3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Deni am vazut eu dublu? Mie mi s-a parut ca pe canapea a fost un sarut in toata spledoarea :nh8:DENISA a scris:
Savaş are câteva tentative de o săruta pe madama , dar eu cred că doar a atins-o subtil pe buze.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
pissycutz a scris:
Deni am vazut eu dublu? Mie mi s-a parut ca pe canapea a fost un sarut in toata spledoarea :nh8:
nu ştiu , poate mi-a scăpat mie , se mai întrerupea ATV-ul şi e posibil ca eu să nu fi văzut, să-l văd pe youtube nu am răbdare , îmi ajunge o singură dată chiar cu întreruperi .
pissycutz a scris:Min 8:35 :nh8:
https://www.youtube.com/v/R6Wmgac2nNM
au lărgit turcaleţii cadru şi nu s-a văzut prea clar , poate le sufla B. în ceafă.
Buna din nou,
Din pacate pe Huni nu s-a postat nicio traducere pentru episodul de aseara. Fetele sunt suparate fiindca potrivit estimarilor L&P are o cota mult mai buna decat Inima furata. Resping total ideea, rating-urile, criticile etc. si desfiinteaza la greu L&P - vad ca in continuare rating-ul le contrazice. In fine, cele doua productii apartin unor genuri diferite asa ca este ca si cum ai compara mere cu pere. NHY insa a promis ca daca nimeni nu va traduce episodul o va face ea pana la sfarsitul saptamanii, probabil o va ajuta si Keci care este fan Murat.
Poate totusi revin turcoaicele la sentimente mai bune.
Va pup!!!
Din pacate pe Huni nu s-a postat nicio traducere pentru episodul de aseara. Fetele sunt suparate fiindca potrivit estimarilor L&P are o cota mult mai buna decat Inima furata. Resping total ideea, rating-urile, criticile etc. si desfiinteaza la greu L&P - vad ca in continuare rating-ul le contrazice. In fine, cele doua productii apartin unor genuri diferite asa ca este ca si cum ai compara mere cu pere. NHY insa a promis ca daca nimeni nu va traduce episodul o va face ea pana la sfarsitul saptamanii, probabil o va ajuta si Keci care este fan Murat.
Va pup!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
DENISA a scris:
au lărgit turcaleţii cadru şi nu s-a văzut prea clar , poate le sufla B. în ceafă.
Pai nu e si ea ocupata cu filmarile ca doar are un job acum, si nu e unul de ici de colea e treaba serioasa
pissycutz- vip
Si eu am stat de straja la traducere dar pana acum fetele par ocupate.windy_day a scris:Buna din nou,
Din pacate pe Huni nu s-a postat nicio traducere pentru episodul de aseara.
Va pup!!!
Te pupam si noi
pissycutz- vip
windy_day a scris:Buna din nou,
Va pup!!!
eu îi plac pe amândoi în egală măsură, dar ambele seriale nu mi se par a fi prea strălucite, deşi au poveşti total diferite .
DENISA a scris:
eu îi plac pe amândoi în egală măsură, dar ambele seriale nu mi se par a fi prea strălucite, deşi au poveşti total diferite .
DENISA si eu gandesc la fel, in ce-i priveste si in ce priveste serialele in care joaca acum, de aceea nu inteleg sensul disputei. Rating-ul de care am amintit este pentru mine doar semnalul care imi impune rezerva in afirmatii si respect, pana la urma, pentru parerea celorlalti fiindca totul este o chestiune ce tine de gust, fiecare gen avandu-si fanii lui.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 10 Mar 2010, 3:59 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Bună fetelor.
Văd că avem în mare doo probleme:
1. Cum a fost sărutul de pe canapea, păi e pe YouTube, dacă nu aveţi să descărcaţi tot episodul de pe Rapidshare, unde a doua variantă postată de mine e într-adevăr de calitate mai bună.
2. Dacă fetele pe Hunili nu apucă să traducă de azi e JALE!!! Nu avem cum să terminăm până marţi. Întârzierea lor + alte mici întâmplări m-au făcut să închei doar marţi după-amiaza episodul 9. Şi ar fi oribil să ne decalăm. Vă pup!
Văd că avem în mare doo probleme:
1. Cum a fost sărutul de pe canapea, păi e pe YouTube, dacă nu aveţi să descărcaţi tot episodul de pe Rapidshare, unde a doua variantă postată de mine e într-adevăr de calitate mai bună.
2. Dacă fetele pe Hunili nu apucă să traducă de azi e JALE!!! Nu avem cum să terminăm până marţi. Întârzierea lor + alte mici întâmplări m-au făcut să închei doar marţi după-amiaza episodul 9. Şi ar fi oribil să ne decalăm. Vă pup!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
windy_day a scris:
DENISA si eu gandesc la fel, in ce-i priveste si in ce priveste serialele in care joaca acum, de aceea nu inteleg sensul disputei. Chestia cu rating-ul era doar o constatare fiindca asta arata ca, pana la urma, trebuie acceptat ca totul este o chestiune ce tine de gust, fiecare gen avandu-si fanii lui.
eu gândind la rece ( dacă se poate în cazul meu când e vorba de cei doi ) acum şi ASi a avut minusurile lui ca serial , să nu uităm cam cum o criticam pe Nese prin iarna anului trecut, să nu uităm că şi Demir a minţit-o pe Asi când a apărut acea Zeynep, Asi l-a minţit când i-a spus că se că sătoreşte cu Ali, apoi în loc să îi spună lui Asi că e bolnav el a preferat să fugă, ei cam execută ce li se cere şi din partea mea au un plus că se pot adapta oricărui şcenariu şi situaţii, în ASi erau piese ce formau un întreg pe când în cele 2 seriale nu se evidenţiază decât piese de bună sau mai proastă calitate care încă nu dau semne că ar forma întregul. eu şi cu Asi eram reticientă , pe vremea respectivă mă uitam la BBg şi nu prea îmi plăcea idea de a vedea un serial cu viaţa de la ţară , cu munca câmpului, nu îmi plăcea de Tuba când o vedeam atât de şleambăd îmbrăcată refuzam din start să mă uit ( eu nefiind până la Bbg o fană a serialelor indiferent de ţara de provenienţă)dar pe vremea aceea eu scriam pe PORT la " 1001 de nopţi" şi încet încet fetele m-au convins să mă uit , am început să mă uit începând cu ep 5 şi m-a prins rău , am văzut ep în varianta netradusă de n ori plus tradus de nenumărate ori . Mi-au plăcut cei doi Demir şi Asi din primul moment în care i-am văzut împreună, aveau ceva special, ceva care te făcea să-i vezi fară întrerupere, povestea lor de dragoste simplă, iubirea necondiţionată dintre ei , privirile , gesturile atât de simple dar pline de semnificaţii m-au făcut să îndrăgesc serialul şi pe cei doi foarte mult .
chiar dacă nu sunt deacord cu vieţile lor personale eu îi admir şi îndrăgesc în continuare chiar dacă uneori îi mai şi critic .
Nu conteaza daca ne decalam. Mai bine mai tarziu decat .... DELOC . Sa speram doar ca fetele de pe hunili nu ne vor lasa balta. Sa sa le fie mila de noi, ca vrem sa si intelegem ce zice Muri cu vocea lui sexi si "pasiona..tă" de oricine altcineva decat de Nurgul Abia vom devora 2 episoade de Muri odata, ce deliciu :drunken:
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
pai alea din asi chiar au fost saruturi. si filmate bine si interpretate bine. aici parca sunt niste scolari timizi. e conceptia tmc , nici in bimbir nu am vazut foarte multe. la tomris chiar si in productiile noi , sunt mai indrazneti , uita-te la nurgul cum sta , parca are colici, ca gaze a avut in ep 2. si-i mai da si o palma peste cap lui savas cand i-a spus el ca s-a mai indragostit inainte de aparitia ei, ca la smecheri, l-a altoit peste cap.DENISA a scris:michiper68 a scris:am vazut ask . penibili. regizorul e penibil. dacat sa dea scene cu saruturi filmate din avion mai bine jucau table impreuna savas si yasemin. nurgula se cam lipeste de muri. singura secventa cu muri emotionat e cand tine copilul in brate in rest a devenit previzibil. iar se cearta iar se impaca , iar mint. e bine ca se gandesc la telespectatorii pudici si la educatia tinerei generatii si nu dau saruturi pasionale , dar cel mai bine e ca ii invata sa minta.daca n-ar fi muri ar fi un mare zero acest film.singurele momente digerabile sunt in casa baldar si cele cu muri singur. aseara purta muri un pulover lipit de el si e numai piele si os saracutul, si televizorul ingrasa de obicei .cred ca nici ardeii aia umpluti nu-i mai primeste de la vedeta de talie mondiala, intergalactica -burci.
măi fetelor haideţi că suntem cam răutăcioase ( e valabil şi ptr mine ) cu regizorul şi chiar cu Murat şi Nurgul. Şi mie mi s-au părut penibili cu SMS -ul în timpul unei întâlniri de afaceri , dar acum să fim sincere dacă se întâmpla secvenţa în ASI mai mult ca sigur că am fi fost super încântate, în ASi au fost 4 săruturi mari şi late acum nu era bietul Savaş să o spele pe faţă cu săruturi pe madama de la primele întâlniri, în ASi au fost mai mult certaţi şi supăraţi decât au fost împreună , probabil şi aici vor să ne arate cât vor lupta ptr a fi împreună.
pe mine mă pune pe gânduri faptul că el de fiecare dată a preferat să rezolve problemele legate de Çiçek în defavoarea lui Yasemin.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
cicek facea parte din familie, si pt savas familia e pe primul loc, nu cred ca ii rezolva problemele ei in mod deosebit, dar e clar ca sub nicio forma nu ar fi putut sa refuze sa se duca de cate ori l-a solicitat unchiul pala , ce putea sa faca ? sa-i spuna ca are treaba? el e capul familiei, nu era numai problema lui cicek , toti erau amenintati. in ep viitor ii reproseaza lui cicek ca s-a coalizat cu baba , dar si cat s-a zbatut ea sa-i intre in gratii .
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris: pai alea din asi chiar au fost saruturi. si filmate bine si interpretate bine. aici parca sunt niste scolari timizi. e conceptia tmc , nici in bimbir nu am vazut foarte multe. la tomris chiar si in productiile noi , sunt mai indrazneti , uita-te la nurgul cum sta , parca are colici, ca gaze a avut in ep 2. si-i mai da si o palma peste cap lui savas cand i-a spus el ca s-a mai indragostit inainte de aparitia ei, ca la smecheri, l-a altoit peste cap.
cam prea puţine la număr după părerea mea .michiper68 a scris: pai alea din asi chiar au fost saruturi. si filmate bine si interpretate bine.
nu prea îi avantajează acest gen de iubire mai ales că s-au culcat de la prima întâlnire fără să aibă măcar habar cum îi cheamă şi nici vârsta nu îi prea avantajează se vede că nu sunt la prima iubire şi au ceva experienţămichiper68 a scris: aici parca sunt niste scolari timizi. e conceptia tmc , nici in bimbir nu am vazut foarte multe.
michiper68 a scris:cicek facea parte din familie, si pt savas familia e pe primul loc, nu cred ca ii rezolva problemele ei in mod deosebit, dar e clar ca sub nicio forma nu ar fi putut sa refuze sa se duca de cate ori l-a solicitat unchiul pala , ce putea sa faca ? sa-i spuna ca are treaba? el e capul familiei, nu era numai problema lui cicek , toti erau amenintati. in ep viitor ii reproseaza lui cicek ca s-a coalizat cu baba , dar si cat s-a zbatut ea sa-i intre in gratii .
cel mai corect mi s-ar părea să îi spună lui Çiçek adevărul să nu o mai lase pe biata fată să-şi facă atâtea speranţe , tot fugind de ea să nu ajungă chiar să o iubească cu adevărat, mie mi-ar place ca ei să fie împreună.
Buna ziua fetelor!!!Tot stand la panda ca sa vad ce fac prietenele noastre de pe Huni, am revazut ep.de aseara ..de data asta fara sa mai sar..citind comentariul lui Windy..am
inteles de fapt ce m-a contrariat si ma contrariaza pe mine...Exact cum zice si ea..dragostea nu-i o boala contagioasa..dar in cazul lui CiceK ea se indragosteste de Savas dupa ce el se poarta mai mult decat omeneste cu ea, gentilom si protector..deci Cicek se indragosteste de Omul Savas..nu de modul cum arata, saruta,sau face sex...ci de omul care a stat in fata pistolului tatalui ca s-o salveze pe ea, care a pus viata lui si a intreguli clan Baldar in pericol..si dupa 1an si ceva , incet incet, zi cu zi exista posibilitate sa se indragosteasca ..Dar ce ma contrariaza este cumin 24 h Yas si-a schimbat parerea si se indragosteste de Savas..pentru o fosta virgina matura ..se saruta prea repede..ei pe canapea fac cunostiinta..cand Savas ii povesteste viata lui..Deci ea nu-l cunoaste deloc...si atunci de ce se indragosteste?atat de repede...???De asta subiectul mie mi s-a parut tras de par..chiar f. tare...Eu uitandu-m ala cele doua filme incerc sa nu le compar cu Asi , incerc sa le iau pe fiecare separat si sa urmaresc jocul celor doi iubiti ai noastrii(pt. ca oricare ar fi greselile din viata lor personala, eu nu pot sa nu-i iubesc)Pana acum eu zic ca am reusit..Dar exact cum zice asi o fata pe huni...poti la AVC sa nu vezi mai multe ep. si nu ai pierdut nimic...cam asta din pacate e concluzia...Murat joqaca corect si bine....dar cr ne facem cu scenariul cam slabut si partenera lui ..care repet ar trebui sa fie mai ponderata in saruturi si alte de astea..tocmai luase teapa si asa il cunoscuse pe Savas..de ce avea incredere in el..pentru ca avea un holding destul de mare???Daca v-am plictisit..asta e ..imi cer scuze..dar cam asa vad eu...
Oricum Azru dinainte de a incepe Gonulcelen spunea ca nu crede ca le poate traduce si unul si altul..si ca atunci ea va traduce Gonulcelen,...
Oare ce va face baba terorista..o va insemina artificial pe Cicek??? Ca doar a anuntat ca Cicek e insarcinata!!
inteles de fapt ce m-a contrariat si ma contrariaza pe mine...Exact cum zice si ea..dragostea nu-i o boala contagioasa..dar in cazul lui CiceK ea se indragosteste de Savas dupa ce el se poarta mai mult decat omeneste cu ea, gentilom si protector..deci Cicek se indragosteste de Omul Savas..nu de modul cum arata, saruta,sau face sex...ci de omul care a stat in fata pistolului tatalui ca s-o salveze pe ea, care a pus viata lui si a intreguli clan Baldar in pericol..si dupa 1an si ceva , incet incet, zi cu zi exista posibilitate sa se indragosteasca ..Dar ce ma contrariaza este cumin 24 h Yas si-a schimbat parerea si se indragosteste de Savas..pentru o fosta virgina matura ..se saruta prea repede..ei pe canapea fac cunostiinta..cand Savas ii povesteste viata lui..Deci ea nu-l cunoaste deloc...si atunci de ce se indragosteste?atat de repede...???De asta subiectul mie mi s-a parut tras de par..chiar f. tare...Eu uitandu-m ala cele doua filme incerc sa nu le compar cu Asi , incerc sa le iau pe fiecare separat si sa urmaresc jocul celor doi iubiti ai noastrii(pt. ca oricare ar fi greselile din viata lor personala, eu nu pot sa nu-i iubesc)Pana acum eu zic ca am reusit..Dar exact cum zice asi o fata pe huni...poti la AVC sa nu vezi mai multe ep. si nu ai pierdut nimic...cam asta din pacate e concluzia...Murat joqaca corect si bine....dar cr ne facem cu scenariul cam slabut si partenera lui ..care repet ar trebui sa fie mai ponderata in saruturi si alte de astea..tocmai luase teapa si asa il cunoscuse pe Savas..de ce avea incredere in el..pentru ca avea un holding destul de mare???Daca v-am plictisit..asta e ..imi cer scuze..dar cam asa vad eu...
Oricum Azru dinainte de a incepe Gonulcelen spunea ca nu crede ca le poate traduce si unul si altul..si ca atunci ea va traduce Gonulcelen,...
Oare ce va face baba terorista..o va insemina artificial pe Cicek??? Ca doar a anuntat ca Cicek e insarcinata!!
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Exact asta e intrebarea ca mi-a venit in minte cand am vazut trailerul la episodul urmator E o scena in care Sahnur renunta la hainele negre si are un batic alb care imi inspira un vesmant de moasaclio 24 a scris:
pissycutz- vip
[quote="DENISA"]
Da..Savas are un suflet bun..dar oare el nu simte nimic pentru Cicek?Si eu zic ca Deni mi-ar placea sa ramana cu ea..Saraca fata altfel ar fi tot sacrificata ..de data asta nu de familia ei ..ci de familia Baldar..
michiper68 a scris:cicek facea parte din familie, si pt savas
cel mai corect mi s-ar părea să îi spună lui Çiçek adevărul să nu o mai lase pe biata fată să-şi facă atâtea speranţe , tot fugind de ea să nu ajungă chiar să o iubească cu adevărat, mie mi-ar place ca ei să fie împreună.[/color]
Da..Savas are un suflet bun..dar oare el nu simte nimic pentru Cicek?Si eu zic ca Deni mi-ar placea sa ramana cu ea..Saraca fata altfel ar fi tot sacrificata ..de data asta nu de familia ei ..ci de familia Baldar..
clio 24- vip
clio 24 a scris:Buna ziua fetelor!!!Tot stand la panda ca sa vad ce fac prietenele noastre de pe Huni, am revazut ep.de aseara ..de data asta fara sa mai sar..citind comentariul lui Windy..am
iubita şi eu vreau să fac abstracţie de ASi dar nu prea îmi iese , inevitabil îi compar.
Yasemin s-a îndrăgostit şi ea la prima vedere , mi-e că aşa cum s-a îndrăgostit de Savaş cam tot aşa de rapid îi va trece când va auzi că e căsătorit chiar şi din datorie faţă de familie nu vezi că mai nou sunt la modă iubirile pe Net, pe care eu un nu le prea înţeleg .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 10 Mar 2010, 5:01 pm, editata de 1 ori
pissycutz a scris:Exact asta e intrebarea ca mi-a venit in minte cand am vazut trailerul la episodul urmator E o scena in care Sahnur renunta la hainele negre si are un batic alb care imi inspira un vesmant de moasaclio 24 a scris:
Da ..miwe mi-a venit asta in gand cand am vazut-o pe Cicek cu mana la gura ca si cum ar avea greturi..Gaseste baba o cale s-o lase Savas insarcinata...doar are 9 luni la dispozitie..si cred ca baba afla si de Yas...si mai cred ca ea ii zice ca Savas e insurat...Eu pariez ca baba terorista castiga!!! si va avea un nepot!!! de la Cicek..of course!!!
clio 24- vip
fetelor am făcut rost de un mic rezumat al ep de ieri seară.
I watched it while cooking. I may not know every detail. I have a general idea.
Yasemin lied to Savaş about the baby. She said that Ömer is her sister's son. Her sister and sister's husband were aout of town, so they are taking care of the baby. She said Ömer is about 3,5 months old. Savaş was suspicious though. When he was talking to Nadya later on, he said that the baby looked older and Yasemin might told him a lie about the baby.
Çiçek told Savaş that she was the one who called the police about her dad's drug facilities. Savaş was not happy about it. He says that Çiçek's dad accuses him about this police operation. This did not help very much; so he asks Çiçek not to do anything like this in the future.
On the sofa, when Yasemin asked him if he is married, Savaş really didn't answer the question. I don't remember the details though. I didn't like to them that close, tried to avoid watching those scenes.
At the last scene, Savaş was late to his appointment with Yasemin again, you know. Next episode Savaş will explain some things about Çiçek to Yasemin. He will tell that he saved her from his dad and is helping her to go to the college. I don't think he says that he is married.
That's the brief summary, I guess...
I watched it while cooking. I may not know every detail. I have a general idea.
Yasemin lied to Savaş about the baby. She said that Ömer is her sister's son. Her sister and sister's husband were aout of town, so they are taking care of the baby. She said Ömer is about 3,5 months old. Savaş was suspicious though. When he was talking to Nadya later on, he said that the baby looked older and Yasemin might told him a lie about the baby.
Çiçek told Savaş that she was the one who called the police about her dad's drug facilities. Savaş was not happy about it. He says that Çiçek's dad accuses him about this police operation. This did not help very much; so he asks Çiçek not to do anything like this in the future.
On the sofa, when Yasemin asked him if he is married, Savaş really didn't answer the question. I don't remember the details though. I didn't like to them that close, tried to avoid watching those scenes.
At the last scene, Savaş was late to his appointment with Yasemin again, you know. Next episode Savaş will explain some things about Çiçek to Yasemin. He will tell that he saved her from his dad and is helping her to go to the college. I don't think he says that he is married.
That's the brief summary, I guess...
atât lui Savaş cât şi lui Yasemin până la finalul serialului li se vor lungi considerabil nasurile .
Şahnur joacă tare după ce află că Savaş e îndrăgostit de altcineva .
She is talking to someone in Van, maybe Çiçek's mom. She says that Çiçek is pregnant.
Şahnur joacă tare după ce află că Savaş e îndrăgostit de altcineva .
She is talking to someone in Van, maybe Çiçek's mom. She says that Çiçek is pregnant.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 10 Mar 2010, 5:06 pm, editata de 1 ori
singurul lucru cu care am comparat AVC a fost la saruturi si asta pt. ca am vrut sa vad de fapt ce a fost in Asi..joc actoricesc..sau ceea ce am crezut noi cu toti..dupa mine nu a fost joc actoricesc...Eu nu pot sa uit sarutul din Asi ep.15(parca ma uitam la Pe Aripile vatului ) plus intensitatea scenei..aici nu vom avea parte de asa ceva...Ca vad ca Yas e cam grabita la scenele astea...am avut senzatia ca aseara la primul sarut pe faleza..ea l-a sarutat prima...DENISA a scris:clio 24 a scris:Buna ziua fetelor!!!Tot stand la panda ca sa vad ce fac prietenele noastre de pe Huni, am revazut ep.de aseara ..de data asta fara sa mai sar..citind comentariul lui Windy..am
iubita şi eu vreau să fac abstracţie de ASi dar nu prea îmi iese , inevital îi compar.
Yasemin s-a îndrăgostit şi ea la prima vedere , mi-e că aşa cum s-a îndrăgostit de Savaş cam tot aşa de rapid îi va trece când va auzi că e căsătorit chiar şi din datorie faţă de familie nu vezi că mai nou sunt la modă iubirile pe Net, pe care eu un nu le prea înţeleg .
clio 24- vip
Nu il mai are pe Ismail dar gaseste ea un baiat bun ca sa-l spioneze pe Savas Si mai cred ca va fi prima dintre Baldari care va sti ca Omer este copilul lui Savas iar de aici incepe bataia intre ea si Leyla pentru nepot, doar ca Sahnur are mai multe arme, la propriuclio 24 a scris:
Da ..mi-e mi-a venit asta in gand cand am vazut-o pe Cicek cu mana la gura ca si cum ar avea greturi..Gaseste baba o cale s-o lase Savas insarcinata...doar are 9 luni la dispozitie..si cred ca baba afla si de Yas...si mai cred ca ea ii zice ca Savas e insurat...Eu pariez ca baba terorista castiga!!! si va avea un nepot!!! de la Cicek..of course!!!
pissycutz- vip
Multumim DenisaDENISA a scris:fetelor am făcut rost de un mic rezumat al ep de ieri seară.
pissycutz- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum