Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 22 din 37 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de iulia80 Lun 26 Apr 2010, 9:31 pm

fetelor! mai cu viata...ce faceti!
in curtea cealalte e nebunie..hai sa facem si noi galagie!
Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de windy_day Lun 26 Apr 2010, 9:37 pm

Acum comentariul pentru ep. 8, in totalitatea splendorii lui.
1. Nu mi-a placut deloc, dar deloc, relatia Hasret/domn' Profesor in episodul asta. Pai bine frate pe de o parte zici ca Hasret este pura si naiva iar pe de alta matale inchiriezi un apartament comun??? (Asta e mai rau decat noaptea de dragoste pe barcuta a alorlalti doi S&Y, barem Savas nu stia nimic despre Yaso, putea doar banui ca este o tipa care a avut o zi proasta si vroia sa uite de toate). Deci spune ca o admira, ca e pura si naiva si o ia la hotel, unde merg doar ei doi, stau in acelasi apartament si asa o baga in gura lumii, ca de, numai bine nu gandesc ailalti despre ea!!!! Sa nu uitam in ce tara traiesc cei doi!!!
2. Cat de "naiva" poate fi o femeie in toata firea pentru a accepta o astfel de situatie??? Sau despre ce fel de "naivitate" vorbim, ca de, am vazut ca o matusa, o bunica ceva acolo tot a avut sa o invete un minim de decenta.
3. Si dupa ce a invatat-o Profu sa solfegieze intr-o saptamana si sa isi imbunatateasca vocea, pana la excelenta, in 2, acum intram din nou in zona SF. O invata in 3 zile tenis, patinaj, volei, inot si ce-o mai fi.
(si uite asa, cu tot absurdul situatiei, profita ca sa ne arate ca acolo este un hotel super in care pot sa stea si cei mai pretentiosi oaspeti - or lucra si Hasret si Murat al ei la firma aia de publicitate a lui Yaso - cu 1/2 norma???)
4. Prima greseala regizorala : Hasret se presupune ca trebuia sa fie o fata putin salbatica dar cu un suflet curat asa ca ma asteptam ca, la intrarea in hotelul luxos, sa vad acea curiozitate sfioasa, precauta, data de inocenta unei fete care intra pentru prima oara intr-o lume in care nu are cum sa se simta confortabil (nu inca). Dar nu, ea paseste tantos asemenea unei femei mandre ca uite na si-a depasit conditia si a ajuns si acolo. Curiozitatea ei pare mai curand evaluatoare decat uluita si personajul isi pierde din farmec.
5. A doua greseala regizorala si de scenariu, ma refer la cele majore, Profesorul spune ca Hasret este dornica sa invete. Dar pana la intalnirea cu el nimic nu ne indica faptul ca ar fi facut ceva prin care sa dovedeasca dorinta ei de cunoastere. Mai mult, si acum vedem o femeie in toata firea, care ar trebui sa arate ca este dornica sa faca eforturi si sacrificii pentru a-si atinge telul, dar care se urneste spre invatatura doar indemnata de la spate si cu ceva amenintari. Pare mai curand o individa care vrea sa profite de tot luxul si confortul care i se ofera (nu o vedem citind din proprie initiativa si nici studiind altceva - vrea sa se plimbe in schimb, sau sa se uite la Tv trandavind), care se alinta prea mult si se copilareste excesiv tinand cont ca nu mai este o copila.
Tuba face eforturi ca noi sa regasim in acest pesonaj ambiguu fata inocenta care ar fi trebuit sa fie Hasret, dar datele scenariului nu o ajuta intotdeauna. La asta se adauga galagia multa, muzica pusa cu sau fara rost (chiar daca frumoasa este mult prea mult utilizata) si Cancel caruia probabil nu ii inteleg eu subtilitatea jocului occidentalizat.
Nu vreau sa se supere nimeni dar am avut asa sentimentul ca in acest episod rezultatul a fost departe de ceea ce a dorit regizorul sa obtina.Cansel este doar un nume, pana acum nu a confirmat faima de care se bucura (la fel ca "sora" lui intru glorie Nurgul) si are o "contributie" majora in diminuarea semnificativa a romantismul filmului. Nu ma intelegeti gresit, nu o vroiam pe Tuba alaturi de MY dar as fi vrut un actor care sa simta rolul, sa fie mai implicat, chiar nu stiu cine ar fi fost potrivit dar Cancel sigur nu este cea mai buna alegere.
Cat despre comedie eu inca nu vad ce anume amuzant in serial: saracia, ignoranta, mizeria morala????

Cam atat! Voi incerca sa imi spun parerea si despre AvC, cu toate ca netradus nu pot sa imi "lovesc" asa cum merita sau poate "dau" nemeritat Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 26 Apr 2010, 9:47 pm

windy_day a scris:
1. Nu mi-a placut deloc, dar deloc, relatia Hasret/domn' Profesor in episodul asta. Pai bine frate pe de o parte zici ca Hasret este pura si naiva iar pe de alta matale inchiriezi un apartament comun??? (Asta e mai rau decat noaptea de dragoste pe barcuta a alorlalti doi S&Y, barem Savas nu stia nimic despre Yaso, putea doar banui ca este o tipa care a avut o zi proasta si vroia sa uite de toate). Deci spune ca o admira, ca e pura si naiva si o ia la hotel, unde merg doar ei doi, stau in acelasi apartament si asa o baga in gura lumii, ca de, numai bine nu gandesc ailalti despre ea!!!! Sa nu uitam in ce tara traiesc cei doi!!!
2. Cat de "naiva" poate fi o femeie in toata firea pentru a accepta o astfel de situatie??? Sau despre ce fel de "naivitate" vorbim, ca de, am vazut ca o matusa, o bunica ceva acolo tot a avut sa o invete un minim de decenta.
3. Si dupa ce a invatat-o Profu sa solfegieze intr-o saptamana si sa isi imbunatateasca vocea, pana la excelenta, in 2, acum intram din nou in zona SF. O invata in 3 zile tenis, patinaj, volei, inot si ce-o mai fi.
(si uite asa, cu tot absurdul situatiei, profita ca sa ne arate ca acolo este un hotel super in care pot sa stea si cei mai pretentiosi oaspeti - or lucra si Hasret si Murat al ei la firma aia de publicitate a lui Yaso - cu 1/2 norma???)
4. Prima greseala regizorala : Hasret se presupune ca trebuia sa fie o fata putin salbatica dar cu un suflet curat asa ca ma asteptam ca, la intrarea in hotelul luxos, sa vad acea curiozitate sfioasa, precauta, data de inocenta unei fete care intra pentru prima oara intr-o lume in care nu are cum sa se simta confortabil (nu inca). Dar nu, ea paseste tantos asemenea unei femei mandre ca uite na si-a depasit conditia si a ajuns si acolo. Curiozitatea ei pare mai curand evaluatoare decat uluita si personajul isi pierde din farmec.
5. A doua greseala regizorala si de scenariu, ma refer la cele majore, Profesorul spune ca Hasret este dornica sa invete. Dar pana la intalnirea cu el nimic nu ne indica faptul ca ar fi facut ceva prin care sa dovedeasca dorinta ei de cunoastere. Mai mult, si acum vedem o femeie in toata firea, care ar trebui sa arate ca este dornica sa faca eforturi si sacrificii pentru a-si atinge telul, dar care se urneste spre invatatura doar indemnata de la spate si cu ceva amenintari. Pare mai curand o individa care vrea sa profite de tot luxul si confortul care i se ofera (nu o vedem citind din proprie initiativa si nici studiind altceva - vrea sa se plimbe in schimb, sau sa se uite la Tv trandavind), care se alinta prea mult si se copilareste excesiv tinand cont ca nu mai este o copila.
Tuba face eforturi ca noi sa regasim in acest pesonaj ambiguu fata inocenta care ar fi trebuit sa fie Hasret, dar datele scenariului nu o ajuta intotdeauna. La asta se adauga galagia multa, muzica pusa cu sau fara rost (chiar daca frumoasa este mult prea mult utilizata) si Cancel caruia probabil nu ii inteleg eu subtilitatea jocului occidentalizat.
Nu vreau sa se supere nimeni dar am avut asa sentimentul ca in acest episod rezultatul a fost departe de ceea ce a dorit regizorul sa obtina.Cansel este doar un nume, pana acum nu a confirmat faima de care se bucura (la fel ca "sora" lui intru glorie Nurgul) si are o "contributie" majora in diminuarea semnificativa a romantismul filmului. Nu ma intelegeti gresit, nu o vroiam pe Tuba alaturi de MY dar as fi vrut un actor care sa simta rolul, sa fie mai implicat, chiar nu stiu cine ar fi fost potrivit dar Cancel sigur nu este cea mai buna alegere.
Cat despre comedie eu inca nu vad ce anume amuzant in serial: saracia, ignoranta, mizeria morala????

Cam atat! Voi incerca sa imi spun parerea si despre AvC, cu toate ca netradus nu pot sa imi "lovesc" asa cum merita sau poate "dau" nemeritat Smile

Sunt de aceeasi parere cu tine si nu vreau sa ma repet nu vreau sa fac mai multe comentarii pentr ca nu vreau sa supar pe nimeni dar ma astepta de la acest serial la mai mult Tuba nu exprima mai nimic in acest serial inafata de faptul ca este foarte galagioasa miscarile sunt exagerate nimic nu este natural Cred ca serialul Asi a fost unic atat pentru Tuba cat si pentru Murat. A fost momentul llor de glorie si cam atat

s-ar putea ca noi sa fim exigente si doream sa vedem un fi;lm la fel de bun ca asi si deceptia a fost mare. Senzatia mea este ca nici unul nu este in rolul potrivit sunt stingheri si foarte crispati
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 26 Apr 2010, 9:48 pm

Iulia noi suntem asa mai molcomioare. Stam in banca noastra si mai dam o lovitura la glezne, ca ce sens are sa ne agitam??? Cheltuim energie, pierdem din neuroni si maine ajungem cu circuitele deterioarate si iar nu o sa putem aprecia \"extraordinara\" prestatie actoriceasca a Nurgulei. Ca vezi de aia nu il intelegem nici pe Elcinel ca este la sfarsit de saptamana si noi obosite moarte. Smile Smile

[quote=\"rodica\"]

Rodica eu cred ca ambii regizori au mizat pe doua nume sonore Nurgul si Cancel E, mult mai mult decat meritau cei doi. Si in ambele cazuri \"vedetele\" nu confirma iar asta coboara ambele seriale. Ca daca erau niste roluri de mai mica intindere nu se simtea asa, dar cand este vorba de roluri principale ... kiss
Nu asteptam un film ca Asi, chiar am sperat sa fie altceva. Din pacate din cate actrite are Turcia astia au gasit-o doar pe Nurgul care e prea plictisita si plina de ea ca sa se dea de ceasul mortii intr-un serial. Acelasi lucru pentru Cansel Elcin, care pare nauc si intepenit langa o actrita cu expresivitatea Tubei, de unde trag concluzia ca nici el nu se prea oboseste sa se transpuna in rol (sau doar atata poate???).

Buna Demiruta, Buna Motzi kiss kiss kiss

Multumesc pentru aprecieri.
Motzi eu descarc ep. 9 dar de data asta nu cred ca termin subtitrarea inainte de sfarsitul saptamanii fiindca zilele urmatoare ma asteapta cateva sedinte luuungi, luungi de tot, asa ca mai mult de o ora nu voi putea rezerva pentru Gonulcelen. Sper sa nu incurc. de subtitrat sigur voi subtitra daca va convine termenul kiss

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 26 Apr 2010, 10:17 pm, editata de 2 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 26 Apr 2010, 9:54 pm

Iulia Pe Realitatea Tv. este despre sanatate Oprescu si altii cazuri de malpraxis si Astarastoaie
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 26 Apr 2010, 9:56 pm

windy_day a scris:Acum comentariul pentru ep. 8, in totalitatea splendorii lui... Nu ma intelegeti gresit, nu o vroiam pe Tuba alaturi de MY dar ...

Windy, dar eu vroiam s-o văd alături de Murat Y...
Oricum pentru comentariul de mai sus dau o şampanie! :drunken:

Între timp e la tigaie fragmentul 1, 2 şi 3 din ,,Gönülçelen" alien kiss

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Lun 26 Apr 2010, 9:57 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 26 Apr 2010, 9:57 pm

rodica a scris:Iulia Pe Realitatea Tv. este despre sanatate Oprescu si altii cazuri de malpraxis si Astarastoaie
fug acum..revin!
e reclama..ma cheama ai mei!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 26 Apr 2010, 10:08 pm

windy_day a scris:

Multe din cele exprimate de tine aici, coincid si cu proprile mele pareri;dar le-ai exprimat asa de concis, frumos si logic incat imi scot palaria.
Superb comentariu, demn de o profesionista in domneiu!
Lasa-ma sa-ti dau nota zece cu felicitari!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 26 Apr 2010, 10:11 pm

Motzişor a scris:
windy_day a scris:Acum comentariul pentru ep. 8, in totalitatea splendorii lui... Nu ma intelegeti gresit, nu o vroiam pe Tuba alaturi de MY dar ...

Windy, dar eu vroiam s-o văd alături de Murat Y...
Oricum pentru comentariul de mai sus dau o şampanie! :drunken:

Între timp e la tigaie fragmentul 1, 2 şi 3 din ,,Gönülçelen" alien kiss
Buna Motzi, scuze ca intru in vorba...ma gandesc mereu, daca amandoi ar mai putea repeta performanta din Asi in alt film si nu imi pot raspunde; am momente cand spun "Da" si altele cand nu pot sa cred ca e posibil...mai bine ca nu au jucat atat de repede impreuna!Si cred ca nu vor mai juca vreodata!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 26 Apr 2010, 10:19 pm

iulia80 a scris:fetelor! mai cu viata...ce faceti!
in curtea cealalte e nebunie..hai sa facem si noi galagie!
Smile
IULIA noi nu suntem genul de extaziate si adoratoare neconditionat ca dincolo,daca sunt in stare ,bravo lor ,dar daca gasesti un singur comentariu de substanta..eu ma inchin,si te rog sa ni-l semnalezi si noua.altfel la constatari de genul ..ce bine arata TUBA+CANCEL la nu stiu care faza etc. pe mine m-ai pierdut,nu ma bag! Smile ,sa nu ma intelegeti gresit ,am toata consideratia prntru fetele din gradina de dincolo,..dar am constatat :
-1 nu functioneaza critica
-2 nu functioneaza autoironia
-3 totul este prea roz pentru gustul meu kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 26 Apr 2010, 10:21 pm

Fetelor, vreau sa va prezint si voua ceva, o oportunitate pe care am primit-o si eu de curand si la care m-am inscris, ca incercarea moarte nu are...scuze de off topic, sa nu ma certati, dar nu va stiu adresele de email si ca sa dau mp la fiecare nu am timp si ma ustura deja ochii dupa o jumatate de ora de sta la Pc...
Incepand cu anul 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale (prin legea 260/2008). Chiar daca ai deja o asigurare de locuinta vei fi obligat sa o inchei si pe cea obligatorie. Cei care nu doresc sa incheie asigurarea vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 de lei.
Pentru stat este o reforma, iar pentru cei care doresc sa castige venituri importante in afara de salariu este o SANSA ENORMA!
Daca sunteti interesate sa deveniti agenti contactati-ma prin Mp sa va dau si voua pontul, e o sansa de a castiga in plus, sora mea a incercat-o in perioada pensiilor private si vreau sava spun ca s-a cunoscut, pecuniar vorbind. Atunci, eu nu am crezut si am pierdut, acum vreau sa incerc, nu pierd nimic;inca o data va rog sam ascuzati de oFF...
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Lun 26 Apr 2010, 10:22 pm

windy_day a scris:[justify]Acum comentariul pentru ep. 8, in totalitatea splendorii lui.
1. Nu mi-a placut deloc, dar deloc, relatia Hasret/domn' Profesor in episodul asta. Pai bine frate pe de o parte zici ca Hasret este pura si naiva iar pe de alta matale inchiriezi un apartament comun???!................
2. Cat de "naiva" poate fi o femeie in toata firea pentru a accepta o astfel de situatie??? ...........
3. Si dupa ce a i.....................
4. Prima greseala regizorala : .................
5. A doua greseala regizorala.are ar trebui sa arate ca este dornica sa faca eforturi si sacrificii pen. avut asa sentimentul ca in acest episod rezultatul a fost departe de ceea ce a do.

Pentru tot ce ai scris 'kiss')'Exclamation''5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 244732')
':flower:''5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 567516''5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 918686' . Felicitari. imi face placere sa te citesc. Turcii au critici de film sau iti facem o recomandare.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 26 Apr 2010, 10:32 pm

bună seara !!! drăgălaşelor
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 26 Apr 2010, 10:38 pm

DENISA a scris:bună seara !!! drăgălaşelor
Buna, draga mea!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 26 Apr 2010, 10:41 pm

buna denisa...bine ai venit!
windy..nu am nimic de obiectat la ceea ce ai spus..
andrada.....comentarii"de substanta" inca nu e cazul in ograda cealalta!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 26 Apr 2010, 10:41 pm

lexia a scris:

Pentru tot ce ai scris 'kiss')'Exclamation''5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 244732')
':flower:''5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 567516''5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 22 918686' . Felicitari. imi face placere sa te citesc. Turcii au critici de film sau iti facem o recomandare.

Lexia iti multumesc (si din nou Demirutei si lui Motzisor). Este prea pretentios sa spui critic de film, este parerea unui profan care a mai vazut ceva filme la viata lui si care a invatat ca orice regizor sau actor poate avea filme sau roluri bune si filme sau roluri mai putin bine facute/jucate. Mi se pare absurd sa spun, de exemplu, ca un actor indiferent cate de "mare" este joaca bine cand evident ca lucrurile nu stau asa. kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 26 Apr 2010, 10:43 pm

DENISA a scris:bună seara !!! drăgălaşelor

Bine ai revenit
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 26 Apr 2010, 10:44 pm

Sunt absolut de acord cu lexia, daca aceste observatii pertinente ar fi cumva mediatizate, la turci sunt convinsa ca s-ar incerca imbunatatirea serialelor din multe puncte de vedere. un ansamlu este constituit dint-o multime de detalii,daca un singur detaliu este neglijat ansamblul..se clatina,ANALIZA EXTRAORDINARA PE DETALII a lui WINDYa daramat ..esafodajul a scos in evidenta o multime de carente, regizorale sau de timp sau de situatii ,care ar trebui sa insulte si inteligenta tucaletilor.
AFERIM WINDY ,CUM AR SPUNE ARDELEANUL,JOS PALARIA DOAMNA.!!!!!!!!!!!!!!!!! :flower: :flower: :flower:
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 26 Apr 2010, 10:46 pm

măi fetelor eu nu ştiu dacă domn profesor se îndrăgosteşte cu adevărat de Hasret , el se va amoreza de opera lui, practic el o modelează după bunul lui gust, el o crează conform standardelor lui . Cred că mai intersant ar fi fost să se îndrăgostească de ea aşa necizelată cum e ea şi apoi ea din proprie iniţiativă să se mai schimbe , să-şi înbunătăţească apariţia în societate .

Un plus ptr Demir , el a acceptat-o pe Asi aşa cum era , mirosind a bălegar , mai de la ţară , nu a căutat să o schimbe .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 26 Apr 2010, 10:49 pm

[quote="DENISA"]
nu uita de cizmele de cauciuc si baticul din cap! Smile
windy draga mea...fii pe felie..cu comentariile ca imi place modul cum gandesti!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 26 Apr 2010, 10:51 pm

windy_day a scris:
lexia a scris:

Lexia iti multumesc (si din nou Demirutei si lui Motzisor). Este prea pretentios sa spui critic de film, este parerea unui profan care a mai vazut ceva filme la viata lui si care a invatat ca orice regizor sau actor poate avea filme sau roluri bune si filme sau roluri mai putin bine facute/jucate. Mi se pare absurd sa spun, de exemplu, ca un actor indiferent cate de "mare" este joaca bine cand evident ca lucrurile nu stau asa. kiss kiss
Perfect adevarat si bine punctat si aici!
In fond si actorii sunt oameni si au minusuri si plusuri, nimeni nu e perfect!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 26 Apr 2010, 10:51 pm

andradamaria a scris:Sunt absolut de acord cu lexia, daca aceste observatii pertinente ar fi cumva mediatizate, la turci sunt convinsa ca s-ar incerca imbunatatirea serialelor din multe puncte de vedere. un ansamlu este constituit dint-o multime de detalii,daca un singur detaliu este neglijat ansamblul..se clatina,ANALIZA EXTRAORDINARA PE DETALII a lui WINDYa daramat ..esafodajul a scos in evidenta o multime de carente, regizorale sau de timp sau de situatii ,care ar trebui sa insulte si inteligenta tucaletilor.
AFERIM WINDY ,CUM AR SPUNE ARDELEANUL,JOS PALARIA DOAMNA.!!!!!!!!!!!!!!!!! :flower: :flower: :flower:

Multumesc mult. Asa patesti cand vezi de multe ori o scena, vezi mimica, expresiile corporale, auzi vocile odata cu citirea traducerii, iar si iar, filmul isi pierde din farmec dar tu incepi sa observi detaliile. Nu este mare lucru, cred ca daca nu ma "bagam" la subtitrare nici eu nu observam multe dintre cele scrise azi. (problema timpului a fost evidenta si in ASI si este la fel de usor sesizabila si in AvC, or avea turcii un ceas al lor care functioneaza altfel decat in restul lumii Smile Smile )
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 26 Apr 2010, 10:53 pm

iulia80 a scris:
nu uita de cizmele de cauciuc si baticul din cap! Smile
windy draga mea...fii pe felie..cu comentariile ca imi place modul cum gandesti!

exact , chiar pline de noroi .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 26 Apr 2010, 10:58 pm

andradamaria a scris:Sunt absolut de acord cu lexia, daca aceste observatii pertinente ar fi cumva mediatizate, la turci sunt convinsa ca s-ar incerca imbunatatirea serialelor din multe puncte de vedere. un ansamlu este constituit dint-o multime de detalii,daca un singur detaliu este neglijat ansamblul..se clatina,ANALIZA EXTRAORDINARA PE DETALII a lui WINDYa daramat ..esafodajul a scos in evidenta o multime de carente, regizorale sau de timp sau de situatii ,care ar trebui sa insulte si inteligenta tucaletilor.

Chiar daca am trimite turcilor aceste observatii pertinente mentalitatea lor nu se va schimba Lor probabil li se pare normal cum se desfasoara actiune Este greu de inteles pentru ei ceia ce noua ni se pare normal Diferentele sunt mari de mentalitate
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 26 Apr 2010, 10:59 pm

Eu cred ca in cazul asi, s-a tinut cont de parerea fanilor si acesta a fost motivul schimbarii scenaristilor la un moment dat;lua Nese la injuraturi, si se faceau scenarii de catre fani romani sau de late natii si noi am observat atunci ca se tinea cont de observatiile facute,intr-o oarecare masura, bineinteles.
Dar uitandu-ma astazi, mai in voie la '"Un nou destin"am observat ca scenaristii astia aplica niste clisee(s-a mai vb aici despre asta)mai ales de catre cei care lucreaza la aceeasi casa de poductie...in toate filmele baga cate un psihopat, cel putin unul, daca nu mai multi, care sa le faca zile fripte personajelor cheie, noi suntem la inceput cu filmele turcesti, eu am vazut cap-coada Asi si la umbra teilor, restul franturi, sporadic si fara a avea rabdarea sa ajung la final din altele;dar din ce am vazut pot generaliza ca e asa cum spun si incepe sa ma enerveze aplicarea de clisee.
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 22 din 37 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum