5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 5 din 37
Pagina 5 din 37 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
lexia a scris:
Buna Denisa, Ooooffff cata dreptate ai.
bună !
sunt sigură că dacă ar fi pe undeva nu e necesar să deschidă gura , oricum toate privirile ar fi îndreptate spre el , are un magnetism aparte deşi nu e vreun făt-frumos .
FARA A FI FRUMOS ESTE UN TIP CU UN FARMEC APARTE.DENISA a scris:lexia a scris:
Buna Denisa, Ooooffff cata dreptate ai.
bună !
sunt sigură că dacă ar fi pe undeva nu e necesar să deschidă gura , oricum toate privirile ar fi îndreptate spre el , are un magnetism aparte deşi nu e vreun făt-frumos .
IULIA ,nurgula a slabit de adevaratelea..au sris ziarele,a mancat ceea ce ti-a zis Windy
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
draga marioara..si daca a slabit ne schimba nou viata cu ceva? joaca mai bine? mai bine grasa ,urata si jucat prost decat slaba ,urata si jucat prost!ciof marioara a scris: IULIA ,nurgula a slabit de adevaratelea..au sris ziarele,a mancat ceea ce ti-a zis Windy
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
oare va conţine şi scaieţi buchetul de flori dăruit de Yasemin lui Şahnur ??/
vai de mine ce rea esti.. dupa ce bocea ca nu o prezinta familiei..chiar crezi ca nu o sa ii aduca floarea ei preferata?DENISA a scris:oare va conţine şi scaieţi buchetul de flori dăruit de Yasemin lui Şahnur ??/
iulia80- vip
iulia80 a scris:
vai de mine ce rea esti.. dupa ce bocea ca nu o prezinta familiei..chiar crezi ca nu o sa ii aduca floarea ei preferata?
cale ca la morţi .. când îşi va arăta Şahnur colţii nu cred că îşi va dori să o mai vadă.
cioc cioc, buna fetele
am venit si eu cu ceva , ma primiti
Another interview Murat from Sabah , translated from Turkish to Russian, Bulgarian and then. I ask you to excuse me if there are misspellings, translated into yurush, very quickly.
In the case of Burchin, I become more delicate.
20.04.2010
Actor the series «Aşk ve Ceza» Murat Y.razkaza magazine «InStyle» how shopping: "If I go shopping somewhere, do not hold more than 10 minutes, take what I need and leave the store. But Burchin always want to buy only beautiful Stuff »
star of the show «Aşk ve Ceza» turns amateur musician and prefers to listen to rock. M.Y. We repent of their affinity for music, for what he loves to wear in their personal lives and their creative plans.
«InStyle»: How are things going with the series «Aşk ve Ceza» which involved?
M.Y.: Okay. Supplied my pleasure to find a set. The most important thing for me is that so far I have not had the desire to say "Damn!" And to get out of there.
«InStyle»: Every day the screen out new series. Many of them stopped because they emit a low score. When we started «Aşk ve Ceza», did you have similar problems?
M.Y.: No, because the joint work of Production Company / TMC and center Kudret Sabandzha never had problems with ratings. But in reality, it begins to be fed. Further, is part of yesterday's translation, which posted. That is the full version of yesterday's interview.
You proposal of «ORTADOĞU» - also posted it yesterday.
«InStyle»: Are you dreaming to become a child actor?
M.Y.: My childhood dream was to become a rock star and sing songs. In his childhood, sometimes as left the bathroom, I took a hand comb (brush) and started to sing. Then I saw their shadows on the wall and realize how stupid what I do, and remembering that I was naked, quickly ran from the bathroom.
«InStyle»: How did you begin to be fascinated by the music?
M.Y.: The academic year was amateur guitar player, then played the drums in those days we did not many concerts, but as we gathered with friends, something we played.
«InStyle»: Do you still able to do with music as well then?
M.Y.: No Unfortunately, now is the music in the background and it disturbs me. But in the very near *fluturaş* I will return to it again. I have to deal with music, because it provides me great pleasure.
I BUY CLOTHES FOR BURCHIN
«InStyle»: And have you thought to do music professionally, SDA make a project of this?
M.Y: instead of doing this project, I prefer to work with music for his pleasure. To gather with friends and perform music is a great pleasure for me.
«InStyle»: What groups would you prefer to listen?
M.Y.: Earlier I listened to the group «Metallica». After another, but what was before a lot of new features. Earlier rock was a rock was more solid. So I prefer to listen to rock metal since then.
«InStyle»: Until we came rumors that most of your new wife Druha Burchin hanum you buy yourself. Maybe you love shopping ...
M.Y.: To go shopping for myself do not like much. Entering the shop, I can not stay more than 10 minutes I try what suits me and immediately go from there. But when it comes to Burchin, I act more delicately, when purchased for her and want to buy only beautiful things.
«InStyle»: Do you reflect your musical preferences on your style of dress?
M.Y.: love it To dress up the place. I do not like to dress for someone. Did not like to do something to please someone. I prefer to dress as much as possible normally. Sometimes dress shirt, and undress it immediately, but remember to have spent time in front of the mirror.
«InStyle»: Is there something we do not tolerate in the way of dress for men or women?
M.Y. No. But I believe that clothes can tell the man to man himself. By clothes one can judge about it. Therefore, as I can create clothes to pre / post for a partisan person.
«InStyle»: A prejudiced person you are you?
M.Y.: No, absolutely not. This view, which I have created a man in his appearance, this is only an initial view. Suffice it to talk to him about 3 minutes and I can change my mind. (And why do people still lie in appearance?)
«InStyle»: What kind of clothes you can not refuse?
M.Y.: earring, jeans, shirts and boots (note he did not mention such an important piece of clothing as briefs, or embarrassed to mention them or do not wear them.)
We are going to BURCHIN VILLAGE
«InStyle»: Where do you go most?
M.Y.: We go to a bar or a concert where they play good music (good music for it is most likely heavy-metal). It is true that the last two years do not think I went who knows where. Taksim is my favorite place, I love to go to «Hayal Kahvesi» and «Mojo».
«InStyle»: you hardly see you in magazines, in stores broadcasts at night you do not go anywhere?
M.Y: No, here only Yesterday night, we (with my wife) went out, but it was a place where there are no cameras. Not that the cameras make me feel uncomfortable, but when they come to me and started to ask me idiotic questions, I feel uncomfortable.
(Their just say most journalists are unscrupulously worldwide. Recently, their celebrity was bruised eye and so they asked her: "What is it in your eye? We'll lie that you hit the door or will you tell us who you make it?).
«InStyle»: In the periods when you have a job where you relax by the intense rhythm of life?
M.Y.: I love to go somewhere far away and their phone off.
«InStyle»: Where?
M.Y.: Never mind, there are several villages where we walk with Burchin. But I will not tell you who they are (laughs). You are in Turkey and abroad can ... Quiet, quiet places like the both of u
am venit si eu cu ceva , ma primiti
Another interview Murat from Sabah , translated from Turkish to Russian, Bulgarian and then. I ask you to excuse me if there are misspellings, translated into yurush, very quickly.
In the case of Burchin, I become more delicate.
20.04.2010
Actor the series «Aşk ve Ceza» Murat Y.razkaza magazine «InStyle» how shopping: "If I go shopping somewhere, do not hold more than 10 minutes, take what I need and leave the store. But Burchin always want to buy only beautiful Stuff »
star of the show «Aşk ve Ceza» turns amateur musician and prefers to listen to rock. M.Y. We repent of their affinity for music, for what he loves to wear in their personal lives and their creative plans.
«InStyle»: How are things going with the series «Aşk ve Ceza» which involved?
M.Y.: Okay. Supplied my pleasure to find a set. The most important thing for me is that so far I have not had the desire to say "Damn!" And to get out of there.
«InStyle»: Every day the screen out new series. Many of them stopped because they emit a low score. When we started «Aşk ve Ceza», did you have similar problems?
M.Y.: No, because the joint work of Production Company / TMC and center Kudret Sabandzha never had problems with ratings. But in reality, it begins to be fed. Further, is part of yesterday's translation, which posted. That is the full version of yesterday's interview.
You proposal of «ORTADOĞU» - also posted it yesterday.
«InStyle»: Are you dreaming to become a child actor?
M.Y.: My childhood dream was to become a rock star and sing songs. In his childhood, sometimes as left the bathroom, I took a hand comb (brush) and started to sing. Then I saw their shadows on the wall and realize how stupid what I do, and remembering that I was naked, quickly ran from the bathroom.
«InStyle»: How did you begin to be fascinated by the music?
M.Y.: The academic year was amateur guitar player, then played the drums in those days we did not many concerts, but as we gathered with friends, something we played.
«InStyle»: Do you still able to do with music as well then?
M.Y.: No Unfortunately, now is the music in the background and it disturbs me. But in the very near *fluturaş* I will return to it again. I have to deal with music, because it provides me great pleasure.
I BUY CLOTHES FOR BURCHIN
«InStyle»: And have you thought to do music professionally, SDA make a project of this?
M.Y: instead of doing this project, I prefer to work with music for his pleasure. To gather with friends and perform music is a great pleasure for me.
«InStyle»: What groups would you prefer to listen?
M.Y.: Earlier I listened to the group «Metallica». After another, but what was before a lot of new features. Earlier rock was a rock was more solid. So I prefer to listen to rock metal since then.
«InStyle»: Until we came rumors that most of your new wife Druha Burchin hanum you buy yourself. Maybe you love shopping ...
M.Y.: To go shopping for myself do not like much. Entering the shop, I can not stay more than 10 minutes I try what suits me and immediately go from there. But when it comes to Burchin, I act more delicately, when purchased for her and want to buy only beautiful things.
«InStyle»: Do you reflect your musical preferences on your style of dress?
M.Y.: love it To dress up the place. I do not like to dress for someone. Did not like to do something to please someone. I prefer to dress as much as possible normally. Sometimes dress shirt, and undress it immediately, but remember to have spent time in front of the mirror.
«InStyle»: Is there something we do not tolerate in the way of dress for men or women?
M.Y. No. But I believe that clothes can tell the man to man himself. By clothes one can judge about it. Therefore, as I can create clothes to pre / post for a partisan person.
«InStyle»: A prejudiced person you are you?
M.Y.: No, absolutely not. This view, which I have created a man in his appearance, this is only an initial view. Suffice it to talk to him about 3 minutes and I can change my mind. (And why do people still lie in appearance?)
«InStyle»: What kind of clothes you can not refuse?
M.Y.: earring, jeans, shirts and boots (note he did not mention such an important piece of clothing as briefs, or embarrassed to mention them or do not wear them.)
We are going to BURCHIN VILLAGE
«InStyle»: Where do you go most?
M.Y.: We go to a bar or a concert where they play good music (good music for it is most likely heavy-metal). It is true that the last two years do not think I went who knows where. Taksim is my favorite place, I love to go to «Hayal Kahvesi» and «Mojo».
«InStyle»: you hardly see you in magazines, in stores broadcasts at night you do not go anywhere?
M.Y: No, here only Yesterday night, we (with my wife) went out, but it was a place where there are no cameras. Not that the cameras make me feel uncomfortable, but when they come to me and started to ask me idiotic questions, I feel uncomfortable.
(Their just say most journalists are unscrupulously worldwide. Recently, their celebrity was bruised eye and so they asked her: "What is it in your eye? We'll lie that you hit the door or will you tell us who you make it?).
«InStyle»: In the periods when you have a job where you relax by the intense rhythm of life?
M.Y.: I love to go somewhere far away and their phone off.
«InStyle»: Where?
M.Y.: Never mind, there are several villages where we walk with Burchin. But I will not tell you who they are (laughs). You are in Turkey and abroad can ... Quiet, quiet places like the both of u
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
hai cav-am dat de lucru si la citit si la tradus
va sarut o seara frumoasa va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
multumim mihaela!mihaela99 a scris:hai cav-am dat de lucru si la citit si la tradus
iulia80- vip
iulia80 a scris:deci windy draga..deci l-ai terminat si tu de vazut..aici ma refer la asi la spartul targului..
au fost greseli nimeni nu spune ca nu ..cateodata mi s-au parut ca erau niste reactii la personaje atat de absurde.,plus ciobotele de cauciuc..plus..lista e mare...dar trecand peste toate aceste mici defecte de fabricatie ce parere ai la final ?
Parerea de final, pe scurt:
1. Partea intai arata clar ca locul lui Demir era unul secundar in planul povestirii. Partea intai trebuia sa fie partea Asi-Ishan. Are si partea sta destula umplutura, si ca personaje si ca actiune, dar si scaderi in constructia personajelor - Asi orgolioasa pana la a fi lipsita de cea mai elementara logica, se exagereaza cu introvertirea lui Demir etc.
2. Partea a doua a existat fiindca au mutat actiunea catre cuplul Demir/Asi si ordinea nu este asa intamplator pusa fiindca in partea asta Demir devine un personaj cu adevarat complex.
3. Ce mi-a placut : Cuplul Demir-Asya este extraordinar si insuficient exploatat. A fost o incantare sa vad pana si gesturi marunte pe care doar la un tata le regasesti (mangaierea blanda pe cap a feitei atunci cand aceasta aflata in prima ei vizita ii sfatuieste pe Kerim si Haydar sa isi ia periuta pe dinti), gesturi care au facut legatura tata-fiica dintre cei doi si mai credibila - SUPERB.
Scena de la moartea lui Melek - nu stiu nu este locul pe acest topic sa spun ce am vazut eu in scena aceea si cum am interpretat-o.
4. Ce nu mi-a placut: Faptul ca o femeie care spune ca este indragostita nebuneste de un barbat are incredere in oricine numai in acesta nu (exemplul concludent niciun moment nu crede ce spune Demir despre Ali, despre fata aia cu tatuajul s.a. ). Sa spunem ca la inceput era justificat dar cum de s-a casatorit cu un barbat in care nu crede, pe care il considera suficient de meschin pentru a acuza nefondat un rival, adica pe Ali????
5. Cea mai slaba scena : Reactia Asiei la aflarea vestii bolii lui Demir. Oau si dupa calul ei a plans mai mult. Barbatul iubit este pe moarte, ea afla, strange din buze a moft, lasa o lacrima sa cada, vorbeste ca din carte si gata. Aici regizorul a comis-o!!!!!
Pe ansamblu Asi a redat toate treptele mandriei iar Demir toate nuantele durerii.
Per total reusit ( cu probleme grave la costumatie , la precizarea actiunii in timp, cu unele fraze prea bombastice, cu unele faze prea dulci sau prea nesarate) insa bine jucat decat multe dintre serialele europene sau americane vazute in ultima vreme
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
pai ce flori mai vreti si voi nu este ea insasi reprezentanta genului....iasomieiulia80 a scris:vai de mine ce rea esti.. dupa ce bocea ca nu o prezinta familiei..chiar crezi ca nu o sa ii aduca floarea ei preferata?DENISA a scris:oare va conţine şi scaieţi buchetul de flori dăruit de Yasemin lui Şahnur ??/
andradamaria- vip
fetelor , în şcenele cu Yasemin, Savaş parcă ar spune " uf trebuie să o fac şi pe asta şi gata scap "" nu îmi pare că i-ar place să o atingă pe Nurgul .
deci windy draga..bila alba sau bila neagra?
cred bila alba!
sunt de acord cu tot ceea ce spui. tu...dar si in 1001 nopti aveaureactii exagerate de mandrie ..deci tipic pt turci...dar manca-l-ar mama de murat tare bine si-a jucat rolul nu?
observi ca eu o tin una si buna cu ale mele..!
cred bila alba!
sunt de acord cu tot ceea ce spui. tu...dar si in 1001 nopti aveaureactii exagerate de mandrie ..deci tipic pt turci...dar manca-l-ar mama de murat tare bine si-a jucat rolul nu?
dar nu cred ca e iasomia floarea preferata a !ciof marioara a scris:pai ce flori mai vreti si voi nu este ea insasi reprezentanta genului....iasomie
de acord..trebuie salariul mai mare..cu spor de toxicitate..vorba lui windy! traiasca windy!DENISA a scris:fetelor , în şcenele cu Yasemin, Savaş parcă ar spune " uf trebuie să o fac şi pe asta şi gata scap "" nu îmi pare că i-ar place să o atingă pe Nurgul .
iulia80- vip
DENISA a scris:e traducerea în engleză cu google ???
Denisa m-as apuca de tradus dar e varza, daca a fost preluat in rusa, apoi in bulgara si pe urma in engleza, este clar.Plus comentariile autoarelor succesive
windy_day- vip
floarea preferata este cicec=floare asa la general dar savas a identificat-o iasomieiulia80 a scris:deci windy draga..bila alba sau bila neagra?
cred bila alba!
observi ca eu o tin una si buna cu ale mele..!dar nu cred ca e iasomia floarea preferata a !ciof marioara a scris:pai ce flori mai vreti si voi nu este ea insasi reprezentanta genului....iasomiede acord..trebuie salariul mai mare..cu spor de toxicitate..vorba lui windy! traiasca windy!DENISA a scris:fetelor , în şcenele cu Yasemin, Savaş parcă ar spune " uf trebuie să o fac şi pe asta şi gata scap "" nu îmi pare că i-ar place să o atingă pe Nurgul .
Ultima editare efectuata de catre ciof marioara in Mier 21 Apr 2010, 8:53 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Windy, amândoi uneori etalau o mândrie prostească. Asi mi-a plăcut că era o tipă care oricât ar fi căzut îşi găsea resurse să revină, a dovedit că se poate descurca şi fără un bărbat lângă ea . Pe Demir l-am admirat ptr că îi ajuta fram lui ASi , chiar şi pe ea fără a face mare tamtam şi fără atrâmbiţa prea mult cu gesturile lui sau a cere ceva în schimb .
windy_day a scris:
Denisa m-as apuca de tradus dar e varza, daca a fost preluat in rusa, apoi in bulgara si pe urma in engleza, este clar.Plus comentariile autoarelor succesive
dar nu conţine mai nimic nou faţă de interviul de la arabi .
iulia80 a scris:multumesc mult draga windy..windy_day a scris:
Si mie imi place Savas fiindca este mult mai aproape de imperfectiunea realitatii decat de idealul pe care il regasim in multe alte seriale. Dar nu pot sa nu observ caderile evidente in constructia personajului. Este drept ca in comparatie Yaso, savas este chiar un personaj elaborat. Are greseli ca om de afaceri dar sa le acceptam, sa spunem ca toti suntem oameni si avem slabiciuni, deci si el poate avea incredere in cei apropiati mai mult decat acestia ar merita. Insa cand o luam pe panta iubirii, aici scenaristii au facut praf personajul ca daca nu mananca, doarme pe canapea, sau sta pe canapea sau priveste stand pe canapea de zici ca este lipit de canapeaua aia. Imi vine sa ii spun "mai scoate si tu omule iubita prin oras, un spectacol, un restaurant aia, aia, ca parca esti pensionar" Dar imi revin si incep sa ma intreb cam ce varsta or avea scenaristii aia de se ocupa cu dragostea (dupa cum vezi am eu asa un fix cu astia, ca tare i-as concedia, dar lui Bostanel ii plac fiindca baga multe scene cu mancare), ca eu cred ca au uitat de foarte multa vreme cum este sa fii tanar.
A si inca ceva, cred ca noua tema a serialelor turcesti este anorexia sau mai bine zis combaterea anorexiei ca prea pun astia personajele sa manance, si sa manance, si iar sa manance (mai ales pe ele).
Dupa cum vezi oile Pierre Cardin se antreneaza asa ca vor fi greu de transformat in covoare
Bine ai venit Iulia
Pofta buna!!!!
m-am giftuit bine..sa creasca dosul mare si frumos..pt ca pana la ora 6 nu am mancat decat un covrig.. deci a avut unde sa intre papa..
am vazut ca ati misto de mine..ca nu am vazut ventuza si oile..mama lui de calc..e vina lui..
motzule...videoclipul e f dragut..versurile la fel..plus ca m-am uitat la vide...si constat ca sunt complet fascinata de cum joaca murat..serios..stiu ca e 'mic,slab si negru'...dar ma uit fara sa clipesc la cate o secventa din asi evident pt a n-oara si nu imi vine sa ma dau de pe scaun!
eu zic ca nu sunt nebuna fetelor! ce parere ai windy?
Buna Iulia, im primul rand imi cer scuze ca abia acum am reusit sa citesc mesajele si nu am putut sa raspund. Ieri am avut probleme cu reteau iar astazi acum pe la ora 18,30 au aparut mesajele din mees cele de ieri. Super Sper sa nu te superi dar asta este situatia.
In al doilea rand tu esti vecinica mea si te intreb Ce-ti trebuia aseara vibratii de la Murat ?
rodica- vip
Varsta : 68
iulia80 a scris:deci windy draga..bila alba sau bila neagra?
cred bila alba!
Iulia, pe ansamblu bila alba. Si da Murat a jucat foarte bine rolul (si Tuba a fost buna in Asi, dar si restul actorilor), iar MY&Cagla ramane duo-ul meu preferat din serial. Mi-a placut Tuba, a fost un rol chiar pentru ea si s-a vzut asta.
windy_day- vip
rodica a scris:a
In al doilea rand tu esti vecinica mea si te intreb Ce-ti trebuia aseara vibratii de la Murat ?
probabil se vroia electrocutată, eu aseară funcţionam la relanti, nu mai vroiam nik de la Muratelu'.
eu n-am putut sa revad niciodata acel episod,cel cu moartea lui MElEK ,AM ACUMULAT ATATA TENSIUNE IN TIMPUL VIZIONARII INCAT N-AM DORIT SA REPET EXPERIENTA,AFOST PREA GREU.
andradamaria- vip
ciof marioara a scris:cred ca trebuie sa nu mai aveti fixatia asta,pentru ca daca nu o sa va rupeti de asi o sa-l cautati pe DEMIR,acel personaj de poveste, in tot ceea ce va interpreta MURAT si chiar nu este corect pentru bietul actor,este un actor mult prea bun pentru a-l reduce doar la DEMIRiulia80 a scris:buna seara draga lexia...speram sa nu fiu singura care uita sa mai clipeasca cand il vede pe muratel...asta in asi....aici in AvC ma uit doar la el..pentru ca combinatia cu sf filoftea nu e reusita deloc..!lexia a scris:Draga Iulia nu esti singura 'hi'
Asa cum am mai scris dimineata Atat Tuba cat si Murat au fost personajele pe care le-am iubit si care s-au potrivit. Acum indiferent ce roluri joaca si indiferent cat de bine se potrivesc cu actorii cu care joaca noua ni se par nepotriviti. Asi a fost un serial deosebit. Pentru prima data am fost introdusi intr-o atmosfera plina de mentalitati o atmosfera deosebita fata de cea de la oras unde se desfasoara majoritatea actiunii serialelor. Cred dar este doar o parere ca Daca acesti doi actori in Asi ar fi fost cu alti parteneri tot asa nu ii puteam vedea langa altii si tot nu i-am fi placut. In concluzie ei au fost unici
rodica- vip
Varsta : 68
buna seara draga rodica...DENISA a scris:rodica a scris:a
probabil se vroia electrocutată, eu aseară funcţionam la relanti, nu mai vroiam nik de la Muratelu'.
ei cum ce imi trebuia! eram si eu singura..nu am voie sa visez si eu cai verzi pe pereti..sau murati verzi...vai cum suna ..
ia priviti ma rog pe cei 3 care au speriat restul europei!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 21 Apr 2010, 9:11 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
DENISA a scris: Windy, amândoi uneori etalau o mândrie prostească. Asi mi-a plăcut că era o tipă care oricât ar fi căzut îşi găsea resurse să revină, a dovedit că se poate descurca şi fără un bărbat lângă ea . Pe Demir l-am admirat ptr că îi ajuta fram lui ASi , chiar şi pe ea fără a face mare tamtam şi fără atrâmbiţa prea mult cu gesturile lui sau a cere ceva în schimb .
Asta este motivul pentru care mi-a placut si mie, dincolo de toate exagerarile. Asta si faptul ca au adus in prim-plan importanta existentei unei familii adevarate alturi de tine atunci cand viata "da" cu tine de pamant.
windy_day- vip
Pagina 5 din 37 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum