Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 7 din 37 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de rodica Mier 21 Apr 2010, 9:54 pm

DENISA a scris:au luat-o razna fetele astea cu florile astea pe cap . pantalonii ii folosesc poate şi în cazuri de urgenţă, poate nu au posibilitatea să facă pană de boshet .

Constat ca pe aici suntem putine majoritatea sunt pe celalalt forum la Tuba concluzi le place mai mult acel serial decai ask
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de DENISA Mier 21 Apr 2010, 9:56 pm

rodica a scris:
Constat ca pe aici suntem putine majoritatea sunt pe celalalt forum la Tuba concluzi le place mai mult acel serial decai ask

asta e, eu o plac pe Tuba , dar serialul nu prea e pe gustul meu , fiecare cu preferinţele lui .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 21 Apr 2010, 10:04 pm

windy_day a scris:

Denisa, sa nu te superi, dar eu cred ca voturile astea nu ajuta cu nimic actorul respectiv (din cauza asta spun ca sunt o prostie). Sunt facute pentru a accesa site-uri si a le face alora vanzare la spatiul publicitar 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Smiley-talk038

da , sunt deacord , dacă îţi permit să votezi de mai multe ori ceva nu-i curat , e doar ptr a mări traficul pe pagina respectivă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 21 Apr 2010, 10:09 pm

rodica a scris:
DENISA a scris:au luat-o razna fetele astea cu florile astea pe cap . pantalonii ii folosesc poate şi în cazuri de urgenţă, poate nu au posibilitatea să facă pană de boshet .

rodica ce faci?windy? marioara?lexia?am vazut ca denisa a trecut parleazul....
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 517793..
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 21 Apr 2010, 10:11 pm

iulia80 a scris:
rodica a scris:

rodica ce faci?windy? marioara?lexia?am vazut ca denisa a trecut parleazul....
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 517793..

Buine Smile citesc comentariile voastre si ma gandesc ca totusi tuba are mai multi fani decat murat mai stau putin si ma retrag maine si vineri este o zi grea la serviciu mai multa alergatura
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 21 Apr 2010, 10:13 pm

uitaţi ce faţă de om fericit are ...

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Avecb

ce fericită e şi soacra că-şi cunoaşte viitoarea noră...

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Findan
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 21 Apr 2010, 10:16 pm

rodica..deci te retragi?
denisa e cam constipat saracul..iar filofteea parca merge la taierea capului... Smile
baba zici ca mai are putin si erupe! 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 2743637754
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 21 Apr 2010, 10:16 pm

iulia80 a scris:
rodica a scris:
iulia80 a scris:rodica...eu tanjesc dupa ventuza...dar nici de asta nu am parte!
e buna si privirea..buna rau..dar pt ca sunetm vecine..las eu de la mine! kiss
Draga mea eu am spus ca il impart cu tine cu draga inima poti lua ce vrei ventuza, picioruse,labute dar pana la privire. Vad ca demiruta sta cuminte nu-si mai etaleaza armamentul din dotare cred ca a sesizat faptul ca nu are nici o sansa cu noi Smile
eu nu m-as baza pe asta..sigur e prin zona..! confused
Of, cat sunt de ocupata...
Dar ganditi asa, ca pot,
Sa renunt la MUratel,
Cand de dor eu nu mai pot???
O, voi nici ca banuiti,
Cat in gandurile mele
Este Murat zi de zi,
Si eu, cat de greu suport
Ale mele doruri grele...
Numai ca, de la o vreme,
Sunt atat de ocupata,
Incat nu mai pot nici spune
C-o sa lupt....PANA CAD LATA!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 21 Apr 2010, 10:18 pm

demiruta a scris:
iulia80 a scris:[eu nu m-as baza pe asta..sigur e prin zona..! confused
Dar ganditi asa, ca pot,
Sa renunt la MUratel,
O, voi nici ca banuiti,
Cat in gandurile mele
Este Murat zi de zi,
Ale mele doruri grele...
Numai ca, de la o vreme,
Sunt atat de ocupata,
ei n-aveam eu dreptate ca esti prin zona... Smile
buna seara draga noastra!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 21 Apr 2010, 10:19 pm

demiruta a scris:
Dar ganditi asa, ca pot,
Sa renunt la MUratel,
O, voi nici ca banuiti,
Cat in gandurile mele
Este Murat zi de zi,
Ale mele doruri grele...
Numai ca, de la o vreme,
Sunt atat de ocupata,

Bună seara ! frumoase versuri ... luptă .. luptă fii bărbată, nu cedăm nik din Muratelu' .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 21 Apr 2010, 10:23 pm

DENISA a scris:uitaţi ce faţă de om fericit are ...

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Avecb

ce fericită e şi soacra că-şi cunoaşte viitoarea noră...

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Findan

Are o figura saraca parca este mata mea cand cere "bunuturi' adica mancare de pisici speciala pt. blana si rinichi Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 21 Apr 2010, 10:24 pm

iulia80 a scris:rodica..deci te retragi?
denisa e cam constipat saracul..iar filofteea parca merge la taierea capului... Smile
baba zici ca mai are putin si erupe! 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 2743637754

Mai stau putin cu voi pentru ca imi face placere kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 21 Apr 2010, 10:25 pm

baba parcă ar jupuia-o de vie pe Yasemina .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 21 Apr 2010, 10:26 pm

DENISA a scris:
rodica a scris:

asta e, eu o plac pe Tuba , dar serialul nu prea e pe gustul meu , fiecare cu preferinţele lui .

Nici pe al meu. Am spus si azi nu imi place imaginea femeii tampitele si neajutorate careia ii trebuie un barbat care sa o ia de mana si sa ii arate ce trebuie sa faca in viata. Iar rolul Hasret cam asta este. Poate ca la sfarsitul secolului 19 sau inceputul secolului 20 situatia fetei inculta luata sub aripa ocrotitoare a unui barbat de varsta mijlocie, nu parea asa o prostie. In plus, atunci o fata care stia sa scrie, sa citeasca, vorbea corect, se purta corect in societate, se putea descurca doar cu "spoiala" asta de educatie onorabil, iar daca mai era si frumoasa si avea si ceva bani era aproape de perfectiune. Smile
Nu imi place, mi se pare umilitor si degradant ca ea, femeie matura, traind in secolul 21, intr-un oras modern sa nu isi fi dorit nici un moment sa incerce sa faca ceva cu viata ei si sa se multumeasca sa traiasca asa vegetand (ca poate trebuia sa ii dea si asteia nume de floare ca tot se poarta ca o planta).

Ma mir ca ARZU, sau Latafa care sunt extrem de acide nu au remarcat ca, ironic, o femeie face un film care calca in picioare imaginea femeilor (deci daca vreti cariera, daca vreti sa fiti "cineva", sa iesiti din starea "mizerabila" in care traiti, FETELOR trebuie sa gasiti un profesor aflat asa spre 40 de ani sa va agatati de el cat puteti ca de unele singure sunteti vai de voi si habar nu aveti ce vreti de la viata - Puah 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Smiley-sick007 - ASTA DA MESAJ) Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 21 Apr 2010, 10:26 pm

demiruta a scris:
iulia80 a scris:
rodica a scris:
iulia80 a scris:rodica...eu tanjesc dupa ventuza...dar nici de asta nu am parte!
e buna si privirea..buna rau..dar pt ca sunetm vecine..las eu de la mine! kiss
Draga mea eu am spus ca il impart cu tine cu draga inima poti lua ce vrei ventuza, picioruse,labute dar pana la privire. Vad ca demiruta sta cuminte nu-si mai etaleaza armamentul din dotare cred ca a sesizat faptul ca nu are nici o sansa cu noi Smile
eu nu m-as baza pe asta..sigur e prin zona..! confused
Dar ganditi asa, ca pot,
Sa renunt la MUratel,
O, voi nici ca banuiti,
Cat in gandurile mele
Este Murat zi de zi,
Ale mele doruri grele...
Numai ca, de la o vreme,
Sunt atat de ocupata,

Frumoasa poezie. Iulia avea dreptate cand am spus ca nu te-ai retras avand in vedere ca nu ai sanse de a castiga Murat Tu statea la panda 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 2743637754
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 21 Apr 2010, 10:26 pm

DENISA a scris:baba parcă ar jupuia-o de vie pe Yasemina .
sigur..ca nu o vad sa o iubi tare..doar daca afla de copil!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 21 Apr 2010, 10:28 pm

rodica a scris:
iulia80 a scris:
DENISA a scris: fetelor pe Pissycutz aţi mai văzut-o ????
e in curtea cealalta..
s-a afisat noul trailer de la inima furata..este f dragut..!

Pissy a avut o tentativa de a ravni la Muri dar la fel ca demiruta s-a retras cred Smile Smile Smile
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Eu nu m-am retrassssssssssssssssssssssssssssssssssssss!
Dar am avut o perioada aglomerata in evenimente de familie, care se va termina odata cu Sfantul Gheorghe, dupa care, sper sa pot sta mai mult cu voi;eu in perioada asta stau mult la tara, am o casuta pe malul apei si ajung acasa seara foarte tarziu, de la aerul curat si micile treburi gospodaresti, ma ia somnul foarte repede;va invit si pe voi aici la mine, sigur o sa va placa, veniti de Sf. Gheorghe!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 21 Apr 2010, 10:29 pm

windy_day a scris:
DENISA a scris:
rodica a scris:

Nici pe al meu. Am spus si azi nu imi place imaginea femeii tampitele si neajutorate careia ii trebuie un barbat care sa o ia de mana si sa ii arate ce trebuie sa faca in viata. Iar rolul Hasret cam asta este. Poate ca la sfarsitul secolului 19 sau inceputul secolului 20 situatia fetei inculta luata sub aripa ocrotitoare a unui barbat de varsta mijlocie, nu parea asa o prostie. In plus, atunci o fata care stia sa scrie, sa citeasca, vorbea corect, se purta corect in societate, se putea descurca doar cu "spoiala" asta de educatie onorabil, iar daca mai era si frumoasa si avea si ceva bani era aproape de perfectiune. Smile
Nu imi place, mi se pare umilitor si degradant ca ea, femeie matura, traind in secolul 21, intr-un oras modern sa nu isi fi dorit nici un moment sa incerce sa faca ceva cu viata ei si sa se multumeasca sa traiasca asa vegetand (ca poate trebuia sa ii dea si asteia nume de floare ca tot se poarta ca o planta).

Ma mir ca ARZU, sau Latafa care sunt extrem de acide nu au remarcat ca, ironic, o femeie face un film care calca in picioare imaginea femeilor (deci daca vreti cariera, daca vreti sa fiti "cineva", sa iesiti din starea "mizerabila" in care traiti, FETELOR trebuie sa gasiti un profesor aflat asa spre 40 de ani sa va agatati de el cat puteti ca de unele singure sunteti vai de voi si habar nu aveti ce vreti de la viata - Puah 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 7 Smiley-sick007 - ASTA DA MESAJ) Smile
Arzu si Latafa sunt turcoaice deci au aceiasi mentalitate indiferent cate scoli are o femeie ea trebuie sa asculte si sa fie supusa barbatului Nu se considera egale cu el
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 21 Apr 2010, 10:30 pm

windy_day a scris:

Ma mir ca ARZU, sau Latafa care sunt extrem de acide nu au remarcat ca, ironic, o femeie face un film care calca in picioare imaginea femeilor (

ai remarcat că în ultimul timp Latafa e mult mai rezervată în comentarii în ultimul timp? special87girl aproape nu mai postează comentarii .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 21 Apr 2010, 10:31 pm

iulia80 a scris:
Si daca afla de copil, crezi ca o va iubi, sau vrea doar copilul;ca am vazut ca are un scop din asta!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 21 Apr 2010, 10:32 pm

demiruta a scris:
iulia80 a scris:
Si daca afla de copil, crezi ca o va iubi, sau vrea doar copilul;ca am vazut ca are un scop din asta!
pt copilul ala cred ca o sa isi inghita veninul! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 21 Apr 2010, 10:33 pm

demiruta a scris:
rodica a scris:
iulia80 a scris:
DENISA a scris: fetelor pe Pissycutz aţi mai văzut-o ????
e in curtea cealalta..
s-a afisat noul trailer de la inima furata..este f dragut..!

Pissy a avut o tentativa de a ravni la Muri dar la fel ca demiruta s-a retras cred Smile Smile Smile
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Eu nu m-am retrassssssssssssssssssssssssssssssssssssss!
Dar am avut o perioada aglomerata in evenimente de familie, care se va termina odata cu Sfantul Gheorghe, dupa care, sper sa pot sta mai mult cu voi;eu in perioada asta stau mult la tara, am o casuta pe malul apei si ajung acasa seara foarte tarziu, de la aerul curat si micile treburi gospodaresti, ma ia somnul foarte repede;va invit si pe voi aici la mine, sigur o sa va placa, veniti de Sf. Gheorghe!

Esti un om fericit ca poti evada din oras. Noi am cumparat teren langa Moldovita dar deocandata ne mai gandim. Avem niste amici care sau retras acolo au iesit la pensie si s-au izolat la aer curat si liniste

Ultima editare efectuata de catre rodica in Mier 21 Apr 2010, 10:41 pm, editata de 1 ori (Motiv : inteles gresit nu am citit cu atentie)
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 21 Apr 2010, 10:35 pm

Am o intrebare daca nu sunt prea indiscreta care dintre voi este din Calarasi ?
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 21 Apr 2010, 10:35 pm

Doamne, ce fata are a batrana, parca vrea sa manance canarul. Ysoo, fugi fata ca asta te papa de vie si cum tu esti mai bleguta si absenta nici nu sti ca te-a mancat Smile .

Iar Savas zici ca si-a pregatit armamentul N.A.T.O. (i l-o fi imprumutat Denisa Smile ) si ca se asteapta la o eruptie din partea vrajitoarei cel putin de nivelul celei din Islanda cupidon

Denisa, da referitor la Latafa am remarcat (nici Special nu mai este la fel de prezenta, nici barem la Gonulcelen nu mai scrie la fel de mult). Una dintre fetele noi, care are un tip de postare mai analitic si mai putin implicat sentimental a facut o remarca a propos de limbajul mai putin "academic" folosit de Latafa (iti aduci aminte de referirile directe la parti anatomice pe care le-a facut privitor la personajele din AvC), de atunci nu am mai vazut-o postand la fel. Imi pare rau fiindca ea este acida dar chiar ma amuza.

Rodica draga mea eu nu. Eu sunt din Bucuresti.

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 21 Apr 2010, 10:37 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 21 Apr 2010, 10:36 pm

rodica a scris:Am o intrebare daca nu sunt prea indiscreta care dintre voi este din Calarasi ?
ei..ai comis-o..demiruta e din calarasi si vorbea ca e mai libera dupa sarbatoarea sf gheorghe.. Smile
si atunci va revenit pe pozitii... Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 37 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum