Serialesitelenovelet
13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

+5
costearamona
Roxana.
Miha79
iulianagl
DENISA
9 participanți

Pagina 20 din 25 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Urmatorul

In jos

13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 Empty Re: 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 06 Mai 2020, 12:06 am

Deci e clar...Hercai  la toamnă...Bariș pe timpul verii se pare ca nu stiu ce serial îl va regiza.
https://www.instagram.com/p/B_0epPJpMtPDWWn-KwMcAb4efsDPLYjwAr-AyU0/?igshid=1cvch0f7vge0a
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 Empty Re: 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de KOSEM Joi 07 Mai 2020, 9:13 am

Hercai o sa continue pana la urma din toamna?
KOSEM
KOSEM
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 05/05/2020
Localizare : în Univers

https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 07 Mai 2020, 4:22 pm

KOSEM a scris:Hercai o sa continue pana la urma din toamna?

Da.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 08 Mai 2020, 9:12 am

neața !!!

Ce traiectorie ciudata a avut serialul... a avut
un debut promițător.... a fost wow după care incet incet după lunga vacanță de vară din 2019 au fost intr-o plictiseală totala iar la final o degringoladă totala..... lipsa totala de organizare ....pacat exact cum am bănuit o pauza lungă
si o revenire incertă... cu siguranta formula va suferi modificari vara e lunga iar după o pauza de 6 luni fiecare se va reorienta, dupa cum se vede si regizorul are alt proiect .. tanti producatoarea cred ca vrea sa esueze si un alt proiect ....

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 08 Mai 2020, 10:13 am

DENISA a scris:neața  !!!

Ce  traiectorie  ciudata  a  avut  serialul...  a  avut
un  debut  promițător....  a  fost  wow  după  care  incet  incet  după  lunga  vacanță   de  vară  din  2019 au  fost  intr-o  plictiseală  totala  iar  la  final  o  degringoladă  totala..... lipsa  totala  de  organizare  ....pacat  exact  cum  am bănuit  o  pauza  lungă
si  o  revenire  incertă...  cu  siguranta  formula  va  suferi  modificari  vara e  lunga  iar  după  o  pauza  de  6  luni  fiecare  se  va  reorienta, dupa  cum se  vede  si  regizorul  are  alt  proiect  .. tanti  producatoarea  cred  ca  vrea  sa  esueze  si  un  alt  proiect  ....

sper sa aiba rating mic la urmatorul film Smile ..poate ii vine mintea la cap! ....
Ma uitam la stirile despre Cukurova, eu cred ca povestea e tare interesanta daca si la noi are zile cand sunt pe primul loc la rating.... pacat de povestea serialului Hercai stupid 6 luni e prea mult pentru o pauza. 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 1450537109 ...parca vad ca nu-l prinde Anul nou.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de KOSEM Vin 08 Mai 2020, 10:47 am

Admin_dea05 a scris:

Da.
Va multumesc pentru informare.
KOSEM
KOSEM
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 05/05/2020
Localizare : în Univers

https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 08 Mai 2020, 11:47 am

KOSEM a scris:
Admin_dea05 a scris:

Da.
Va multumesc pentru informare.

Cu placere.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Mai 2020, 12:25 pm

DENISA a scris:neața  !!!

Ce  traiectorie  ciudata  a  avut  serialul...  a  avut
un  debut  promițător....  a  fost  wow  după  care  incet  incet  după  lunga  vacanță   de  vară  din  2019 au  fost  intr-o  plictiseală  totala  iar  la  final  o  degringoladă  totala..... lipsa  totala  de  organizare  ....pacat  exact  cum  am bănuit  o  pauza  lungă
si  o  revenire  incertă...  cu  siguranta  formula  va  suferi  modificari  vara e  lunga  iar  după  o  pauza  de  6  luni  fiecare  se  va  reorienta, dupa  cum se  vede  si  regizorul  are  alt  proiect  .. tanti  producatoarea  cred  ca  vrea  sa  esueze  si  un  alt  proiect  ....

Buna, până la toamnă e cale lunga numai are același farmec, e prea mult.Deja multi fani și-au pierdut interesul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 08 Mai 2020, 2:41 pm

iulianagl a scris:
Buna, până la toamnă e cale lunga numai are același farmec, e prea mult.Deja multi fani și-au pierdut interesul.

Azi m-am uitat la Cukurova , primul episod.....interesanta povestea dar actorii nu-mi inspira nimic, scenele de indragostiti nu sunt credibile deloc .... stupid ...am sa continui sa-l vad, sunt curioasa la ce episod il abandonez Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Mai 2020, 5:07 pm

Admin_dea05 a scris:

Azi m-am uitat la Cukurova , primul episod.....interesanta povestea dar actorii nu-mi inspira nimic, scenele de indragostiti nu sunt credibile deloc .... stupid  ...am sa continui sa-l vad, sunt curioasa la ce episod il abandonez Smile
Și eu m-am uitat dar am abandonat pentru că nu-mi plac actorii nu au nimic să transmită.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 09 Mai 2020, 9:55 am

neața  fetele  !!!

Dea  eu  cred  că nici   toamna  nu  ii  prinde  in
aceeasi  formulă,  pe  perioada  verii  nu  cred  ca  sunt  platiti  asa ca  e  normal ca  actorii  sa  accepte  alte  proiecte...

Nu  am  mai  vazut  nimic  dar  sincer  nici  nu  vreau  sa  ma  mai  incurc  cu  seriale, nici  timp liber nu  prea  am....  de  când  am  terminat  facultatea  si  pâna  acum  cred  ca  ultimile  2  luni  au  fost  de coșmar..

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Mai 2020, 8:24 am

13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 Alhaya13

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 10 Mai 2020, 9:26 am

neața fetele !!!

Câtă agitație pe Ig din pricina acestei poze
Dea, e de la filmări ori s- a casatorit / logodit cu blondina,???,

Pe mine zău ca nu m-a miscat cu nimic ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Mai 2020, 9:37 am

DENISA a scris:neața  fetele  !!!

Câtă  agitație  pe Ig  din  pricina  acestei  poze
Dea,  e  de  la  filmări  ori  s- a  casatorit  / logodit  cu blondina,???,

Pe  mine  zău  ca  nu  m-a  miscat  cu  nimic  ...  

E de la filmările din Istanbul. Mama se pare ca l-a vizitat și acolo. Oare a fost și Sandruta? Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Mai 2020, 9:41 am

Au apărut niste zvonuri că ar începe filmările în iulie ca să aibă episoade filmate în avans dar zvonul se contrazice cu regizorul care pe timpul verii regizează alt serial nou....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Mai 2020, 11:09 am

Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Mai 2020, 12:00 pm

DENISA a scris:neața  fetele  !!!

Câtă  agitație  pe Ig  din  pricina  acestei  poze
Dea,  e  de  la  filmări  ori  s- a  casatorit  / logodit  cu blondina,???,

Pe  mine  zău  ca  nu  m-a  miscat  cu  nimic  ...  
Unde n-ar da Domnul sa se însoare/logodească așa scăpa lumea de un stres și pe tweet numai despre el se vorbește, parca nu a mai văzut lumea un actor, Doamne in ce lume trăim?!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 14 Mai 2020, 6:19 am

13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 Akinak12

As fi putut să vă contrazic ca aceasta poza e photoshop. Mie mi se pare prea mare și prea zambaret capul lui Akin....dar toți zic ca poza nu e făcătură... deci e adevărată....

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 14 Mai 2020, 5:06 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 14 Mai 2020, 4:30 pm

Admin_dea05 a scris:13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 Akinak12

As fi putut să mă contrazic ca aceasta poza e photoshop. Mie mi se pare prea mare și prea zambaret capul lui Akin....dar toți zic ca poza nu e făcătură... deci e adevărată....
Și mie mi s-a părut a fi fotoshop nu Akin e problema, Ebru e in plus acolo, dar alte voci spun că e din primul sez.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 18 Mai 2020, 11:43 am

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:

Azi m-am uitat la Cukurova , primul episod.....interesanta povestea dar actorii nu-mi inspira nimic, scenele de indragostiti nu sunt credibile deloc .... stupid  ...am sa continui sa-l vad, sunt curioasa la ce episod il abandonez Smile
Și eu m-am uitat dar am abandonat pentru că nu-mi plac actorii nu au nimic să transmită.

Eu nu renunț.  Smile  ... Sunt la 22 dar pe varianta Kanal D România unde ep are 1 ora si 30 minute.
Pot spune ca si cele mai slabe episoade Hercai tot e mai bun decât un ep Cukurova. Eu nu inteleg de unde au ratingul asta mare....acolo sunt o mulțime de personaje (ăștia se pare ca au bani sa plateasca așa de mulți actori),  lalaiala multă.. adică poti astepta mult și bine o fază intre personaje principale. ..nu este chimie deloc intre ăștia care cică se iubesc de nu mai pot... Smile ...totusi acolo sunt mulți oameni ( muncitorii ) se vede cine e stăpânul...in Hercai bate vântul Smile ....

Ce am observat e ca actorul care îl interesează pe Demir,  managerul lui e tot Abdulah....S-a scos...cred ca si el câștigă o grămadă de bani de pe urma lui și a lui Ebru....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 18 Mai 2020, 10:52 pm

bună  seara  !!

Story ul  lui Ebru  din aceasta  seara  

"I thank everyone for the special support and love I felt as I celebrated a new year.
Good thing you exist, thank you! "      

https://www.instagram.com/p/CAVz7gbpfyX/?igshid=1dgsp2n0gm1z3

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 22 Mai 2020, 5:53 pm

Poate scăpăm de ea... Smile
Deci e clar ca e geloasă de când Akin a ajuns să fie cunoscut ca actor.

https://viatacuaromadecafea.com/2020/05/22/barfa-dinspre-serbia/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 23 Mai 2020, 9:19 pm

alte zvonuri ..o fi vorba de un mini serial pe platforma digitala blutv? ... eu mi-as dori sa-i vad jucand impreuna

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 24 Mai 2020, 4:45 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 25 Mai 2020, 9:40 pm

13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 20 Fb_img34

Oare poza e nouă?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 20 din 25 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum