13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+5
costearamona
Roxana.
Miha79
iulianagl
DENISA
9 participanți
Pagina 6 din 25
Pagina 6 din 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Da. Din ce in ce mai liniste.iulianagl a scris:Tot ce e posibil, dar e așa de liniște.Admin_dea05 a scris:Oare vom avea promo azi?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nimeni numai afla nimic decand sunt la mica izolare doar atât că moare Elif dar de acel misterios nimeni numai vorbește.Admin_dea05 a scris:
Da. Din ce in ce mai liniste.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Auzi pe Azize și pe Esma le-au izolat la conac pe buni in căsuța ei doar Nasuh umbla abrambura.
iulianagl- moderator
M: Este plin de soare de fiecare dată. Bine că ești soția mea.Reyyan mi-a pus o întrebare.
A: Ce te-a întrebat?
M: Dacă voi renunța la răzbunare.
A: Îi spui când vine la mormintele părintilor tăi, atunci te vei opri, nu i-ai spus?
M: Nu, nu am făcut-o. Știi de ce? Pentru că am renunțat la răzbunarea mea.
R: Miran!
M: S-a terminat.
A: Deci ai renunțat Miran?
M: Bunica!
A: Nimeni nu își va lasa jos armele. Ești un Șhadoğlu.
A: Ce te-a întrebat?
M: Dacă voi renunța la răzbunare.
A: Îi spui când vine la mormintele părintilor tăi, atunci te vei opri, nu i-ai spus?
M: Nu, nu am făcut-o. Știi de ce? Pentru că am renunțat la răzbunarea mea.
R: Miran!
M: S-a terminat.
A: Deci ai renunțat Miran?
M: Bunica!
A: Nimeni nu își va lasa jos armele. Ești un Șhadoğlu.
iulianagl- moderator
Se pare că promo n-are nicio legătură cu ce a fost în episodul trecut, nu se leagă.
iulianagl- moderator
Oare să meargă mai repede cu acțiunea?...parcă prea repede stau și împreună și el mai și află că e un Șadoglu....iulianagl a scris:Se pare că promo n-are nicio legătură cu ce a fost în episodul trecut, nu se leagă.
Admin_dea05- Admin
[quote="Admin_dea05"]
Oare să meargă mai repede cu acțiunea?...parcă prea repede stau și împreună și el mai și află că e un
Poate vor profita de pe urma acestui virus si ne trezim că anunță ca se termină sezonul 2 asa cu dezvăluirile astea si vor începe sezonul 3 (când trece virusul )si o vedem pe Reyyan deaja gravidă daca nu chiar mămică
Noapte bună și liniștită, tuturor!🥰🥰
Oare să meargă mai repede cu acțiunea?...parcă prea repede stau și împreună și el mai și află că e un
Poate vor profita de pe urma acestui virus si ne trezim că anunță ca se termină sezonul 2 asa cu dezvăluirile astea si vor începe sezonul 3 (când trece virusul )si o vedem pe Reyyan deaja gravidă daca nu chiar mămică
Miha79- membru activ
Data de inscriere : 30/11/2019
Miha79 a scris:Admin_dea05 a scris:
E posibil. Si la ei sunt mulți infectati și totuși unele seriale încă filmează...
Cică asta e primul fragment deci îl vom avea și pe al doilea...posibil joi.
Admin_dea05- Admin
Neața.
Cineva spunea pe tt că e posibil sa fie ultimul episod că vor întrerupe și ei filmările.Cat de adevărat este nu știu.
Cineva spunea pe tt că e posibil sa fie ultimul episod că vor întrerupe și ei filmările.Cat de adevărat este nu știu.
iulianagl- moderator
Eu nu cred ca-i spune că e Sadoglu că e fiul lui Hazar ci că e de partea lor a celor din familia Sadoglu.
iulianagl- moderator
E posibil și asta ...iulianagl a scris:Eu nu cred ca-i spune că e Sadoglu că e fiul lui Hazar ci că e de partea lor a celor din familia Sadoglu.
Reyyan cand e în pat nu are nici un semn pe frunte deci e posibil sa fie un vis a lui Miran.
Admin_dea05- Admin
Vom vedea. În situația în care suntem acum orice e posibil....iulianagl a scris:Neața.
Admin_dea05- Admin
Anda pe mine mă îngrijorează la momentul de fata anul școlar.Admin_dea05 a scris:
Vom vedea. În situația în care suntem acum orice e posibil....
iulianagl- moderator
Deocamdată din ce se spune nu au luat în calcul înghețarea anului...poate ne vom reveni în următoarele săptămâni... sper!...iulianagl a scris:Anda pe mine mă îngrijorează la momentul de fata anul școlar.Admin_dea05 a scris:
Vom vedea. În situația în care suntem acum orice e posibil....
Admin_dea05- Admin
Dar nici sa dea examenul in august n-aș vrea, că al meu acum învață i se da teme , li se predă lecții.Ei nu sunt in vacanta acum.Hai sa zic sa mai prelungească anul cu 3 săptămâni dar nici sa dea examen în august mi se pare prea de tot.Admin_dea05 a scris:
Deocamdată din ce se spune nu au luat în calcul înghețarea anului...poate ne vom reveni în următoarele săptămâni... sper!...
iulianagl- moderator
Ai dreptate .iulianagl a scris:Dar nici sa dea examenul in august n-aș vrea, că al meu acum învață i se da teme , li se predă lecții.Ei nu sunt in vacanta acum.Hai sa zic sa mai prelungească anul cu 3 săptămâni dar nici sa dea examen în august mi se pare prea de tot.Admin_dea05 a scris:
Deocamdată din ce se spune nu au luat în calcul înghețarea anului...poate ne vom reveni în următoarele săptămâni... sper!...
Admin_dea05- Admin
Nu știu ce să zic s-a ajuns la extrem cu acest virus nici nu știu ce să mai cred, stai in casă și atât.Se mai duce aia mica a ta la pregătire?Eu îmi pusesem mari speranțe cu profesorii particulari acum in criza asta dar văd că nici ei nu se încumeta să-i cheme la pregătire.Admin_dea05 a scris:
Ai dreptate .
iulianagl- moderator
Pai nu se duce, ca acum nici nu-i voie sa iesi aiurea din casa....cea de mate ar fi vrut sa faca online dar eu nu vreau , ar insemna dupa mine sa dai banii degeaba ...lasa ca face mate online cu profa de la scoala si vom vedea ce va mai fi si asa am urmarit o ora de mate online si am vazut ca e destul de greu sa dicteze profesoara ceea ce nu stiu , ia mult timp in schimb ma bucur ca le da mult de facut parca au mai mult decat atunci cand se duceau la scoala....iulianagl a scris:Nu știu ce să zic s-a ajuns la extrem cu acest virus nici nu știu ce să mai cred, stai in casă și atât.Se mai duce aia mica a ta la pregătire?Eu îmi pusesem mari speranțe cu profesorii particulari acum in criza asta dar văd că nici ei nu se încumeta să-i cheme la pregătire.Admin_dea05 a scris:
Ai dreptate .
Admin_dea05- Admin
Cam așa se întâmplă pentru că au puțin mai mult timp liber de aceea.Lui Bogdan da temele pe email la română au avut și test in afara de tema la mate tot la fel au făcut grupul clasei pt mate, romana, istorie etc și de acolo li se scrie li se da modele unde nu înțeleg să întrebe și le se explică.La mate ia dat temele dimineața și după o oră i le-a trimis și le-a făcut pe toate de 10 la română le trimite diseară deși profa le-a cerut până vineri.Nu cred că ar fi o problema pentru cei de la oraș e mai nașpa pentru cei de la tara într-adevăr teleșcoala de pe TVR 2 e buna.Admin_dea05 a scris:
Pai nu se duce, ca acum nici nu-i voie sa iesi aiurea din casa....cea de mate ar fi vrut sa faca online dar eu nu vreau , ar insemna dupa mine sa dai banii degeaba ...lasa ca face mate online cu profa de la scoala si vom vedea ce va mai fi si asa am urmarit o ora de mate online si am vazut ca e destul de greu sa dicteze profesoara ceea ce nu stiu , ia mult timp in schimb ma bucur ca le da mult de facut parca au mai mult decat atunci cand se duceau la scoala....
iulianagl- moderator
Că sa vezi Elif se sinucide, așa au hotărât cei 5 scenariști.
iulianagl- moderator
In promo Azize face o ultimă încercare să-l aducă pe Miran de partea ei invocând din nou pe ma-sa și pe tata-su, dar ea nu știe că Miran a aflat adevărul despre ei?Ș-a văzut că nu merge a pus mâna pe trăgaci și s-a dus pe fugă la Sadoglu, tipic Azize.
iulianagl- moderator
Dar mai uimitor este că cei 5 fantastici (scenariști) că atât au putut sa scrie.
iulianagl- moderator
Azi am citit ca nu moare....acum vom vedea care varianta e corectă.....iulianagl a scris:Că sa vezi Elif se sinucide, așa au hotărât cei 5 scenariști.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 26 Mar 2020, 4:39 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Oare este adevărat?
Cennet Gunay - editor -sef - 'Izleyici Platformu' :"1 Hour teleconference just finished...all sets repeat all sets shut down for the balance of the season....this is 100% confirmed....no new episodes will be shot this season".../ "Teleconferința de 1 oră tocmai a terminat ... toate filmarile repet toate filmarile au fost oprite pentru acest sezon ...confirmat 100%....niciun episod nou nu va fi filmat în acest sezon ".(desigur ca se refera la toate serialele din Turcia)
Cennet Gunay - editor -sef - 'Izleyici Platformu' :"1 Hour teleconference just finished...all sets repeat all sets shut down for the balance of the season....this is 100% confirmed....no new episodes will be shot this season".../ "Teleconferința de 1 oră tocmai a terminat ... toate filmarile repet toate filmarile au fost oprite pentru acest sezon ...confirmat 100%....niciun episod nou nu va fi filmat în acest sezon ".(desigur ca se refera la toate serialele din Turcia)
Admin_dea05- Admin
În Turcia în ultimele 24 de ore s-au îmbolnăvit 561 de persoane și până acum sunt 2453 de cazuri de îmbolnăvire.
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Subiecte similare
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors