8. Kiralik Ask - comentarii
+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 8. Kiralik Ask - comentarii
...pana la urma am inteles ca astazi a fost un comunicat, cum ca seria 2 se va sfarsi cu ep 52, adica pe data de 24.06...sa speram ca au ceva in cap si nu o vor lungi aiurea si ca sezonul 2 va fi unul pur comercial!!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
carina a scris:...pana la urma am inteles ca astazi a fost un comunicat, cum ca seria 2 se va sfarsi cu ep 52, adica pe data de 24.06...sa speram ca au ceva in cap si nu o vor lungi aiurea si ca sezonul 2 va fi unul pur comercial!!!!!
Sau S1?
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Cum este sa fii tatal lui G Ocarina a scris:
GUPSE ÖZAY'IN BABASI OLMAK
Ünlü avukat Senih Özay'ın, "Gupse'nin babası Senih Özay" olması nasıl bir duygu?
- Ben yalnız Gupse'nin değil, Altın Palmiye ödülünü alan Kış Uykusu filminin hukuk müşavirinin de babasıyım. Film jeneriğinde oğlum Osman Betal Özay'ın adını yazıyor. Bunu paylaşmıyordum ama baktım ki film bir de Oscar'a gidiyormuş, "Benim oğlum bu filmin hukuk müşaviri" diye paylaşmak istedim. Kızım iyi senaryo yazıyor, iyi oynuyor, oğlum Oscar'a gidecek filmin hukuk müşaviri. Bunlar benim için gurur kaynağı. Yalnız çocuklarım değil, komşumun kızı avukat olmuş, Senih abisini sollamış, belediye başkanının canını okuyor, ondan da gurur duyuyorum. Tabii "Vay be bu kız babasına benziyor" denmesi hoşuma gidiyor. Benim konuşma tarzım biraz Gupse'ye geçmişse veya direnmeci yanım oğluma geçmişse hoşuma gidiyor.
Celebrul avocat, S O, este intrebat ce inseamna sa fie tatal lui G.
- nu sunt doar tatal lui G, sunt si tatal consilierului juridic al filmului Kış Uykusu, film premiat la Cannes cu premiul Palme d'Or. Pe genericul filmului apare si numele fiului meu, Betal Ozay. Nu voiam sa impartasesc asta, dar am vazut ca filmul este propus/nominalizat pentru Oscar. Am vrut sa spun ca fiul meu este consilierul juridic al acestui film. Fiica mea scrie scenarii bune, joaca bine, fiul meu este consilierul juridic al unui film propus la Oscar. Sunt mandru de ei...bla bla, mai zice ceva de vecini...si ca e mandru tare.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
[
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 01 Iun 2016, 7:50 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Crisu a scris:
Cum este sa fii tatal lui G O
Celebrul avocat, S O, este intrebat ce inseamna sa fie tatal lui G.
- nu sunt doar tatal lui G, sunt si tatal consilierului juridic al filmului Kış Uykusu, film premiat la Cannes cu premiul Palme d'Or. Pe genericul filmului apare si numele fiului meu, Betal Ozay. Nu voiam sa impartasesc asta, dar am vazut ca filmul este propus/nominalizat pentru Oscar. Am vrut sa spun ca fiul meu este consilierul juridic al acestui film. Fiica mea scrie scenarii bune, joaca bine, fiul meu este consilierul juridic al unui film propus la Oscar. Sunt mandru de ei...bla bla, mai zice ceva de vecini...si ca e mandru tare.
....da, multumesc mult.
...asta m-a dus in eroare...probabil ca are studii juridice si este axat pe domeniul cinematografic...mai este un art, vechi, am sa-l caut ...n-am inteles mare lucru la vremea aceea, nu ca acum as intelege ceva mai mult, tot o disputa internationala cu lansarea unui film politic produs de casa Sony ( sper ca-mi aduc bine aminte) care a produs un scandal international cu Barak Obama, Yasser Arafat. parca si presedintele actual al Siriei, Bashar al-Assad,...si familia Ozay a facut pe dracu in patru si l-au lansat in Turcia...etc...si frate-su era trecut ca, "critic si consilier cineast", etc...
carina- vip
..astazi distinsul cuplu au participat la nunta unor prieteni...
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 01 Iun 2016, 8:26 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...dragalaselor, ce-ati patit?...v-au "picat" greu news-urile?
...curaj!!!!!...fiti tari si tot inainte!!!!
carina- vip
...nu stiu ce scriu "ametitele" astea ca nu ma pot intelege de nici un fel ce ele...tot intreb cine a facut aceasta afirmatie si mi se raspunde cu "le écrivain", adica scriitorul, o fi scenarista..."sa le pun fripturi pe gat"...cica "le écrivain" ar fi spus ca ar fi vrut sa vada o Elcin mai curajoasa si si-ar fi dorit sa vada acest curaj chiar la festivitatea de premiere...
carina- vip
...aici cred ca G le face poza...bravo!!!, o partenera de nadejde!!!
carina- vip
:)))carina a scris:...dragalaselor, ce-ati patit?...v-au "picat" greu news-urile?
Cam asa ceva...asta o fi Neriman, cea la nunta careia nu voia sa participe G din cauza rochiei roz?!!
Crisu- vip
Parca cel cu ochelari ar face poza.carina a scris:...aici cred ca G le face poza...bravo!!!, o partenera de nadejde!!!
Gupse se ocupa doar de cele cu fanele :)))
Ma mir ca a avut timp de nunta...
Crisu- vip
lombicutz a scris:
Sau S1?
...scuze, din gresala am pus sezon 2...este vorba se sezon 1, care se va incheia pe 24.06.2016..
carina- vip
Crisu a scris:
Parca cel cu ochelari ar face poza.
Gupse se ocupa doar de cele cu fanele :)))
Ma mir ca a avut timp de nunta...
...intre o pauza cu vecina si una cu nunta ,poate ii vin idei geniale si sa vezi atunci batalie pe scenariul lui G....ce nominalizare la Oscar?, vin direct suedezii si-i aduc premiul Nobel..
carina- vip
..ati remarcat ca si-a facut parul roscat?...are baza roscata si varfurile blonde...
...ma tot abtin de ceva timp sa va spun, dar nu mai rezist....G, dupa parerea mea este o tipa super versata, deranjata de faptul ca toata lumea il considera pe Baris superior ( dpdv fizic) si ca ea nu este demna de el, a facut tot posibilul sa tina situatia sub control,sa demonstreze contrariul ( eu gesturile ei nu le vad ca fiind facute din gelozie, ci din orgoliu) slabit, vopsit etc...a incercat s-o inlocuiasca pe Elcin exact unde i-a lipsit lui Baris cel mai mult...mai mult de-atat, a fost avantajata in aceasta perioada si de scenariul din KA unde Baris s-a daruit in totalitate mergand "impleticit" spre casa....o vad in stare pe G sa faca orice ii sta in putinta incat decizia sa fie in mana ei, in sensul aceasta relatie se rupe fiindca vreau eu, nu tu...
...ma tot abtin de ceva timp sa va spun, dar nu mai rezist....G, dupa parerea mea este o tipa super versata, deranjata de faptul ca toata lumea il considera pe Baris superior ( dpdv fizic) si ca ea nu este demna de el, a facut tot posibilul sa tina situatia sub control,sa demonstreze contrariul ( eu gesturile ei nu le vad ca fiind facute din gelozie, ci din orgoliu) slabit, vopsit etc...a incercat s-o inlocuiasca pe Elcin exact unde i-a lipsit lui Baris cel mai mult...mai mult de-atat, a fost avantajata in aceasta perioada si de scenariul din KA unde Baris s-a daruit in totalitate mergand "impleticit" spre casa....o vad in stare pe G sa faca orice ii sta in putinta incat decizia sa fie in mana ei, in sensul aceasta relatie se rupe fiindca vreau eu, nu tu...
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 01 Iun 2016, 9:55 pm, editata de 1 ori
carina- vip
carina a scris:..ati remarcat ca si-a facut parul roscat?...are baza roscata si varfurile blonde...
Cred ca pare roscat din cauza luminii, in poza aceea de grup pare saten...ar fi fost culmea sa se faca roscat
Crisu- vip
Crisu a scris:
Cred ca pare roscat din cauza luminii, in poza aceea de grup pare saten...ar fi fost culmea sa se faca roscat
...nu stiu dragalaso, eu cu atentia "distributiva" stau cam prost...era poza cu G postata si cu intrebarea pe care am pus-o si eu si diverse comentarii cu privire la culoarea parului...
carina- vip
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kiralik-ask-49-bolum-2-fragmani
carina- vip
carina a scris:http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kiralik-ask-49-bolum-2-fragmani
Acum venisem si eu sa zic de promo 2, vad ca pe youtube nu l au urcat inca...
Se pare ca Defne se razgandeste si nu l aduce pe Omer fata in fata cu bunicul si bine face.
Cand au zis in rezumat ca Defne fuge de acasa pentru 2 zile, am crezut ca glumesc, dar vad ca ii arunca bagajul pe geam lui Omer :))))
Crisu- vip
Oricum nimeni nu i considera potriviti, inclusiv prin emisiunile lor se comenta ca G pare matusica lui, probabil si din acest motiv ambitia ei cu slabitul si restul, iar de dus capul, sigur o duce, a gestionat f bine situatia. Daca orgoliul ei simte nevoia ca decizia sa fie a ei, sa fie, nici nu conteaza, macar sa vad ca e luata decizia, nici nu ma intereseaza cine o ia :))))carina a scris:..ati remarcat ca si-a facut parul roscat?...are baza roscata si varfurile blonde...
Crisu- vip
B: S-o ia cineva p-asta d-aici
B: Aiiii, urata e
B: Unde e Elcin a mea
B: Sa vina Elcin, duceti-o p-asta
B: Aiiii, urata e
B: Unde e Elcin a mea
B: Sa vina Elcin, duceti-o p-asta
Crisu- vip