nu stau chiar atat de rau, fiind destule sansele de a fi fericite? Oare asa sa fie?
Cam atat.
Mai dau o raita pe Huni.
Am mai dat o tura pe Huni unde fetele se cearta in continuare. Imi pare rau mie imi placea pe vremea cand erau mai tolerante in ce priveste preferintele fiecareia.
Clio24 sunt de acord cu tine: Cicek se putea indragosti iar povestea cu Yaso, sustin si eu in continuare, ca este construita subtire, subtirel. Pentru mine este, insa, uimitor faptul ca majoritatea celor ce comenteaza serialul doresc o relatie Cicek - Savas. Poate in alte conditii ... fiindca oricat de antipatica imi este Nurgul si de subtire este construita povestea de dragoste a Iasomiei ma intreb ce mesaj ar mai transmite filmul in cazul in care Savas s-ar indragosti si el de Cicek iar mariajul lor nu ar mai fi doar unul pe hartie (fiindca daca ati observat toate serialele turcilor sunt asa cu adresa, timbru si stampila postei), in special ce mesaj va transmite tinerelor - sa accepte sa se supuna traditiilor, chiar daca este vorba de casatorii facute cu forta, fiindca lucrurile nu stau chiar atat de rau, fiind destule sansele de a fi fericite? Oare asa sa fie?
Cam atat.
Mai dau o raita pe Huni.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
MOTZISOR FELICITARI PENTRU CELE (DEJA PESTE) 1000000 DE VIZIONARI ALE CLIPULUI ASI&DEMIR&US - STAY WITH ME'flower'
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Eu am reusit sa vad aseara tarziu episodul. Fetele de pe hunili nu aun tradus inca nimic?
De ce sa nu aiba Savas ( saracul de el ....) doua sotii. Asa ar impaca si capra /Yasemin.... si varza/Cicek`+ Sanur+ ahmet + etc.
De ce sa nu aiba Savas ( saracul de el ....) doua sotii. Asa ar impaca si capra /Yasemin.... si varza/Cicek`+ Sanur+ ahmet + etc.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
ma refeream la faptul ca nu suntem obligate la un anumit tip de imbracaminte ,la acoperirea chipului,la mersul in urma barbatului etc. ca sa nu mai vorbesc de casatorii in numele Profetului..si al traditiilor ...ancestrale! :stea:clio 24 a scris:ciof marioara a scris:mie baba terorista imi face greata, doamne ,asta n-are sentimente de mama numai de clan?sa-ti sacrifici propriul fiu pe altarul orgolilui ca tu esti SEFA, mi se pare prea mult!
E lasa ca si la noi..cati barbati sunt numai cu o femeie?!!La ei ce-l putin au o scuza..Traditia..da la noi?! daca te uiti la toate stirile, la toate superproductiile interne asta vezi..poligamie...
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Se pare ca varza are mai multi suporterivali1cluj a scris:Eu am reusit sa vad aseara tarziu episodul. Fetele de pe hunili nu aun tradus inca nimic?
pissycutz- vip
bun seara fetelor!
hop si eu la spartul targului!
oricat de obosita as fi( pt ca a venit aseara in vizita muratel -apropo..denisa cred ca stat cam mult la tine ca am vazut ca pissycutz zicea ca a ramas numai cu usa deschisa) imi face mare placere sa citesc comentariile voastre!
mie fetelor nu imi place nici capra- sf filoftea-yasmine si nici varza -cicek- si tot neamul ei!
si uitandu-ma aseara..sf filoftea nu mai era asa de sfanta!
de dragul de el mie imi place cum joaca ..serios! poate ca nu are un feed back pozitiv de la sf filoftea...dar mie imi place cum joaca!
hop si eu la spartul targului!
oricat de obosita as fi( pt ca a venit aseara in vizita muratel -apropo..denisa cred ca stat cam mult la tine ca am vazut ca pissycutz zicea ca a ramas numai cu usa deschisa) imi face mare placere sa citesc comentariile voastre!
mie fetelor nu imi place nici capra- sf filoftea-yasmine si nici varza -cicek- si tot neamul ei!
si uitandu-ma aseara..sf filoftea nu mai era asa de sfanta!
de dragul de el mie imi place cum joaca ..serios! poate ca nu are un feed back pozitiv de la sf filoftea...dar mie imi place cum joaca!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata fetelor
Ce faceti voi? O cafea tare?!
Se pare ca vom mai avea de asteptat pana la traduceri sper insa ca se va posta ceva pana in week-end caci pentru mine e mai greu la sfarsit de saptamana
Va pupacesc si raman de straja
Ce faceti voi? O cafea tare?!
Se pare ca vom mai avea de asteptat pana la traduceri sper insa ca se va posta ceva pana in week-end caci pentru mine e mai greu la sfarsit de saptamana
Va pupacesc si raman de straja
pissycutz- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum