8. Kiralik Ask - comentarii
+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 8. Kiralik Ask - comentarii
Rezumat 49carina a scris:49. bölüm özeti sizlerle:
DEFNE VE ÖMER’İN AŞKINA YAZ GELDİ!
A sosit vara pentru dragostea dintre Defne si Omer! 2 zile pline de dragoste! Defne pleaca de acasa pentru Omer. Vor fi evenimente surpriza in acest weekend romantic. Sinan ia decizii mari in privinta lui Koray (sau impreuna cu Koray, n am inteles exact). Emotiile ating punctul culminant! Neriman are planuri noi.
Ziua cea mare a venit peste noi. Suna clopotele. Familia lui Neriman vine s o ceara pe Defne. Oare de ce este Defne nervoasa? Un musafir neasteptat se joaca cu echilibrul (in ideea de stricarea echilibrului). Care este acest incident care il ingrozeste pe Omer?
Episodul 49 va fi plin de schimbari, emotii si dragoste.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Buna, fetelor!
Cred ca musafirul neasteptat din rezumat e mos Hulusi...
Cred ca musafirul neasteptat din rezumat e mos Hulusi...
Crisu- vip
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
carina a scris:https://www.instagram.com/p/BGCtzQ2KI2S/
...asta cred ca tot din marca "kanka" este...
Tot kanka, evident :)))
Am vazut clipul asta de cateva ori, dar abia acum am observat ca doamna din dreapta lui Baris se prinde de privirile lor :))))
Crisu- vip
...premiul ptr cel mai bun actor
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Ce draguti sunt, cum bucataresc ei impreunalombicutz a scris:
Crisu- vip
...Baris acum 2 ani...
carina- vip
carina a scris:
...premiul ptr cel mai bun actor
Woow, ce mare e premiul...pentru cel mai bun actor, cel mai mare premiu :))))
Crisu- vip
...Baris acum 2 ani...[/quote]
Era perfect pentru filmul preaminunatei, desteapta si negeloasa Gupse.
lombicutz- vip
...se pare ca a mai fost o emisiune de can-can pe la ei...prezentatorii fac o analiza "vizuala" a relatiei G-B, E-B...fetele au facut aceasta captura, sa vedem cand va fi urcata pe youtube...
carina- vip
lombicutz a scris:
...Baris acum 2 ani...
Lombricutz, retine ce am scris acum cateva zile cu privire la relatia G-Baris si inceputurile lui in domeniul actoriei si cum s-a trezit fara sa-si dea seama in casa lui G...daca prima parte a interviului ptr Vogue, pe care am tradus-o este reala ( eu garantez in traducerea franceza-romana) este clar cum au stat lucrurile...si el se minuneaza de schimbarile din viata lui, faptul ca poate sta si discuta de la acelasi nivel cu persoane importante, etc...
Ultima editare efectuata de catre carina in Mar 31 Mai 2016, 3:01 pm, editata de 1 ori
carina- vip
lombicutz a scris:
...Baris acum 2 ani...
...mie personal, mi s-a parut ca a fost ok cu declaratia pe care a dat-o cu privire la G...indiferent ce se va intampla cu cei doi, vor ramane impreuna, vor mai exista n femei in viata lui B, ....G ptr Baris va ramane in permanta in amintirea lui si cu siguranta va avea o "usita" inchisa in inima lui...datorita ei a fost cunoscut si introdus in lumea filmului...acum totul depinde de el cat de bine poate "decanta" lucrurile
carina- vip
carina a scris:
Lombricutz, retine ce am scris acum cateva zile cu privire la relatia G-Baris si inceputurile lui in domeniul actoriei si cum s-a trezit fara sa-si dea seama in casa lui G...daca prima parte a interviului ptr Vogue, pe care am tradus-o este reala ( eu garantez in traducerea franceza-romana) este clar cum au stat lucrurile...si el se minuneaza de schimbarile din viata lui, faptul ca poate sta si discuta de la acelasi nivel cu persoane importante, etc...
M-am gandit la asta, ca nici el cred ca nu s-a dumirit inca bine de ce i s-a intamplat in ultimul an.Cum ai zis, se minuneaza de viteza cu care se intampla lucrurile. Era prin toamna trecuta o perioada cand de la episod la episod ma minunam de evolutia lui. Parca nu se mai opreste. Eu ii doresc sa ii depaseasca pe toti, de ce nu.
lombicutz- vip
lombicutz- vip
Nu ia poza ea le face poze.carina a scris:Baris Arduc, pe tema geloziei prietenei sale Gupse Ozay în revista Vogue:
"Gupse, cu privire la aceste tipuri de subiecte, este o femeie foarte înțelegere. Ea niciodata nu a facut nici un comentariu cu privire la aceste lucruri. Ea este foarte inteligenta,amuzanta și realista. Ea nu se implica in aceste competitii, deoarece ea este o persoana complet încrezătore in propriile forte, de asemenea în opinia mea, ea este o persoana cu foarte mare succes,. Ea a făcut un film care a atras 2 milioane de telespectatori, ce altceva ar putea face ea mai mult decât atât!
Ori de câte ori cineva vine să faca o fotografie cu mine, Gupse apucă aparatul de fotografiat și ia fotografia ( aici n-am inteles din traducere...si daca ia fotografia, ce face cu ea?). Pe aceasta tema avem o înțelegere foarte bună, astfel încât asigur pe toata lumea ( ca asa stau lucrurile). Așa cum am spus, eu sunt foarte fericit, și toată lumea ar trebui să știe/sa cunoasca acest lucru
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dragelor, eu cred ca Baris vorbeste ca sa nu taca, el de fapt habar nu are ce spune sa vedem ce va mai spune peste cativa ani.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
De fapt, un an nu este o perioada foarte lunga pentru un om. Nici oamenii nu cresc intr un an. Poate doar in inaltime, atunci cand esti adolescent, sau intre 17 si 18 ani, cand devii adult (nu mai esti minor).
Insa, uneori, poate fi o rascruce de drumuri care sa ti schimbe viata intr un an.
In urma cu aproximativ un an, pentru editia din aprilie a revistei Vogue, s a dorit un articol in care sa se vorbeasca despre 4 actori aflati in crestere (la inceput de cariera). Unul dintre cei 4 actori cautati a fost Baris Arduc. Pe vremea aceea, noul serial in care juca s a incheiat dupa primele 4 episoade, iar el spera la un nou proiect, spunand ca s a ocupat cu studierea actoriei in perioada de inactivitate (cand nu a jucat in nicio productie). Dupa interviuri, in general, vorbesc cu prietenii mei despre impresiile, parerile mele: cine e cel mai frumos, cine e intr adevar ridicol, pe cine urasc, etc – stiu, e rusinos. De un an, dupa interviul anterior, de o singura persona mai vorbesc cu prietenii mei, Baris Arduc.
Am gasit articolul din reportajul precedent. Isteria mea obisnuita a cedat "Este un barbat foarte frumos. Parca a fost inzestrat cu o asa forma (aspect), parca e pictat", am scris.
Acum, dupa un an de la intalnirea noastra, am aceeasi parere despre fizicul lui. Inca este foarte frumos, precum Splendid Palas din Buyukada (este un hotel deschis in 1908 care se afla pe insula printilor, denumita si Büyükada). Este doar putin mai obosit, datorita succesului incredibil de care se bucura. Acel actor la inceput de cariera a disparut, acum se afla in fruntea listei. Imediat dupa interviul nostru de anul trecut, a inceput sa joace in comedia romantica KA si a devenit un barbat de aproape 30 de ani pe care tinerele l au divinizat si s a trezit cu o multime de fani. L am intrebat ce parere are referitor la asta si mi a raspuns: "multumesc lui Dzeu, sunt foarte multumit. Eu sunt o persoana fatalista si am crezut ca mi am pierdut sansa".
Crisu- vip
multumim Crisu pentru traducere
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pt putin.Admin_dea05 a scris:multumim Crisu pentru traducere
Cred ca au fost niste copii in vizita la filmari, probabil zilele trecute
Crisu- vip
...adica ...."cand cineva vine sa faca o poza cu mine ...G ia aparatul si face aceasta poza" ...adica nu este deranjata de popularitatea si de fanii lui ...nu i geloasa ....de parca reporterul l a intrebat daca G e geloasa pe fanii (nu pe "partenerul destinului" cum a numit o el pe E ...in fine ..eu cred ca tot e cusut cu ata alba..vb noastra...se vede ca incearca sa pastreze apele linistite ...cine stie ce "inrerese ascunse "..se joca ..carina a scris:
...astept retusurile...am multe comentarii cu privire la acest interviu, dar nu vreau sa-mi exprim un anumit punct de vedere si sa constat ca de fapt a spus altceva....vreau sa vad si cel cu "partenerul destinului", etc
ps, te rog spune-mi si mie cum ai traduce aceasta fraza/cum o intelegi ?( eu n-am inteles ce-a vrut sa spuna traducatorul)
"Whenever someone comes to take a photo with me, Gupse grabs the camera and takes the photo."
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
iulianagl a scris:
Nu ia poza ea le face poze.
...am realizat, dupa ce a spus Lombritz...dar mi se pare aiurea a face "make"...in fine!!!!
carina- vip
Crisu a scris:
".
...multumesc Crisu...vad ca tu traduci cap-coada, nu te incurci...
carina- vip
...cica dl din imagine este sotul lui Neriman si aseara el a prezentat festivitatea...
carina- vip
..seriozitatea si abilitatile ei lingvistice sunt de invidiat am mai spus asta ...suntm profund recunoscatoare..de aceea Multumesc si eu..carina a scris:
...multumesc Crisu...vad ca tu traduci cap-coada, nu te incurci...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
...aici cred ca aparuse Koray in vizita..
carina- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 4. Kiralik Ask - comentarii
» 5. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 4. Kiralik Ask - comentarii