Serialesitelenovelet
9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9. Kiralik Ask - comentarii

+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 26 Empty Re: 9. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de carina Lun 13 Iun 2016, 9:26 pm

lombicutz a scris:Cine e tipa de langa bunica-sa?

...nu-mi pot da seama cine este...nu a aparut pana acum nici o prietena din cartier de a lui Defne...

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 13 Iun 2016, 10:05 pm

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 26 13428491_554489304754116_8288595994780269159_n

....ori fanii au luat-o razna, ori asa stau lucrurile....cica pustiul este fratele vitreg a lui Defne si mama ei este fff bogata

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 13 Iun 2016, 10:18 pm

E copilul lui Meric. Ea a postat fotografia.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 13 Iun 2016, 10:26 pm

lombicutz a scris:E copilul lui Meric. Ea a postat fotografia.

....vai, ce tampenie!!!!...de o ora se tot discuta de acest copil si se fac fel si fel de supozitii...

...multumesc mult!!!!

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 13 Iun 2016, 10:53 pm

carina a scris:

....vai, ce tampenie!!!!...de o ora se tot discuta de acest copil si se fac fel si fel de supozitii...

...multumesc mult!!!!
Unii au prea multa energie si imaginatie:)))
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 13 Iun 2016, 11:11 pm

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 26 Ck2zjEeWgAE6nW1
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Mar 14 Iun 2016, 12:03 am

ep 51 promo 1

N: Defne si Omer, au rupt logodna, au scos inelele..
S: acum 2 saptamani ne casatoream, amandoi eram fericiti...si in acelasi timp si-a
   scos inelul....chiar minunat!!!
D: frate, voi pleca in Manisa
S: ce?, de tot?
I: nu pleca, hai sa luptam impreuna
D: nu pot, nu pot sa fac asta Iso
O: zici ca sunt in varful unui munte si se apropie sfarsitul jocului...in capul meu este o
    liniste ciudata...durerea este asa de mare...
N: mestere, ati tinut secretul nostru atatea ani...iti multumim, dar a venit timpul sa-l
    spui
S: Omer, exita ceva foarte important si trebuie sa-ti spun...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 14 Iun 2016, 8:06 am

lombicutz a scris:Cine e tipa de langa bunica-sa?
Nu e Nihan?
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 14 Iun 2016, 8:15 am

Mulțumesc pentru traducerea promo-ului.
Azi cred că va apare și rezumatul. Eu mi-am făcut așa o idee despre ce se va întâmpla.
Din ce am mai citit pe ici pe colo, se pare că Defne își va da demisia de la firmă. Apoi va pleca la rudele ei din Manisa. Omer va afla de la meșter că bunicul a fost tot timpul lângă el. Înțeleg că Omer se va duce apoi la bunicul și sper că se vor împăca. Și pe urmă o va căuta pe Defne, ai ei îi vor spune că a plecat. Sper să o caute și să-i ceară iertare. Ea nu merita să fie atât de dur cu ea. Și mai sper ca ea să nu-l ierte prea ușor, să-l mai lase să fiarbă puțin. Se mai presupune că Omer va avea un accident cu motorul, și Defne ar veni imediat la el, dar eu nu cred așa ceva.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 14 Iun 2016, 8:52 am

Elcin într-o reclamă nouă la Elidor.
https://twitter.com/ElidorTurkiye/status/742422341712371712

Ce voce frumoasă are!
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mar 14 Iun 2016, 9:20 am

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 26 Ck14OVxW0AEMU6X
Buna dimineata!
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mar 14 Iun 2016, 9:21 am

Nicky a scris:
Nu e Nihan?

Pana la urma mi-am dat seama ca e Esra. Sta pe trepte si pare mai inalta.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mar 14 Iun 2016, 9:25 am

Nicky a scris:Mulțumesc pentru traducerea promo-ului.
Azi cred că va apare și rezumatul. Eu mi-am făcut așa o idee despre ce se va întâmpla.
Din ce am mai citit pe ici pe colo, se pare că Defne își va da demisia de la firmă. Apoi va pleca la rudele ei din Manisa. Omer va afla de la meșter că bunicul a fost tot timpul lângă el. Înțeleg că Omer se va duce apoi la bunicul și sper că se vor împăca. Și pe urmă o va căuta pe Defne, ai ei îi vor spune că a plecat. Sper să o caute și să-i ceară iertare. Ea nu merita să fie atât de dur cu ea. Și mai sper ca ea să nu-l ierte prea ușor, să-l mai lase să fiarbă puțin. Se mai presupune că Omer va avea un accident cu motorul, și Defne ar veni imediat la el, dar eu nu cred așa ceva.

Eu am tot incercat sa-mi dau seama care ar fi succesiunea faptelor, mi se pare ca Omer schimba multe tinute si imi par multe zile. Defne pare ca pleaca a doua zi(seara) dupa discutia cu Omer. Cred ca atunci cand ea pleaca Omer are discutia cu Sadri Usta.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mar 14 Iun 2016, 9:57 am

Buna dimineata!
Cred ca Defne si Omer se vor impaca destul de repede, la cate evenimente au loc inainte de intalnirea lor, cred ca scena finala va fi cu ei si impacarea...
Sunt curioasa de discutia dintre Omer si mos Hulusi si daca Omer se supara pe Sadri usta pentru ca i a ascuns adevarul atata timp - practic prima "dragoste inchiriata" pentru Omer a fost Sadri si apoi Defne...
Nu cred ca Omer va avea vreun accident.
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Mar 14 Iun 2016, 10:07 am

Totusi ramane intrebarea: cine arunca bomba cu secretul la nunta? Se pare ca Defne nu are de gand sa spuna nimic. Or apuca sa faca nunta sau nu?
Sau o fi si scena cu nunta tot un vis? Pare incredibil, dar as vedea o in stare pe scenarista :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 14 Iun 2016, 10:14 am

Crisu a scris:
Sunt curioasa de discutia dintre Omer si mos Hulusi si daca Omer se supara pe Sadri usta pentru ca i a ascuns adevarul atata timp - practic prima "dragoste inchiriata" pentru Omer a fost Sadri si apoi Defne...
 Bună dimineața! Asta cam așa e. Altfel, adolescentul rebel și turbat cine știe pe ce căi ar fi urmat. Succesul lui Omer de acum se datorează și meșterului și bunicului, în ultimă instanță. Dar cine să asculte? El o ține una și bună că bunicul le-a făcut mult rău părinților lui. Dar, până la urmă, cine este el să-i judece pe cei mari? El era atunci un copil foarte atașat de mama lui. Nu știe exact ce neînțelegeri au fost între ei. De ce să nu-l asculte și pe bunicul acum, poate bătrânul regretă răul făcut. Omer face pe justițiarul când nici el nu e perfect.

Ultima editare efectuata de catre Nicky in Mar 14 Iun 2016, 10:22 am, editata de 3 ori
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mar 14 Iun 2016, 10:15 am

Crisu a scris:Buna dimineata!
Cred ca Defne si Omer se vor impaca destul de repede, la cate evenimente au loc inainte de intalnirea lor, cred ca scena finala va fi cu ei si impacarea...
Nu cred ca Omer va avea vreun accident.

Eu zic ca va trece repede peste Sadri Usta, dupa ochii aia umeziti si nodul din gat, cred ca in mintea lui va fi doar Defne.
La naiba!, ma bantuie imaginea lui Omer dupa discutia cu Sadri Usta. Tot imi vine in minte imaginea cu el. Refuz sa cred ca se gandeste la Hulusi, la maica-sa, la oricine infara de Defne.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Mar 14 Iun 2016, 10:19 am

...cineva aseara scria pe TT, Meric te rugam sa-ti revii

"avem nevoie de un carater masculin sanatos in serial ...daca ne gandim la parti este una singura: cand zice sa vina, vine....cand zice sa plece, pleaca,... cand spune sa iubeasca, iubeste,.... cand spune sa se termine, se termina... o dragoste"

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Mar 14 Iun 2016, 10:23 am

...mi s-ar parea cea mai mare tampenie ca in urmatorul ep sa fie vorba de nunta lui Omer cu Defne...parerea mea este ca Defne nu trebuie sa treaca asa de usor peste ruperea logodnei si in plus nu mai vad rostul impacarii pana cand nu-i spune absolut tot lui Omer...sa faca nunta, ca sa ce?...s-o ia de la capat cu stresul si santajul?

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 14 Iun 2016, 10:24 am

lombicutz a scris:

Eu zic ca va trece repede peste Sadri Usta, dupa ochii aia umeziti si nodul din gat, cred ca in mintea lui va fi doar Defne.
La naiba!, ma bantuie imaginea lui Omer dupa discutia cu Sadri Usta. Tot imi vine in minte imaginea cu el. Refuz sa cred ca se gandeste la Hulusi, la maica-sa, la oricine infara de Defne.

De ce nu? Poate se gândește la toți. Și mai ales la Defne, și regretă că a nedreptățit-o.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mar 14 Iun 2016, 10:34 am

Ma gandesc de vineri incoace ca parca incep sa deslusesc la Meric o idee, un fir pe care vrea sa merga. Doar ca si aici isi spune cuvantul confuzia in carea au fost atata timp( o serie sau doua). Meric a noastra si-a pus in cap sa ne educe personajele noastre favorite pe calea cea grea. Acum e randul lui Omer.Mi-e groaza ce va fi cu biata Defne prin cate va mai trece, cate greseli va mai comite pana va gasi puterea si curajul sa-i spuna lui Omer adevarul.Pana ce Omer nu va fi sigur ca Defne ii vrea binele in orice decizie sau circumstanta " este un motiv ptr nebunia lui Defne", nu cred ca vom avea adevarul spus.Mi-ar placea ca Meeric sa vorbeasca un pic despre unde vrea sa ajunga personajele noastre. Ce defecte de caracter vede acum si cum le vede evoluand.Ca nu ne-am mai stoarce atat creierii.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 14 Iun 2016, 10:34 am

Nici eu nu cred că nunta aceea va fi a lui Omer cu Defne. Nu-mi dau seama a cui va fi nunta, că nici de Sinan nu mai sunt sigură acum. Am citit zilele trecute un posibil scenariu: Defne și Omer sunt tot despărțiți, se întâlnesc la nuntă, ea încearcă să-i vorbească, se hotărăște (pentru a câta oară?) să-i spună adevărul, îl ia de mână și-l trage de o parte, ca în ep. 15 , în care au fost premiați , și când să-i spună adevărul ceva se întâmplă. Sfârșit de sezon. Și așteptăm o vară întreagă să aflăm dacă-i spune sau nu-i spune. Și aflarea adevărului se va întâmpla la un moment dat în sezonul 2.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Mar 14 Iun 2016, 10:40 am

Nicky a scris:

De ce nu? Poate se gândește la toți. Și mai ales la Defne, și regretă că a nedreptățit-o.

DE dragul povestii de dragoste si fluturilor din somac. N-ar avea acelasi farmec sa mi-l imaginez pe Omer gandindu-se la Hulusi.:)))
In rest, ai dreptate, e logic sa se gandeasca la toata situatia, la faptul ca ceea ce era asa de clar si sigur ptr el, dintr-o data nu mai e asa. Inflexibilul, orgoliosul Omer afla pe pielea lui ca in viata nu totul e alb sau negru.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 14 Iun 2016, 10:40 am

carina a scris:...cineva aseara scria pe TT, Meric te rugam sa-ti revii

"avem nevoie de un carater masculin sanatos in serial ...

El oricum nu e perfect așa cum pare la prima vedere. Trebuie să-și recunoască defectele, limitele și să se însănătoșească. Leacul lui este Defne, cu bune și cu rele.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Mar 14 Iun 2016, 11:07 am

Nicky a scris:Nici eu nu cred că nunta aceea va fi a lui Omer cu Defne. Nu-mi dau seama a cui va fi nunta, că nici de Sinan nu mai sunt sigură acum. Am citit zilele trecute un posibil scenariu: Defne și Omer sunt tot despărțiți, se întâlnesc la nuntă, ea încearcă să-i vorbească, se hotărăște (pentru a câta oară?) să-i spună adevărul, îl ia de mână și-l trage de o parte, ca în ep. 15 ,  în care au fost premiați , și când să-i spună adevărul  ceva se întâmplă. Sfârșit de sezon. Și așteptăm o vară întreagă să aflăm dacă-i spune sau nu-i spune. Și aflarea adevărului se va întâmpla la un moment dat în sezonul 2.
Buna ziua ,,natiune"Kiralik..din cauza de zahar langa pantofi(de n-o fi sare de lamaie Smile )m-am gandit ca e nunta lui Omer cu Defne..daca mai puneau si un mar-doua era altceva,capsuni vad ca au din belsug.....
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus