Serialesitelenovelet
8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8. Kiralik Ask - comentarii

+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 Empty Re: 8. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de Nicky Joi 26 Mai 2016, 3:16 pm

8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 CjYYo0PXAAA05i3

Nu știu de ce, dar văzându-i ce încântați sunt de nunta asta a lui Alp am ciudata senzație că ei nu vor avea parte de nunta lor.
Am citit niște comentarii că Alp, aflând ceva în legătură cu viitoarea lui soție, un secret pe care i l-a ascuns, ar vrea să contramandeze nunta. Și poate cu el discută Omer când vorbește despre cum simte el iubirea.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Joi 26 Mai 2016, 3:19 pm

8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 CjOl2x6WUAAqPHg

Fetelor, acolo in colt ce poate fi asa roz si pufos? Halatul? Si de ce ar fi un halat intr-o imagine oficiala? I-a scapat operatorului de imagine? E fotografia facuta in pauzele de filamare? sa fiu si eu un fan vigilent:)))
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 3:56 pm

[quote="[/img]

Fetelor, acolo in colt ce poate fi asa roz si pufos? Halatul? Si de ce ar fi un halat intr-o imagine oficiala? I-a scapat operatorului de imagine? E fotografia facuta in pauzele de filamare? sa fiu si eu un fan vigilent:)))[/quote]

...cred ca este o patura, sau poate chiar halatul cu care era imbracata Elcin la "tarm"

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 4:03 pm

Nicky a scris:8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 Https

Nu știu de ce, dar văzându-i ce încântați sunt de nunta asta a lui Alp am ciudata senzație că ei nu vor avea parte de nunta lor.
Am citit niște comentarii că Alp, aflând ceva în legătură cu viitoarea lui soție, un secret pe care i l-a ascuns, ar vrea să contramandeze nunta. Și poate cu el discută Omer când vorbește despre cum simte el iubirea.

...chipurile, astazi am avut o zi aglomerata dar tot pe la laptop mi-a stat gandul...eu imi aduc aminte de o faza , nu mai stiu in ce ep. a fost cand Alp si sotia au fost invitati de catre Koray la nu stiu ce "chindie" pe care el o organizase la Omer...a avut loc o minialtercatie intre Koray si Defne, dupa care Koray a trecut la atac...tinta a fost nevasta lui Alp....i-a spus ceva de genul, regreti ca soldurile tale nu mai sunt dorite in aceasta casa))))...eu atunci am crezut ca duduia inainte de a fi cu Alp a fost cu Omer...acum am si ceva retineri provocate din cauza acestor traduceri....si totusi cred ca actiunea se petrecea in ep  cand Defne se mutase la Omer...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Iuliana Maties Joi 26 Mai 2016, 5:07 pm

Da, ai perfecta dreptate;atunci se petrece actiunea,adica discutia dintre Koray si Sebnem.
Fetelor,imi plac f mult com voastre;va citesc cam de doua -trei ori pe zi si asa mai aflu si eu cate ceva noutati.Dar de ce amana atat anuntul pt ce va fi in viitor-final de serial sau final de sezon?

Iuliana Maties
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 06/03/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 5:23 pm

Carina, ai 2 optiuni pt crearea unui cont IG
- te loghezi pe fb cu contul sotului (am inteles ca vrei sa faci pe contul sotului) si dai la crearea contului de IG conectare cu fb, apoi apare o fereastra in care zice ca preia lista de prieteni, bla bla, dar nu posteaza pe fb nimic, trebuie sa i dai accept si cred ca e gata contul (cu datele din fb - nume, poza profil). Poti face ulterior modificari: schimbarea numelui, pozei de profil, etc, insa toti prietenii din lista de fb ai sotului care au IG vor fi anuntati ca sotul "exista" pe IG cu contul respectiv.
- sau poti sa ti faci o adresa noua de email si adaugi adresa respectiva,nume, nume de utilizator, parola, in fereastra pt creare cont IG. Dupa ce introduci fiecare optiune, trebuie sa apara un vazut (checked) in dreptul ei, in sensul ca sunt acceptate, daca apare un X trebuie modificata optiunea (inseamna ca mai e folosita de cineva - la nume de utilizator de exemplu)...se creeaza contul si poti edita ulterior profilul.
8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 2wnnzac
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 5:32 pm

Nicky a scris:
E posibil sa fie Alp cel caruia Omer ii spune cum vede el iubirea, iar secretul care explodeaza sa aiba legatura cu Sebnem. Nu stiu de ce retinusem eu ca Alp si Sebnem sunt casatoriti...
Sa vedem cu ce mai intervine si Hulusi in peisaj si care sunt propunerile lui Neriman...
Daca va fi sfarsitul serialului in iunie, mai mult ca sigur dupa ce spun da si semneaza apare Son pe ecran, nu cred ca vom mai vedea alte detalii de la nunta.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 5:35 pm

lombicutz a scris:
Fetelor, acolo in colt ce poate fi asa roz si pufos? Halatul? Si de ce ar fi un halat intr-o imagine oficiala? I-a scapat operatorului de imagine? E fotografia facuta in pauzele de filamare? sa fiu si eu un fan vigilent:)))
8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 359517 Seamana cu halatul respectiv. Mai apare o pufosenie roz si intre ei, in poza asta
8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 33lzal2
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Joi 26 Mai 2016, 5:42 pm

Hmm, poate ca e vreun accesoriu. dar si poza asta parca era din afara filmarilor. Ca e prea regulamentara pozitia lor, doar privirile ii tradeaza...
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 5:51 pm

8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 24ecefc

8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 91kvhl

...dragalaselor, eu am o mare incredere in vigilenta voastra...am o fixatie cu poza care a aparut astazi cu Elcin si Y...tipul acela cu camasa/tricou albastru inflorat am avut impresia ca este un reporter, dar pana la urma cred ca-i "gura casca/pierde vara" prin zona...in prima poza dl se afla in spatele lui E la cel putin 20m, E fiind pozata din fata, iar in poza 2 dreapta dl dadea sa iasa dintr-un local...in poza de astazi, pare a fi un insotitor "stradal" al genialului cuplu...nu ca mi-ar creea insomnii aceasta neconcordanta, dar mi-ar parea rau sa "musc" din momeala aruncata pe piata...

Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 26 Mai 2016, 6:06 pm, editata de 2 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 5:53 pm

lombicutz a scris:Hmm, poate ca e vreun accesoriu. dar si poza asta parca era din afara filmarilor. Ca e prea regulamentara pozitia lor, doar privirile ii tradeaza...
Cred ca pozele din albumul fiecarui episod sunt facute cu buna stiinta, ori in timp ce filmeaza le mai trage si cate o poza, ori fac pozele separat, zic ca n ar trebui sa apara nimic in plus, asa cum se intampla cu pozele din culise...deci, pariez pe accesoriu, ceva :)))

Incepe nebunia pe tt, asta este eticheta: KAileGüzelGünlerGöreceğiz :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 5:57 pm

Crisu a scris:Carina, ai 2 optiuni pt crearea unui cont IG
- te loghezi pe fb cu contul sotului (am inteles ca vrei sa faci pe contul sotului) si dai la crearea contului de IG conectare cu fb, apoi apare 8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8

...Crisu, multumesc mult, dar de unde ma deconestez de pe vechea adresa?

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 5:59 pm

Crisu a scris:
Cred ca pozele din albumul fiecarui episod sunt facute cu buna stiinta, ori in timp ce filmeaza le mai trage si cate o poza, ori fac pozele separat, zic ca n ar trebui sa apara nimic in plus, asa cum se intampla cu pozele din culise...deci, pariez pe accesoriu, ceva :)))

Incepe nebunia pe tt, asta este eticheta: KAileGüzelGünlerGöreceğiz :)))

...Crisu, helpppp!!!...nu vreau sa ratez ziua de maine...vreau o "conectare" directa cu G...

ps. ce mai inseamna acest slogan?

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 6:04 pm

8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 CjZBH9ZWsAQi91X

...katy calllmmmm!!!!.....marca bonya, ne face "incalzirea", probabil ca in curand va veni cu ceva "noutati" legate de G

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 6:07 pm

carina a scris:
...dragalaselor, eu am o mare incredere si in vigilenta voastra...am o fixatie cu poza care a aparut astazi cu Elcin si Y...tipul acela cu camasa/tricou albastru inflorat am avut impresia ca este un reporter, dar pana la urma cred ca-i "gura casca/pierde vara" prin zona...in prima poza dl se afla in spatele lui E la cel putin 20m, E fiind pozata din fata, iar in poza 2 dreapta dl dadea sa iasa dintr-un local...in poza de astazi, pare a fi un insotitor "stradal" al genialului cuplu...nu ca mi-ar creea insomnii aceasta neconcordanta, dar mi-ar parea rau sa "musc" din momeala aruncata pe piata...
Am fost in cautarea tipului cu tricoul inflorat, insa n am descoperit mare lucru, pozele care aveau comentarii si speram sa ma lamuresc de ceva, aveau numai comentarii in araba...
Am vazut doar undeva scris ca ar fi stilistul, nu stiu ce sa zic, insa cred ca au fost impreuna la micul dejun...
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Joi 26 Mai 2016, 6:09 pm

Buna fetelor ...ca sa intelegem...ca il pedepsesc fani din cauza actiunilor lui G.. https://instagram.com/p/BF39_QEL1lA/

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 6:10 pm

carina a scris:

...Crisu, helpppp!!!...nu vreau sa ratez ziua de maine...vreau o "conectare" directa cu G...

ps.  ce mai inseamna acest slogan?

Vom mai vedea/avea zile frumoase alaturi de KA - asta ar fi sloganul

Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 6:11 pm

Crisu a scris:
Am fost in cautarea tipului cu tricoul inflorat, insa n am descoperit mare lucru, pozele care aveau comentarii si speram sa ma lamuresc de ceva, aveau numai comentarii in araba...
Am vazut doar undeva scris ca ar fi stilistul, nu stiu ce sa zic, insa cred ca au fost impreuna la micul dejun...

8. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 8 2qu6qzq

...priveste-l aici...este in spatele lui E la 20m

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 6:15 pm

Irina111 a scris:Buna fetelor ...ca sa intelegem...ca il pedepsesc fani din cauza actiunilor lui G..  https://instagram.com/p/BF39_QEL1lA/

....calmo dragalaso, nu-l pedepseste nimeni...femeile aflate in premenopauza il prefera pe Elgin, zic ca Baris inca-i "verde/necopt"...si asa aflam ca ponderea lor este net superioara

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 6:16 pm

carina a scris:

...Crisu, multumesc mult, dar de unde ma deconestez de pe vechea adresa?
Te duci pe profilul tau (in bara de jos pe IG sunt 5 iconite: acasa - semn casa, search - lupa, un patrat cu un rotund in mijloc - pt adaugare de poze, o inima - activitatea de pe IG si un omulet - ala e profilul tau), apoi in bara de sus sunt 3 punctulete asezate unul sub altul, dai pe ele, se deschide fereastra de optiuni, scroll pana jos, ultima optiune e log out.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 6:18 pm

Crisu a scris:
Te duci pe profilul tau (in bara de jos pe IG sunt 5 iconite: acasa - semn casa, search - lupa, un patrat cu un rotund in mijloc - pt adaugare de poze, o inima - activitatea de pe IG si un omulet - ala e profilul tau), apoi in bara de sus sunt 3 punctulete asezate unul sub altul, dai pe ele, se deschide fereastra de optiuni, scroll pana jos, ultima optiune e log out.

....multumesc mult!!!!...ai trantit sloganul pe piata?

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 6:22 pm

Irina111 a scris:Buna fetelor ...ca sa intelegem...ca il pedepsesc fani din cauza actiunilor lui G..  https://instagram.com/p/BF39_QEL1lA/
Probabil nici nu afla toti de toate sondajele pe care le fac ei, daca nu apar pe nicio pagina postate...si poate ca unele sunt fara prea mare importanta.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 6:27 pm

carina a scris:

....multumesc mult!!!!...ai trantit sloganul pe piata?
Pt putin...acum intru si l trantesc :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Joi 26 Mai 2016, 6:28 pm

Crisu a scris:
Probabil nici nu afla toti de toate sondajele pe care le fac ei, daca nu apar pe nicio pagina postate...si poate ca unele sunt fara prea mare importanta.

...Crisu, multumesc mult, am si vizualizat ultimile noutati aduse de G, ...e de vise rele!!!!!...vad ca s-a mutat cu totul in gradina lui Baris, zilnic si-a pus poze, sa ne intareasca convingerea ca stau impreuna si ca totul este ok...la mai mare!!!!

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Joi 26 Mai 2016, 6:31 pm

carina a scris:
...katy calllmmmm!!!!.....marca bonya, ne face "incalzirea", probabil ca in curand va veni cu ceva "noutati" legate de G
Bonya zice la poza asta ca azi a avut loc casatoria celor 2...

ps: gata, am plantat tweet ul :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul