10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+4
michiper68
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
8 participanți
Pagina 8 din 39
Pagina 8 din 39 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39
Re: 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
neața !!!1
de ce pauză de sărbători ?? ei oricum nu sunt cu Crăciunul... pe vremea Asi -ului sau 1001 de nopți nu a fost pauză
dacă fac pauză acum concluzia că sunt in pana de idei și nu știu ce să croșeteze si după cum au scăldat acțiunea în ultimile 2 ep ar fi și asta o variantă ..
de ce pauză de sărbători ?? ei oricum nu sunt cu Crăciunul... pe vremea Asi -ului sau 1001 de nopți nu a fost pauză
dacă fac pauză acum concluzia că sunt in pana de idei și nu știu ce să croșeteze si după cum au scăldat acțiunea în ultimile 2 ep ar fi și asta o variantă ..
Dea ( Anda ) la mulți ani !!!!
Denis oricum ei sunt in pauza idei ar fi dar nu știu să le valorifice.DENISA a scris:neața !!!1
- Spoiler:
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Multumesc.... dar nu este ziua mea....DENISA a scris:Dea ( Anda ) la mulți ani !!!!
Eu sunt Elena....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl a scris:Denis oricum ei sunt in pauza idei ar fi dar nu știu să le valorifice.DENISA a scris:neața !!!1
- Spoiler:
Păcat de Akin și Ebru... la un serial nu ajunge doar chimia lor....
Admin_dea05- Admin
un la mulți ani în plus nu strică
am râs cu lacrimi , cred că va căpata intoleranță la carnea de pui
am râs cu lacrimi , cred că va căpata intoleranță la carnea de pui
ceva este , ori nu se suportă , ori interdicția . ori e ceva mai mult ce impun aceste retineri ,, dar chiar de nu s-ar înghite ar trebui să se comporte ca niște profesionaliști cum pretind a fi ,, atitudinea asta pe care o adoptă contribuie și ea la eșecul proiectuluiAdmin_dea05 a scris:
Pai și a cui ar fi vina?Ebru ori Akin?DENISA a scris:
ceva este , ori nu se suportă , ori interdicția . ori e ceva mai mult ce impun aceste retineri ,, dar chiar de nu s-ar înghite ar trebui să se comporte ca niște profesionaliști cum pretind a fi ,, atitudinea asta pe care o adoptă contribuie și ea la eșecul proiectului
iulianagl- moderator
DENISA a scris:ceva este , ori nu se suportă , ori interdicția . ori e ceva mai mult ce impun aceste retineri ,, dar chiar de nu s-ar înghite ar trebui să se comporte ca niște profesionaliști cum pretind a fi ,, atitudinea asta pe care o adoptă contribuie și ea la eșecul proiectuluiAdmin_dea05 a scris:
au ei ceva ....dar parca inainte de sarut.....sarutul in schimb eu consider ca l-a dat de gol pe Akin , s-a pierdut !!!!.... ...
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:Pai și a cui ar fi vina?Ebru ori Akin?DENISA a scris:
ceva este , ori nu se suportă , ori interdicția . ori e ceva mai mult ce impun aceste retineri ,, dar chiar de nu s-ar înghite ar trebui să se comporte ca niște profesionaliști cum pretind a fi ,, atitudinea asta pe care o adoptă contribuie și ea la eșecul proiectului
Akin...se vede clar....
Admin_dea05- Admin
Și cu toate astea in filmări parcă-di joaca rolul cu adevărat îndrăgostit.Admin_dea05 a scris:
Akin...se vede clar....
iulianagl- moderator
Degeaba aleargă Miran poate să facă ce o vrea cu Elif, Azat deja știe ce s-a întâmplat și cred că Azat o va salva și pe Elif, chiar merita sa fie scăpată din acel conac de coșmar.DENISA a scris:
- Spoiler:
iulianagl- moderator
exact Iuliana, e prea credibil ca si personaj vizavi de Reyyan la zbierete se
vede că sunt forțate dar ce exprimă vizavi de Reyyan parcă sunt de acolo, parcă trăiește fiecare
cuvânt, gest, privire ... privind după margine eu spun că nu au nimic in comun dar și extremele
se atrag și se completează.. uitându-mă la Akin cel de la Cannes as spune că ii place exuberanța și veselia ei ( Ebru), pare a îi plăcea in preajma ei, are acea libertate să fie el, neîncorsetat, nestudiat sau gândit fiecare gest.... a se vedea chipul lui Akin când e cu prietenii, cu colegii sau in preajma lui Ebru ( nu Reyyan) și fața lui Akin în preajma presupusei iubite.
vede că sunt forțate dar ce exprimă vizavi de Reyyan parcă sunt de acolo, parcă trăiește fiecare
cuvânt, gest, privire ... privind după margine eu spun că nu au nimic in comun dar și extremele
se atrag și se completează.. uitându-mă la Akin cel de la Cannes as spune că ii place exuberanța și veselia ei ( Ebru), pare a îi plăcea in preajma ei, are acea libertate să fie el, neîncorsetat, nestudiat sau gândit fiecare gest.... a se vedea chipul lui Akin când e cu prietenii, cu colegii sau in preajma lui Ebru ( nu Reyyan) și fața lui Akin în preajma presupusei iubite.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 30 Noi 2019, 4:38 pm, editata de 1 ori
Așa e, când e in preajma Sandrutei parca nu e el.DENISA a scris:exact Iuliana, e prea credibil ca si personaj vizavi de Reyyan la zbierete se
iulianagl- moderator
In episodul de aseară personajele parca nu-și găseau locul.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Mr Akin Akinuso Hercai without his fans can’t survive. All the wonderful job you did in the show, you destroyed it outside the series. you and idiletisim ignored your colleagues and your main partner outside the show and killed the magical chemistry the fans where dying for.
Ce tare mesajul.
Ce tare mesajul.
iulianagl- moderator
Iuliana ce conține filmulețul după twitter ??? mie nu imi merge twitter ul ...
Domnule Akin Akinuso, Hercai fără fanii nu ar putea supraviețui. e minunată munca pe care o faci în serial dar ai distrus totul cu ce faci în afara platourilor de filmare . Tu și managerii tăi ( bănuiesc că se referă la cei care îl manegeriază - id iletisim - il reprezentau și pe Murat pe vremea Asi ului ) ați ignorat colegii și partenera din afara serialului și ați ucis chimia magică după care fanii tânjesc .iulianagl a scris:Mr Akin Akinuso Hercai without his fans can’t survive. All the wonderful job you did in the show, you destroyed it outside the series. you and idiletisim ignored your colleagues and your main partner outside the show and killed the magical chemistry the fans where dying for.
Ce tare mesajul.
adevărat comentariu , mie mi s-a părut FORȚATA și faza cu trezitul , s-a culcat la 1 m distanță de el și se trezește într-un unghi de 45 de grade, , daca era cu capul pe pieptul lui sau pe umăr erau mai credibili ,,,, forțată rău scena , cât s-a putut ea foi și în ce nesimțire a putut el dormi încât să nu simtă nimic ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 30 Noi 2019, 9:44 pm, editata de 1 ori
Fanii au făcut mișto de Banu cum taxiul sunt fanii și îi dau cu flit vedetului și ei.DENISA a scris:
Iuliana ce conține filmulețul după twitter ??? mie nu imi merge twitter ul ...
iulianagl- moderator
DENISA a scris:
Domnule Akin Akinuso, Hercai fără fanii nu ar putea supraviețui. e minunată munca pe care o faci în serial dar ai distrus totul cu ce faci în afara platourilor de filmare . Tu și managerii tăi ( bănuiesc că se referă la cei care îl manegeriază - id iletisim - il reprezentau și pe Murat pe vremea Asi ului ) ați ignorat colegii și partenera din afara serialului și ați ucis chimia magică după care fanii tânjesc .
adevărat comentariu , mie mi s-a părut FORȚATA și faza cu trezitul , s-a culcat la 1 m distanță de el și se trezește într-un unghi de 45 de grade, , daca era cu capul pe pieptul lui sau pe umăr erau mai credibili ,,,, forțată rău scena , cât s-a putut ea foi și în ce nesimțire a putut el dormi încât să nu simtă nimic ??
- Spoiler:
[size=45]
[/size]
iulianagl- moderator
ei .. din cauza ochelarilor de soare nu a fost recunoscut că de nu îi avea se aliniau limuzinele
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 39 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39
Subiecte similare
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors