4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
buna seara fetelor..am revenit..
eu joc la un capat plus jumatate!
ma primiti si pe mine?
ma primiti si pe mine?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna seara fetelor..am revenit..
ma primiti si pe mine?
bine ai venit. adica ce jumatate? ori tot, ori nimic
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
...vali1cluj a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..am revenit..
ma primiti si pe mine?
bine ai venit. adica ce jumatate? ori tot, ori nimic
pai intregul e in curtea cealalta..si jumatate aici in curte!
priviti aici fetelor..baieti...
iulia80- vip
buna seara fetelor hop si eu
mama ce baietiiiiiiii ,
fetelor tuba ar trebuii sa joace un pic si cu ezel , cum ar fi? ce parere aveti? cupidon cupidon
mama ce baietiiiiiiii ,
fetelor tuba ar trebuii sa joace un pic si cu ezel , cum ar fi? ce parere aveti? cupidon cupidon
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nu e o idee rea mihaela! cupidonmihaela99 a scris:buna seara fetelor hop si eu
mama ce baietiiiiiiii ,
iulia80- vip
cine a facut clipul asta? eiulia80 a scris:nu e o idee rea mihaela! cupidonmihaela99 a scris:buna seara fetelor hop si eu
mama ce baietiiiiiiii ,
mihaela99- vip
contul tipei de pe youtube este : alice1in1wonderland si este bulgaroaica..deci vecinica cu noi...!mihaela99 a scris:cine a facut clipul asta? eiulia80 a scris:nu e o idee rea mihaela! cupidonmihaela99 a scris:buna seara fetelor hop si eu
mama ce baietiiiiiiii ,
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 19 Apr 2010, 9:37 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
o sa ma convingeti sa ma uit si la ezel!!!
vali1cluj- vip
eu l-am vazut la inceput cand il traducea sami in engleza..dar nu l-am mai urmarit de ceva vreme..si oricum vedeam doar scenele importante...una din ele fiind si aparitia in serial!vali1cluj a scris:o sa ma convingeti sa ma uit si la ezel!!! [
dupa care m-am lasat pagubasa!
iulia80- vip
iulia80 a scris:contul tipei de pe youtube este : alice1in1wonderland si este bulgaroiaca..deci vecinica cu noi...!mihaela99 a scris:cine a facut clipul asta? eiulia80 a scris:nu e o idee rea mihaela! cupidonmihaela99 a scris:buna seara fetelor hop si eu
mama ce baietiiiiiiii ,
da ar trebui sa mergem in vizita si pe la bulgaroaice
mihaela99- vip
iulia80 a scris:eu l-am vazut la inceput cand il traducea sami in engleza..dar nu l-am mai urmarit de ceva vreme..si oricum vedeam doar scenele importante...una din ele fiind si aparitia in serial!vali1cluj a scris:o sa ma convingeti sa ma uit si la ezel!!! [
si eu il urmaream, da de cand a aparut preafrumoasa si preaiubita ,am renuntat
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:iulia80 a scris:eu l-am vazut la inceput cand il traducea sami in engleza..dar nu l-am mai urmarit de ceva vreme..si oricum vedeam doar scenele importante...una din ele fiind si aparitia in serial!vali1cluj a scris:o sa ma convingeti sa ma uit si la ezel!!! [
si eu il urmaream, da de cand a aparut preafrumoasa si preaiubita ,am renuntat
vaii mihaelaaa. asta era profu tau de tenis? suuuper avatar!!!!
vali1cluj- vip
mihaela draga dar esti schimbatoare tare cu omul..il obosesti tare vad!
unde ai gasit poza? sper ca nu e secret!
iulia80- vip
fetelor nu dati navala , te pomenesti ca vreti si voi tenis? , le-am pus si la poze daca nu ma insel
il mai pun odata la poze
il mai pun odata la poze
mihaela99- vip
iulia80 a scris:mihaela draga dar esti schimbatoare tare cu omul..il obosesti tare vad!
cum pun mana pe el cum il tavalesc
mihaela99- vip
daca nu esti cuminte chem pompierii cu furtunul!mihaela99 a scris:iulia80 a scris:mihaela draga dar esti schimbatoare tare cu omul..il obosesti tare vad!
eu ies fetelor..va doresc seara placuta,somn usor cu vise cat mai placute...
si va rog eu mult sa fiti cuminti sa nu se abureasca geamurile ca la titanic la noapte! ( sa vezi ce-o mi-o primesc eu pt comentariul asta )
iulia80- vip
Seara buna!Ce fac fetele cucuietele?????
Iulia in legatura cu avatarul da l-am schimbat daca vrei si tu altul sa-mi spui care sa ti-l pun
Iulia in legatura cu avatarul da l-am schimbat daca vrei si tu altul sa-mi spui care sa ti-l pun
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulia80 a scris:daca nu esti cuminte chem pompierii cu furtunul!mihaela99 a scris:iulia80 a scris:mihaela draga dar esti schimbatoare tare cu omul..il obosesti tare vad!
eu ies fetelor..va doresc seara placuta,somn usor cu vise cat mai placute...
si va rog eu mult sa fiti cuminti sa nu se abureasca geamurile ca la titanic la noapte! ( sa vezi ce-o mi-o primesc eu pt comentariul asta )
noapte buna draga mea, suntem cuminti
mihaela99- vip
[quote=\"Admin_dea05\"]Seara buna!Ce fac fetele cucuietele?????
Iulia in legatura cu avatarul da l-am schimbat daca vrei si tu altul sa-mi spui care sa ti-l pun [/quote]
buna dea
am inteles in leg. cu poza, scuzele mele, nu mai fac ,
Iulia in legatura cu avatarul da l-am schimbat daca vrei si tu altul sa-mi spui care sa ti-l pun [/quote]
buna dea
am inteles in leg. cu poza, scuzele mele, nu mai fac ,
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 19 Apr 2010, 10:17 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
am gasit unul...dar il mentin inca pe asta si asa au zis fetele din cealalta curte ca mi-am luat jum de norma la cansel(asta dupa ce am strigat eu in gura mare..dar de..gura face capul trage!)...chiar mai inainte m-am uitat la ce poze ai postat si gasisem ceva mumos..dar mai asteptam...Admin_dea05 a scris:Seara buna!Ce fac fetele cucuietele?????
iulia80- vip
se pare ca suntem doar amandoua....sa-l pazim bine pe murat sa nu ni-l fure nimenimihaela99 a scris:buna deaAdmin_dea05 a scris:Seara buna!Ce fac fetele cucuietele?????
Admin_dea05- Admin
ei..inca nu am iesit..ai rabdare sa plec si dupa dansati!Admin_dea05 a scris:se pare ca suntem doar amandoua....sa-l pazim bine pe murat sa nu ni-l fure nimenimihaela99 a scris:buna deaAdmin_dea05 a scris:Seara buna!Ce fac fetele cucuietele?????
iulia80- vip
da esa se pare,Admin_dea05 a scris:se pare ca suntem doar amandoua....sa-l pazim bine pe murat sa nu ni-l fure nimenimihaela99 a scris:buna deaAdmin_dea05 a scris:Seara buna!Ce fac fetele cucuietele?????
in leg. cu poza scuzele mele , nu mai fac , am mai pus niste videoclipuri, nu stiu sa le prelucrez, daca vrei tu, te rog, , am vazut ca le-ai facut si pe celelalte
mihaela99- vip
pai nu ziceai ca pleci? aaaaa tragi cu urechea nu? ai auzit de cancelito??????iulia80 a scris:ei..inca nu am iesit..ai rabdare sa plec si dupa dansati!Admin_dea05 a scris:se pare ca suntem doar amandoua....sa-l pazim bine pe murat sa nu ni-l fure nimenimihaela99 a scris:buna deaAdmin_dea05 a scris:Seara buna!Ce fac fetele cucuietele?????
mihaela99- vip
stai linistita, nu-i nici o problema pune in continuare decat te-am indrumat unde sa le pui ...intru sa modific si la clipurimihaela99 a scris:da esa se pare,Admin_dea05 a scris:se pare ca suntem doar amandoua....sa-l pazim bine pe murat sa nu ni-l fure nimenimihaela99 a scris:buna deaAdmin_dea05 a scris:Seara buna!Ce fac fetele cucuietele?????
in leg. cu poza scuzele mele , nu mai fac , am mai pus niste videoclipuri, nu stiu sa le prelucrez, daca vrei tu, te rog, , am vazut ca le-ai facut si pe celelalte
Admin_dea05- Admin
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata