8. Kiralik Ask - comentarii
+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 8. Kiralik Ask - comentarii
Melodia de la sfârșitul ep.48: Zeynep Alasya - Aşk Rengi
https://youtu.be/-g72Si78KuM
https://youtu.be/-g72Si78KuM
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Un gest nou la ea, l-a sărutat pe umăr:
https://twitter.com/FansKiralik/status/736470668418682880
Parcă învață unul de la altul.
https://twitter.com/FansKiralik/status/736470668418682880
Parcă învață unul de la altul.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
https://www.instagram.com/p/BF8g0gjFqzd/?taken-by=gupseo
...daca intr-adevar Baris a dat like la acest video, inseamna ca inca odata mi se intarestea convingerea ca "cine se aseamana se aduna"...inclin sa cred ca este o "cioaca" a fanilor lui G, daca n-o fi chiar ea sub alte ID-uri
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Sunt atatea momente frumoase cu cei doi in ep trecut
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
nu scapam asa usor de G ..poate la un nou sezon avem sanse sa recunoasca si astia ca ceva ceva acolo este!!!carina a scris:daca intr-adevar Baris a dat like la acest video, inseamna ca inca odata mi se intarestea convingerea ca "cine se aseamana se aduna"...inclin sa cred ca este o "cioaca" a fanilor lui G, daca n-o fi chiar ea sub alte ID-uri
Admin_dea05- Admin
..ptr. vizualizarea ep.traduse si daca intampinati probleme la deschiderea site-ului
Anica Socotitu Apasa de mai multe ori pe dreptunghi si se deschide ( de 2-3 ori)
Anica Socotitu Apasa de mai multe ori pe dreptunghi si se deschide ( de 2-3 ori)
carina- vip
Admin_dea05 a scris:
nu scapam asa usor de G ..poate la un nou sezon avem sanse sa recunoasca si astia ca ceva ceva acolo este!!!
....sa se spele pe cap cu ea!!!!...vad ca tot clanul Arduc da like-ri la toate scrantelile lui G, cred ca i-a contaminat pe toti cu "bufoniada" ei...ma intreb pe cand like-ri de la dede, anne?...m-as tavali de ras sa vad o astfel de informatie...poate intra Crisu si ne dezluseste tematica msg-lui...zice ceva de Neriman, nunta mea/ta
carina- vip
Nimic nou sub soare, vad ca azi e cam liniste si pace, imi lipsesc bombitele :)))
Anuntul ala n au niciun gand sa l dea...probabil ca o sa aflam in ultimul ep daca e final sau nu...
Baris nu i a dat like lui G la clipulet, e facatura fanilor, Mert e singurul din familia Arduc care a dat like.
Anuntul ala n au niciun gand sa l dea...probabil ca o sa aflam in ultimul ep daca e final sau nu...
Baris nu i a dat like lui G la clipulet, e facatura fanilor, Mert e singurul din familia Arduc care a dat like.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
...Elcin poarta bratara marca "Arduc"...probalil ca si Onur sponsorizeaza serialul...
carina- vip
Crisu a scris:Nimic nou sub soare, vad ca azi e cam liniste si pace, imi lipsesc bombitele :)))
...multumesc Crisu ptr lamuriri...cel putin m-am linistit, bine ca nu a dat si el like....dar G ce spune in msg?
carina- vip
Nu mai sunt asa sigura ca n a dat like...am apasat pe nr de like uri ale pozei si se deschide o lista cu cei care au placut poza, am crezut ca e lista completa, dar vad ca are un algoritm de afisare - ori e aleatoriu, ori ultimele n like uri...acum nu l am mai gasit nici pe Mert, iar el sigur a dat, l am vazut mai devreme...deci, e posbil sa nu fie facatura...in fine.carina a scris:
...multumesc Crisu ptr lamuriri...cel putin m-am linistit, bine ca nu a dat si el like....dar G ce spune in msg?
Zice ca nu se duce la nunta la Neriman pentru ca verisoara ei si a cumparat rochia roz pe care o voia ea, asa ca nu se va duce...
G te a blocat cand i ai scris un mesaj?
Crisu- vip
Crisu a scris:
Nu mai sunt asa sigura ca n a dat like...am apasat pe nr de like uri ale pozei si se deschide o lista cu cei care au placut poza, am crezut ca e lista completa, dar vad ca are un algoritm de afisare - ori e aleatoriu, ori ultimele n like uri...acum nu l am mai gasit nici pe Mert, iar el sigur a dat, l am vazut mai devreme...deci, e posbil sa nu fie facatura...in fine.
Zice ca nu se duce la nunta la Neriman pentru ca verisoara ei si a cumparat rochia roz pe care o voia ea, asa ca nu se va duce...
G te a blocat cand i ai scris un mesaj?
...da, mi-a blocat id-ul original...nu mai stiu ce i-am scris, dar in nici un caz n-am jignit-o, dar nici "blanda" n-am fost!
...pustoaica, nu stiu daca m-a blocat, fiindca, amica mea intrase pe laptop-ul meu si nu si-a sters adresa de pe IG...dupa ce i-am transmis msg-ul, l-am vazut afisat cu ID-ul ei...i-am scris ceva de genul " ma asteptam sa marchezi acest eveniment cu o poza cu proaspatul sot, ai ales sa-ti trasformi cel mai importat eveniment al vietii intr-un circ, in fine, e problema ta. Constat ca ai aptitudini ptr acest domeniu..., pe cand un rol alaturi de G?..pana atunci, va doresc o casnicie fericita si sa va iubiti mult!"
carina- vip
I-o fi furat telefonul lui Baris si a dat un like. O vad in stare:))))carina a scris:
...daca intr-adevar Baris a dat like la acest video, inseamna ca inca odata mi se intarestea convingerea ca "cine se aseamana se aduna"...inclin sa cred ca este o "cioaca" a fanilor lui G, daca n-o fi chiar ea sub alte ID-uri
Seara buna fetele!!
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Pe modelul Sinem:))) Care a preluat pe generic numele sotului.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Mersi...vreau sa i trantesc un mesaj distinsei si ca sa stiu cum sa ma exprim, n as vrea sa ma blocheze :)))carina a scris:
...da, mi-a blocat id-ul original...nu mai stiu ce i-am scris, dar in nici un caz n-am jignit-o, dar nici "blanda" n-am fost!
...pustoaica, nu stiu daca m-a blocat, fiindca, amica mea intrase pe laptop-ul meu si nu si-a sters adresa de pe IG...dupa ce i-am transmis msg-ul, l-am vazut afisat cu ID-ul ei...i-am scris ceva de genul " ma asteptam sa marchezi acest eveniment cu o poza cu proaspatul sot, ai ales sa-ti trasformi cel mai importat eveniment al vietii intr-un circ, in fine, e problema ta. Constat ca ai aptitudini ptr acest domeniu..., pe cand un rol alaturi de G?..pana atunci, va doresc o casnicie fericita si sa va iubiti mult!"
Crisu- vip
Buna...fani plini de idei :)))lombicutz a scris:
Pe modelul Sinem:))) Care a preluat pe generic numele sotului.
Crisu- vip
Yaz Seminerlerimiz Başlıyor!
"Meriç Acemi'yle Kiralık Aşk: Nasıl Yazdım?"
5 Haziran Pazar /13:00-17:00
Duminica viitoare se pare ca vom afla daca vom avea un nou sezon sau nu.
Admin_dea05- Admin
lombicutz a scris:
I-o fi furat telefonul lui Baris si a dat un like. O vad in stare:))))
Seara buna fetele!!
...o cred in stare de orice...dar si fratii astia ai lui, mi se par asa de neispraviti, se uita la ea parca ar fi D-zeu...si astia isi pun toata ziua poze pe IG...ne-au scutit cateva zile cu poze din casa si gradina lui Baris, apoi apare ea in aceeasi locatie, etc...o fana comenta gesturile fratilor si a lui G "...nu trebuie sa va mire, daca cumva veti afla vreodata ca toate aceste "jocuri" s-au facut cu acordul tacit a lui Baris..."
...acum D-zeu stie, ce vor sa demonstreze si ce va mai fi!!!!
carina- vip
Cred ca are loc un fel de seminar/curs pe durata verii, va incepe pe 5 iunie, iar tema este KA...nu cred ca are legatura cu ce ne doare pe noi :)))Admin_dea05 a scris:Yaz Seminerlerimiz Başlıyor!
Crisu- vip
Se zice ca e noua
Crisu- vip
Crisu a scris:
Mersi...vreau sa i trantesc un mesaj distinsei si ca sa stiu cum sa ma exprim, n as vrea sa ma blocheze :)))
...nu fa imprudenta asta, ca te blocheaza sigur...pune-i un msg de pe alta adresa...in schimb ea nu sterge msg-le...cel putin asa cred... am verificat dupa cateva zile dupa ce ma blocase si msg-ul era postat..
carina- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 4. Kiralik Ask - comentarii
» 5. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 4. Kiralik Ask - comentarii