8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+4
DENISA
IrinaParasca
Admin_dea05
iulianagl
8 participanți
Pagina 28 din 42
Pagina 28 din 42 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42
Re: 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Admin_dea05 a scris:
Si se pozează fără reținere....bravo lor!
Daa, sunt super amândoi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
lejer cred că va
fi posesorul trofeului " celui mai altoit ginere de
către soacră"
către soacră"
A venit frigul și la ei.DENISA a scris:neața !!
iulianagl- moderator
Dar pe merit.Daca nu îl amenința că -l va omorî poate mai avea o scăpare dar așa, e greu de el.DENISA a scris:lejer cred că va
către soacră"
iulianagl- moderator
am greșit, și actuala soacră
va fi fosta soacră.....
va fi fosta soacră.....
Crezi?Eu nu cred că Reyyan va pleca de la Miran.DENISA a scris:am greșit, și actuala soacră
va fi fosta soacră.....
iulianagl- moderator
In episodul 12 când îi povestea Miran lui Reyyan cum că a fost cu mama lui la lacul ăla și se ruga și apoi a fugit și el singur, acum in episodul 19 când l-am întrebat Reyyan despre părinții lui cum erau a zis că de tata își amintește vag și de mama puțin mai mult i-a văzut mai mult în poza.Numai înțeleg ori este lipsa în traducere ori au încurcat borcanele scenaristii.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:In episodul 12 când îi povestea Miran lui Reyyan cum că a fost cu mama lui la lacul ăla și se ruga și apoi a fugit și el singur, acum in episodul 19 când l-am întrebat Reyyan despre părinții lui cum erau a zis că de tata își amintește vag și de mama puțin mai mult i-a văzut mai mult în poza.Numai înțeleg ori este lipsa în traducere ori au încurcat borcanele scenaristii.
Nici nu trebuie sa te chinui prea mult la serialele turcesti , se pierd in detalii mereu.... trebuie doar sa traim momentul
Neata, fetelor!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ai dreptate dar să știi că momentul e atunci și deja știi ce au spus în trecut, mai bine numai spun și gata.Admin_dea05 a scris:
Nici nu trebuie sa te chinui prea mult la serialele turcesti , se pierd in detalii mereu.... trebuie doar sa traim momentul
Neata, fetelor!!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ai dreptate dar să știi că momentul e atunci și deja știi ce au spus în trecut, mai bine numai spun și gata.
Ne facem ca uitam...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Ne facem ca uitam...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ai vazut filmuletele cu Can Yaman????? ..Umbla numai pe la petreceri alaturi de alte domnisoare...si-a pus fanii lui Demet in cap ..Nu stiu ce o fi in capul lui dar vad ca de cand s-a terminat serialul cu Demet, vrea sa atraga atentia in continuu...
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:
Am ajuns sa am o slabiciune pentru Cem...îl ador pe omul asta!!!!
Admin_dea05- Admin
Mă sincer nu-mi prea place de Cam în ultima perioada.Admin_dea05 a scris:
Ai vazut filmuletele cu Can Yaman????? ..Umbla numai pe la petreceri alaturi de alte domnisoare...si-a pus fanii lui Demet in cap ..Nu stiu ce o fi in capul lui dar vad ca de cand s-a terminat serialul cu Demet, vrea sa atraga atentia in continuu...
iulianagl- moderator
Mie deloc...mi-a placut serialul la început dar apoi l-am abandonat...Can s-a desfigurat cu mușchii lui cu tot...iulianagl a scris:Mă sincer nu-mi prea place de Cam în ultima perioada.Admin_dea05 a scris:
Admin_dea05- Admin
Aici cu siguranță era Akin
Admin_dea05- Admin
Some new predictions/spoilers/rumours for upcoming episodes...
-Elif who saw the letter which was probably dropped from hazar pocket that is why she is in shocked state.
-Gonul will search Esma’s room and probably see the letter (in later episode)
(In the book Gonul is the one who tells Miran that he is Hazar’s son. So the possibility in the series is high on that, I think)
-if Gonul gets dilsha letter the other possibility is that she either blackmail Esma or Aziza in telling her about her brother(if she is smart I think she should use the letter to blackmail)
-Miran will hear Azat abi telling zahra that he knows about reyyan not being Hazar’s daughter and will somehow stop reyyan from giving blood and protect the secret.
-Reyyan would want to stay with Gul at the shadoglu house, Miran will not be happy about it because he doesnot want reyyan in the same house as Azat abi.
(Another fight about that is coming)
-Reyyan will faint in the hospital and will find out that she is pregnant. Firat, Elif (or malika) will share this secret of reyyan pregnancy.
-Miran will go meet Aziza in kars, telling Firat that reyyan is under his protection.
-Miran will try to convince reyyan that he didnot hurt hazar and most probably by end of episode 20 or 21 will be able to clear his name but the damage to relationship will be done.(get ready for ReyMir separation)
-Ali will have some news and will end up telling Miran
-Nasuh will be contacted by Aziza’s enemy
-Esma and hanife will have a meeting.
PS: these are not 100%, I’m just translating and sharing what speculations are going around on social media. Will know how true they are once we watch the upcoming episodes. Enjoy and add your own predictions as well
-Elif who saw the letter which was probably dropped from hazar pocket that is why she is in shocked state.
-Gonul will search Esma’s room and probably see the letter (in later episode)
(In the book Gonul is the one who tells Miran that he is Hazar’s son. So the possibility in the series is high on that, I think)
-if Gonul gets dilsha letter the other possibility is that she either blackmail Esma or Aziza in telling her about her brother(if she is smart I think she should use the letter to blackmail)
-Miran will hear Azat abi telling zahra that he knows about reyyan not being Hazar’s daughter and will somehow stop reyyan from giving blood and protect the secret.
-Reyyan would want to stay with Gul at the shadoglu house, Miran will not be happy about it because he doesnot want reyyan in the same house as Azat abi.
(Another fight about that is coming)
-Reyyan will faint in the hospital and will find out that she is pregnant. Firat, Elif (or malika) will share this secret of reyyan pregnancy.
-Miran will go meet Aziza in kars, telling Firat that reyyan is under his protection.
-Miran will try to convince reyyan that he didnot hurt hazar and most probably by end of episode 20 or 21 will be able to clear his name but the damage to relationship will be done.(get ready for ReyMir separation)
-Ali will have some news and will end up telling Miran
-Nasuh will be contacted by Aziza’s enemy
-Esma and hanife will have a meeting.
PS: these are not 100%, I’m just translating and sharing what speculations are going around on social media. Will know how true they are once we watch the upcoming episodes. Enjoy and add your own predictions as well
Admin_dea05- Admin
Asta cu Reyyan ca va afla ca e gravidă abia acum mi se pare tare aiurea la cata vreme a trecut de la prima lor noapte...sa înțelegem că trebuie să ne mulțumim doar cu sărutul ca alta noapte nu mai pupăm...
Cea cu Gonul umblând prin lucrurile Esmei o cred în stare. Doar ea deja o suspectează că știe mai mult de fratele ei deci încercând să descopere ceva da de scrisoarea mamei lui Miran.
Cea cu Gonul umblând prin lucrurile Esmei o cred în stare. Doar ea deja o suspectează că știe mai mult de fratele ei deci încercând să descopere ceva da de scrisoarea mamei lui Miran.
Admin_dea05- Admin
Poate au vreo amintire care nu ne-au aratat-o, și anume după sărut ce au făcut până seara sub copac.Admin_dea05 a scris:Asta cu Reyyan ca va afla ca e gravidă abia acum mi se pare tare aiurea la cata vreme a trecut de la prima lor noapte...sa înțelegem că trebuie să ne mulțumim doar cu sărutul ca alta noapte nu mai pupăm...
iulianagl- moderator
Nu prea cred tot ce se speculează, cum naiba a rămas Reyyan gravidă daca ei au dormit care încotro.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Poate au vreo amintire care nu ne-au aratat-o, și anume după sărut ce au făcut până seara sub copac.
Să fi fost intre timp la cabană?... ca varianta sub copac chiar nu-mi place...
Admin_dea05- Admin
Nici eu nu cred pentru că am văzut că nu se potrivesc toate informațiile.iulianagl a scris:Nu prea cred tot ce se speculează, cum naiba a rămas Reyyan gravidă daca ei au dormit care încotro.
Admin_dea05- Admin
Ce vrea să însemne asta? Renunță el?
Am obosit să gândesc. Am obosit să iubesc. Sunt rănit. Doare. Am obosit să tot pierd. Acum chiar sunt obosit...
#Miran
Am obosit să gândesc. Am obosit să iubesc. Sunt rănit. Doare. Am obosit să tot pierd. Acum chiar sunt obosit...
#Miran
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 42 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42
Subiecte similare
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors