Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de windy_day Dum 14 Mar 2010, 11:38 pm

ciof marioara a scris: iti recumand in continuare ,in masura timpului disponibil APRILIE SPULBERAT ,ISMAIL KADARE, si eu va doresc o saptamana cat mai buna , o saptamana de primavara,in partea mea de Ardeal este tot o vreme mohorata de iarna! frig

Buna seara,
Am citit "Aprilie spulberat", si nu numai, cu foarte multi ani in urma. Am descoperit, acum mai bine de un deceniu, si alti autori la fel de interesanti, turci sau provenind din Orientul Mijlociu (traitori, in marea lor majoritate, in Europa sau SUA) care abordeaza problema traditiilor si religiei, a cutumelor sangeroase sau abuzive. Poate de aceea, in pofida faptului ca scenariul are multe minusuri, pentru mine L&P ramane intersant de vizionat.
PS Voi relectura Kadare cu mare placere.

Sa aveti o saptamana usoara cu mult soare!!!
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de Motzişor Lun 15 Mar 2010, 12:09 am

Tuturor vă doresc noapte bună şi o nouă săptămână plină de bucurii.3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 Avcep23all
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 15 Mar 2010, 12:15 am

Noapte buna!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 15 Mar 2010, 12:19 am

Motzişor a scris:Tuturor vă doresc noapte bună şi o nouă săptămână plină de bucurii.3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 Avcep23all
noapte buna somnic usor si sa visezi pe cine vrei tu muratel
sa ai grija de tine..sper ca ti-ai revenit dupa raceala!
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 15 Mar 2010, 12:38 am

Daca nu reuseste nimeni sa traduca partile 6 si 7 promit sa le traduc eu maine seara.
Multumim Motzisor pentru episoadele subtitrate. Multa sanatate!
Noapte buna tuturor!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 15 Mar 2010, 12:58 am

Iulia, mulţumesc frumos, da, mă simt bine, chiar aşa de bine încât nu mi-e somn, dar trebuie să mă gândesc la programul de mâine dimineaţă serios. Cred că toţi o zbughim voioşi la treabă. Spor la toată lumea!3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 Bscap0021e
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 15 Mar 2010, 11:00 am

Buna dimineata,
Am reusit sa traduc aseara si partea a 6-a. Am postat-o la traduceri.
O zi minunata tuturor.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 15 Mar 2010, 11:37 am

windy_day a scris:Buna dimineata,
Am reusit sa traduc aseara si partea a 6-a. Am postat-o la traduceri.
O zi minunata tuturor.
multumim kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 15 Mar 2010, 11:43 am

[quote="windy_day"]
ciof marioara a scris: iti recumand in continuare ,in masura timpului disponibil APRILIE SPULBERAT ,ISMAIL KADARE, si eu va doresc o saptamana cat mai buna , o saptamana de primavara,in partea mea de Ardeal este tot o vreme mohorata de iarna! frig

Buna seara,
Am citit "Aprilie spulberat", si nu numai, cu foarte multi ani in urma. Am descoperit, acum mai bine de un deceniu, si alti autori la fel de interesanti, turci sau provenind din Orientul Mijlociu (traitori, in marea lor majoritate, in Europa sau SUA) care abordeaza problema traditiilor si religiei, a cutumelor sangeroase sau abuzive. Poate de aceea, in pofida faptului ca scenariul are multe minusuri, pentru mine L&P ramane intersant de vizionat.
PS Voi relectura Kadare cu mare placere.Buna ziua tuturor!Ma gandeam eu, am avut asa un presentiment legat de ISMAIL KADARE ,dar subiectul este mult prea complex...

adevarul este ca mie imi place tare mult MY,chiar daca pana la ora asta Savas nu este in totalitate conturat ca personaj este un personaj impovarat de un razboi launtric ,de traditii si cutume pe de oparte , de propria -i viziune moderna asupra lumii la care se adauga sentimente pare-se puternice ,de dragoste ,avand ca punct de plecare o intaplare ...nu tocmai decenta hi hi,pe de alta parte .

eu personal ,n-am mai vazut atata expresivitate la vreun actor,de fapt nici nu prea trbuie sa vorbeasca..dar ar fi pacat ,pentru ca are un timbru minunat.Luat pe bacatele nu este cine stie ce(fizic) dar ce ansamblu FERMECATOR!in concluzie face tot ....filmul!!!S-a inseninat si in zona Devei!Multumim pentru traduceri ,o sa ma uit la filmul tubei sa vad la ce dialoguri frumose te referi, atunci cand voi putea !tie si tuturor o zi minunata

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 30127
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 15 Mar 2010, 11:45 am

EPISODE 10 LAST PART (NHY)

https://www.youtube.com/watch?v=DRnkY5Dqi-k

Endam: He is in there, waiting for you.

Sahnur: Ahmet aga, let's have dinner, you come from a long way.
Ahmet: No need. I'll talk to Savas first.
Pala: Hello.
Ahmet: Hello. What happened? You are as if you saw the devil. You don't look good.
Pala: I hope your coming here is for good.
--
Yas: When will you take him for the vaccination?
Leyla: On Saturday.
YAs: Good,
Leyla: Are you going out?
Yas: Yes, We'll have dinner with Savas.
Leyla: Good, so you forgave him. Please, Yasemin, be careful. Don't get carried away.
Yas: Oh, mom. Love means being carried away. How else it will be love?
Leyla: You are right, but don't know. Just be carefull. Don't let love blind you.
--
Pala: Say it, Ahmet aga. So you came to talk, then start.
Ahmet: Savas should come first.

Pala calls Savas and tells him to come at once because Ahmet Moran is there. Savas send a message to Yas saying he will be late.

--
Cicek: He came to take me back. He is definetely here to take me back.
Nazan: Cicek, calm down.
Cicek: They will kill me.
Nazan: Why? What does he still want from you? Oh dear, no way..We'll not give you to them. Don't worry. come here.

--

Savas: I would say welcome, but you coming here doesn't seem like for "well".
Ahmet: You denounced me to police, was I supposed to come for good.
Savas: So hen you couldn't find the spy within your people, you decided to blame it on us. Everyone in Van is talking about you. They are saying there is spy among them. You new lab got busted. Only you and a few men of yours knew about the place. Who sold you out?
Ahmet: I didn't come here to talk about these.
Savas: Why did you come?
Ahmet: I'll take Cicek to the doctor's. If she is the one with problem, I'll take her back.
Saas: So you will shoot her, huh? You will kill your daughter. Just because you couldn't handle me! I won't even give you one strand of Cicek's hair.
Ahmet: Then give me a grandchild! Whoever has the problem, we should know it!
Savas: There is no such thing as problem, Ahmet Moran. Don't run after one. Leave you daughter alone. And us! We'll not have this converstaion again, Ahmet Moran. But if you insist on blood shedding, don't forget that we are the overbolds! The history of Baldars are obvious! Did you get it!

(ARZU)

Savaþ: do you understand?

moran: from now on this is your issue Mrs. Sahnur. As we have not got a grandson all this time. your son is the problematic one. I will make sure everyone in Van hears that he cannot have a baby.. everyone will know he is faulty.

moran: we are all going..

**
yas: oh god he is so gorgeous.
leyla: oh and when you get back from dinner call me.
yas: ok. where are you savaþ.. you are late again...

**
pala: he is gone..
savaþ: I wish he went to hell.
sahnur: did you just hear what he said? he said your son is infertile and everyone will know about this.
just cause you did not sleep with Çiçek. my son.. look I do not want to be a gossip after all this time. just go and make a baby with your wife. you can divorce her afterwards.
savaþ: that's impossible mom. impossible. I am in love with someone else.

sahnur: who does he love? who is the girl pala?

**
savaþ: yasemin..

**
pala: who are you calling.
sahnur: Mrs. Kýymet. I have great news. well it was time. Çiçek is pregnant..

**
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Lun 15 Mar 2010, 1:15 pm

Fetelor, am pus ultima parte tradusa de Arzu la traduceri, fiindca era deja tradusa demult. Nu mi-am dat seama ca partea a 8-a tradusa de NHY pare a fi o "completare" care o precede pe cea a lui Arzu. Am vrut sa imi repar greseala, dar din pacate ma preseaza timpul. Trebuie sa plec si voi lipsi aproape 3 saptamani....Imi cer scuze pentru bulibaseala si va rog sa faceti voi "reparatiile". Scuze inca odata.

kiss si Sarbatori Fericite! daca nu mai reusesc sa intru pe net in perioada asta.
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 15 Mar 2010, 4:13 pm

afara este un adevarat regal al fulgilor de nea,nici in ianuarie n-am vazut un asemenea spectacol...si aproape se facuse primavara flower floare ,capricioasa vreme!!!!
va doresc o dupa masa, linistita 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 406911
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 15 Mar 2010, 6:02 pm

ciof marioara a scris:afara este un adevarat regal al fulgilor de nea,nici in ianuarie n-am vazut un asemenea spectacol...si aproape se facuse primavara flower floare ,capricioasa vreme!!!!
va doresc o dupa masa, linistita 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 406911
draga marioara..si in moldova atras o ninsoare..ca la mama ei!..
si mie imi place MY gasesc ca e expresiv..desi am in minte o secventa din asi de dinainte de nunta.... prima..cand mama lui asi..madame o intreba cred pe asi ce a gasit la el..e mic,e slab e negru! Smile
m-am amuzat f tare atunci..si daca e sa il iei pe bucati chiar asa e..dar amsamblu e
dragut tare!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 15 Mar 2010, 6:50 pm

[quote="iulia80"]
si mie imi place MY gasesc ca e expresiv..desi am in minte o secventa din asi de dinainte de nunta.... prima..cand mama lui asi..madame o intreba cred pe asi ce a gasit la el..e mic,e slab e negru! ...

Smile Smile Smile Smile

Buna seara,
Pe mine ma amuza si acum descrierea!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 15 Mar 2010, 6:58 pm

windy_day a scris:Smile Smile Smile Smile

Buna seara,

dar a fost tare madame cand i-a facut portretul! muratel
numai ca noua ne place si mic si negru si slab si cu mainile mici...pacat e 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 756436 in peisaj!
indragostit
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 15 Mar 2010, 7:13 pm

iulia80 a scris:
windy_day a scris:Smile Smile Smile Smile

Buna seara,

dar a fost tare madame cand i-a facut portretul! muratel
numai ca noua ne place si mic si negru si slab si cu mainile mici...pacat e 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 756436 in peisaj!
indragostit

Asta asa este, nu are el cine stie ce fizic dar este expresiv si are talent cu carul.
Smile Ce aveti voi cu mainile lui???? Care maini mici? ca episodul trecut ii acoperise de tot falca Yasomiei!?!!! Si asta are falcile late Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 15 Mar 2010, 7:15 pm

Salutari si pe topicul acesta

Felicitari fetelor pentru traduceri si inca o data imi pare rau ca nu am participat saptamana aceasta kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 15 Mar 2010, 7:24 pm

pissycutz a scris:Salutari si pe topicul acesta

Felicitari fetelor pentru traduceri si inca o data imi pare rau ca nu am participat saptamana aceasta kiss

Buna seara,

Multumim, nu este nicio problema, serialele sunt abia la inceput asa ca sa nu crezi ca ai scapat 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 37853 kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 15 Mar 2010, 8:36 pm

Neriman ...era caseta cu perlele bunicii, desi nu s-ar spune ca la 1.83m esti mic,dar Muratii astia au o problema cu cicatricele pe frunte,( si cel real si cel din gunulcelen) ce-or fi facut la o anumita etapa din viata lor ? Smile Smile Smile mie imi place cel real cu toate "neajunsurile "lui! kiss
o frumoasa seara sa aveti! 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 15 Mar 2010, 8:53 pm

fetelor..eu din pacate trebuie sa ies...
va doresc seara placuta,sa visati pe cine si cum vreti voi muratel !
sper sa ne citim maine seara si sa vizionam impreuna urmatorul episod din AvC ..dar nu sambata!
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 16 Mar 2010, 6:42 pm

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 136358 unde sunteti?????
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 16 Mar 2010, 6:54 pm

ciof marioara a scris:3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 136358 unde sunteti?????
aici draga mea! 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 136358
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 536676 mi-am pus ocelarii sa citesc mai bine!
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 131747
buna seara!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 16 Mar 2010, 7:26 pm

Buna seara tuturor!
astept sa ma enervez pe ATV, sa renunt si sa astept pana urca cineva AVC pe You Tube ca sa pot sa-l vad, pana atunci am tot felul de revelatii la cate avem in comun cu turcii..

Eadevarat,ca Banatul afost pasalac turcesc,si noi suntem foarte aproape,dar apoi au venit austriecii,..etc,nu m-as fi gandit ca au ramas atatea de la turci..de ex,tipologia mobilierului in casele vechi de la tara modul de aranjare a patului,cu pernele alea cusute si dispuse intrun anumit mod ,dar cred ca la fel este pe tot teritoriul Romaniei. 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 16 Mar 2010, 7:31 pm

Buna seara,
Sper ca sunteti bine. Eu mai am ceva de lucru insa voi incerca sa mai intru si pe forum. Oricum, in seara aceasta nu cred ca vor aparea parti traduse in engleza, poate peste 1 zi sau 2 (in cel mai bun caz) dar ... "mai bine mai traziu decat niciodata".
Va urez vizionare placuta!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 16 Mar 2010, 7:31 pm

ciof marioara a scris:Buna seara tuturor!
astept sa ma enervez pe ATV, sa renunt si sa astept pana urca cineva AVC pe You Tube ca sa pot sa-l vad, pana atunci am tot felul de revelatii la cate avem in comun cu turcii..

Eadevarat,ca Banatul afost pasalac turcesc,si noi suntem foarte aproape,dar apoi au venit austriecii,..etc,nu m-as fi gandit ca au ramas atatea de la turci..de ex,tipologia mobilierului in casele vechi de la tara modul de aranjare a patului,cu pernele alea cusute si dispuse intrun anumit mod ,dar cred ca la fel este pe tot teritoriul Romaniei. 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 9 517793
buna seara din nou! dar de ce te-ai enervat asa tare inca de pe acum! ai rabdare..poate nu ne pica azi drobul de sare! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum