4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 41 din 44
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
eeeeeeeeeeeeeeei ar vrea el.da nu are voie ii dau io lui , numa eu am voiepissycutz a scris:Pai il invitam si pe el la un tenis cu Tubaalitheea a scris:na c-o venit si barbatu-meu sa vada de ce rad
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
buna fetelor...va este fomica la ora asta? vreti pizza ? gata eu m-am conformat si va servesc ,pt ca azi ati fost harnice si puse pe sotii si cu umorul la purtator ... deci pofta buna si apoi la somnic ,ca mai e si maine o zi...!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
axxa246 a scris:olelei!!!!!!!!!!!!!!!!
iete-te!
https://www.youtube.com/watch?v=UPSB6Qs4wNI&feature=related
unde esti tu, demire, maica, sa-l inveti pe baiatul asta sa se pupe! ca a lasat-o pe fata aia (care e versata!!) fara satisfactie!
saru`mana de urari, va pup, noapte buna si voua, somn usor si, Pissy, spor la trebusoarele de care profit si eu!
era si el mai tanar,
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
da da dapissycutz a scris:Si eu sunt mandra de planul meu Dar trebuie sa recunosti ca e bun, nu-i asa Miha?alitheea a scris:pupate=ar mama de fata desteapta , cum stii tu ca omu mare
mihaela99- vip
buna ideeanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:na c-o venit si barbatu-meu sa vada de ce rad
ascunde memoriile repede
cum o sa se numeasca memoriile astea? ... Memoriile unor muratele?
alitheea- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
pai si eu? raman de caruta
Tu ai facut echipele
deci nu ma vreti arbitra... ma port frumos.. mai trec cu vederea... hai va rog.. nu fiti rele..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
nutzi a scris:buna fetelor...va este fomica la ora asta? vreti pizza ? gata eu m-am conformat si va servesc ,pt ca azi ati fost harnice si puse pe sotii si cu umorul la purtator ... deci pofta buna si apoi la somnic ,ca mai e si maine o zi...!!
buna nutzi, multumim de pizza
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Tu ai facut echipele
deci nu ma vreti arbitra... ma port frumos.. mai trec cu vederea... hai va rog.. nu fiti rele..
eu cu cancelu eu fara
mihaela99- vip
bine ai venit , aici e activitate nu gluma facem turneu de tenisnutzi a scris:buna fetelor...va este fomica la ora asta? vreti pizza ? gata eu m-am conformat si va servesc ,pt ca azi ati fost harnice si puse pe sotii si cu umorul la purtator ... deci pofta buna si apoi la somnic ,ca mai e si maine o zi...!!
alitheea- vip
anuta1971 a scris:
Cum sa nu. Mai ales daca ma ajuti sa castig meciul cu Alitheea Ca sa vezi ca sunt darnica te las sa joci si tu un game cu el
Bine ai venit Nutzi!!! Multumim pentru papa
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Dum 25 Apr 2010, 12:52 am, editata de 1 ori
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
[quote="alitheea"][quote="nutzi"]
buna iubita...pai, daca este prof.dom Murat ma bag si eu ,ca la Cansel vad ca se lasa cu rupere de geoale si zau ca n-as umbla cu vanatai la purtator
buna iubita...pai, daca este prof.dom Murat ma bag si eu ,ca la Cansel vad ca se lasa cu rupere de geoale si zau ca n-as umbla cu vanatai la purtator
nutzi- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Tu ai facut echipele
eu cu cancelu eu fara
haide ca ti-l lasam un pic.. nu mai plange... aranjam amandoua.. dar ma iei arbitra?
anuta1971- vip
[quote="nutzi"][quote="alitheea"]
buna nutzi.. frumos avatar ai
nutzi a scris:
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Tu ai facut echipele
eu cu cancelu eu fara
haide ca ti-l lasam un pic.. nu mai plange... aranjam amandoua.. dar ma iei arbitra?
da te iau, dar ma lasi sa joc in locul tau da?
ma duc sa fumez ca m-am revin
mihaela99- vip
[quote="pissycutz"][quote="anuta1971"]
bine v-am gasit...am vazut ca incet incet ,facem din noapte zi,si daca ai nostri mananca noaptea omleta ,noi de ce n-am manca pizza.. mai ales cu atata efort cu meciurile astea de tenis iti dai seama ce foame este?
bine v-am gasit...am vazut ca incet incet ,facem din noapte zi,si daca ai nostri mananca noaptea omleta ,noi de ce n-am manca pizza.. mai ales cu atata efort cu meciurile astea de tenis iti dai seama ce foame este?
nutzi- vip
[quote="anuta1971"][quote="nutzi"]
buna iubita ..este ca e fain ? data viitore sper sa fie un sarut ca la carte ...frantuzesc , ca doar mie frantuzit Cnselu lu' mamica..alitheea a scris:nutzi a scris:
nutzi- vip
[quote="nutzi"][quote="anuta1971"]
pai asa se spune ca in ep 10 o sa fie sarut... asteptam...nutzi a scris:buna iubita ..este ca e fain ? data viitore sper sa fie un sarut ca la carte ...frantuzesc , ca doar mie frantuzit Cnselu lu' mamica..alitheea a scris:nutzi a scris:
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 25 Apr 2010, 1:02 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Partea VI este gata. Am postat-o la trduceri. Incep partea VII.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
sa ne traiesti... :flower:pissycutz a scris:Partea VI este gata. Am postat-o la trduceri. Incep partea VII.
anuta1971- vip
[quote="DENISA"][color=brown]Fetelor votaţi-o pe Tuba ...
buna Deny...sa stii ca am tot votat si nu pot sa-mi dau seama ce se intampla...parca am vota toate pe invers ...cred ca este o magarie pe undeva..
buna Deny...sa stii ca am tot votat si nu pot sa-mi dau seama ce se intampla...parca am vota toate pe invers ...cred ca este o magarie pe undeva..
nutzi- vip
am revenit
fetelor mi-am adus aminte de un banc cu nebuni
un nebun scria o scrisoare, intra doctorul si il intreaba ce faci nma acolo, nebunul, scriu o scrisoare, doc, cui ii scri? nebunul, mie, doctorul, si ce scri in scris? nebunul, pai nu stiu ca n-am primit-o inca
un nebun scria o scrisoare, intra doctorul si il intreaba ce faci nma acolo, nebunul, scriu o scrisoare, doc, cui ii scri? nebunul, mie, doctorul, si ce scri in scris? nebunul, pai nu stiu ca n-am primit-o inca
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:am revenit
stii ca expresia "In puii mei" s-a internationalizat? se spune "What my chickens?"
anuta1971- vip
te iubim[pissycutz a scris:Partea VI este gata. Am postat-o la trduceri. Incep partea VII.
mihaela99- vip
[quote="anuta1971"][quote="nutzi"][quote="anuta1971"][quote="nutzi"][quote="alitheea"][quote="nutzi"]
am inceput ca la Asi ,nu mai dormim noaptea,visam numai saruturi ...zau asa ,cand am vazut faza cu ei in bucatarie ,imi vene sa ma duc sa-i mestec eu omleta ,sa nu se murdareasca pe mainile alea frumoase de pianist
am inceput ca la Asi ,nu mai dormim noaptea,visam numai saruturi ...zau asa ,cand am vazut faza cu ei in bucatarie ,imi vene sa ma duc sa-i mestec eu omleta ,sa nu se murdareasca pe mainile alea frumoase de pianist
nutzi- vip
bravo , primesti un meci cu cansel premiupissycutz a scris:Partea VI este gata. Am postat-o la trduceri. Incep partea VII.
alitheea- vip
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata