5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 23 din 37
Pagina 23 din 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
DENISA a scris:măi fetelor eu nu ştiu dacă domn profesor se îndrăgosteşte cu adevărat de Hasret , el se va amoreza de opera lui, practic el o modelează după bunul lui gust, el o crează conform standardelor lui . Cred că mai intersant ar fi fost să se îndrăgostească de ea aşa necizelată cum e ea şi apoi ea din proprie iniţiativă să se mai schimbe , să-şi înbunătăţească apariţia în societate .
Un plus ptr Demir , el a acceptat-o pe Asi aşa cum era , mirosind a bălegar , mai de la ţară , nu a căutat să o schimbe .
Denisa, bine spus si in ce priveste G si in ce priveste Demir. Hasret este un personaj de secol 19 plasat in decorurile secolului 21 si se vede, se simte asta.
La Asi lucrurile au fost mult mai echilibrat construite.
Demiruta pe clisee sunt construite si toate serialele americane (si nu numai), chiar si cele mai apreciate dintre ele. Acum depinde cum brodezi pe aceste cliseee (de clisee au scapat doar ecranizarile )
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 26 Apr 2010, 11:06 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
demiruta a scris:
Eu cred ca in cazul asi, s-a tinut cont de parerea fanilor si acesta a fost motivul schimbarii scenaristilor la un moment dat;lua Nese la injuraturi, si se faceau scenarii de catre fani romani sau de late natii si noi am observat atunci ca se tinea cont de observatiile facute,intr-o oarecare masura, bineinteles.
Dar uitandu-ma astazi, mai in voie la '"Un nou destin"am observat ca scenaristii astia aplica niste clisee(s-a mai vb aici despre asta)mai ales de catre cei care lucreaza la aceeasi casa de poductie...in toate filmele baga cate un psihopat, cel putin unul, daca nu mai multi, care sa le faca zile fripte personajelor cheie, noi suntem la inceput cu filmele turcesti, eu am vazut cap-coada Asi si la umbra teilor, restul franturi, sporadic si fara a avea rabdarea sa ajung la final din altele;dar din ce am vazut pot generaliza ca e asa cum spun si incepe sa ma enerveze aplicarea de clisee.
eu cred că au început să mai citească părerile fanilor când româncele şi arăboaicele au invadat forumurile turceşti, dar pe alocuri tot infiltrau puţin sadism , turcaleţilor le place cred să sufere .
Fetelor, mi s-au umflat piciorele si maine am de mers vcale lunga, ma duc la un simpozion in alt judet, asa ca ma retrag, de dimi tre sa-mi pun moatze ca sa nu ma dea aia afra din asla daca ajung fara!'Va doresc discutii pline de miez si intr-un final, cand veti dori, noapte buna cu vise roz!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
asa ar fi avut probabil si un plus de originalitate, eu consider ca echipa tehnica trebuie sa coopteze un vorbitor al ambelor limbi, un fel de consultant pe probleme ridicate de forumurile romanesti in vederea imbunatatirii calitatii celor doua serialeDENISA a scris:măi fetelor eu nu ştiu dacă domn profesor se îndrăgosteşte cu adevărat de Hasret , el se va amoreza de opera lui, practic el o modelează după bunul lui gust, el o crează conform standardelor lui . Cred că mai intersant ar fi fost să se îndrăgostească de ea aşa necizelată cum e ea şi apoi ea din proprie iniţiativă să se mai schimbe , să-şi înbunătăţească apariţia în societate .
Un plus ptr Demir , el a acceptat-o pe Asi aşa cum era , mirosind a bălegar , mai de la ţară , nu a căutat să o schimbe .
noapte buna dragelor sper sa ne revedem maine la AVC si sa-l tocam cat se poate
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
windy_day a scris:
Denisa, bine spus si in ce priveste G si in ce priveste Demir. Hasret este un personaj de secol 19 plasat in decorurile secolului 21 si se vede, se simte asta.
La Asi lucrurile au fost mult mai echilibrat construite.
mi se pare că prea strident o machiază pe Hasret, cred că dacă ar lăsa-o mai naturală ar fi mai bine . pe când nu era şlefuită de Murat , uneori mersul şi unele gesturi o trădau , se vedea fineţea ei nativă, parcă nu era din peisaj .
da, iti amintesti cand scria simoniciu scenarile si le punea si pe Hunily si am constatat ca erau citite si s-a tinut cont?DENISA a scris:demiruta a scris:
Eu cred ca in cazul asi, s-a tinut cont de parerea fanilor si acesta a fost motivul schimbarii scenaristilor la un moment dat;lua Nese la injuraturi, si se faceau scenarii de catre fani romani sau de late natii si noi am observat atunci ca se tinea cont de observatiile facute,intr-o oarecare masura, bineinteles.
Dar uitandu-ma astazi, mai in voie la '"Un nou destin"am observat ca scenaristii astia aplica niste clisee(s-a mai vb aici despre asta)mai ales de catre cei care lucreaza la aceeasi casa de poductie...in toate filmele baga cate un psihopat, cel putin unul, daca nu mai multi, care sa le faca zile fripte personajelor cheie, noi suntem la inceput cu filmele turcesti, eu am vazut cap-coada Asi si la umbra teilor, restul franturi, sporadic si fara a avea rabdarea sa ajung la final din altele;dar din ce am vazut pot generaliza ca e asa cum spun si incepe sa ma enerveze aplicarea de clisee.
eu cred că au început să mai citească părerile fanilor când româncele şi arăboaicele au invadat forumurile turceşti, dar pe alocuri tot infiltrau puţin sadism , turcaleţilor le place cred să sufere .
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Fetelor, mi s-au umflat piciorele si maine am de mers vcale lunga, ma duc la un simpozion in alt judet, asa ca ma retrag, de dimi tre sa-mi pun moatze ca sa nu ma dea aia afra din asla daca ajung fara!'Va doresc discutii pline de miez si intr-un final, cand veti dori, noapte buna cu vise roz!
Noapte buna. Somn usor
Ne "vedem" maine
windy_day- vip
demiruta a scris:Fetelor, mi s-au umflat piciorele si maine am de mers vcale lunga, ma duc la un simpozion in alt judet, asa ca ma retrag, de dimi tre sa-mi pun moatze ca sa nu ma dea aia afra din asla daca ajung fara!'Va doresc discutii pline de miez si intr-un final, cand veti dori, noapte buna cu vise roz!
noapte bună ! şi o zi uşoară mâine ..
demiruta a scris:
da, iti amintesti cand scria simoniciu scenarile si le punea si pe Hunily si am constatat ca erau citite si s-a tinut cont?
Simoniciu şi ssfg , uneori parcă era copie după şcenariile lor . Acum într-o zi am recitit un şcenariu de al Simonei, a fost o adevărată plăcere să - mi reamintesc acele vremuri .
fetelor..v-am lasat..
va doresc noapte buna ,somn usor..si vise cat mai placute..
..sper sa ne revedem maine seara!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ma retrag si eu sa visez linistita la Murat va urez conversatii placute in continuare si somnic pufos Pupici tuturor combatantelor
rodica- vip
Varsta : 68
Noapte buna,
Somn usor tuturor
Somn usor tuturor
windy_day- vip
Buna dimineata tuturor sa aveti parte de o zi linistita.
Dea ce fata iti tragi !
Dea ce fata iti tragi !
rodica- vip
buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai placuta!
!
buna dimineata rodica!
dea devine din ce in ce mai razboinica!
!
buna dimineata rodica!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 27 Apr 2010, 7:40 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:fetelor..v-am lasat..
Buna dimineata Iulia sa ai o zi linistita seara sper ca va fi mai agitata avand in vedere ca il avem musafir pe Murat Pupici
rodica- vip
iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
!
buna dimineata rodica!
Am observatn in fiecare zi alta masca razboinica Oare se pregateste de razboi? Parca renuntase la Murat al nostru si se retrasese la Tuba sau gresesc eu ?
rodica- vip
Buna dimineata!!!!
Multumiri pentru cafea, mai ofer si eu una ca e marti si parca ziua este de 2 ori mai lunga
Sa aveti o zi placuta si cat mai usoara
Multumiri pentru cafea, mai ofer si eu una ca e marti si parca ziua este de 2 ori mai lunga
Sa aveti o zi placuta si cat mai usoara
windy_day- vip
Buna dimineata,
O zi insorita si calda tuturor, asa cum este azi in vestul tarii. ''
O zi insorita si calda tuturor, asa cum este azi in vestul tarii. ''
Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
rodica- vip
https://www.youtube.com/watch?v=J5xMv_G7fG8&playnext_from=TL&videos=41xYrYf6Guo&feature=subrodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata ladys
sa aveti o zi frumoasa :flower: chiar daca e marti
multumim Motzisor a fost o cafea minunata cantec
sa aveti o zi frumoasa :flower: chiar daca e marti
multumim Motzisor a fost o cafea minunata cantec
andradamaria- vip
ESTI NEMAIPOMENITA M-AI DAT GATA deci nu l-ai scos pe muri din sufletAdmin_dea05 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=J5xMv_G7fG8&playnext_from=TL&videos=41xYrYf6Guo&feature=subrodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
andradamaria- vip
n-am sa-l scot are si el locul lui in inima mea indragostit saraca ..am bagat-o pe tuba la inghesuialaandradamaria a scris:ESTI NEMAIPOMENITA M-AI DAT GATA deci nu l-ai scos pe muri din sufletAdmin_dea05 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=J5xMv_G7fG8&playnext_from=TL&videos=41xYrYf6Guo&feature=subrodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 23 din 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum