8. Kiralik Ask - comentarii
+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 8. Kiralik Ask - comentarii
Pai eu n-am indoieli, e sigur cu acordul lui Baris. Doar nu traieste pe alta planeta. Pe motivul asta nici nu ma agit.Nu cred ca nu l-ar ascuta Mert daca l-ar ruga sa nu se bage in seama. Onur, sau cum il cheama pe asta mai mare dintre Arduci cred ca are un pic de complex de nebagat in seama si atunci se baga singur:))) Mert pare un tip la locul lui, mai in stilul lui Baris.carina a scris:
...o cred in stare de orice...dar si fratii astia ai lui, mi se par asa de neispraviti, se uita la ea parca ar fi D-zeu...si astia isi pun toata ziua poze pe IG...ne-au scutit cateva zile cu poze din casa si gradina lui Baris, apoi apare ea in aceeasi locatie, etc...o fana comenta gesturile fratilor si a lui G "...nu trebuie sa va mire, daca cumva veti afla vreodata ca toate aceste "jocuri" s-au facut cu acordul tacit a lui Baris..."
...acum D-zeu stie, ce vor sa demonstreze si ce va mai fi!!!!
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Admin_dea05 a scris:Yaz Seminerlerimiz Başlıyor!
"Meriç Acemi'yle Kiralık Aşk: Nasıl Yazdım?"
5 Haziran Pazar /13:00-17:00
Duminica viitoare se pare ca vom afla daca vom avea un nou sezon sau nu.
si traducerea
Summer Scenarists Conferences: Meric Acemi & Kiralik Ask
- How did Kiralik Ask begin? How did the idea emerge? And how did it evolve?
- The TV station and production company's hand (touch) in the project's evolvement.
- The selection of the actors.
- The first reaction of the viewers, moving from summer to winter, the first day, the ratings race.
- How did the stories change along the way?
- Where is Kiralik Ask headed? The end of the season and a look at the new season.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Onur are un magazin deschis si in centrul comercial Akmerkez - pe unde a mai fost prins si Baris, unul prin Sapanca - localitatea unde au filmat in ep 31carina a scris:
...Elcin poarta bratara marca "Arduc"...probalil ca si Onur sponsorizeaza serialul...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
Mersi...vreau sa i trantesc un mesaj distinsei si ca sa stiu cum sa ma exprim, n as vrea sa ma blocheze :)))
...Crisu, am incercat de 3 ori si operatiunea a esuat ...am gasit msg-ul, nu l-a sters...a fost pus la poza aceea cu catelul lui Baris si i-am scris ceva de genul " nu poti tine pe nimeni cu forta alaturi de tine...publicitatea nu ajuta la nimic...a fi demn este cel mai importat lucru in viata....daca exista dragoste adevarata, in totdeuna va invinge, daca nu, este pierdere de timp"...ptr acest msg mi-a luat "caraitul"....ca sa-ti faci o idee, deci bufnita este "sensibiloasa"....il poti vizualiza si tu, este printre primele msg...
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 28 Mai 2016, 11:04 pm, editata de 2 ori
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Crisu a scris:
Onur are un magazin deschis si in centrul comercial Akmerkez - pe unde a mai fost prins si Baris, unul prin Sapanca - localitatea unde au filmat in ep 31
...acum vreo 2 saptamani sa fie, au aparut niste poze cu Baris si alti tipi prin acest mall si s-a comentat la vremea respectiva ca Baris a fost fara G la festivitatea de deschiderea magazinului lui Onur...
carina- vip
Crisu a scris:
Onur are un magazin deschis si in centrul comercial Akmerkez - pe unde a mai fost prins si Baris, unul prin Sapanca - localitatea unde au filmat in ep 31
...Sapanka, este si zona unde fam Arduc a locuit....am impresia ca si noua "Afrodita", tot de acolo este...
carina- vip
https://vimeo.com/167544451
Ce dragut Iso, Kerem Firtina.
lombicutz- vip
Filmau sau stateau la foto?
lombicutz- vip
lombicutz a scris:https://vimeo.com/167544451
...da, dupa aniversarea zilei de nastere a lui Onur ( Koray), la o diferenta de cateva zile a avut loc festivitatea de deschide a postului radio Rock, pe care Kerem l-a cumparat...
carina- vip
lombicutz a scris:
...sunt multe poze asa zise din culise...cand incep si filmeaza o anumita scena, o repeta de mai multe ori, mai schimba usor cadrul si pe ultima 100 m se hotarasc ce sa lase in ep....probabil ca si asta este o poza din "rebuturi" ,cum a fost si poza care a circulat astazi pe retelele de socializare marcata cu "FLAS"
carina- vip
Cred ca mi-a scapat acea poza.carina a scris:
...sunt multe poze asa zise din culise...cand incep si filmeaza o anumita scena, o repeta de mai multe ori, mai schimba usor cadrul si pe ultima 100 m se hotarasc ce sa lase in ep....probabil ca si asta este o poza din "rebuturi" ,cum a fost si poza care a circulat astazi pe retelele de socializare marcata cu "FLAS"
lombicutz- vip
Mi am facut alt cont, racorirea mea sufleteasca merita un block :))))carina a scris:
...Crisu, am incercat de 3 ori si operatiunea a esuat ...am gasit msg-ul, nu l-a sters...a fost pus la poza aceea cu catelul lui Baris si i-am scris ceva de genul " nu poti tine pe nimeni cu forta alaturi de tine...publicitatea nu ajuta la nimic...a fi demn este cel mai importat lucru in viata....daca exista dragoste adevarata, in totdeuna va invinge, daca nu, este pierdere de timp"...ptr acest msg mi-a luat "caraitul"....ca sa-ti faci o idee, deci bufnita este "sensibiloasa"....il poti vizualiza si tu, este printre primele msg...
Crisu- vip
lombicutz a scris:
Pai eu n-am indoieli, e sigur cu acordul lui Baris. Doar nu traieste pe alta planeta. Pe motivul asta nici nu ma agit.Nu cred ca nu l-ar ascuta Mert daca l-ar ruga sa nu se bage in seama. Onur, sau cum il cheama pe asta mai mare dintre Arduci cred ca are un pic de complex de nebagat in seama si atunci se baga singur:))) Mert pare un tip la locul lui, mai in stilul lui Baris.
...cum de altfel nu pot sa cred ca Afrodita si-ar fi permis sa puna poze de la logodna si de la nunta cu G, fara ca Baris sa nu fii avut cunostinta....fratilor cred ca le-a fost jena sa faca acest gest, sa nu starneasca furia fanilor si ce si-or fi zis, ia pune-le tu pe IG, s-or gasi vreunii care sa le distribuie si sa ajunga in spatiu public...
carina- vip
In poza asta nu cred ca mai filmau, Baris parca se uita direct in camera :))lombicutz a scris:
Crisu- vip
Crisu a scris:
Mi am facut alt cont, racorirea mea sufleteasca merita un block :))))
...si i-ai trantit msg-ul?
carina- vip
Imi place Kerem Firtina, pare un tip deosebit.carina a scris:
...da, dupa aniversarea zilei de nastere a lui Onur ( Koray), la o diferenta de cateva zile a avut loc festivitatea de deschide a postului radio Rock, pe care Kerem l-a cumparat...
lombicutz- vip
Poza aia cu flas era facuta de un fan, o gluma...zicea ca B si E au fost prinsi sarutandu se in afara filmarilor, dar poza era din episod...carina a scris:
Crisu- vip
Vreau si eu o boare din vantul asta racoros...Nu ne lasa in suspans:)))Crisu a scris:
Mi am facut alt cont, racorirea mea sufleteasca merita un block :))))
lombicutz- vip
carina a scris:
...si i-ai trantit msg-ul?
Inca nu, nu m am hotarat pe deplin ce sa i transmit :)))
Anunt cand il plantez...
Crisu- vip
Acum stiu. Dar am vazut eu ca au aparut poze cu o eski de-a lui Baris?Crisu a scris:
Poza aia cu flas era facuta de un fan, o gluma...zicea ca B si E au fost prinsi sarutandu se in afara filmarilor, dar poza era din episod...
lombicutz- vip
Eu acum m am prins cine e acel Anthony Joshua, cel pe care il intreba Baris daca e pregatit, in poza postata ieri...am crezut ca o fi vreun coleg de la sala...cand e fapt e boxer profesionist, 16/16 meciuri castigate prin KO...ce glumet e Barisu
https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Joshua
Crisu- vip
...voi stiati de Baris ca are si o sora?...am mai vazut aceasta varianta, dar am "sarit" peste ea...o fi adevarat?
FAMILY LIFE
He is of Turkish heritage, but was born in Switzerland as the middle child between three brothers and one sister. He began dating fellow actor Gupse Özay in 2014
FAMILY LIFE
He is of Turkish heritage, but was born in Switzerland as the middle child between three brothers and one sister. He began dating fellow actor Gupse Özay in 2014
carina- vip
Nu stiam. Eu ma intrebam cum de nu apar "foste" in peisaj. Ca doar n-o fi Gupse prima. Sau poate de aia o fi ales-o pe Gupse?
lombicutz- vip
Vikipedi al lor zice ca sunt doar 3 frati: Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir - sunt impreuna 3 frati, el, fratele mai mare, Onur si fratele mai mic, Mert. Daca a fost tradus cu google translate e posibil ca de acolo sa apara confuzia...carina a scris:...voi stiati de Baris ca are si o sora?...am mai vazut aceasta varianta, dar am "sarit" peste ea...o fi adevarat?
FAMILY LIFE
Crisu- vip
Crisu am impresia ca acesta este interviul pe care l-a dat Baris pe 30.11.2014 si=l tot pomeneam...eu am facut traducerea lui din franceza...dar nu sunt sigura ca asta este...
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedik_119/o-kadin-i-bulursam-bir-seneye-evlenirim_27676346
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedik_119/o-kadin-i-bulursam-bir-seneye-evlenirim_27676346
carina- vip
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 4. Kiralik Ask - comentarii
» 5. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 4. Kiralik Ask - comentarii