Hercai - Poze oficiale // Rezumate // Fragmente traduse
2 participanți
Pagina 5 din 27
Pagina 5 din 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Re: Hercai - Poze oficiale // Rezumate // Fragmente traduse
Mardin/ Midyat
În timpul desfășurării noastre, am întâlnit și o parte din distribuția Hercai pe străzile din Midyat. Dacă vă uitați mai jos, ne veți vedea cu Gulcin Hatihan (Handan), Asli Samat (Melike) și Serhat Tutumluer (Hazar). Gulcin vorbește perfect limba engleză și ne-a spus că este un rezident american și a vizitat statele mai devreme în vară. De asemenea, ne-a spus că s-a antrenat în teatru și a regizat piese de teatru în New York! Arăta mult mai tânără decât personajul ei de pe ecran și chiar mai tânără decât vârsta pe care ne-a spus că o are! Era mulțumită că noul sezon începea cu temperaturi ușor mai reci, la care majoritatea echipei noastre erau tăcuți că ne topeam în pământ. Asli este perfect adorabilă, din nou mult mai tânără și mai subțire decât persoana ei de pe ecran. Era foarte acomodantă făcând fotografii cu noi și mulți trecători care îi recunoscuseră. Serhat semăna cu cea mai mare parte a personajului său, cu mișcări grăbite și cu multe îmbrațişări. El a fost cel mai încântat de faptul că Hercai a avut o atitudine atât de îndepărtată și ne-a dorit o ședere plăcută în țara sa.
Într-una din locații, ne-am împrietenit cu Muzaffer, care joacă rolul unuia dintre paznicii trupului lui Miran și poate fi văzut episodul 13. El a fost destul de amabil să ne ducă la conacul Sadoglu, care era încă închis la vremea aceea ca echipa de producție sosea mai târziu în seara aceea. Ca atare, nu am putut intra, dar ne-am distrat să facem poze în fața ușilor impozante din lemn. Îl puteți vedea pe Muzaffer stând în fața conacului Aslanbey.
La întoarcere spre Mardin, am decis să mergem la Beyazsu (traducere literală - Apa Albă), o oază în geografia aridă și fără arbori , cu apa rece și limpede, copaci locali și verdeață. Apa potabilă din Mardin și din alte raioane este, de asemenea, furnizată de la izvorul Beyazsu. Este, de asemenea, o zonă în care localnicii merg pentru plutirea și tubularea apei albe. Nu am făcut acele activități, dar am găsit o zonă încântătoare, unde cafenele în aer liber aliniau secțiunile înguste ale râului. Era exact ceea ce aveam nevoie. Ziua a fost fierbinte, dar briza răcoritoare de-a lungul râului și picioarele noastre înmuiate în apa dulce, ne-au răcit. Am comandat peștele local care a fost la grătar o desăvârșire!
În timpul desfășurării noastre, am întâlnit și o parte din distribuția Hercai pe străzile din Midyat. Dacă vă uitați mai jos, ne veți vedea cu Gulcin Hatihan (Handan), Asli Samat (Melike) și Serhat Tutumluer (Hazar). Gulcin vorbește perfect limba engleză și ne-a spus că este un rezident american și a vizitat statele mai devreme în vară. De asemenea, ne-a spus că s-a antrenat în teatru și a regizat piese de teatru în New York! Arăta mult mai tânără decât personajul ei de pe ecran și chiar mai tânără decât vârsta pe care ne-a spus că o are! Era mulțumită că noul sezon începea cu temperaturi ușor mai reci, la care majoritatea echipei noastre erau tăcuți că ne topeam în pământ. Asli este perfect adorabilă, din nou mult mai tânără și mai subțire decât persoana ei de pe ecran. Era foarte acomodantă făcând fotografii cu noi și mulți trecători care îi recunoscuseră. Serhat semăna cu cea mai mare parte a personajului său, cu mișcări grăbite și cu multe îmbrațişări. El a fost cel mai încântat de faptul că Hercai a avut o atitudine atât de îndepărtată și ne-a dorit o ședere plăcută în țara sa.
Într-una din locații, ne-am împrietenit cu Muzaffer, care joacă rolul unuia dintre paznicii trupului lui Miran și poate fi văzut episodul 13. El a fost destul de amabil să ne ducă la conacul Sadoglu, care era încă închis la vremea aceea ca echipa de producție sosea mai târziu în seara aceea. Ca atare, nu am putut intra, dar ne-am distrat să facem poze în fața ușilor impozante din lemn. Îl puteți vedea pe Muzaffer stând în fața conacului Aslanbey.
La întoarcere spre Mardin, am decis să mergem la Beyazsu (traducere literală - Apa Albă), o oază în geografia aridă și fără arbori , cu apa rece și limpede, copaci locali și verdeață. Apa potabilă din Mardin și din alte raioane este, de asemenea, furnizată de la izvorul Beyazsu. Este, de asemenea, o zonă în care localnicii merg pentru plutirea și tubularea apei albe. Nu am făcut acele activități, dar am găsit o zonă încântătoare, unde cafenele în aer liber aliniau secțiunile înguste ale râului. Era exact ceea ce aveam nevoie. Ziua a fost fierbinte, dar briza răcoritoare de-a lungul râului și picioarele noastre înmuiate în apa dulce, ne-au răcit. Am comandat peștele local care a fost la grătar o desăvârșire!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Va mai aduceti aminte de Pastele Ortodox , ca nu intelegeam de ce Ebru si ceilalti sparg oua?....Uite ca am aflat. S-au dus la Mănăstirea Mor Gabriel din Mardin
Manastirea Mor Gabriel - Tur Abdin
Manastirea Deyrulumur
Manastirea Mor Gabriel, Manastirea Deyrulumur sau Manastirea Sfantul Gabriel este cea mai veche manastire ortodoxa siriaca din lume. Aceasta este asezata pe platoul Tur Abdin, in apropiere de Midyat, in provincia Mardin, Turcia. Manastirea gazduieste zeci de mii de pelerini, care vin sa se inchine si sa-i admire zidurile vechi de peste 1600 de ani.
Tur Abdin este o regiune deluroasa din sud-estul Turciei, aceasta cuprinzand jumatatea estica a Provinciei Mardin, si Provincia Sirnak, aflata la vest de Tigris, aproape de granita cu Siria. Numele acestei regiuni - Tur Abdin - provine din limba siriaca si inseamna "muntele slujitorilor lui Dumnezeu".
https://www.crestinortodox.ro/biserica-lume/manastirea-mor-gabriel-tur-abdin-67778.html
-traducerea am facut-o automata din Turca - Română, se intelege destul de mult.
https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/mardin/gezilecekyer/mor-gabriel-deyrulumur-manastiri
Mănăstirea Mor Gabriel (Mănăstirea Deyrulumur ) este situată la 23 km sud-est de districtul Midyat. Mănăstirea este una dintre celebrele și marii lucrări ale Societății Antice Asiriene. A fost construit pe un deal înalt acoperit cu stejari. Bazele mănăstirii au fost puse de Mor Shemuel și Mor Shemun în 397, iar structura a fost finalizată într-un timp scurt. Adăugările au fost adăugate în și din diferite date.
În mănăstire, care a fost Centrul Metropolitan în 615 și 1049, locurile de adăpost și rugăciune au fost construite de Mor Shemun pe vremea regelui Arcadius (395-408). În epoca regelui Theodosius (408-450), casa monumentului, unde vor fi amplasate sarcofagele, Biserica Fecioarei Maria, Biserica Resuller, Biserica Kırkþehirit, Altarul Mor Shmuel, Domul Theodora și Templul lui Mor Shlemun au fost construite datorită îmbunătățirii fiicei regelui Theodora de Mor Shmuel.
Mănăstirea Mor Gabriel este cu cel puțin 400 de ani mai veche decât orice mănăstire de pe Muntele Athos din Grecia. Era vorba de aproximativ 80 de ani înainte de Mănăstirea Mor Saba din Palestina și un secol și jumătate înainte de Mănăstirea Mort Katherina din regiunea Sinai din Egipt.
Din când în când, mănăstirea a fost numită cu diferite nume în procesul istoric. În primele perioade, a fost cunoscută sub numele de Mor Shmuel și Mănăstirea Mor Shemun, referindu-se la numele fondatorilor. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Deyr-el Umur, care este derivat de la numele "Dayro d'Umro" în Syriac, care înseamnă "Locuirea preoților" și "Deyrulumur" în adaptarea turcească a acestei expresii. Este cunoscută și sub denumirea de „Mănăstirea Kartmin” datorită apropierii de satul Kartmin (Yayvantepe de astăzi). Numele Mor Mor Gabriel Mănăstirea an, care se folosește și astăzi, provine de la numele Mor Gabriel (634-668), Mitropolitul Turabdin.
Admin_dea05- Admin
Episod 14
motto-ul acestui episod
"Nu ești doar tu...
Tu ești eu, tu ești al meu, și tu și eu.”
Reyyan ne spune eticheta din această seară!
#senbenimsin Tu ești al meu
motto-ul acestui episod
"Nu ești doar tu...
Tu ești eu, tu ești al meu, și tu și eu.”
Reyyan ne spune eticheta din această seară!
#senbenimsin Tu ești al meu
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Dum 06 Oct 2019, 8:41 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 08 Oct 2019, 10:19 am, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Episod 15 - Promo 1
Episod 15 - Promo 2
Episod 15 - Promo 2
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:motto-ul acestui episod
"Once the heart will lead you to the loved one. Once your soul meets your lover.
Don't you dare to lose yourself in your pain. Do you know that the pain experienced once will be like your medicine
"Odată ce inima te va conduce la persoana iubită. Odată ce sufletul tău se va reuni cu iubitul tău.... Să nu îndrăznești să te pierzi în suferința ta. Știi că durerea trăită odată va fi ca și un medicament ptr tine"
Admin_dea05- Admin
Miran Aslanbey ne spune tagul.. #BenSeniÇokSevdim Eu te-am iubit mult.
Admin_dea05- Admin
Episodul 15 Hercai
Azize Aslanbey, care spune că va include această dragoste în răzbunarea ei, se asigură că Miran și Reyyan, care doresc să-şi facă un nou început, să rămână în jocul pe care l-a început și să se întoarcă la conacul Aslanbey .
Azize va deveni câștigătorul acestui joc așa cum a planificat?
Miran, ținta atacurilor succesive, în ciuda presiunii din partea bunicii lui și a promisiunii pentru Reyyan, nu merge în atacul asupra lui Șadoğlu și decide să se oprească. Schimbarea lui Miran întărește credința Reyyanei că vor depăși toate obstacolele din această luptă pentru dragostea lor. Pe de altă parte, Hazar care nu doreşte ca Reyyan să rămână în conacul Aslanbey, începe să investigheze atacurile asupra lui Miran pentru a dezvălui faptele. Cu această mișcare a lui Hazar , planurile Azizei sunt puse în pericol.
Inimă schimbătoare - Promo 1, episod 15
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/377467579796965/
Inimă schimbătoare - Promo 2, episod 15
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/478115336118824/
Azize Aslanbey, care spune că va include această dragoste în răzbunarea ei, se asigură că Miran și Reyyan, care doresc să-şi facă un nou început, să rămână în jocul pe care l-a început și să se întoarcă la conacul Aslanbey .
Azize va deveni câștigătorul acestui joc așa cum a planificat?
Miran, ținta atacurilor succesive, în ciuda presiunii din partea bunicii lui și a promisiunii pentru Reyyan, nu merge în atacul asupra lui Șadoğlu și decide să se oprească. Schimbarea lui Miran întărește credința Reyyanei că vor depăși toate obstacolele din această luptă pentru dragostea lor. Pe de altă parte, Hazar care nu doreşte ca Reyyan să rămână în conacul Aslanbey, începe să investigheze atacurile asupra lui Miran pentru a dezvălui faptele. Cu această mișcare a lui Hazar , planurile Azizei sunt puse în pericol.
Inimă schimbătoare - Promo 1, episod 15
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/377467579796965/
Inimă schimbătoare - Promo 2, episod 15
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/478115336118824/
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 08 Oct 2019, 10:11 am, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Promo 1 - episod 16
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Motto-ul ep. 16 - Inimă schimbătoare
"Toate la timpul lor. Cum nici soarele nu răsare înainte de răsărit nici trandafirul nu înflorește mai repede de vremea lui. Asteaptă și ce este al tău va veni la tine . "
Rezumat ep. 16
Cine a răpit-o pe Reyyan? Răpirea lui Reyyan creează un efect bombă asupra celor două familii care se confruntă la ferma Șadoğlu. Miran colaborează cu Hazar Șadoğlu, ignorând dușmănia sa pentru a o găsi pe Reyyan. Pe măsură ce Hazar și Miran acționează împreună în căutarea Reyyanei, ei se apropie și faptele despre care nu s-au vorbit niciodată încep încet să apară. Azize Aslanbey, creatoarea tuturor planurilor, se regăsește într-un joc în care se întreabă : „Cine a făcut-o, dacă nu am făcut-o eu?” Din cauza tuturor problemelor pricinuite în trecut , Miran și Hazar o suspectează pe ea de dispariția Reyyanei.
Inimă schimbătoare - promo 1 , episod 16
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/528310794652693/
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Dum 13 Oct 2019, 1:41 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Episod 17 - PROMO
Admin_dea05- Admin
Episod 17
motto-ul episodului 17
“Hei inimă. Acum lasă-ma sa te întreb , care iubire este mai mare ? Cea pe care o spui prin cuvinte sau cea pe care nu o spui și o ascunzi in inima ta ?!”
https://www.facebook.com/pg/serialesitelenovele/photos/?tab=album&album_id=1406496902841649
Rezumat
"Reyyan este soția mea, mireasa Aslanbey! „“
Reyyan și Miran, care au început să vindece rănile inimii lor cu pocăința trecutului, continuă să lupte pe drumul lor pentru a consolida legătura dintre ei și pentru a-i accepta pe cei dragi lor, în ciuda tuturor evenimentelor proaste.Din acest motiv, Miran decide să îndrepte greșeala pe care bunica sa a făcut-o cu Reyyan în urmă cu mult timp. Hazar încearcă să demonstreze că există un alt dușman și că nu există nicio crimă în familia Șadoğlu. Pe de altă parte, decide să vorbească cu un martor vechi pentru a demonstra că ceea ce Miran știe despre trecut este o minciună.Această persoană, care a fost martor în trecut, îl va ajuta pe Hazar Șadoğlu pentru a-și demonstra nevinovăția?
Promo 1
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/938262709883574/
Promo 2
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/2424969421124089/
motto-ul episodului 17
“Hei inimă. Acum lasă-ma sa te întreb , care iubire este mai mare ? Cea pe care o spui prin cuvinte sau cea pe care nu o spui și o ascunzi in inima ta ?!”
https://www.facebook.com/pg/serialesitelenovele/photos/?tab=album&album_id=1406496902841649
Rezumat
"Reyyan este soția mea, mireasa Aslanbey! „“
Reyyan și Miran, care au început să vindece rănile inimii lor cu pocăința trecutului, continuă să lupte pe drumul lor pentru a consolida legătura dintre ei și pentru a-i accepta pe cei dragi lor, în ciuda tuturor evenimentelor proaste.Din acest motiv, Miran decide să îndrepte greșeala pe care bunica sa a făcut-o cu Reyyan în urmă cu mult timp. Hazar încearcă să demonstreze că există un alt dușman și că nu există nicio crimă în familia Șadoğlu. Pe de altă parte, decide să vorbească cu un martor vechi pentru a demonstra că ceea ce Miran știe despre trecut este o minciună.Această persoană, care a fost martor în trecut, îl va ajuta pe Hazar Șadoğlu pentru a-și demonstra nevinovăția?
Promo 1
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/938262709883574/
Promo 2
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/2424969421124089/
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 28 Oct 2019, 8:25 am, editata de 3 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Pagina 5 din 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Subiecte similare
» HERCAI - Poze diverse
» Hercai - conturi oficiale
» Hercai - poze gif
» Hercai - set - poze
» Hercai - poze photoshop
» Hercai - conturi oficiale