5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 6 din 37
Pagina 6 din 37 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
iulia80 a scris:
ia priviti ma rog pe cei 3 care au speriatul restul europei!
]https://www.youtube.com/v/1X9FzwZsxrs
m-ai lovit aici , primii doi din marele meu harem ....
pai m-am gandit la tine..si i-am zis sa ii ofer denisei..in semn de pace!DENISA a scris:iulia80 a scris:
ia priviti ma rog pe cei 3 care au speriatul restul europei!
]https://www.youtube.com/v/1X9FzwZsxrs
m-ai lovit aici , primii doi din marele meu harem ....
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
pai m-am gandit la tine..si i-am zis sa ii ofer denisei..in semn de pace!
la al treilea puteai sa mai lucrezi , să-l înlocuieşti şi era tacâmul complet .
m-am gandit si la asta..la tipul kenan cel care a jucat in filmul tubei...dar cum habar n-am sa fac videoclipuri..am zis ca 2/3 tot e ceva..nu?DENISA a scris:iulia80 a scris:
pai m-am gandit la tine..si i-am zis sa ii ofer denisei..in semn de pace!
la al treilea puteai sa mai lucrezi , să-l înlocuieşti şi era tacâmul complet .
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna seara draga rodica...DENISA a scris:rodica a scris:a
In al doilea rand tu esti vecinica mea si te intreb Ce-ti trebuia aseara vibratii de la Murat ?
probabil se vroia electrocutată, eu aseară funcţionam la relanti, nu mai vroiam nik de la Muratelu'.
ei cum ce imi trebuia! eram si eu singura..nu am voie sa visez si eu cai verzi pe pereti..sau murati verzi...vai cum suna ..
ia priviti ma rog pe cei 3 care au speriat restul europei!
Si atunci nu am dreptate cand doresc de la el numai privirile restul este pentru voi dragutelor
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
iulia80 a scris:
m-am gandit si la asta..la tipul kenan cel care a jucat in filmul tubei...dar cum habar n-am sa fac videoclipuri..am zis ca 2/3 tot e ceva..nu?
da , da ,, e bun şi Kenan , pare a fi un motănel ce stă la pândă.
17. Bölüm Özeti
Savaş vicdan azabı çekiyor!
Aşk ve Ceza’nın bu akşamki bölümüne aşk ve gerilim damgasını vuruyor.
Salı gecelerinin yıldız dizisi yeni bölümüyle ekranlarda.
Çiçek’in ortadan kayboluşu hem Savaş’ta hem ailede büyük bir panik ve gerilime yol açar. Çiçek Savaş’ın başına sürekli dert açtığı için üzülmektedir. Yasemin’e evlenme teklif etmeye hazırlanan Savaş, Çiçek’le ilgili vicdan azabı çekmektedir. Savaş’ın ailesinin gelenek, görenek ve yaşam tarzından gözü korkan Leyla, kızı Yasemin’i uyarır. Eski nişanlı Mehmet Yasemin’in kapısına dayanır. Savaş’ın ablası Nazan, Bora’yla gizlice buluşmaya devam eder.. Yasemin Savaş’ın ailesiyle tanışmaya gelir…
Savaş Çiçek’e rağmen Yasemin’e evlenme teklifi edecek mi? Mehmet Yasemin’den ne isteyecek? Yasemin Savaş’ın evinde nasıl bir tepkiyle karşılaşacak?
Savaş vicdan azabı çekiyor!
Aşk ve Ceza’nın bu akşamki bölümüne aşk ve gerilim damgasını vuruyor.
Salı gecelerinin yıldız dizisi yeni bölümüyle ekranlarda.
Çiçek’in ortadan kayboluşu hem Savaş’ta hem ailede büyük bir panik ve gerilime yol açar. Çiçek Savaş’ın başına sürekli dert açtığı için üzülmektedir. Yasemin’e evlenme teklif etmeye hazırlanan Savaş, Çiçek’le ilgili vicdan azabı çekmektedir. Savaş’ın ailesinin gelenek, görenek ve yaşam tarzından gözü korkan Leyla, kızı Yasemin’i uyarır. Eski nişanlı Mehmet Yasemin’in kapısına dayanır. Savaş’ın ablası Nazan, Bora’yla gizlice buluşmaya devam eder.. Yasemin Savaş’ın ailesiyle tanışmaya gelir…
Savaş Çiçek’e rağmen Yasemin’e evlenme teklifi edecek mi? Mehmet Yasemin’den ne isteyecek? Yasemin Savaş’ın evinde nasıl bir tepkiyle karşılaşacak?
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
rodica...eu tanjesc dupa ventuza...dar nici de asta nu am parte!
e buna si privirea..buna rau..dar pt ca sunetm vecine..las eu de la mine!
iulia80- vip
windy_day a scris:iulia80 a scris:deci windy draga..bila alba sau bila neagra?
cred bila alba!
sunt de acord cu tot ceea ce spui. tu...dar si in 1001 nopti aveaureactii exagerate de mandrie ..deci tipic pt turci...dar manca-l-ar mama de murat tare bine si-a jucat rolul nu?
observi ca eu o tin una si buna cu ale mele..!
Iulia, pe ansamblu bila alba. Si da Murat a jucat foarte bine rolul (si Tuba a fost buna in Asi, dar si restul actorilor), iar MY&Cagla ramane duo-ul meu preferat din serial. Mi-a placut Tuba, a fost un rol chiar pentru ea si s-a vzut asta.
Buna, imi cer scuze ca nu am raspuns la mesaj dar internet ioa aseara iar astazi abia pe la 18,30 am putut sa citesc mesajele unele chiar de ieri scuze si
rodica- vip
iulia80 a scris:rodica...eu tanjesc dupa ventuza...dar nici de asta nu am parte!
eu m-aş mai gândi , au venit în contact cu buzele Yaseminei ...
caut niste dezinfectant..si tot le folosesc!DENISA a scris:iulia80 a scris:rodica...eu tanjesc dupa ventuza...dar nici de asta nu am parte!
eu m-aş mai gândi , au venit în contact cu buzele Yaseminei ...
ma refer la buzele lui muratel..!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 21 Apr 2010, 9:23 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Draga mea eu am spus ca il impart cu tine cu draga inima poti lua ce vrei ventuza, picioruse,labute dar pana la privire. Vad ca demiruta sta cuminte nu-si mai etaleaza armamentul din dotare cred ca a sesizat faptul ca nu are nici o sansa cu noiiulia80 a scris:rodica...eu tanjesc dupa ventuza...dar nici de asta nu am parte!
rodica- vip
Stiti am inceput sa ma uit la Gonu.. am ajuns la episodul 4 partea a 3 si apoi a cazut reteaua dar nu mi se pare nemaipomenit. Nu vreau sa va suparati pe mine dar pe tuba tot nu o vad jucand fara Murat tot nu se potriveste cu actoprul cansel e dragut tipul dar cam blegut
rodica- vip
eu nu m-as baza pe asta..sigur e prin zona..!rodica a scris:Draga mea eu am spus ca il impart cu tine cu draga inima poti lua ce vrei ventuza, picioruse,labute dar pana la privire. Vad ca demiruta sta cuminte nu-si mai etaleaza armamentul din dotare cred ca a sesizat faptul ca nu are nici o sansa cu noiiulia80 a scris:rodica...eu tanjesc dupa ventuza...dar nici de asta nu am parte!
iulia80- vip
ciof marioara a scris:eu n-am putut sa revad niciodata acel episod,cel cu moartea lui MElEK ,AM ACUMULAT ATATA TENSIUNE IN TIMPUL VIZIONARII INCAT N-AM DORIT SA REPET EXPERIENTA,AFOST PREA GREU.
Eu am vazut si revzut scena dupa ce m-am contrazis cu amica mea si am mai citit si comentarii si raman la parerea mea. Scena in care Demir il bate mar pe Ali a fost una dintre scenele foarte reusite ale serialului. Ali la pamant, ambiguu pana la capat. Demir privindu-l cu furie, cu ura si apoi intorcand privirea catre Asi. Ei si aici lucrurile seschimba. Pe Asi nu o priveste cu ura ci cu o expresie de durere si disperare, parca vrea sa gaseasca pe chipul ei ceva care sa ii arate ca totul este o greseala, se uita la ea ca un om aflat pe punctul de a se ineca si parca ii cere ajutorul, o roaga din priviri sa nu il lase sa se duca la fund. Iar Asi il priveste impietrita fiindca este prea tanara, prea lipsita de experienta pentru a putea sa gaseasca acele cuvinte care lipsesc, pentru a sti cum poate sa opreasca omul iubit de la prabusire. Iar la final cand Kerim il ia de acolo, fata lui este plina de deznadejde. Nu, in tot episodul acela Demir nu o priveste nicio secunda pe Asi cu ura , o priveste cu raceala, cu durere, dezamagit sau nu o mai priveste. Atat. Iar interpretarea cu adevarat foarte buna.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:
. Scena in care Demir il bate mar pe Ali a fost una dintre scenele foarte reusite ale serialului. Ali la pamant, ambiguu pana la capat.
putea Demir să-l fragezească mai bine şi chiar mai des . Oricât de supăraţi ar fi fost unul pe altul ( Demir cu Asi) niciodată nu i-am văzut privindu-se cu ură , ba din contră deşi încercau să-şi reprime sentimentele nu prea le ieşea , privirile îi trădau .
putea Demir să-l fragezească mai bine şi chiar mai des . Oricât de supăraţi ar fi fost unul pe altul ( Demir cu Asi) niciodată nu i-am văzut privindu-se cu ură , ba din contră deşi încercau să-şi reprime sentimentele nu prea le ieşea , privirile îi trădau .[/quote]
Acum de fragezit nici atunci nu l-a fragezit destul ca eu cred ca ii dadeam pe de-a intregul o culoare noua asa batand in rosu purpuriu batand spre vanat. Si eu m-am mirat ca Ali a incasat-o doar de vreo doua-trei ori de la Demir
Acum de fragezit nici atunci nu l-a fragezit destul ca eu cred ca ii dadeam pe de-a intregul o culoare noua asa batand in rosu purpuriu batand spre vanat. Si eu m-am mirat ca Ali a incasat-o doar de vreo doua-trei ori de la Demir
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
A FOST CU ADEVARAT ATAT DE BINE JUCAT INCAT ..A FOST REAL...DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE A FOST CEL MAI DUREROS EPISOD,CRED CA NICI ACUM N-AS PUTEA SA-L VAD FARA SA MA IMPLIC EMOTIONAL SI SUNT DE ACORD CU TOT CE-AI ZIS.windy_day a scris:ciof marioara a scris:eu n-am putut sa revad niciodata acel episod,cel cu moartea lui MElEK ,AM ACUMULAT ATATA TENSIUNE IN TIMPUL VIZIONARII INCAT N-AM DORIT SA REPET EXPERIENTA,AFOST PREA GREU.
Eu am vazut si revzut scena dupa ce m-am contrazis cu amica mea si am mai citit si comentarii si raman la parerea mea. Scena in care Demir il bate mar pe Ali a fost una dintre scenele foarte reusite ale serialului. Ali la pamant, ambiguu pana la capat. Demir privindu-l cu furie, cu ura si apoi intorcand privirea catre Asi. Ei si aici lucrurile seschimba. Pe Asi nu o priveste cu ura ci cu o expresie de durere si disperare, parca vrea sa gaseasca pe chipul ei ceva care sa ii arate ca totul este o greseala, se uita la ea ca un om aflat pe punctul de a se ineca si parca ii cere ajutorul, o roaga din priviri sa nu il lase sa se duca la fund. Iar Asi il priveste impietrita fiindca este prea tanara, prea lipsita de experienta pentru a putea sa gaseasca acele cuvinte care lipsesc, pentru a sti cum poate sa opreasca omul iubit de la prabusire. Iar la final cand Kerim il ia de acolo, fata lui este plina de deznadejde. Nu, in tot episodul acela Demir nu o priveste nicio secunda pe Asi cu ura , o priveste cu raceala, cu durere, dezamagit sau nu o mai priveste. Atat. Iar interpretarea cu adevarat foarte buna.
andradamaria- vip
windy_day a scris:
Turcaleţilor mi se pare că le cam sare rapid muştarul , şi prima lor reacţie e să sară la bătaie .
windy_day a scris:putea Demir să-l fragezească mai bine şi chiar mai des . Oricât de supăraţi ar fi fost unul pe altul ( Demir cu Asi) niciodată nu i-am văzut privindu-se cu ură , ba din contră deşi încercau să-şi reprime sentimentele nu prea le ieşea , privirile îi trădau .
Acum de fragezit nici atunci nu l-a fragezit destul ca eu cred ca ii dadeam pe de-a intregul o culoare noua asa batand in rosu purpuriu batand spre vanat. Si eu m-am mirat ca Ali a incasat-o doar de vreo doua-trei ori de la Demir [/quote]
pe langa cafteala..care oricum mi s-a parut mica in comparatie cu ceea ce se intamplae..ce repede l-au scos pe ali din peisaj! nu vi s-a parut?
iulia80- vip
e in curtea cealalta..DENISA a scris: fetelor pe Pissycutz aţi mai văzut-o ????
s-a afisat noul trailer de la inima furata..este f dragut..!
iulia80- vip
fetelor sotul meu se uita la "te pui cu blondele" unde AnaMaria prodan este cu sotul ei si are gagica niste izmene ca ale iasomiei de zici ca a facut ceva in izmene
rodica- vip
rodica..am sa zic ceva ce ii spun doar surorii mele...MA LESI CU ASTA! personajul asta nuii zic numele este penibil din cap pana in picioare!rodica a scris:fetelor sotul meu se uita la "te pui cu blondele" unde AnaMaria prodan este cu sotul ei si are gagica niste izmene ca ale iasomiei de zici ca a facut ceva in izmene
iulia80- vip
iulia80 a scris:rodica..am sa zic ceva ce ii spun doar surorii mele...MA LESI CU ASTA! personajul asta nuii zic numele este penibil din cap pana in picioare!rodica a scris:fetelor sotul meu se uita la "te pui cu blondele" unde AnaMaria prodan este cu sotul ei si are gagica niste izmene ca ale iasomiei de zici ca a facut ceva in izmene
Scuze iti place cum am scris numele ? E tare tampitica saraca da ce sa-i faci trebuie sa fie si ea "cool"
rodica- vip
au luat-o razna fetele astea cu florile astea pe cap . pantalonii ii folosesc poate şi în cazuri de urgenţă, poate nu au posibilitatea să facă pană de boschet .
Pagina 6 din 37 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum