9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
M au omorat pana acum, e clar, saptamana viitoare o sa am nevoie de rezerve mai serioase de servetele.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Off, inima ma doare, pana acum si de Kory si de Neriman mi-a placut.Mi-au rupt sufletul.Crisu a scris:M au omorat pana acum, e clar, saptamana viitoare o sa am nevoie de rezerve mai serioase de servetele.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...o tampenie de ep...scenarista asta e fugita bine...cum mama naibii isi imagineaza ea ca saptamana viitoare ii casatoreste...numai cata suferinta a indurat Defne la plecarea din companie...ce sa mai vorbesc ca o familie intreaga, de la mic la mare este zdruncinata...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Koray pregatise si altarul, facea si rugaciunea, gata, mai avea s o ingroape...cam sinistra scena, nu prea mi s a parut funny.
Iar Omer chiar ca regele ghetarilor...offf, de nu l ar ierta asa repede Defne. Nu inteleg faza cu inelul, de ce nu l a scos, trebuia sa il dea impreuna cu demisia...
Iar Omer chiar ca regele ghetarilor...offf, de nu l ar ierta asa repede Defne. Nu inteleg faza cu inelul, de ce nu l a scos, trebuia sa il dea impreuna cu demisia...
Crisu- vip
...daca o impinge pacatul pe Meric si o aduce pe Defne inapoi cu motocicleta, inseamna ca bine le face Erdogan ca le da la "temelie" femeilor...
carina- vip
Acum accepta impacarea dar sa vezi in sezonul 2 ce tare se tine ...Omer parca vad ca va umbla mult timp dupa ea.carina a scris:...o tampenie de ep...scenarista asta e fugita bine...cum mama naibii isi imagineaza ea ca saptamana viitoare ii casatoreste...numai cata suferinta a indurat Defne la plecarea din companie...ce sa mai vorbesc ca o familie intreaga, de la mic la mare este zdruncinata...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nici eu nu am inteles de ce inelul a ramas pe degetul ei ca doar e mostenire de familie.Crisu a scris:Koray pregatise si altarul, facea si rugaciunea, gata, mai avea s o ingroape...cam sinistra scena, nu prea mi s a parut funny.
Admin_dea05- Admin
Crisu a scris:Koray pregatise si altarul, facea si rugaciunea, gata, mai avea s o ingroape...cam sinistra scena, nu prea mi s a parut funny.
...Meric vrea sa scoata in evidenta ca Defne il iubeste fff mult pe Omer si ca atunci cand a primit inelul i-a promis lui Omer ca nu-l va scoate niciodata...
carina- vip
De ar veni odata zilele alea sa l vad pe Omer alergand dupa Defne si pe ea intorcandu i spatele...Admin_dea05 a scris:
Acum accepta impacarea dar sa vezi in sezonul 2 ce tare se tine ...Omer parca vad ca va umbla mult timp dupa ea.
Crisu- vip
Mama ce bine arata prajitura lui Koray..mi s-a facut pofta!
Admin_dea05- Admin
pai ma gandesc daca o lasa inca o data balta atunci ea ar refuza sa mai fie cu el....pai cat de indragostita sa fi sa accepti imediat impacarea dupa ce ai fost parasita de atatea oriCrisu a scris:De ar veni odata zilele alea sa l vad pe Omer alergand dupa Defne si pe ea intorcandu i spatele...Admin_dea05 a scris:
Acum accepta impacarea dar sa vezi in sezonul 2 ce tare se tine ...Omer parca vad ca va umbla mult timp dupa ea.
Admin_dea05- Admin
Inteleg si asta, dar acum se vorbeste ca nu stie daca mai revine de la Manisa sau nu, adica se bat cap in cap, scenarista nebuna...carina a scris:
...Meric vrea sa scoata in evidenta ca Defne il iubeste fff mult pe Omer si ca atunci cand a primit inelul i-a promis lui Omer ca nu-l va scoate niciodata...
Crisu- vip
....Defne a venit la bunica dinspre tata?
carina- vip
N am inteles cine era tanti, vreo ruda ceva, dar nu stiu din partea cui...nici nu am fost prea atenta daca au zis...carina a scris:....Defne a venit la bunica dinspre tata?
Crisu- vip
Eu n-am inteles...nimic
lombicutz- vip
De azi
https://twitter.com/kareplik/status/743836907742892033
https://twitter.com/kareplik/status/743836907742892033
Crisu- vip
Noapte buna !!!!
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/photos/a.525219690969379.1073741932.140485926109426/639113022913378/?type=3&theater
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/photos/a.525219690969379.1073741932.140485926109426/639113022913378/?type=3&theater
Admin_dea05- Admin
Superba poza.Admin_dea05 a scris:Noapte buna !!!!
Noapte buna!
Crisu- vip
..in acelasi situatie sunt si eu ca si tine...poate cu traducere o fi avut vre un inteles felul lor de a se impaca toti ...dar eu una n am inteles...a fost ca si cum "sa trecem peste"...mai ales Defene ...cat de slaba de caracter poti sa fii sa inghiti tot ca si cum el ar fi venit asa intr o vizita si fluerand pe deasupra...oricat l ai iubi tot nu poti fi asa de proasta pe de a dreptul...pana si Sinan a fost mai apologetic ca O cu Y,mai bucuros ...nu mai spun ca atunci cand a inceput sa si aduca si el in sfarsit aminte de ea sau ce a vrut sa ne arate scenarista in secventele ale cat el statea in sezut pe scari au fost cele mai de nebagat in seama amintiri ...(in loc sa si aduca aminte ca faceau ciorba de ceapa mai bine isi aducea aminte ca ea la inebunit atat de multe ori ia marturisit ca il iubeste,)in fine poate nu i pe intelesul meu dar eu cu siguranta l am urat pe omer tot acest episod ...de la discutia cu Daria cand a venit la munca si aia ii zicea de D el ca si cum (aaa ..a venit mai bine ar fi fost sa nu fiu nevoit s o vad)..trecerea cu usurinta la ce ia spus Sadri,impacarea cu bunica-su,si intanlirea cu D...La facut prea plin de el(si pe Omer dar imi da impresia ca si Baris e la fel amu)..lombicutz a scris:Eu n-am inteles...nimic
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Bună dimineața! Mie mi-a plăcut episodul de aseară. Nu mă așteptam ca Defne să-l ierte atât de repede, de ușor. Cum l-a văzut a uitat tot, lacrimile, cuvintele grele, atitudinea rece ca gheața. Îmbrățișarea aceea frumoasă e mai presus de orice cuvinte. Poate noi am gândit greșit, că de fapt Omer trebuia să o ierte pe Defne, dar totuși, ea prea repede a cedat.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Buna dimi! Eu astept traducerea poate asa inteleg si eu mai mult.
Admin_dea05- Admin
Crisu a scris:
Inteleg si asta, dar acum se vorbeste ca nu stie daca mai revine de la Manisa sau nu, adica se bat cap in cap, scenarista nebuna...
Defne a simțit nevoia să se îndepărteze de tot pentru o perioadă și când a ajuns la Manisa, în locurile natale , s-a liniștit. Departe de lumea dezlănțuită din Istanbul, departe de jocuri , de minciuni, de bârfe. Pentru o clipă i-a trecut prin minte să rămână acolo. Vorbind cu fratele ei se gândea ce ar putea să facă. În fond ea nu s-a schimbat, o fată inocentă, care încă mai crede în povești.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Ce ne-a tras-o Meric! Noi cu razbunarea in sange ea cu Forta iubirii care iti da putere sa ierti. La cat de frumosi sunt Baris si Elcin in scenele astea, parca nu mai conteaza ca n-au rezolvat prea multe.Vom vom vedea ce va urma.
lombicutz- vip
Nicky a scris:
Bună dimineața! Mie mi-a plăcut episodul de aseară. Nu mă așteptam ca Defne să-l ierte atât de repede, de ușor. Cum l-a văzut a uitat tot, lacrimile, cuvintele grele, atitudinea rece ca gheața. Îmbrățișarea aceea frumoasă e mai presus de orice cuvinte. Poate noi am gândit greșit, că de fapt Omer trebuia să o ierte pe Defne, dar totuși, ea prea repede a cedat.
Nicky scuza-ma, sunt total debusolota...poza aceasta este reala sau facatura fanilor?...
carina- vip
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii