8. Kiralik Ask - comentarii
+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 8. Kiralik Ask - comentarii
Eu il felicit pe cel care a prins poza aia cu rasul, deja incepusem sa ma ingrijorez pentru ca era prea serioasa in poze :))))
Vorba cuiva de pe tt: a dat ziaristul material de ras pentru un an :)))
Vorba cuiva de pe tt: a dat ziaristul material de ras pentru un an :)))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Poate cineva sa ma lamureasca ca nu am inteles...Baris a declarat ca urmeaza casatoria sau ca este aproape ..sau ziaristi au tras acesta concluzie din comportamentul lor ..sau vre o sursa apropiata...in fine ideea e ca cu aceste declaratii a lui a mai pierdut din aprecieri..il sanctioneaza fani daca persista in prostia ei ..
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Mulțumim Corina pentru noutati.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
...eu nu pot sa-mi dau seama, asta are limba rasucita?...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Admin_dea05 a scris:Mulțumim Corina pentru noutati.
...ptr putin Deea..
carina- vip
Aiii, pe vremea asta deprimanta sa mai vezi fotografii dinastea...Zau asa!
Totusi, Buna dimineata!
Totusi, Buna dimineata!
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
carina a scris:
...eu nu pot sa-mi dau seama, asta are limba rasucita?...
Rasucita, nerasucita, l-a mancat pe Baris.
lombicutz- vip
Fanii turci sunt ce-i mai tari:))) Si cate GIF -uri pe care nu ma pricep sa le aduc aici. Daca macar o zecime din mistourile de pe TT ajung la Baris....
lombicutz- vip
Irina111 a scris:Poate cineva sa ma lamureasca ca nu am inteles...Baris a declarat ca urmeaza casatoria sau ca este aproape ..sau ziaristi au tras acesta concluzie din comportamentul lor ..sau vre o sursa apropiata...in fine ideea e ca cu aceste declaratii a lui a mai pierdut din aprecieri..il sanctioneaza fani daca persista in prostia ei ..
...nu stiu, eu am inteles cum ca el ar fi declarat ca totul depinde de destin...ceva de genul "nu stiu cat de departe sau de aproape este acest eveniment, totul depinde de destin"....nu sunt sigura si chiar nu as vrea sa luati de buna ceea ce am scris....cand va aparea inregistrarea video si cred ca astazi va aparea, ca doar e vineri, nu?, o sa ne lamurim mai bine...oricum baza noastra este in Crisu...
carina- vip
buna dimineata!eu m-am cam saturat de astia doi tolomaci(l-a transformat si pe el)vom vedea peste cativa ani ce va fi cu relatia lor(s-au mai vazut cazuri-una tot cu gura mare si dupa 6 ani au divortat MY &BT)
Iuliana Maties- membru incepator
Data de inscriere : 06/03/2015
lombicutz a scris:
Rasucita, nerasucita, l-a mancat pe Baris.
...i-a placut si lui sa fie mancat!!!!!...sunt precum o oala sub presiune, am multe de comentat, atat cu privire la interviul dat de Baris, cat si la evenimentele produse in ultimile 2-3 saptamani, logodna, like-ri frati-cumnata, poze IG lansate/promovate de fam Arduc, etc....acesti 3 baieti la care s-a adaugat si proaspata Arduc sunt "fermecati" de tembeliciunea acestei femei...ma intreb, oare exita vreo diferenta intre bufon si partea "adversa"?...si aici nu iau in calcul aspectul fizic...iau in calcul caracterul de Balaceanca/Socola vs 3 mototoli + o perversa parvenita
carina- vip
lombicutz- vip
Buna dimineata...multumesc Carina pt lamuriri..ma distreaza rau cum le mai zici tu cand te apasa ceva..dar totusi sa nu jignim pe cei care au rezidenta in Balaceanca si Socola..ei saraci au acest comportament fara voia lor (judecata le a fost intrerupta) pe cand "amici "nostri o fac cu Buna stiinta..si ce le mai place(n au QI asa de ridicat)iar masa lu Baris(Gupse)cu experienta ei ii conduce ca pe dulai..si lor le place ca au popularitate si s luati in seama de lumea buna
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Ce zice Meric despre sezonul 2?
lombicutz- vip
Buna dimineata!
Cred ca fanii turci au fost descurajati si ei de toate aparitiile de ieri, iar cand a venit poza cu distinsa si gura pana la urechi au inceput sa se dezlantuie, erau tot felul de glume de aseara, doar ca a aparut tarziu poza...
Pe captura aia din ziar, ca raspuns in ghilimele la intrebarea despre casatorie, scrie: daca e departe casatoria sau nu, viata ne va arata asta.
Cred ca fanii turci au fost descurajati si ei de toate aparitiile de ieri, iar cand a venit poza cu distinsa si gura pana la urechi au inceput sa se dezlantuie, erau tot felul de glume de aseara, doar ca a aparut tarziu poza...
Pe captura aia din ziar, ca raspuns in ghilimele la intrebarea despre casatorie, scrie: daca e departe casatoria sau nu, viata ne va arata asta.
Crisu- vip
E posibil sa fiu unica (cea mai iubita, cea mai tare - cu sensul asta) scenarista a KA, e posibil ca in fiecare saptamana sa fiu la coltul opus, nu stiu care i treaba cu ratingul, dar sezonul 2 il pot continua cu ochii inchisi.lombicutz a scris:Ce zice Meric despre sezonul 2?
Cred ca e facatura fanilor, asa pare mai degraba...
Crisu- vip
Mersi Crisu, credeam ca vin cu ceva noutati:))))
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
Mersi Crisu, credeam ca vin cu ceva noutati:))))
Pt putin, noutatile au fost ieri, de fapt, de alaltaieri numai noutati una si una, care mai de care, macar azi sa ne scuteasca de bombe, sa ne bucuram in liniste de episod :)))
Crisu- vip
Si dansul continua
https://www.instagram.com/p/BGLyx6KPGUN/?tagged=kiralikask&hl=ro
Zice bonya ca se filmeaza azi.
https://www.instagram.com/p/BGLyx6KPGUN/?tagged=kiralikask&hl=ro
Zice bonya ca se filmeaza azi.
Crisu- vip
Incepe sa i se vada burta lui Nihan