3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
ciof marioara a scris: iti recumand in continuare ,in masura timpului disponibil APRILIE SPULBERAT ,ISMAIL KADARE, si eu va doresc o saptamana cat mai buna , o saptamana de primavara,in partea mea de Ardeal este tot o vreme mohorata de iarna! frig
Buna seara,
Am citit "Aprilie spulberat", si nu numai, cu foarte multi ani in urma. Am descoperit, acum mai bine de un deceniu, si alti autori la fel de interesanti, turci sau provenind din Orientul Mijlociu (traitori, in marea lor majoritate, in Europa sau SUA) care abordeaza problema traditiilor si religiei, a cutumelor sangeroase sau abuzive. Poate de aceea, in pofida faptului ca scenariul are multe minusuri, pentru mine L&P ramane intersant de vizionat.
PS Voi relectura Kadare cu mare placere.
Sa aveti o saptamana usoara cu mult soare!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Tuturor vă doresc noapte bună şi o nouă săptămână plină de bucurii.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Noapte buna!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
noapte buna somnic usor si sa visezi pe cine vrei tu muratelMotzişor a scris:Tuturor vă doresc noapte bună şi o nouă săptămână plină de bucurii.
sa ai grija de tine..sper ca ti-ai revenit dupa raceala!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Daca nu reuseste nimeni sa traduca partile 6 si 7 promit sa le traduc eu maine seara.
Multumim Motzisor pentru episoadele subtitrate. Multa sanatate!
Noapte buna tuturor!
Multumim Motzisor pentru episoadele subtitrate. Multa sanatate!
Noapte buna tuturor!
windy_day- vip
Iulia, mulţumesc frumos, da, mă simt bine, chiar aşa de bine încât nu mi-e somn, dar trebuie să mă gândesc la programul de mâine dimineaţă serios. Cred că toţi o zbughim voioşi la treabă. Spor la toată lumea!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata,
Am reusit sa traduc aseara si partea a 6-a. Am postat-o la traduceri.
O zi minunata tuturor.
O zi minunata tuturor.
windy_day- vip
multumimwindy_day a scris:Buna dimineata,
O zi minunata tuturor.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="windy_day"]
Buna seara,
Am citit "Aprilie spulberat", si nu numai, cu foarte multi ani in urma. Am descoperit, acum mai bine de un deceniu, si alti autori la fel de interesanti, turci sau provenind din Orientul Mijlociu (traitori, in marea lor majoritate, in Europa sau SUA) care abordeaza problema traditiilor si religiei, a cutumelor sangeroase sau abuzive. Poate de aceea, in pofida faptului ca scenariul are multe minusuri, pentru mine L&P ramane intersant de vizionat.
PS Voi relectura Kadare cu mare placere.Buna ziua tuturor!Ma gandeam eu, am avut asa un presentiment legat de ISMAIL KADARE ,dar subiectul este mult prea complex...
adevarul este ca mie imi place tare mult MY,chiar daca pana la ora asta Savas nu este in totalitate conturat ca personaj este un personaj impovarat de un razboi launtric ,de traditii si cutume pe de oparte , de propria -i viziune moderna asupra lumii la care se adauga sentimente pare-se puternice ,de dragoste ,avand ca punct de plecare o intaplare ...nu tocmai decenta hi hi,pe de alta parte .
eu personal ,n-am mai vazut atata expresivitate la vreun actor,de fapt nici nu prea trbuie sa vorbeasca..dar ar fi pacat ,pentru ca are un timbru minunat.Luat pe bacatele nu este cine stie ce(fizic) dar ce ansamblu FERMECATOR!in concluzie face tot ....filmul!!!S-a inseninat si in zona Devei!Multumim pentru traduceri ,o sa ma uit la filmul tubei sa vad la ce dialoguri frumose te referi, atunci cand voi putea !tie si tuturor o zi minunata
ciof marioara a scris: iti recumand in continuare ,in masura timpului disponibil APRILIE SPULBERAT ,ISMAIL KADARE, si eu va doresc o saptamana cat mai buna , o saptamana de primavara,in partea mea de Ardeal este tot o vreme mohorata de iarna! frig
Buna seara,
PS Voi relectura Kadare cu mare placere.Buna ziua tuturor!Ma gandeam eu, am avut asa un presentiment legat de ISMAIL KADARE ,dar subiectul este mult prea complex...
adevarul este ca mie imi place tare mult MY,chiar daca pana la ora asta Savas nu este in totalitate conturat ca personaj este un personaj impovarat de un razboi launtric ,de traditii si cutume pe de oparte , de propria -i viziune moderna asupra lumii la care se adauga sentimente pare-se puternice ,de dragoste ,avand ca punct de plecare o intaplare ...nu tocmai decenta hi hi,pe de alta parte .
eu personal ,n-am mai vazut atata expresivitate la vreun actor,de fapt nici nu prea trbuie sa vorbeasca..dar ar fi pacat ,pentru ca are un timbru minunat.Luat pe bacatele nu este cine stie ce(fizic) dar ce ansamblu FERMECATOR!in concluzie face tot ....filmul!!!S-a inseninat si in zona Devei!Multumim pentru traduceri ,o sa ma uit la filmul tubei sa vad la ce dialoguri frumose te referi, atunci cand voi putea !tie si tuturor o zi minunata
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
EPISODE 10 LAST PART (NHY)
https://www.youtube.com/watch?v=DRnkY5Dqi-k
Endam: He is in there, waiting for you.
Sahnur: Ahmet aga, let's have dinner, you come from a long way.
Ahmet: No need. I'll talk to Savas first.
Pala: Hello.
Ahmet: Hello. What happened? You are as if you saw the devil. You don't look good.
Pala: I hope your coming here is for good.
--
Yas: When will you take him for the vaccination?
Leyla: On Saturday.
YAs: Good,
Leyla: Are you going out?
Yas: Yes, We'll have dinner with Savas.
Leyla: Good, so you forgave him. Please, Yasemin, be careful. Don't get carried away.
Yas: Oh, mom. Love means being carried away. How else it will be love?
Leyla: You are right, but don't know. Just be carefull. Don't let love blind you.
--
Pala: Say it, Ahmet aga. So you came to talk, then start.
Ahmet: Savas should come first.
Pala calls Savas and tells him to come at once because Ahmet Moran is there. Savas send a message to Yas saying he will be late.
--
Cicek: He came to take me back. He is definetely here to take me back.
Nazan: Cicek, calm down.
Cicek: They will kill me.
Nazan: Why? What does he still want from you? Oh dear, no way..We'll not give you to them. Don't worry. come here.
--
Savas: I would say welcome, but you coming here doesn't seem like for "well".
Ahmet: You denounced me to police, was I supposed to come for good.
Savas: So hen you couldn't find the spy within your people, you decided to blame it on us. Everyone in Van is talking about you. They are saying there is spy among them. You new lab got busted. Only you and a few men of yours knew about the place. Who sold you out?
Ahmet: I didn't come here to talk about these.
Savas: Why did you come?
Ahmet: I'll take Cicek to the doctor's. If she is the one with problem, I'll take her back.
Saas: So you will shoot her, huh? You will kill your daughter. Just because you couldn't handle me! I won't even give you one strand of Cicek's hair.
Ahmet: Then give me a grandchild! Whoever has the problem, we should know it!
Savas: There is no such thing as problem, Ahmet Moran. Don't run after one. Leave you daughter alone. And us! We'll not have this converstaion again, Ahmet Moran. But if you insist on blood shedding, don't forget that we are the overbolds! The history of Baldars are obvious! Did you get it!
(ARZU)
Savaþ: do you understand?
moran: from now on this is your issue Mrs. Sahnur. As we have not got a grandson all this time. your son is the problematic one. I will make sure everyone in Van hears that he cannot have a baby.. everyone will know he is faulty.
moran: we are all going..
**
yas: oh god he is so gorgeous.
leyla: oh and when you get back from dinner call me.
yas: ok. where are you savaþ.. you are late again...
**
pala: he is gone..
savaþ: I wish he went to hell.
sahnur: did you just hear what he said? he said your son is infertile and everyone will know about this.
just cause you did not sleep with Çiçek. my son.. look I do not want to be a gossip after all this time. just go and make a baby with your wife. you can divorce her afterwards.
savaþ: that's impossible mom. impossible. I am in love with someone else.
sahnur: who does he love? who is the girl pala?
**
savaþ: yasemin..
**
pala: who are you calling.
sahnur: Mrs. Kýymet. I have great news. well it was time. Çiçek is pregnant..
**
Fetelor, am pus ultima parte tradusa de Arzu la traduceri, fiindca era deja tradusa demult. Nu mi-am dat seama ca partea a 8-a tradusa de NHY pare a fi o "completare" care o precede pe cea a lui Arzu. Am vrut sa imi repar greseala, dar din pacate ma preseaza timpul. Trebuie sa plec si voi lipsi aproape 3 saptamani....Imi cer scuze pentru bulibaseala si va rog sa faceti voi "reparatiile". Scuze inca odata.
si Sarbatori Fericite! daca nu mai reusesc sa intru pe net in perioada asta.
si Sarbatori Fericite! daca nu mai reusesc sa intru pe net in perioada asta.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
afara este un adevarat regal al fulgilor de nea,nici in ianuarie n-am vazut un asemenea spectacol...si aproape se facuse primavara flower floare ,capricioasa vreme!!!!
va doresc o dupa masa, linistita
andradamaria- vip
draga marioara..si in moldova atras o ninsoare..ca la mama ei!..ciof marioara a scris:afara este un adevarat regal al fulgilor de nea,nici in ianuarie n-am vazut un asemenea spectacol...si aproape se facuse primavara flower floare ,capricioasa vreme!!!!
si mie imi place MY gasesc ca e expresiv..desi am in minte o secventa din asi de dinainte de nunta.... prima..cand mama lui asi..madame o intreba cred pe asi ce a gasit la el..e mic,e slab e negru!
m-am amuzat f tare atunci..si daca e sa il iei pe bucati chiar asa e..dar amsamblu e
dragut tare!
iulia80- vip
[quote="iulia80"]
si mie imi place MY gasesc ca e expresiv..desi am in minte o secventa din asi de dinainte de nunta.... prima..cand mama lui asi..madame o intreba cred pe asi ce a gasit la el..e mic,e slab e negru! ...
Buna seara,
Pe mine ma amuza si acum descrierea!
si mie imi place MY gasesc ca e expresiv..desi am in minte o secventa din asi de dinainte de nunta.... prima..cand mama lui asi..madame o intreba cred pe asi ce a gasit la el..e mic,e slab e negru! ...
Buna seara,
windy_day- vip
windy_day a scris:
Buna seara,
dar a fost tare madame cand i-a facut portretul! muratel
numai ca noua ne place si mic si negru si slab si cu mainile mici...pacat e in peisaj!
indragostit
iulia80- vip
iulia80 a scris:windy_day a scris:
Buna seara,
dar a fost tare madame cand i-a facut portretul! muratel
numai ca noua ne place si mic si negru si slab si cu mainile mici...pacat e in peisaj!
indragostit
Asta asa este, nu are el cine stie ce fizic dar este expresiv si are talent cu carul.
Ce aveti voi cu mainile lui???? Care maini mici? ca episodul trecut ii acoperise de tot falca Yasomiei!?!!! Si asta are falcile late
windy_day- vip
Salutari si pe topicul acesta
Felicitari fetelor pentru traduceri si inca o data imi pare rau ca nu am participat saptamana aceasta
Felicitari fetelor pentru traduceri si inca o data imi pare rau ca nu am participat saptamana aceasta
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Salutari si pe topicul acesta
Buna seara,
Multumim, nu este nicio problema, serialele sunt abia la inceput asa ca sa nu crezi ca ai scapat
windy_day- vip
Neriman ...era caseta cu perlele bunicii, desi nu s-ar spune ca la 1.83m esti mic,dar Muratii astia au o problema cu cicatricele pe frunte,( si cel real si cel din gunulcelen) ce-or fi facut la o anumita etapa din viata lor ? mie imi place cel real cu toate "neajunsurile "lui!
o frumoasa seara sa aveti!
o frumoasa seara sa aveti!
andradamaria- vip
fetelor..eu din pacate trebuie sa ies...
va doresc seara placuta,sa visati pe cine si cum vreti voi muratel !
sper sa ne citim maine seara si sa vizionam impreuna urmatorul episod din AvC ..dar nu sambata!
va doresc seara placuta,sa visati pe cine si cum vreti voi muratel !
sper sa ne citim maine seara si sa vizionam impreuna urmatorul episod din AvC ..dar nu sambata!
iulia80- vip
unde sunteti?????
andradamaria- vip
aici draga mea!ciof marioara a scris: unde sunteti?????
mi-am pus ocelarii sa citesc mai bine!
buna seara!
iulia80- vip
Buna seara tuturor!
astept sa ma enervez pe ATV, sa renunt si sa astept pana urca cineva AVC pe You Tube ca sa pot sa-l vad, pana atunci am tot felul de revelatii la cate avem in comun cu turcii..
Eadevarat,ca Banatul afost pasalac turcesc,si noi suntem foarte aproape,dar apoi au venit austriecii,..etc,nu m-as fi gandit ca au ramas atatea de la turci..de ex,tipologia mobilierului in casele vechi de la tara modul de aranjare a patului,cu pernele alea cusute si dispuse intrun anumit mod ,dar cred ca la fel este pe tot teritoriul Romaniei.
astept sa ma enervez pe ATV, sa renunt si sa astept pana urca cineva AVC pe You Tube ca sa pot sa-l vad, pana atunci am tot felul de revelatii la cate avem in comun cu turcii..
Eadevarat,ca Banatul afost pasalac turcesc,si noi suntem foarte aproape,dar apoi au venit austriecii,..etc,nu m-as fi gandit ca au ramas atatea de la turci..de ex,tipologia mobilierului in casele vechi de la tara modul de aranjare a patului,cu pernele alea cusute si dispuse intrun anumit mod ,dar cred ca la fel este pe tot teritoriul Romaniei.
andradamaria- vip
Buna seara,
Sper ca sunteti bine. Eu mai am ceva de lucru insa voi incerca sa mai intru si pe forum. Oricum, in seara aceasta nu cred ca vor aparea parti traduse in engleza, poate peste 1 zi sau 2 (in cel mai bun caz) dar ... "mai bine mai traziu decat niciodata".
Va urez vizionare placuta!
Sper ca sunteti bine. Eu mai am ceva de lucru insa voi incerca sa mai intru si pe forum. Oricum, in seara aceasta nu cred ca vor aparea parti traduse in engleza, poate peste 1 zi sau 2 (in cel mai bun caz) dar ... "mai bine mai traziu decat niciodata".
Va urez vizionare placuta!
windy_day- vip
buna seara din nou! dar de ce te-ai enervat asa tare inca de pe acum! ai rabdare..poate nu ne pica azi drobul de sare!ciof marioara a scris:Buna seara tuturor!
iulia80- vip
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum