Serialesitelenovelet
10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

+4
michiper68
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
8 participanți

Pagina 9 din 39 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Urmatorul

In jos

10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 9 Empty Re: 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Noi 2019, 9:53 pm

10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 9 IuCd1Sbqx-s

cred  că e  în  depresie  tanti  scenarista    de  pune  povara  frustrărilor  tuturor  pe  umeriii  unor tineri  căsătoriți  ,  ei  în  loc  să  sufere  ptr  propriile  greșeli  ei  se  ciondănesc  și  se  despart  ptr greșelile  strămoșilor  până  la  al  șaptelea  neam  ..
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 9 Empty Re: 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de iulianagl Sam 30 Noi 2019, 10:00 pm

DENISA a scris:ei   ..  din cauza  ochelarilor  de  soare  nu  a  fost  recunoscut  că  de  nu  îi  avea  se  aliniau  limuzinele   Smile Smile Smile
Ia cam dat-o peste nas vedetului. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 30 Noi 2019, 10:09 pm

acum am vazut serialul. cu traducere. ca fara traducere l-am vazut aseara si n-am inteles nimic. a zapacit toate personajele . elif a devenit bolnava psihic, plange, tremura si asculta pe la ushi , zehra e dusmanul propriului copil -o mincinoasa a devenit, in schimb nasuh are mustrari de constiinta si devine personajul bun. oricum nu mai recunosc personajele. fanii se bucurau pana aseara ca reyyan va afla ca nu e fiica lui hazar , dar nu a aflat nimic. pana la final a tinut-o langa cu tatal ei cel onest . ceea ce inseamna ca episodele viitoare cand va afla de minciuna spusa de ambii parinti va deveni si ea bolnava psihic ca si elif.
am remarcat cat de imensa e turcia , daca au plecat ei dis de dimineata pana in satul vecin si au ajuns seara de tot, e imensa tzara. credeam ca burak tamdogan va fi tatal reyyanei dar nu da semne, este doar un nene cu un lantz cu cruciulita la gat al carui tata are nume de sfant crestin.
au zapacit de tot scena yaren-rayyan -a intrat reyyan pe furis in camera si si-a lasat geanta pe primul scaun ca peste cateva minute cand a plecat din camera fara geanta pe acel scaun sa se aseze tanti handan.
Atata tristete in serialul asta , azat statea si se uita pe pereti la el in camera seara...mi-a fost mila de el. cel putin miran se duce in vizita pe la vecini si sta pitit pe scari...
si l-am vazut de doua ori ...singura scena care mi-a placut a fost scena ceaiului, ceaiul ala scuipat de hanife chiar i-a placut scorpiei de handan.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Noi 2019, 10:20 pm

Michi  ai  dreptate   ,  dacă  nu  suntem  depresive  după  ce  vedem  ultimile  ep  sigur  devenim  ...  nu  înțeleg  ce  rol  are  bijutierul  ,  după  fața  lui  pare  a  avea  alzheimer  ,  plus  că  acel  inel  e  o  ferătanie   nici măcar  nu  e  o  piesă  memorabilă     ..  doar  nu  făcu  și   bijutierul  un  singur  inel  ..  
în cele  două  conace  toți  sunt  somnambuli  .  bântuie  noaptea  ca  bezmeticii
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 30 Noi 2019, 10:21 pm

michiper68 a scris:acum am vazut serialul. cu traducere. ca fara traducere l-am vazut aseara si n-am inteles nimic. a zapacit toate personajele . elif a devenit bolnava psihic, plange, tremura si asculta pe la ushi , zehra e dusmanul propriului copil -o mincinoasa a devenit, in schimb nasuh are mustrari de constiinta si devine personajul bun. oricum nu mai recunosc personajele. fanii se bucurau pana aseara ca reyyan va afla ca nu e fiica lui hazar , dar nu a aflat nimic. pana la final a tinut-o langa cu tatal ei cel onest . ceea ce inseamna ca episodele viitoare cand va afla de minciuna spusa de ambii parinti va deveni si ea bolnava psihic ca si elif.
am remarcat cat de imensa e turcia , daca au plecat ei dis de dimineata pana in satul vecin si au ajuns seara de tot, e imensa tzara. credeam ca burak tamdogan va fi tatal reyyanei dar nu da semne, este doar un nene cu un lantz cu cruciulita la gat al carui tata are nume de sfant crestin.
au zapacit de tot scena yaren-rayyan -a intrat reyyan pe furis in camera si si-a lasat geanta pe primul scaun ca peste cateva minute cand a plecat din camera fara geanta pe acel scaun sa se aseze tanti handan.
Atata tristete in serialul asta , azat statea si se uita pe pereti la el in camera seara...mi-a fost mila de el. cel putin miran se duce in vizita pe la vecini si sta pitit pe scari...
si l-am vazut de doua ori ...singura scena care mi-a placut a fost scena ceaiului, ceaiul ala scuipat de hanife chiar i-a placut scorpiei de handan.
De aceea au avut și rating scăzut, trebuie sa se adune și să vina cu ceva fresh altfel se duc pe râpă la vale, ce-am citit doar note negative, ori schimba pe cei ce fac scenariul ori se termina serialul, nu știu să valorifice ideile și tema din serial au trecut 23de episoade cu aceleași linii și dungi.Cred că noi fanii ne uitam doar pentru cei doi care până la urmă a rămas Ebru că Akin a ajuns vedetă.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 30 Noi 2019, 10:23 pm

DENISA a scris:Michi  ai  dreptate   ,  dacă  nu  suntem  depresive  după  ce  vedem  ultimile  ep  sigur  devenim  ...  nu  înțeleg  ce  rol  are  bijutierul  ,  după  fața  lui  pare  a  avea  alzheimer  ,  plus  că  acel  inel  e  o  ferătanie   nici măcar  nu  e  o  piesă  memorabilă     ..  doar  nu  făcu  și   bijutierul  un  singur  inel  ..  
în cele  două  conace  toți  sunt  somnambuli  .  bântuie  noaptea  ca  bezmeticii

la cat de urmariti au fost in excursia la bijutierul cel destoinic , cine stie ce abureala de explicatie ii va oferi moshu. oricum nu va afla nimic despre inel. dar sunt sigura ca nenea bijutier doar un inel a facut la viata lui, si ala probabil l-a cumparat si a gravat un g pe el, ca in ce casa umila statea...dupa atatia ani de facut bijuterii ma intreb de lanturi de caini o fi facut.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Noi 2019, 10:25 pm

oare  spitalul  din  Midyat  are  secție  de  psihiatrie  ???  ar  trebui  să  fie  o  secție  cu  destul  de  multe  paturi  ,  membrii  ambelor  conace  au  nevoie  de  câte  o  internare  
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 30 Noi 2019, 10:25 pm

cel mai fericit episodul asta a fost hazar. a stat in pat toata saptamana pt filmari.
fanii sperau ca asta va fi noaptea in care vor concepe copilu miran si rayyan dar nu cred ca in pozitia in care s-au trezit le-a iesit ceva.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 30 Noi 2019, 10:27 pm

DENISA a scris:oare  spitalul  din  Midyat  are  secție  de  psihiatrie  ???  ar  trebui  să  fie  o  secție  cu  destul  de  multe  paturi  ,  membrii  ambelor  conace  au  nevoie  de  câte  o  internare  
unu nu e sanatos. elif, esma, gonul, sultan sunt dusi cu pluta.azize e de legat de pat oricum, nu se mai face bine.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 30 Noi 2019, 10:28 pm

michiper68 a scris:cel mai fericit episodul asta a fost hazar. a stat in pat toata saptamana pt filmari.
fanii sperau ca asta va fi noaptea in care vor concepe copilu miran si rayyan dar nu cred ca in pozitia in care s-au trezit le-a iesit ceva.
Smile Pai cred că mai fac inca o tura de copii Handan și Zehra...
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Noi 2019, 10:28 pm

michiper68 a scris:
Smile Smile Smile nici  din  plastilină  nu  le  iese  
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 30 Noi 2019, 10:29 pm

si fanii care tot fac scenarii. nimic nu a iesit cum credeam dupa ce vazusem promoul de data trecuta. si tare mi-e ca nici acum elif nu-i va spune nimic lui hazar . striga la el si-i spune ,, sanatate tataie'' sau ceva de genul...cum nici reyyan nu i-a zis nimic de actele de divortz lui miran desi le avea in mana...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 30 Noi 2019, 10:30 pm

Nu pot să cred. Ebru merge dar Akin , nu ! stupid

Sau poate ca inca nu a primit aprobare de la mami și iubi...🤣🤣🤣🤣

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 30 Noi 2019, 10:35 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Noi 2019, 10:32 pm

păi  Akin  are  lesa  scurtă  ..  și  -a  făcut  o dată  de cap  crezi  că  i  se  mai  permite un  astfel  de  ”  dezmăț”
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de chrisa Sam 30 Noi 2019, 10:34 pm

Of!!Greu greu....o veni si sezonul 3!!
chrisa
chrisa
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 30 Noi 2019, 10:35 pm

Admin_dea05 a scris:
Spoiler:

Pai el face pregătiri de nunta de ce ar merge, de ce i-ar păsa așa mult de serial?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 30 Noi 2019, 10:36 pm

Admin_dea05 a scris:<

am mai trecut o data prin asta si la asi. se va termina serialul si peste 5 ani se vor reintalni fericiti in spania, ca e o moda acum cu spania, si vor face o poza impreuna. el proaspat divortat, ea proaspata

Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Sam 30 Noi 2019, 10:36 pm, editata de 1 ori
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 30 Noi 2019, 10:36 pm

Sau poate ca inca nu a primit aprobare de la mami și iubi...🤣🤣🤣🤣
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Noi 2019, 10:37 pm

chrisa a scris:Of!!Greu greu....o veni si sezonul 3!!
   da   ,  sezonul  3  va  cuprinde  genericul  de  final  ...  ei  abia  se  strofoacă  sa  il  termine  pe  al  2  lea  și  tu  vrei  și  3???  nu  are  cu  cine  ,  toți  vor  fi  internați într-un sanatoriu de  boli  mintale    posibil  doar  Azize  să  trăiască  fericită  până  la  adânci  bătrâneți
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Noi 2019, 10:41 pm

Admin_dea05 a scris:Sau poate ca inca nu a primit aprobare de la mami și iubi...🤣🤣🤣🤣
  poate  primește  o  dispensă  de la  împărăție   dar   poate  nici  nu  fu  invitat  ,  poate  a  pus omul  condiții    vedet  fiind  amu  ,  o  fi  vrut  să  aibă  asistentă  personală  sau  gardă  de  corp  ..  încă nu  m-am  lămurit  ce  rol  are  blondina  ..

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 30 Noi 2019, 10:42 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 30 Noi 2019, 10:41 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 30 Noi 2019, 10:43 pm

Cum au fost la început și cum sunt acum.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Noi 2019, 10:45 pm

atunci  nu  se  cunoșteau  Dea  amu  ....  nu  pot  respira  același  aer  sau  au interdicție  să  respire  același aer 
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 30 Noi 2019, 10:45 pm

DENISA a scris:
Admin_dea05 a scris:Sau poate ca inca nu a primit aprobare de la mami și iubi...🤣🤣🤣🤣
  poate  primește  o  dispensă  de la  împărăție   dar   poate  nici  nu  fu  invitat  ,  poate  a  pus omul  condiții    vedet  fiind  amu  ,  o  fi  vrut  să  aibă  asistentă  personală  sau  gardă  de  corp  ..  încă nu  m-am  lămurit  ce  rol  are  blondina  ..

Eu nu pot să cred , pai asta e o mare bila neagră pentru el și este abia la inceput de carieră....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 30 Noi 2019, 11:05 pm

DENISA a scris:atunci  nu  se  cunoșteau  Dea  amu  ....  nu  pot  respira  același  aer  sau  au interdicție  să  respire  același aer 
Ramane el fără aer lângă Ebru.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 39 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum