10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+4
michiper68
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
8 participanți
Pagina 9 din 39
Pagina 9 din 39 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39
Re: 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
cred că e în depresie tanti scenarista de pune povara frustrărilor tuturor pe umeriii unor tineri căsătoriți , ei în loc să sufere ptr propriile greșeli ei se ciondănesc și se despart ptr greșelile strămoșilor până la al șaptelea neam ..
Ia cam dat-o peste nas vedetului.DENISA a scris:ei .. din cauza ochelarilor de soare nu a fost recunoscut că de nu îi avea se aliniau limuzinele
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
acum am vazut serialul. cu traducere. ca fara traducere l-am vazut aseara si n-am inteles nimic. a zapacit toate personajele . elif a devenit bolnava psihic, plange, tremura si asculta pe la ushi , zehra e dusmanul propriului copil -o mincinoasa a devenit, in schimb nasuh are mustrari de constiinta si devine personajul bun. oricum nu mai recunosc personajele. fanii se bucurau pana aseara ca reyyan va afla ca nu e fiica lui hazar , dar nu a aflat nimic. pana la final a tinut-o langa cu tatal ei cel onest . ceea ce inseamna ca episodele viitoare cand va afla de minciuna spusa de ambii parinti va deveni si ea bolnava psihic ca si elif.
am remarcat cat de imensa e turcia , daca au plecat ei dis de dimineata pana in satul vecin si au ajuns seara de tot, e imensa tzara. credeam ca burak tamdogan va fi tatal reyyanei dar nu da semne, este doar un nene cu un lantz cu cruciulita la gat al carui tata are nume de sfant crestin.
au zapacit de tot scena yaren-rayyan -a intrat reyyan pe furis in camera si si-a lasat geanta pe primul scaun ca peste cateva minute cand a plecat din camera fara geanta pe acel scaun sa se aseze tanti handan.
Atata tristete in serialul asta , azat statea si se uita pe pereti la el in camera seara...mi-a fost mila de el. cel putin miran se duce in vizita pe la vecini si sta pitit pe scari...
si l-am vazut de doua ori ...singura scena care mi-a placut a fost scena ceaiului, ceaiul ala scuipat de hanife chiar i-a placut scorpiei de handan.
am remarcat cat de imensa e turcia , daca au plecat ei dis de dimineata pana in satul vecin si au ajuns seara de tot, e imensa tzara. credeam ca burak tamdogan va fi tatal reyyanei dar nu da semne, este doar un nene cu un lantz cu cruciulita la gat al carui tata are nume de sfant crestin.
au zapacit de tot scena yaren-rayyan -a intrat reyyan pe furis in camera si si-a lasat geanta pe primul scaun ca peste cateva minute cand a plecat din camera fara geanta pe acel scaun sa se aseze tanti handan.
Atata tristete in serialul asta , azat statea si se uita pe pereti la el in camera seara...mi-a fost mila de el. cel putin miran se duce in vizita pe la vecini si sta pitit pe scari...
si l-am vazut de doua ori ...singura scena care mi-a placut a fost scena ceaiului, ceaiul ala scuipat de hanife chiar i-a placut scorpiei de handan.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Michi ai dreptate , dacă nu suntem depresive după ce vedem ultimile ep sigur devenim ... nu înțeleg ce rol are bijutierul , după fața lui pare a avea alzheimer , plus că acel inel e o ferătanie nici măcar nu e o piesă memorabilă .. doar nu făcu și bijutierul un singur inel ..
în cele două conace toți sunt somnambuli . bântuie noaptea ca bezmeticii
De aceea au avut și rating scăzut, trebuie sa se adune și să vina cu ceva fresh altfel se duc pe râpă la vale, ce-am citit doar note negative, ori schimba pe cei ce fac scenariul ori se termina serialul, nu știu să valorifice ideile și tema din serial au trecut 23de episoade cu aceleași linii și dungi.Cred că noi fanii ne uitam doar pentru cei doi care până la urmă a rămas Ebru că Akin a ajuns vedetă.michiper68 a scris:acum am vazut serialul. cu traducere. ca fara traducere l-am vazut aseara si n-am inteles nimic. a zapacit toate personajele . elif a devenit bolnava psihic, plange, tremura si asculta pe la ushi , zehra e dusmanul propriului copil -o mincinoasa a devenit, in schimb nasuh are mustrari de constiinta si devine personajul bun. oricum nu mai recunosc personajele. fanii se bucurau pana aseara ca reyyan va afla ca nu e fiica lui hazar , dar nu a aflat nimic. pana la final a tinut-o langa cu tatal ei cel onest . ceea ce inseamna ca episodele viitoare cand va afla de minciuna spusa de ambii parinti va deveni si ea bolnava psihic ca si elif.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:Michi ai dreptate , dacă nu suntem depresive după ce vedem ultimile ep sigur devenim ... nu înțeleg ce rol are bijutierul , după fața lui pare a avea alzheimer , plus că acel inel e o ferătanie nici măcar nu e o piesă memorabilă .. doar nu făcu și bijutierul un singur inel ..
la cat de urmariti au fost in excursia la bijutierul cel destoinic , cine stie ce abureala de explicatie ii va oferi moshu. oricum nu va afla nimic despre inel. dar sunt sigura ca nenea bijutier doar un inel a facut la viata lui, si ala probabil l-a cumparat si a gravat un g pe el, ca in ce casa umila statea...dupa atatia ani de facut bijuterii ma intreb de lanturi de caini o fi facut.
michiper68- vip
oare spitalul din Midyat are secție de psihiatrie ??? ar trebui să fie o secție cu destul de multe paturi , membrii ambelor conace au nevoie de câte o internare
cel mai fericit episodul asta a fost hazar. a stat in pat toata saptamana pt filmari.
fanii sperau ca asta va fi noaptea in care vor concepe copilu miran si rayyan dar nu cred ca in pozitia in care s-au trezit le-a iesit ceva.
fanii sperau ca asta va fi noaptea in care vor concepe copilu miran si rayyan dar nu cred ca in pozitia in care s-au trezit le-a iesit ceva.
michiper68- vip
unu nu e sanatos. elif, esma, gonul, sultan sunt dusi cu pluta.azize e de legat de pat oricum, nu se mai face bine.DENISA a scris:oare spitalul din Midyat are secție de psihiatrie ??? ar trebui să fie o secție cu destul de multe paturi , membrii ambelor conace au nevoie de câte o internare
michiper68- vip
Pai cred că mai fac inca o tura de copii Handan și Zehra...michiper68 a scris:cel mai fericit episodul asta a fost hazar. a stat in pat toata saptamana pt filmari.
iulianagl- moderator
nici din plastilină nu le iesemichiper68 a scris:
si fanii care tot fac scenarii. nimic nu a iesit cum credeam dupa ce vazusem promoul de data trecuta. si tare mi-e ca nici acum elif nu-i va spune nimic lui hazar . striga la el si-i spune ,, sanatate tataie'' sau ceva de genul...cum nici reyyan nu i-a zis nimic de actele de divortz lui miran desi le avea in mana...
michiper68- vip
Nu pot să cred. Ebru merge dar Akin , nu !
Sau poate ca inca nu a primit aprobare de la mami și iubi...
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 30 Noi 2019, 10:35 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
păi Akin are lesa scurtă .. și -a făcut o dată de cap crezi că i se mai permite un astfel de ” dezmăț”
Of!!Greu greu....o veni si sezonul 3!!
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Pai el face pregătiri de nunta de ce ar merge, de ce i-ar păsa așa mult de serial?Admin_dea05 a scris:
- Spoiler:
iulianagl- moderator
am mai trecut o data prin asta si la asi. se va termina serialul si peste 5 ani se vor reintalni fericiti in spania, ca e o moda acum cu spania, si vor face o poza impreuna. el proaspat divortat, ea proaspataAdmin_dea05 a scris:<
Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Sam 30 Noi 2019, 10:36 pm, editata de 1 ori
michiper68- vip
Sau poate ca inca nu a primit aprobare de la mami și iubi...
Admin_dea05- Admin
da , sezonul 3 va cuprinde genericul de final ... ei abia se strofoacă sa il termine pe al 2 lea și tu vrei și 3??? nu are cu cine , toți vor fi internați într-un sanatoriu de boli mintale posibil doar Azize să trăiască fericită până la adânci bătrânețichrisa a scris:Of!!Greu greu....o veni si sezonul 3!!
poate primește o dispensă de la împărăție dar poate nici nu fu invitat , poate a pus omul condiții vedet fiind amu , o fi vrut să aibă asistentă personală sau gardă de corp .. încă nu m-am lămurit ce rol are blondina ..Admin_dea05 a scris:Sau poate ca inca nu a primit aprobare de la mami și iubi...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 30 Noi 2019, 10:42 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Cum au fost la început și cum sunt acum.
iulianagl- moderator
atunci nu se cunoșteau Dea amu .... nu pot respira același aer sau au interdicție să respire același aer
DENISA a scris:poate primește o dispensă de la împărăție dar poate nici nu fu invitat , poate a pus omul condiții vedet fiind amu , o fi vrut să aibă asistentă personală sau gardă de corp .. încă nu m-am lămurit ce rol are blondina ..Admin_dea05 a scris:Sau poate ca inca nu a primit aprobare de la mami și iubi...
Eu nu pot să cred , pai asta e o mare bila neagră pentru el și este abia la inceput de carieră....
Admin_dea05- Admin
Ramane el fără aer lângă Ebru.DENISA a scris:atunci nu se cunoșteau Dea amu .... nu pot respira același aer sau au interdicție să respire același aer
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 39 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39
Subiecte similare
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors