Serialesitelenovelet
6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 39 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 39 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6. Kiralik Ask - comentarii

+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți

Pagina 39 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 39 Empty Re: 6. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 10:38 am

Nicky a scris:
Bine că mi-am adus aminte. Turku are un film nou , lansat recent, cu o poveste cam controversată, o poveste de dragoste cam ciudată cu un tip mult mai în vârstă decât ea, în film prieten cu tatăl ei. Un actor foarte bun tipul acela, cu o voce frumoasă.
Vad ca e mai indrazneata Turku, parca am remarcat un spate gol :))
Pe actorul batran il stiu, İlhan Şeşen, a jucat in Gonulcelen, era tatal lui Murat.
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 10:42 am

lombicutz a scris:

Si pe Instagramul lui Yunus ultima foto e o captura dintr-o revista in care a pozat Turku. In kimono. Prieteni buni, nu mai comentez nimic.
Da, Turku e nelipsita din pozele cu Yunus si Elcin, iar Yunus mai are cateva poze postate pe instagramul lui doar cu ei doi, Y si T, cred ca are mai multe poze singur cu T, decat singur cu E :))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mier 11 Mai 2016, 10:43 am

Crisu a scris:
Vad ca e mai indrazneata Turku, parca am remarcat un spate gol :))
Pe actorul batran il stiu, İlhan Şeşen, a jucat in Gonulcelen, era tatal lui Murat.

Da, eu îl știu și din ”Alliye”.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 10:48 am

Nicky a scris:Din comentariile de pe net am înțeles că serialului ”Kosem”, difuzat tot pe Star tv, i-au mai acordat un sezon, deci nu se va încheia chiar dacă a avut rating mic.
Și tot pe TT scriau de un serial de la Star pe care l-au încheiat repede.

Final brusc, îngrozitor, i-au omorât pe toți. Păcat de actori. Finalul ăsta mi-a adus aminte de ”Nunta roșie” din ”Urzeala tronurilor”. Nu știu povestea, am văzut fără să vreau promo-urile în pauzele la KA. N-a avut rating bun.

Ce nebunie, cum sa dai asa ceva pe post? Si se fac valuri la un sarut mai pasional? Ciudati turcii astia. Adica scenele de dragoste dintre Defne si Omer nu erau potrivite pe post dar un dement cu mitraliera care omoara tot ce-i iese in cale da.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 10:50 am

Nicky a scris:Din comentariile de pe net am înțeles că serialului ”Kosem”, difuzat tot pe Star tv, i-au mai acordat un sezon, deci nu se va încheia chiar dacă a avut rating mic.
Și tot pe TT scriau de un serial de la Star pe care l-au încheiat repede.

Final brusc, îngrozitor, i-au omorât pe toți. Păcat de actori. Finalul ăsta mi-a adus aminte de ”Nunta roșie” din ”Urzeala tronurilor”. Nu știu povestea, am văzut fără să vreau promo-urile în pauzele la KA. N-a avut rating bun.
Iar Kosem a stat mult mai prost cu rating ul fata de KA, nu cred ca se asteptau sa fie asa rau.

Da, au turcii astia un stil de a face finaluri de te doare capul...

De saptamana trecuta, de cand au zis ca se aduna sa hotarasca ce vor face cu KA, tot astept raspunsul oficial, poate il vor comunica zilele astea, scap si eu de un stres :))) si sper sa decida pentru un sezon 2.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 10:52 am

Crisu a scris:
Da, Turku e nelipsita din pozele cu Yunus si Elcin, iar Yunus mai are cateva poze postate pe instagramul lui doar cu ei doi, Y si T, cred ca are mai multe poze singur cu T, decat singur cu E :))

Ramane intrebarea, de ce nu o mai tolereaza Baris. Daca o fi adevarata afirmatia tipei de pe TT
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 10:53 am

lombicutz a scris:

Ce nebunie, cum sa dai asa ceva pe post? Si se fac valuri la un sarut mai pasional? Ciudati turcii astia. Adica scenele de dragoste dintre Defne si Omer nu erau potrivite pe post dar un dement cu mitraliera care omoara tot ce-i iese in cale da.
Da, ciudati rau, sa curga sange ca nu se sperie copiii, dar sa nu se pupe nimeni ca asta nu i frumos...te doare capul...
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 10:59 am

lombicutz a scris:

Ramane intrebarea, de ce nu o mai tolereaza Baris. Daca o fi adevarata afirmatia tipei de pe TT
Si mie mi a ramas intrebarea asta in cap si mi am facut tot felul de scenarii...adica nu sunt prieteni, sa petreaca timpul liber impreuna si de acolo sa apara niste discutii, cred ca doar ce s au vazut cand a venit Turku pe la fimari si de cate ori putea sa vina si ce sa se intample 6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 39 359517 naste multe semne de intrebare afirmatia asta, presupunand ca e adevarata...de ce n o fi dat si tipa de pe TT mai multe detalii :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 11:00 am

Crisu a scris:
Iar Kosem a stat mult mai prost cu rating ul fata de KA, nu cred ca se asteptau sa fie asa rau.

Da, au turcii astia un stil de a face finaluri de te doare capul...

De saptamana trecuta, de cand au zis ca se aduna sa hotarasca ce vor face cu KA, tot astept raspunsul oficial, poate il vor comunica zilele astea, scap si eu de un stres :))) si sper sa decida pentru un sezon 2.

Stres zici? Eram cel mai mare fan The good wife. Intreaba-ma cate episoade din seria 7 am vazut. Si duminica a fost ultimul episod.
De cand am dat de KA nu m-am putut uita la altceva. Imi fac griji pentru mine, suna asa, a comportament obsesiv Smile
Sa se hotarasca ce vor face ca altfel vine toamna si eu inca nu am vazut nimic nici din seriile Chicago si mai aveam cateva pe care le urmaream.
Acuma, astept promo, astept sa traduca, analizez cum se sau nu se saruta Elcin cu Baris. Si sunt si foarte aproape de a dormi pe pres. Eu cu turcii mei cu tot.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 11:20 am

lombicutz a scris:

Stres zici? Eram cel mai mare fan The good wife. Intreaba-ma cate episoade din seria 7 am vazut. Si duminica a fost ultimul episod.
De cand am dat de KA nu m-am putut uita la altceva. Imi fac griji pentru mine, suna asa, a comportament obsesiv Smile
Sa se hotarasca ce vor face ca altfel vine toamna si eu inca nu am vazut nimic nici din seriile Chicago si mai aveam cateva pe care le urmaream.
Acuma, astept promo, astept sa traduca, analizez cum se sau nu se saruta Elcin cu Baris. Si sunt si foarte aproape de a dormi pe pres. Eu cu turcii mei cu tot.
Smile Smile
Suna cunoscut :))) Nici mie nu mi s a mai intamplat cu niciun serial ce mi se intampla cu KA, de cand l am descoperit, prin oct, visez numai KA (dimineata, la pranz, seara, noaptea :))) ), la fel, n am mai putut sa ma uit la nimic altceva. In casa deja se stie, programul de vineri seara e sistat, orice ar fi Smile
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 11:26 am

:))) iN 27 Mai am bilete la deschiderea TIFF. Deja fac cu nervii. Nu indraznesc sa zic nimic consoartei, asa de mandru a venit cu biletele acasa ....Nici de tornada peste Cluj nu ma rog ca aia vine cu pana de curent sau net Smile Smile
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Mier 11 Mai 2016, 11:40 am

Crisu a scris:
Buna dimineata!
Multumesc pentru lamuriri, pe profesoara de muzica o stiu, pana cand a murit ea, am vazut serialul, apoi nu m am mai uitat o perioada si m am mai uitat abia la sfarsit, de cand a fost impuscat prietenul cel mai bun al celui mai mic frate, Osman parca...pe Elcin si Turkan nu le am apucat.
Inseamna ca cele 2 s au cunoscut pe platourile de la Tradarea...

...ma intrebam cum de a cunoscut-o Elcin pe Turcu?...asa se explica amicitia lor...culmea, ca desi Turku este mai toata ziua in preajma lui Y ( de ziua indragostitilor, Turku era cu Y, pe nu stiu unde...si-au pus poze pe instagram...Elcin era intr-o clinica de recuperare, dupa interventia chirurgicala la fata), totusi Turku a "tintit" in alta parte...l-a pasat pe "distinsul" ca-i mai potrivit ptr Elcin...

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Mier 11 Mai 2016, 11:47 am

...au mai circulat poze cu Turku incaltata cu sandalele lui Elcin din serialul KA...si fanele nu au o parere grozava despre ea...spun ele, ca Elcin se lasa influentata de ea si ca ar fi bine ca o perioada sa ia o pauza.... si Elcin sa fie ff atenta cu ea...fanii au acuzat-o ca s-a comportat mizerabil fata de Elcin atunci cand Turku a dezvaluit faptul ca Elcin s-a plans de programul f incarcat de la filmari si ca i s-a iritat fata din cauza machiajului si ca toata lumea ii spune sa-l lase pe Y, etc...

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 12:09 pm

Interesant personaj Turku. Si mi se intareste parerea ca Elcin e usor de manipulat de catre anturaj.Cine stie cate intrigi or fi in jurul lor Elcin si Baris. Succesul asta imens nu se digera usor. Cred ca si pentru ei e greu, daca mai condimentezi cu un pic de atractie amoroasa, sa nu zic sexuala ca pudibonzii astia de turci s-ar putea sa lesine:)))
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mier 11 Mai 2016, 12:39 pm

Și eu îmi doresc din toată inima ca povestea lor să continue:
Să ne anunțe odată dacă va fi și un sezon 2 sau nu...
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 1:31 pm

lombicutz a scris::))) iN 27 Mai am bilete la deschiderea TIFF. Deja fac cu nervii. Nu indraznesc sa zic nimic consoartei, asa de mandru a venit cu biletele acasa ....Nici de tornada peste Cluj nu ma rog ca aia vine cu pana de curent sau net Smile Smile
Super! Si Festivalul de Film merita, dar inteleg situatia :)))
In vinerea dinaintea Pastelui am plecat la parintii mei, era cat pe ce sa aman pentru sambata, dar n am indraznit - la ei am internet doar pe telefon si ala doar in curte, in casa nu am semnal...nu pot sa explic ce stres a fost vineri ca sa pot vedea ep online si tot n am reusit, eram pe 2 telefoane, am instalat si aplicatia lor StarTv pentru mobil crezand ca voi avea succes...nimic, macar acum a fost vremea mai blanda...acelasi lucru l am patit si de Craciun, am stat afara in curte pana la 1 noaptea, vanata de frig, numai sa vad ep, de parca intrasera zilele in sac...si eu inca mai cred ca n am probleme cu caputul Smile Smile Smile
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 1:34 pm

Nicky a scris:Și eu îmi doresc din toată inima ca povestea lor să continue:
Exact, sa ne anunte odata, sa ne linistim...ma mir ca n am probleme cu inima, deocamdata, la cate emotii am trait cu KA Smile
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 1:41 pm

carina a scris:...au mai circulat poze cu Turku incaltata cu sandalele lui Elcin din serialul KA...si fanele nu au o parere grozava despre ea...spun ele, ca Elcin se lasa influentata de ea si ca ar fi bine ca o perioada sa ia o pauza.... si Elcin sa fie ff atenta cu ea...fanii au acuzat-o ca s-a comportat mizerabil fata de Elcin atunci cand Turku a dezvaluit  faptul ca Elcin s-a plans de programul f incarcat de la filmari si ca i s-a iritat fata din cauza machiajului  si ca toata lumea ii spune sa-l lase pe Y, etc...
Probabil or sti ele mai multe de au impresia asta...mai bine il lua ea pe Yunus daca tot se intelege asa bine cu el :))) Mie mi se pare ca e mai greu cu prieteniile in lumea asta artistica, poate am o impresie gresita...

Elcin chiar a declarat ca seamana foarte mult cu personajul Defne, iar Defne e o fata naiva, care nu crede in rautatea celor din jur, sare in ajutorul altora, chiar daca asta inseamna sa intre ea in ..belele...

Ultima editare efectuata de catre Crisu in Mier 11 Mai 2016, 1:47 pm, editata de 1 ori
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 1:42 pm

Crisu a scris:
Super! Si Festivalul de Film merita, dar inteleg situatia :)))
In vinerea dinaintea Pastelui am plecat la parintii mei, era cat pe ce sa aman pentru sambata, dar n am indraznit - la ei am internet doar pe telefon si ala doar in curte, in casa nu am semnal...nu pot sa explic ce stres a fost vineri ca sa pot vedea ep online si tot n am reusit, eram pe 2 telefoane, am instalat si aplicatia lor StarTv pentru mobil crezand ca voi avea succes...nimic, macar acum a fost vremea mai blanda...acelasi lucru l am patit si de Craciun, am stat afara in curte pana la 1 noaptea, vanata de frig, numai sa vad ep, de parca intrasera zilele in sac...si eu inca mai cred ca n am probleme cu caputul Smile Smile Smile

Doamne, am crezut ca sunt singura tacanita. Smile Astia ne-au furat pana si sarbatorile si tot nu se grabesc sa ne anunte, sa ne linistim si noi.
Eu sunt convinsa ca se negociaza la sange in momentul asta. Echipa, actorii secundari, managerii lui Elcin si Baris. Toata lumea vrea o bucata mai mare.Mi-l imaginez pana si pe Yunus ca-si baga coada.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 1:43 pm

Nicky a scris:Și eu îmi doresc din toată inima ca povestea lor să continue:

Foarte fain videoclipul.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 1:47 pm

https://twitter.com/AleshaqMaryam/status/730347929244979200

Exact asa!!!
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 1:52 pm

lombicutz a scris:
Eu sunt convinsa ca se negociaza la sange in momentul asta. Echipa, actorii secundari, managerii lui Elcin si Baris. Toata lumea vrea o bucata mai mare.Mi-l imaginez pana si pe Yunus ca-si baga coada.
Lupte grele cu turcii astia :))) Probabil ca analizeaza fiecare aspect...offf, numai sa se hotarasca mai repede.
Mi am si imaginat situatia, casa de productie, postul tv, actori, manageri, ce or mai fi pe acolo, toti la masa rotunda incercand sa ia o decizie si Yunus intrand pe usa: stati asa ca am si eu ceva de zis Smile
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mier 11 Mai 2016, 1:55 pm

lombicutz a scris:https://twitter.com/AleshaqMaryam/status/730347929244979200

Exact asa!!!

Smile Smile
Asta la sarutul din ep 17...eu am ramas blocata acolo :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 2:05 pm

Crisu a scris:
Lupte grele cu turcii astia :))) Probabil ca analizeaza fiecare aspect...offf, numai sa se hotarasca mai repede.
Mi am si imaginat situatia, casa de productie, postul tv, actori, manageri, ce or mai fi pe acolo, toti la masa rotunda incercand sa ia o decizie si Yunus intrand pe usa: stati asa ca am si eu ceva de zis Smile

Si daca nu-l baga nimeni in seama incepe razboiul pe TT Smile Smile Smile Smile
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mier 11 Mai 2016, 2:11 pm

https://twitter.com/AleshaqMaryam/status/730347929244979200

Se intoarce Feryal, ca tot au pomenit-o ep. trecut.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 39 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul