11. Kiralik Ask - comentarii
+8
carina
lombicutz
Nicky
Admin_dea05
Violeta O.
violeta maicariu
iulianagl
Grety71
12 participanți
Pagina 27 din 37
Pagina 27 din 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Re: 11. Kiralik Ask - comentarii
La multi ani !!!
M-am repatriat, m-am saturat si de munca si treburi, cu ce ne relaxam ??? Voi ce mai urmariti??? Dupa ce voi revedea KA la ce ma mai uit? Merita ceva atentia noastra?
M-am repatriat, m-am saturat si de munca si treburi, cu ce ne relaxam ??? Voi ce mai urmariti??? Dupa ce voi revedea KA la ce ma mai uit? Merita ceva atentia noastra?
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Rezumat ep 68
Este un mare pariu in Kiralik Ask !
Defne și Ömer, traiesc acum o altfel de emotie . In timp ce Defne este insarcinata, secretul lui Omer, iese la iveala. Intre timp, un mare meci se anununta pe ordinea de zi. Echipa lui Koray impotriva lui Sinan și Ömer ... Dacă Koray câștiga, numele primul băiat născut va fi Koray ! Arbitrul este Aytekin ! Haideti sa vedem... !
Pe de altă parte, sunt facuti primii pasi in reconcilierea cu familia Defnei . Iso este pe stradă, face adaposturi pentru câinii lui și multe altele!
Un episod uluitor unde evenimentele vor exploda unul după altul vineri la ora 19 00 pe StarTv .
traducere Maria Dionisi
Este un mare pariu in Kiralik Ask !
Defne și Ömer, traiesc acum o altfel de emotie . In timp ce Defne este insarcinata, secretul lui Omer, iese la iveala. Intre timp, un mare meci se anununta pe ordinea de zi. Echipa lui Koray impotriva lui Sinan și Ömer ... Dacă Koray câștiga, numele primul băiat născut va fi Koray ! Arbitrul este Aytekin ! Haideti sa vedem... !
Pe de altă parte, sunt facuti primii pasi in reconcilierea cu familia Defnei . Iso este pe stradă, face adaposturi pentru câinii lui și multe altele!
Un episod uluitor unde evenimentele vor exploda unul după altul vineri la ora 19 00 pe StarTv .
traducere Maria Dionisi
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Din episodul nr 68.
Sa va incalzesc un pic.
lombicutz- vip
Eu urmaresc Cesur ve Guzel dar episoadele care sunt traduse si din nou Calikusu tot episoade traduse.lombicutz a scris:La multi ani !!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f57-cesur-ve-guzel
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
....se pare ca s-au finalizat filmarile la Passionis
carina- vip
....se pare ca G a fost la filmarile care au avut loc pe terenul de fotbal...
carina- vip
Urmăresc un nou serial dar nu este tradus in romana.Adini Sen Koy. E foarte frumos sunt cate 5 episoade pe săptămână !!
Grety71- membru
Data de inscriere : 10/04/2016
carina a scris:
....se pare ca s-au finalizat filmarile la Passionis
Poate sa fie fericită acum distinsa doamnă , a scăpat de Elcin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Poate sa fie fericită acum distinsa doamnă , a scăpat de Elcin
....nu numai ea, dar si noi....
acesta este un art, care a aparut acum 2 zile in presa turceasca si fetele l-au tradus....nu stiu cat de reala este stirea
In timp ce unele celebrități în timpul vacanțelor de Anul Nou merg în Europa, alții merg acolo, pentru a face față problemele lor mentale. De exemplu, actrița și scenarista Gupse Ozay care in ultima perioada trece printr-o stare de depresie, a decis să-si îmbunătățească sănătatea în străinătate.
Toată lumea știe că în relația ei cu actorul Baris Arduc, în ultima perioada a existat o mare dezordine. Foștii vecini vorbesc despre certurile lor constante, iar in mass-media, periodic au aparut articole despre despartirea lor.
Toate acestea confirmă încă o dată faptul că la premiera filmului "În cazul în care te intorci" Gupse a venit singura ... Și la toate întrebările jurnaliștilor despre viața ei personală a răspuns evaziv.
Cu toate acestea, am reusit sa stam de vorba cu una dintre cele mai bune prietene de ale ei, Hande și asta e ceea ce ea ne-a spus: "Suntem foarte preocupați de starea ei mentală, după ce s-a întors dintr-o călătorie care a durat aproape doua zile, ea refuza sa mai iasa din casa, trăiește numai prin rețele de socializare, problema cu care se confrunta de aproape 1 an de zile, dar care s-a accentuat in ultimile 3 saptamani"
La întrebarea noastră dacă în această perioadă dificilă, ea este inteleasa, Hande a spus: "No comment".
In ciuda acestui fapt, Baris a acționat ca un adevărat gentleman și i-a întins o mână de ajutor fostei lui iubite.
Pe rețelele de socializare a apărut imaginea cuplului in aeroportului din Viena, urmata apoi de un articol discutabil, că acest cuplu urmeaza sa faca un tur al Europei. După cum s-a dovedit mai târziu, această fotografie a fost nimic mai mult decât un joc "pe camera", astfel incat Gupse a dorit sa arate fanilor sa nu-si faca griji, că este în regulă, iar Baris nu a putut s-o refuze, se simțe vinovat față de starea ei psihică instabilă.
carina- vip
....Elcin cica este insarcinata in 2 luni...
carina- vip
Buna dimineata,
Cred ca am sa urmaresc si eu Cesur. Numai bine pana am eu timp de el se mai aduna episoade.
In ce-i priveste pe Baris si pe Elcin, ciudat lucru e si notorietatea/celebritatea. Iti da si iti ia. Cam cat de mult te poate schimba pe tine ca persoana toata tevatura asta din jurul tau? Dar sa fi Gupse???? Deja dusa de acasa, acum de-a dreptul ajunge la sanatoriu:)))) GO Gupse, GO!!!!!
Cred ca am sa urmaresc si eu Cesur. Numai bine pana am eu timp de el se mai aduna episoade.
In ce-i priveste pe Baris si pe Elcin, ciudat lucru e si notorietatea/celebritatea. Iti da si iti ia. Cam cat de mult te poate schimba pe tine ca persoana toata tevatura asta din jurul tau? Dar sa fi Gupse???? Deja dusa de acasa, acum de-a dreptul ajunge la sanatoriu:)))) GO Gupse, GO!!!!!
lombicutz- vip
...promo 2 ep 68
Eda : Omer, scumpule, mi-e teamă că nu voi ajunge la Istanbul. Dar nu fii trist, este în regulă! Nu voi uita niciodată acea noapte .
Eda: pentru mine în acea noapte, nu era sfârşitul, a fost un început .
Defne : buna, cu cine vorbesc?
Eda: Eu sunt Eda.
Omer: Defne. Iubirea mea!
Omer : Iso. Unde e Defne?
Iso : Eu nu pot să-ţi spun, pentru că ea nu vrea ca tu să ştii !
Sinan : unde este ea acum?
Omer: a plecat!
Sinan: mă întreb cu cine seamănă?
Sukru: un soricel destept se va duce sa se ascunda în patul pisicii!
Omer : stai o clipă! Ce a spus înainte sa plece? A spus de pisica, a spus de soricel?
traducere Maria Dionis
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 12 Ian 2017, 3:28 pm, editata de 1 ori
carina- vip
....si o veste trista, se pare ca "mesterul Sadri" a fost diagnosticat cu cancer...D-zeu sa-l aibe in grija si sa depaseasca cu bine!
carina- vip
....cred ca sunt imagini de la nunta lui Sinan...
carina- vip
....Doaaaaammmmmeeeeeeee!!!!!!!!, fa o minune ptr "fraierii" astia care nu realizeaza cat de minunati sunt impreuna!!!!!
carina- vip
Nu mai am sperante.carina a scris:
....Doaaaaammmmmeeeeeeee!!!!!!!!, fa o minune ptr "fraierii" astia care nu realizeaza cat de minunati sunt impreuna!!!!!
Admin_dea05- Admin
Asa s-a intamplat si cu Tuba dupa ce s-a terminat Gonulcelen, dar cred ca in cazul lui Elcin stirea e falsa.carina a scris:
....Elcin cica este insarcinata in 2 luni...
Admin_dea05- Admin
....poze din culise....se pare ca Defne va avea o fetita....
carina- vip
...poze din culise....se pare ca Defne va avea o fetita....
Care se va numi Emine, numele mamei lui Omer.
Săracul Sinan...dacă va avea un băiat va trebui să-i pună numele Koray.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
....se pare ca astazi s-au incheiat filmarile la KA....sa fie sanatosi si multa bafta sa aibe in viata!
carina- vip
Ce este frumos trebuie sa aibă si un final.carina a scris:
....se pare ca astazi s-au incheiat filmarile la KA....sa fie sanatosi si multa bafta sa aibe in viata!
Admin_dea05- Admin
Intersant. Cred ca am vazut la o tipa pe TT imagini. Nu m-am uitat prea atenta dar ..il pun la pastrare. Multumesc.Grety71 a scris:Urmăresc un nou serial dar nu este tradus in romana.Adini Sen Koy. E foarte frumos sunt cate 5 episoade pe săptămână !!
lombicutz- vip
Pagina 27 din 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii