7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
Si Derya o are pregatita de la araboaice..amarnice femeile astea:una-doua mana pe kalasnicov..
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Necmi are in fata paharul gresit, nu cu apa se sta langa cei doi, Nuro si Koris, l au facut cu capul
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Turkan teze si ,,arabian night"
violeta maicariu- vip
N-ai cum sa stai si cu astia doi si cu mintile acasa..Crisu a scris:Necmi are in fata paharul gresit, nu cu apa se sta langa cei doi, Nuro si Koris, l au facut cu capul
violeta maicariu- vip
ce suparat era Omer...pfff si nu prea am inteles eu mare lucru
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
violeta maicariu a scris:
N-ai cum sa stai si cu astia doi si cu mintile acasa..
asta imi strica seara de fiecare data
ninnet- vip
Haidaaa, ne au lasat cu ochii in soare, n o sa stim daca Omer a citit sau nu scrisoarea, pana marti cand apare promo ul...
Crisu- vip
ninnet a scris:ce suparat era Omer...pfff si nu prea am inteles eu mare lucru
...s-a suparat ca a aflat de la Sukru ca-i citeste Defne corespondenta...au avut discutia pe terasa ...i-a spus lui Defne de ce se ascunde si-i urmareste pe furis corespondenta, el este deschis si nu are secreta fata de ea...cel putin eu asta am inteles...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
iicarina a scris:
...s-a suparat ca a aflat de la Sukru ca-i citeste Defne corespondenta...au avut discutia pe terasa ...i-a spus lui Defne de ce se ascunde si-i urmareste pe furis corespondenta, el este deschis si nu are secreta fata de ea...cel putin eu asta am inteles...
aiii daca doar de atat scotea fum :)) sa te tii cand o afla ce e mai impotrant si care stie toata lumea ,mai putin el..cred ca se va simti ca naiba ...offf...e ca in vorba aia noastra : nu stie barbatul ce stie tot satul ...
ninnet- vip
...ca de obicei!!!!...in seara asta n-am avut rabdarea sa urmaresc ep cap-coada, m-au scos din sarite toata "mahalaua" , imi pare rau ca Iso i-a facut jocul lui Nihan...mi-a placut tare mult cum si-au interpretat rolurile in acest ep Elcin si Baris, parca au trait evenimentele in realitate..pacat ca au fost fff scurte...Crisu a scris:Haidaaa, ne au lasat cu ochii in soare, n o sa stim daca Omer a citit sau nu scrisoarea, pana marti cand apare promo ul...
carina- vip
ninnet a scris:
ii
aiii daca doar de atat scotea fum :)) sa te tii cand o afla ce e mai impotrant si care stie toata lumea ,mai putin el..cred ca se va simti ca naiba ...offf...e ca in vorba aia noastra : nu stie barbatul ce stie tot satul ...
...bine si pe fondul reactiei lui Defne dupa achizitia casei, etc...
carina- vip
Of Koray,n-ai putut sa fii si tu ,,barbata"macar o data...
violeta maicariu- vip
...sa fii convinsa ca nu o va citi...eu pun pariu ca in final tot de la Defne va afla...Crisu a scris:Haidaaa, ne au lasat cu ochii in soare, n o sa stim daca Omer a citit sau nu scrisoarea, pana marti cand apare promo ul...
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 13 Mai 2016, 11:37 pm, editata de 2 ori
carina- vip
carina a scris:
...ca de obicei!!!!...in seara asta n-am avut rabdarea sa urmaresc ep cap-coada, m-au scos din sarite toata "mahalaua" , imi pare rau ca Iso i-a facut jocul lui Nihan...mi-a placut tare mult cum si-au interpretat rolurile in acest ep Elcin si Baris, parca au trait evenimentele in realitate..pacat ca au fost fff scurte...
si mie mi-a placut , acest rol o prinde , de fapt asa mi-ar fi placut sa vad la ei , roluri serioase ,avand in vedere ca e comedie ,mai vedem si mahala
ninnet- vip
violeta maicariu a scris:Of Koray,n-ai putut sa fii si tu ,,barbata"macar o data...
Eu am tot urlat la el sa faca ceva cu fierul ala din mana, dar nu m a auzit
Crisu- vip
https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/541375556065491/?video_source=pages_finch_main_video
...distractie maxina in culise
...distractie maxina in culise
carina- vip
Pana la urma, Defne a purtat colierul cu pasarea simurgh, ciudata alegerea, insa asta e cea mai nesemnificativa faza care mi s a parut ciudata...
Sude a revenit la sentimente mai bune de cand sta pe langa Tranba, chiar nu m am asteptat...
Sude a revenit la sentimente mai bune de cand sta pe langa Tranba, chiar nu m am asteptat...
Crisu- vip
...se pare ca Elcin are probleme de sanatate si cica asta ar fi fost motivul ptr care au aparut f putine secvente cu cei doi...
carina- vip
Crisu a scris:Pana la urma, Defne a purtat colierul cu pasarea simurgh, ciudata alegerea, insa asta e cea mai nesemnificativa faza care mi s a parut ciudata...
...am impresia ca acele fete au sponsorizat acest serial si probabil ca a fost nevoita sa poarte acel colier...
carina- vip
Crisu a scris:Pana la urma, Defne a purtat colierul cu pasarea simurgh, ciudata alegerea, insa asta e cea mai nesemnificativa faza care mi s a parut ciudata...
nici eu , la cat e de nebuna dar sa vezi ce cuplu frumos va fi pana la final ...parca i-a lovit ceva pe amandoi deodata :)))
ninnet- vip
ninnet a scris:
nici eu , la cat e de nebuna dar sa vezi ce cuplu frumos va fi pana la final ...parca i-a lovit ceva pe amandoi deodata :)))
Sa i loveasca, poate asa se mai calmeaza si Tranba si i lasa in pace pe toti, mai ales pe Defne, fix Tranba lipsea de pe capul ei :))
Crisu- vip
carina a scris:
...am impresia ca acele fete au sponsorizat acest serial si probabil ca a fost nevoita sa poarte acel colier...
Da, inteleg partea cu sponsorizarea, dar puteau face alte alegeri, tocmai Defne sa poarte simurgh ul - logo ul lui Fikret, mi se pare neinspirat...in fine, poate imi bat eu capul prea mult...in serialul asta unele lucruri trebuie sa le iei ca atare, fara sa ti pui intrebari.
Crisu- vip
Noapte bună fetele ! Să aveți vise frumoase. :(Pacat ca acest serial e doar o comedie adolescentina ,mi-ar fi placut sa ne ofere ceva dupa care sa suspinam pana data viitoare ,cred ca ar fi fost buni ...zic :)) va pupacesc.
ninnet- vip
Spun mereu ca sunt un ziarist norocos, vin stirile singure la mine (imi cad stirile la picioare). Miercuri seara am ramas in Amsterdam, eram in lobby ul hotelului cand aud ca ma striga cineva, ma intorc si ii vad pe G si B, isi faceau check-in ul la hotel.carina a scris:https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.tr%2Fgaleri-40103546%3Fp%3D1&h=uAQE4YjXj
...Crisu, dragalaso, cand ai timp...am inteles in mare ce se spune, dar vreau sa ma asigur ca am inteles bine...pana si in Amsterdam, au fost recunoscuti "porumbeii"?
Crisu- vip
ninnet a scris:Noapte bună fetele ! Să aveți vise frumoase. :(Pacat ca acest serial e doar o comedie adolescentina ,mi-ar fi placut sa ne ofere ceva dupa care sa suspinam pana data viitoare ,cred ca ar fi fost buni ...zic :)) va pupacesc.
Noapte buna!
Crisu- vip
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 5. Kiralik Ask - comentarii
» 6. Kiralik Ask - comentarii
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 6. Kiralik Ask - comentarii
» 11. Kiralik Ask - comentarii