Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de pissycutz Vin 12 Mar 2010, 1:18 pm

Ce Motz rapid avem indragostit Multumim Motzisor 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Thanx

E mortala replica plui Savas "Am venit aici ca sa vorbim despre mine" Smile Oare chiar vrea sa vorbeasca despre el? Smile In locul lui as fi mai precauta Question
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de iulia80 Vin 12 Mar 2010, 1:54 pm

buna fetelor!
m-am uitat acum la prima parte din ultimul episod!
fetelor are copilul ala 3 luni jumatate cum am eu acum 20 de ani! (si asta era acum 10 ani tinem se precizam)...vorbeam noi cu alta ocazie..cresc copii la turcii ca feti frumosi..intr-un an cat 10! Smile
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 12 Mar 2010, 2:09 pm

Corect, la 3 luni jumate nu il tii in fund (cum o facea Leyla) in fata webcamului. Eu nu l-am pus in fund pe al meu decat atunci cand a reusit sa se ridice singur, undeva dupa 5 luni. In plus, ii dau ceva mancarica cu lingurita, imi imaginez ca e ceva paserat si nici asta nu faci la un copil mai mic de 4 luni, chiar daca nu a fost alaptat. Toate astea confirma faptul ca nu sunt atenti la detalii, dar ce detalii .... background care sare in ochi de-a dreptul.
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 12 Mar 2010, 2:32 pm

teodora_roman a scris:Corect, la 3 luni jumate nu il tii in fund (cum o facea Leyla) in fata webcamului. Eu nu l-am pus in fund pe al meu decat atunci cand a reusit sa se ridice singur, undeva dupa 5 luni. In plus, ii dau ceva mancarica cu lingurita, imi imaginez ca e ceva paserat si nici asta nu faci la un copil mai mic de 4 luni, chiar daca nu a fost alaptat. Toate astea confirma faptul ca nu sunt atenti la detalii, dar ce detalii .... background care sare in ochi de-a dreptul.

acum ori scenaristii au o problema ori minte sf filoftea... Smile
probabil ca minte..desi mie mi-a lasat impresia ca el nu prea crede!
dar mai stii poate am eu impresii gresite!
stupid
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 12 Mar 2010, 3:02 pm

Cred ca minte Iasomia, cred. Daca nu am inteles gresit, vorbind cu Nadya, el ii spune ca bebe parea mai mare ..... deci are si Savas un cui :drunken: abia astept sa o ia la intrebari renh si ... sa apara probleme in paradis. Adica ea face pe mironosita si se preface ca nu il crede; da' ce el e mai prost sa inghita toate minciunile ei! 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 723348 Sper ca nu 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 67332
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 12 Mar 2010, 3:11 pm

recunosc ca nu am cateodata rabdare sa vad filmul cu traducere...il vad daca apuc marti ..daca nu, citesc ce scriu fetele..asa ca imi mai scapa cate 1-2 informatii!
eu cred..ca ii pica lui fisa ca ceva nu e in ordine cu bebe..i-a picat in asi daramite aici! Smile
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 12 Mar 2010, 4:37 pm

daaaa, dar parca toate erau mai altfel in Asi. eu nu il vad marti. daca am timp, ajut cu traducerile si mai citesc comentariile voastre. imi e mai simplu sa vad cate 10 minute in diferite zile ale saptamanii, chiar daca pierde din farmec.
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 12 Mar 2010, 7:43 pm

Deci spuneti ca baba vrea a doua nevasta pt Savas... Smile Frumos ar fi s-o ia pe Nadia ca a doua nevasta.. Smile ca sa-i "bandajeze" ranile lasate de Cem... Smile Sa vazi atunci incurcatura !!
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 12 Mar 2010, 8:50 pm

Nimic tradus pe hunili. Sa speram ca nu ne abandoneaza fetele 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 244732 , chiar daca traduc restul de AVC dupa filmul Tubei.
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 12 Mar 2010, 9:05 pm

indicii ep 11 Bizim Paşa yağmurda biraz ıslanıyor.Yasemin’in gönlü buna razı olmuyor.
Galiba öpüşecekler gibi bir tüyo yazmıyorum. Maşallah şapır şupur öpüşüyor bunlar...
Mustafa okulda biriyle tartışır. Tartışma büyür.
Nazan bir bahane bulup Bora’yı arar.
Savaş,Yasemin,Nadya ve Cem aynı masada...
Yasemin yalanına bir yenisini daha ekler. Savaş zaten yalancı...
Savaş, Yasemin’e bir süpriz daha yapıyor? Ne acaba değil,nerede acaba?
Sonunda Baldarlar Et’in lansman günü geliyor.

Yasemin: Niye bekledin bu kadar?
Savaş: Ne kadar perişan olduğumu gör diye…
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Empty ask ve ceza

Mesaj Scris de rodica Sam 13 Mar 2010, 10:30 am

Sa aveti o zi buna plina de soare si de bucurii muratel
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Sam 13 Mar 2010, 11:54 am

Nu pot sa cred ca nu s-a mai tradus nimic sad , inteleg ca serialul ASI ne-a impartit invariabil in doua ,asiute si demirute, dar toate (fara exceptie) i-am dorit impreuna pe cei doi frumosi protagonisti.atunci de ce discriminarea asta sad

n-am vazut episodul de aseara(GONULCELEN) si nici n-o sa ma uit...pana se va traduce si ask si mai cunosc o gramada ..care vor proceda la fel(pierderea noastra probabil)!!!!

speer!!! ca serialul se va traduce in continuare,EU ORICUM MA VOI UITA LA sAVAS ,pana invinetesc confused si apropos decat schelet mai bine 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 756436 !!!!!

sa aveti o zi minunata :%RD:
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Sam 13 Mar 2010, 12:27 pm

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 82780
iulia1965 a scris:Deci spuneti ca baba vrea a doua nevasta pt Savas... Smile Frumos ar fi s-o ia pe Nadia ca a doua nevasta.. Smile ca sa-i "bandajeze" ranile lasate de Cem... Smile Sa vazi atunci incurcatura !!

adica doua neveste si o amanta 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 82780
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Sam 13 Mar 2010, 2:10 pm

Cred ca ultima e mai castigata, il are doar pe el, fara indicatiile babei teroriste, pacrimile Floricicai si crizelei celeilalte neveste. Smile
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Sam 13 Mar 2010, 2:47 pm

daca ratingul a fost problema pentru netraducerea episodului trecut ,atunci am incurcat-o!!!
audienta pentru gonullcelen nu pare sa satisfaca asteptarile fanelor si atunci sa vezi,...te pomenesti ca n-o sa mai traduca nimic din ask pe motivul ca nu sunt de acord cu,clasamentele!
sper din toata inima sa nu se intample asta!nu stiu cum o fi mediatizata la ei etnia respectiva dar daca este 1/2 din ceea ce-i la noi atunci pot sa interpreteze cei mai grozavi actori, intervine fenomenul de saturatie si nu va avea priza la public,pe de alta parte se intampla ceva cu filmele lui Tomris ...sau in asi a dat tot ce se putea da! Question Suspect
este doar o presupunere care nu are nimic in comun cu realitatea hi hi have a nice day
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 13 Mar 2010, 5:31 pm

ciof marioara a scris:daca ratingul a fost problema pentru netraducerea episodului trecut ,atunci am incurcat-o!!!
audienta pentru gonullcelen nu pare sa satisfaca asteptarile fanelor si atunci sa vezi,...

Buna,
NHY promitea ca va traduce si restul din L&P, din pacate se pare ca ceea ce o impiedica pe Keci sa traduca este lipsa de timp, sau eu stiu ce se vor fi inteles administratorii forumului ... caci vad ca si Arzu si NHY au fost insa extrem de prompte cu traducerea la Gon...
Se pare ca ai dreptate la partea cu saturatia insa daca serialul Inima furata ar fi avut o mai mare legatura cu problemele reale ale etniei si interrelationarea acesteia cu populatia majoritara sunt sigura ca si telespectatorii cu nivel material (si, presupun, intelectual) ridicat ar fi fost mult mai interesati, dar abordarea este simplista si lipsita de originalitate (nu este vorba ca L&P ar fi mai original dar se pare ca subiectul ales este mult mai pe placul publicului de toate categoriile din Turcia - de aici si cantitatea mare de reclame).
Sa speram insa ca fetele de pe Huni nu vor abandona.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 14 Mar 2010, 8:23 am

Buna dimineata,
Fiindca am ceva de lucru am deschis calculatorul si am vazut ca pe Huni s-a tauds tot episodul 10. NHY este de-a dreptul enervata de faptul ca o parte din fete i-au dat mesaje lui Arzu. Acum trebuie sa le intelegem si pe ele, daca nu le place serialul este normal sa priveasca traducerea pentru acesta ca pe o corvoada. Si daca nu mai vor sa traduca, nu mai vor asta este ... nu poate nimeni sa le impuna sa faca ceva ce nu isi doresc.
MA APUC DE PARTEA A 4-A. Nu stiu cand voi reusi sa o termin dar o traduc sigur.
Sa aveti o zi minunata.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 14 Mar 2010, 9:59 am

EPISODE 10 PART 4 (Keci)

Pala: De fapt ar trebui să îl sun dar nu vreau.
Nadya: Savaş, ce vom face!
Savaş: Vom aştepta Nadya, vom aştepta.

Ahmet: Cum ar fi putut familia Baldar să ştie unde avem laboratorul. Doar noi l-am făcut.
Barbatull: Deci?
Ahmet: Cine ştia ce se întâmpla acolo? Oamenii din casă şi cei care asigurau paza.
Bărbatul: Nu poate fi vorba despre ei. Au fost cu toţii arestaţi. Nimeni nu îşi face aşa ceva lui insuşi.
Ahmet: Trădătorul nu este Savaş Baldar. Trădarea a fost făcută din interior. Dar Savaş Baldar nu ştie asta. Dacă el presupune că noi credem că el ne-a trădat atunci este speriat, nu-i aşa?

Nadya: Nu am discutat ce se va întâmpla cu întâlnirea fixată cu agenţia de publicitate.
Savaş: Întâlnirea va avea loc. Vom continua ceea ce avem de făcut. Fixează data.
Nadya: Bine.
Pala: Alo!
Ahmet: Bună seara Pala.
Pala: Şi ţie Ahmet Moran, şi ţie.
Ahmet: Deci credeam că suntem o familie, că ne eşti rudă, noi sufeream iar tu nu ne-ai dat niciun telefon.
Pala: Sper ca totul să fie bine cât de curând!
Ahmet: Prea târziu Pala, prea târziu. Dimineaţă a trebuit să mergem la poliţie, cu toate că nu aveam nicio vină. Trebuia să telefonezi.
Pala: Ai dreptate. Am fi sunat, tocmai am aflat ce s-a întâmplat.
Ahmet: Te simţi vinovat. Îţi spui "îl apreciam pe omul acesta dar nu i-am dat un telefon, ne-am purtat ruşinos".
Pala: Mai uşor! În familia noastră nici câinii nu cunosc ce este aceea trădarea, cu atât mai puţin oamenii. Despre ce este vorba?
Ahmet: Opreşte-te Pala, opreşte-te. Îţi spun doar un lucur: datoria voatră rămâne valabilă. Ai înţeles? Asta este tot.

Pala: Crede că noi am trădat.
Savaş: Bine, lasă-l să creada. Să mergem!

Bărbatul: Bine aţi venit.
Eşref: Ismail a sunt din nou.
Savaş: Bine, imediat voi face tot ce trebuie.
Eşref: Alo!

Suna: Bine aţi venit! Masa este gata!
Savaş: Mergi inăuntru şi aşteaptă acolo. Avem de vorbit Suna.

Cicek: Bine ai venit Savaş.
Savaş: Mulţumesc.
Cicek: Ceva noutăţi?
Savaş: Nu nimic.
Şahnur: Endam, du-te şi adu murături din cămară. Tu, Nazan, fii atentă la Baran.
Nazan: Iar este vorba despre discuţii pe ascuns?

Şahnur: Spune, ce s-a întâmplat?
Pala: Ce s-a întâmplat? Ahmet Moran crede că noi l-am trădat.
Şahnur: Eeeee, dacă nu m-aţi ascultat, uite ce s-a întâmplat. Savaş este cel care a trădat?
Pala: Soră, ce spui? Nu ai încredere în propriul fiu?
Şahnur: Desigur că nu. Unchiul şi nepotul au încercat să găsească împreună o soluţie...
Pala: Ai încetat să gândeşti. Avem o groază de probleme. O vom adăuga şi pe aceasta la ele?
Şahnur: Cine a dat informaţiile? Nu puteau să se autodenunţe!
Pala: Suntem singurii lor duşmani? Cine poate şti cui i-au mai facut rău? Este o mizerie. Nu ai putut să îţi impui voinţa şi din cauza asta eşti atat de dură cu noi.
Şahnur: Oh Pala nu exagera.
Pala: Când nu îţi confine spui "nu exagera Pala" ...

Endam: Le-am adus.
Şahnur: Pune-le acolo.

Savaş: Suna , ce ai făcut? Realizezi cât de mari sunt problemele pe care ni le-ai făcut?
Suna: Eu, eu ...
Savaş: Mamă, unchiule!
Pala: Ce s-a întâmplat?
Savaş: Vino! Repede! Suna, ce ai?
Pala: Ce se întâmplă?
Şahnur: Ce are fata asta?
Savaş: Suna, răspunde-mi!
Şahnur: Endam, fugi şi adu ceapa, trebuie să o miroasă. Fugi fato! Ce se întâmplă aici?
(OMG ('confused') - aştia nu au auzit de medic??? sau pe telefoanele lor numarul de la urgenta este restrictionat???)
Nuriş: Ce spui?
Layla: De fapt a venit pe neaşteptate. Mi se pare că îl cunosc Nuriş.
Nuriş: Deci ţi-a plăcut de ginerele tău. Cum este, arată bine?
Layla: Este un bărbat frumos, responsabil. Are un caracter puternic şi se poarta ca un gentleman.
Nuriş: dar ce nu ţi-a plăcut la el?
Layla: De fapt inspiră încredere dar ...
Nuriş: Dar ce?
Layla: L-a văzut pe Omer.
Nuriş: Ce? Ce ai făcut?
Layla: Nu mă întreba!
Nuriş: Ce s-a întâmplat? A aflat că Omer este fiul lui?

Layla: Sună Zasemin. Zasmin!
Zasemin: Mamă ai deschis computerul?
Layla: Ţi-a fost dor de Omer?
Zasemin: Mi-a fost foarte dor.
Layla: Deschid computerul.
Yasemin: bine.

Suna: Ce mi s-a întâmplat?
Şahnur: Ai leşinat. Eşti bine acum?
Suna: Sunt bine.
Şahnur: Nu te ridica, odihneşte-te puţin.
Suna: Bine, ma duc în pat.
Şahnur: Încetişor, Endam ajut-o.
Suna: Nu, pot să mă duc singură.
Layla: Noapte bună mamă!
Yasemin: Mergi şi te culcă fiul meu!
Layla: Haide fata mea eu mă duc să îl culc iar tu linişteşte-te.
Zasemin: Bine.
Nadya: Dragule, felicitări, de ce nu ai deschis telefonul? Te-am tot sunat. Cem, nu fi furios pe mine. Te înţeleg, ai dreptate să fii supărat pe mine! Dar dacă te porţi astfel îmi este imposibil să îţi dau o explicaţie.
Cem: Explicaţie? Modul în care te-ai purtat cu mine nu poate avea nicio explicaţie. "Te voi suna mai târziu!". Cine sunt eu? Un oarecare? (din tipul asta scenaristii chiar ca au facut un tampit 'stupid' )
Nadya: Nu vrei să mă asculţi?
Cem: Nu!

Fata: Bună Nadya Hanim, ce mai faci?
Nadya: Bine.
Fata: Pot avea nişte apă cu ghiaţă?
Cem: De ce ai venit până aici? Un semn ar fi fost suficient pentru ca apa să fie pe masa ta.
Fata: Mulţumesc.
Cem: Ai încercat noile noastre cockteil-uri?
Fata: Nu, dar le voi încerca.
Cem: Bine, ia loc şi te vom servi.

Cem: Care este marea explicaţie? Nadya?

Cicek: Savaş!
Savaş: Da Cicek.
Cicek: Pot merge la şcoală mâine, nu-i aşa?
Savaş: Nu!
Cicek: Dar ...
Savaş: Am spus "nu"!

Savaş: Cicek, nu am discutat deja despre asta? Uite, tatăl tău crede că noi l-am trădat. Acum problemele s-au dublat. Aşa că nu poţi să ieşi.

PUN PENTRU MOMENT TRADUCEREA AICI. AM VAZUT CA SUNT POSTATE PARTILE SUBTITRATE DE MOTZISOR - MULTUMIM MOTZI 'kiss' - SI NU VREAU GAFEZ IAR.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 14 Mar 2010, 10:13 am

Sa aveti o zi frumoasa!!!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 14 Mar 2010, 10:34 am

windy_day a scris:EPISODE 10 PART 4 (Keci)
PUN PENTRU MOMENT TRADUCEREA AICI. AM VAZUT CA SUNT POSTATE PARTILE SUBTITRATE DE MOTZISOR - MULTUMIM MOTZI 'kiss' - SI NU VREAU GAFEZ IAR.

Buna!Pune si acolo , in functie de traducere mut si eu postarea cu ep traduse de motzisor kiss ..O zi cat mai frumoasa,Multumim pt ajutor tie si tuturor fetelor care participa la traducere :D
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 14 Mar 2010, 2:07 pm

Buna ziua,
Am postat partea a 4-a la traduceri.
Fiindca tot sunt obligata sa stau acasa si sa lucrez la calculator voi incerca, printre picaturi, sa mai traduc o parte. AM LUAT SI PARTEA A 5-A
Sa va bucurati de ziua aceasta minunata !
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 14 Mar 2010, 4:18 pm

Buna,
Am postat şi partea a 5-a la traduceri.
Vă pup!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 14 Mar 2010, 5:01 pm

windy_day a scris:Buna dimineata,
Fiindca am ceva de lucru am deschis calculatorul si am vazut ca pe Huni s-a tauds tot episodul 10. NHY este de-a dreptul enervata de faptul ca o parte din fete i-au dat mesaje lui Arzu. Acum trebuie sa le intelegem si pe ele, daca nu le place serialul este normal sa priveasca traducerea pentru acesta ca pe o corvoada. Si daca nu mai vor sa traduca, nu mai vor asta este ... nu poate nimeni sa le impuna sa faca ceva ce nu isi doresc.
MA APUC DE PARTEA A 4-A. Nu stiu cand voi reusi sa o termin dar o traduc sigur.
Sa aveti o zi minunata.
Multumim mult pentru ce faci pentru noi,regret ca engleza mea nu este la nivelul care mi-ar permite sa particip la traduceri, de aceea le sunt recunoscatoare tuturor ...voua, turcoaicelor, dar nu cred ca agasand pe cineva cu tot felul de mesaje este o rezolvare ,intradevar daca nu le place serialul nu le place si gata! vom vedea ce va fi...!penrtu tine in special,si pentru voi toate in general floare flower have a nice day
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 14 Mar 2010, 6:39 pm

Buna seara tuturor,
Imi pare rau ca nu ma pot sa traduc si restul partilor dar pana acum am fost nevoita sa lucrez la calculator si deja ochii imi joaca feste ('confused'). Si eu incerc sa urmaresc L&P. Din pacate serialul Tubei mi-a lasat un gust amar de la primul episod, motivele le-am spus atunci.
Citind traducerea si de la un serial si de la celalalt vad ca niciunul nu straluceste, iar dialogul frumos din Inima furata nu poate compensa faptul ca, pe ansamblu, se apropie din ce in ce mai mult, ca tema si abordare, de telenovelele sud-americane. Adica, barbatul bogat si cu o educatie de invidiat se indragosteste de fata saraca, neinstruita, cu un comportament .... fata care devine cu viteza luminii o mare doamna si, probabil, o vedeta renumita - am ras cu lacrimi cand , dupa nici 4 zile , Hasret spune ca profesorul Murat a constatat ca vocea ei s-a imbunatatit - mare profesor Murat , poate omologheaza metoda. Acum astept sa vad cam dupa cate zile ii va uimi pe toti cu eleganta comportamentului ei.
Cat despre L&P si astia se intrec parca in a creea cat mai multe situatii si personaje absurde (vezi dialogul Cem-Nadya, SMS-urile date pe sub masa etc.). Murat joaca bine , chiar foarte bine dar nu poate compensa lipsa de implicare a partenerei lui (parca in ultimul episod a mai miscat si ea ceva, ceva).
Vom vedea ce va fi in continuare.
Sa aveti o seara frumoasa si de maine o saptamana usoara.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 14 Mar 2010, 9:12 pm

windy_day a scris:
Buna seara tuturor,
Imi pare rau ca nu ma pot sa traduc si restul partilor dar pana acum am fost nevoita sa lucrez la calculator si deja ochii imi joaca feste ('confused'). Si eu incerc sa urmaresc L&P. Din pacate serialul Tubei mi-a lasat un gust amar de la primul episod, motivele le-am spus atunci.
Citind traducerea si de la un serial si de la celalalt vad ca niciunul nu straluceste, iar dialogul frumos din Inima furata nu poate compensa faptul ca, pe ansamblu, se apropie din ce in ce mai mult, ca tema si abordare, de telenovelele sud-americane. Adica, barbatul bogat si cu o educatie de invidiat se indragosteste de fata saraca, neinstruita, cu un comportament .... fata care devine cu viteza luminii o mare doamna si, probabil, o vedeta renumita - am ras cu lacrimi cand , dupa nici 4 zile , Hasret spune ca profesorul Murat a constatat ca vocea ei s-a imbunatatit - mare profesor Murat , poate omologheaza metoda. Acum astept sa vad cam dupa cate zile ii va uimi pe toti cu eleganta comportamentului ei.
Cat despre L&P si astia se intrec parca in a creea cat mai multe situatii si personaje absurde (vezi dialogul Cem-Nadya, SMS-urile date pe sub masa etc.). Murat joaca bine , chiar foarte bine dar nu poate compensa lipsa de implicare a partenerei lui (parca in ultimul episod a mai miscat si ea ceva, ceva).
Vom vedea ce va fi in continuare.
Sa aveti o seara frumoasa si de maine o saptamana usoara.
da,Kudret bei este de-a dreptul specialist,in creerea de situatii infantile,a avut destule si in BBG atat cat am vazut eu,dar are si "regaluri"de exemplu nunta din Van ,daca facem comparatie cu nuntile din Antachia unde si acolo traditia are partea ei de guvernare cupidon iti recumand in continuare ,in masura timpului disponibil APRILIE SPULBERAT ,ISMAIL KADARE, autorul, a fost propus la premiul NOBELpentru literatura de 4 ori! ca sa-ti dai seama cat de serioasa este problema Rzbunarii Sangelui , si ce turnura poate lua in zilele noastre !si eu va doresc o saptamana cat mai buna , o saptamana de primavara,in partea mea de Ardeal este tot o vreme mohorata de iarna! frig
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum