10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+4
michiper68
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
8 participanți
Pagina 15 din 39
Pagina 15 din 39 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Re: 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Iuliana vezi clipurile astea?iulianagl a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=FuLrF5g5_fg
https://www.youtube.com/watch?v=7nKEhABcw-A&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=MgZgYDwtexk&feature=youtu.be
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:DENISA a scris:[color=#000099]astia par ca nici nu iși vorbesc
Din cate am obs în cealaltă postare el trebuie să plece grăbit iar Reyyan să alerge după el. Cred ca de aceea sta la colt ca nu știe când sunt aia pregătiți să filmeze.
Din toate filmarile si mie imi da impresia. Nici macar nu se uita la ea.Sta cu privirea in pamant in afara filmarilor. Mai frate dar ce o fi fost asa de grav de nu-si mai vorbesc, nu se privesc, stau la distanta..ce naiba i-a apucat .. de unde s-a declansat raceala asta brusc....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Nu, spune că includ conținut de la Tukuvaz.Admin_dea05 a scris:
Iuliana vezi clipurile astea?
https://www.youtube.com/watch?v=FuLrF5g5_fg
https://www.youtube.com/watch?v=7nKEhABcw-A&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=MgZgYDwtexk&feature=youtu.be
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
O sa aflăm după ce se termina serialul.Admin_dea05 a scris:
Din toate filmarile si mie imi da impresia. Nici macar nu se uita la ea.Sta cu privirea in pamant in afara filmarilor. Mai frate dar ce o fi fost asa de grav de nu-si mai vorbesc, nu se privesc, stau la distanta..ce naiba i-a apucat .. de unde s-a declansat raceala asta brusc....
iulianagl- moderator
eu cred că cei doi ” inculpați ” nu doar că nu își vorbesc , când e camera închisă nici nu se privesc.. eu asta văd din filmulețe și poze... așa greu digerabili or fi amândoi ???? în primul sezon cred că era entuziasmul debutului de proiect , amândoi ” in linia întâi , era dorința de reușită , voința de a arăta că au meritat să fie aleși , o fi fost și curiozitate , apoi când au văzut că au prins la public a apărut entuziasmul .. mai apoi când au văzut că sunt cuplați în online .. poate o fi fost și ceva chimie ... au apărut reținerile reciproce ptr a nu stârni suspiciuni și au început să bată în retragere , această schimbare a fost mult mai vizibilă după vacanță ,,, și s-a văzut asta și în așa mult dorita ” chimie ” dintre ei ca și personaje , a dispărut complet și nu numai datorită scenariului , dacă ar fi doar colegi , amici nu ar avea de ce să se evite , categoric se evită, ok s-au panicat de ce simt... pai dacă chiar simt de ce ar sta departe unul de altul , nu sunt căsătoriți ., sunt la vârsta când experimentează care ar fi baiul că ar fi ceva mai mult decât o colegialitate ???
DENISA a scris:[i][color=#3300cc][font=Georgia]eu cred că cei doi ” inculpați ” nu doar că nu își vorbesc , când e camera închisă nici nu se privesc.. eu asta văd din filmulețe și poze... așa greu digerabili or fi amândoi ???? în primul sezon cred că era entuziasmul debutului de proiect , amândoi ” in linia întâi , era dorința de reușită , voința de a arăta că au meritat să fie aleși , o fi fost și curiozitate , apoi când au văzut că au prins la public a apărut entuziasmul .. mai apoi când au văzut că sunt cuplați în online ..
- Spoiler:
poate o fi fost și ceva chimie ... au apărut reținerile reciproce ptr a nu stârni suspiciuni și au început să bată în retragere , această schimbare a fost mult mai vizibilă după vacanță ,,, și s-a văzut asta și în așa mult dorita ” chimie ” dintre ei ca și personaje , a dispărut complet și nu numai datorită scenariului , dacă ar fi doar colegi , amici nu ar avea de ce să se evite , categoric se evită, ok s-au panicat de ce simt... pai dacă chiar simt de ce ar sta departe unul de altul , nu sunt căsătoriți ., sunt la vârsta când experimentează care ar fi baiul că ar fi ceva mai mult decât o colegialitate
Denisa,exact același gânduri le am și eu.Eu schimbarea am simțit-o încet încet după episoadele de după cazatura lui Hazar.Acum,uneori când vorbește cu ea,am impresia că nici nu o privește în ochi. Privirea lui e fixă și pare că privește dincolo se ea.Sunt sigură(sper să mă înșel :stuck_out_tongue_winking_eye:) că nu va mai exista o scenă identică prin intensitate și prin ceea ce a transmis,cu cea a sărutului din ep. 19.Ceva s-a întâmplat de s-a terminat ,,chimia".Din cate am văzut pe youtube,poze cu el si cu blonda de când erau mai tinerei,s-o fi gândit că asocierea dintre el și Ebru pune în pericol relația lui cu blonda și de aici poate schimbarea .:thinking: :thinking:
Miha79- membru activ
Data de inscriere : 30/11/2019
Pai sa se însoare și "punt", ce atâta...se crede mare vedeta las că se termina serialul.
iulianagl- moderator
însurătoarea cu ce l-ar ajuta
?? El oricum pare foarte încorsetat, mereu parcă e împovărat, parcă ar fi altcineva în pielea lui ...tind să cred că cel real e cel de la Cannes, liber, degajat, zâmbăreț... nu cel ce apare mereu trist, plin de griji și probleme.
?? El oricum pare foarte încorsetat, mereu parcă e împovărat, parcă ar fi altcineva în pielea lui ...tind să cred că cel real e cel de la Cannes, liber, degajat, zâmbăreț... nu cel ce apare mereu trist, plin de griji și probleme.
L-ar ajuta cum sa nu grija de Ebru așa e luat nimeni nu-l mai cuplează cu nimeni și asta e fiecare-si vede de viața lui.DENISA a scris:însurătoarea cu ce l-ar ajuta
iulianagl- moderator
Oricum nimeni nu-l obliga sa fie trist și încorsetat langa cineva dar poate și-a luat alte angajamente fata de Sandruta și acum se tine de cuvânt, asta numai profesionalism.
iulianagl- moderator
um om fericit face risipă de
zâmbete nu e și cazul lui, el e crispat, de cele mai multe ori privește doar în pamânt etc
zâmbete nu e și cazul lui, el e crispat, de cele mai multe ori privește doar în pamânt etc
De ce nu au făcut asta impreuna?De ce separat?DENISA a scris:ce rânjet are
- Spoiler:
iulianagl- moderator
interesant ar fi ca, amândoi să
fie invitați într-o emisiune live, cum era Beyaz show și sa li să pună întrebari, nu cred că presa lor de monden nu a remarcat schimbarea lor , e
ceva reciproc și foarte vizibil... alții mentin ei suspiciunile unei posibile relatii deși nu au nimic
iar ăștia sunt în stare să rupă și neuronul ce ar putea gândi așa ceva din fașă
fie invitați într-o emisiune live, cum era Beyaz show și sa li să pună întrebari, nu cred că presa lor de monden nu a remarcat schimbarea lor , e
ceva reciproc și foarte vizibil... alții mentin ei suspiciunile unei posibile relatii deși nu au nimic
iar ăștia sunt în stare să rupă și neuronul ce ar putea gândi așa ceva din fașă
E un introvertit așa îl văd, e greu să trăiești langa el, zic!DENISA a scris: um om fericit face risipă de
iulianagl- moderator
nu aveau loc în cadru
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 05 Dec 2019, 10:12 pm, editata de 1 ori
Da așa de mare e aroganță lui încât chiar ai dreptate nu încape în cadru, eu consider că Ebru nu merita un astfel de partener.DENISA a scris:nu aveau loc în cadru
iulianagl- moderator
cred că amândoi au contribuit
la starea asta
la starea asta
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 05 Dec 2019, 10:55 pm, editata de 1 ori
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 39 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Subiecte similare
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors