Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 23 din 37 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de windy_day Lun 26 Apr 2010, 11:02 pm

DENISA a scris:măi fetelor eu nu ştiu dacă domn profesor se îndrăgosteşte cu adevărat de Hasret , el se va amoreza de opera lui, practic el o modelează după bunul lui gust, el o crează conform standardelor lui . Cred că mai intersant ar fi fost să se îndrăgostească de ea aşa necizelată cum e ea şi apoi ea din proprie iniţiativă să se mai schimbe , să-şi înbunătăţească apariţia în societate .

Un plus ptr Demir , el a acceptat-o pe Asi aşa cum era , mirosind a bălegar , mai de la ţară , nu a căutat să o schimbe .

Denisa, bine spus si in ce priveste G si in ce priveste Demir. Hasret este un personaj de secol 19 plasat in decorurile secolului 21 si se vede, se simte asta.
La Asi lucrurile au fost mult mai echilibrat construite. kiss

Demiruta pe clisee sunt construite si toate serialele americane (si nu numai), chiar si cele mai apreciate dintre ele. Acum depinde cum brodezi pe aceste cliseee (de clisee au scapat doar ecranizarile Smile )

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 26 Apr 2010, 11:06 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de DENISA Lun 26 Apr 2010, 11:04 pm

demiruta a scris:
Eu cred ca in cazul asi, s-a tinut cont de parerea fanilor si acesta a fost motivul schimbarii scenaristilor la un moment dat;lua Nese la injuraturi, si se faceau scenarii de catre fani romani sau de late natii si noi am observat atunci ca se tinea cont de observatiile facute,intr-o oarecare masura, bineinteles.
Dar uitandu-ma astazi, mai in voie la '"Un nou destin"am observat ca scenaristii astia aplica niste clisee(s-a mai vb aici despre asta)mai ales de catre cei care lucreaza la aceeasi casa de poductie...in toate filmele baga cate un psihopat, cel putin unul, daca nu mai multi, care sa le faca zile fripte personajelor cheie, noi suntem la inceput cu filmele turcesti, eu am vazut cap-coada Asi si la umbra teilor, restul franturi, sporadic si fara a avea rabdarea sa ajung la final din altele;dar din ce am vazut pot generaliza ca e asa cum spun si incepe sa ma enerveze aplicarea de clisee.

eu cred că au început să mai citească părerile fanilor când româncele şi arăboaicele au invadat forumurile turceşti, dar pe alocuri tot infiltrau puţin sadism , turcaleţilor le place cred să sufere .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 26 Apr 2010, 11:06 pm

Fetelor, mi s-au umflat piciorele si maine am de mers vcale lunga, ma duc la un simpozion in alt judet, asa ca ma retrag, de dimi tre sa-mi pun moatze Smile ca sa nu ma dea aia afra din asla daca ajung fara!'Va doresc discutii pline de miez si intr-un final, cand veti dori, noapte buna cu vise roz!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 26 Apr 2010, 11:07 pm

DENISA a scris:măi fetelor eu nu ştiu dacă domn profesor se îndrăgosteşte cu adevărat de Hasret , el se va amoreza de opera lui, practic el o modelează după bunul lui gust, el o crează conform standardelor lui . Cred că mai intersant ar fi fost să se îndrăgostească de ea aşa necizelată cum e ea şi apoi ea din proprie iniţiativă să se mai schimbe , să-şi înbunătăţească apariţia în societate .

Un plus ptr Demir , el a acceptat-o pe Asi aşa cum era , mirosind a bălegar , mai de la ţară , nu a căutat să o schimbe .
asa ar fi avut probabil si un plus de originalitate, eu consider ca echipa tehnica trebuie sa coopteze un vorbitor al ambelor limbi, un fel de consultant pe probleme ridicate de forumurile romanesti in vederea imbunatatirii calitatii celor doua seriale Smile Smile Smile
noapte buna dragelor sper sa ne revedem maine la AVC si sa-l tocam cat se poate sad sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 26 Apr 2010, 11:08 pm

windy_day a scris:

Denisa, bine spus si in ce priveste G si in ce priveste Demir. Hasret este un personaj de secol 19 plasat in decorurile secolului 21 si se vede, se simte asta.
La Asi lucrurile au fost mult mai echilibrat construite. kiss

mi se pare că prea strident o machiază pe Hasret, cred că dacă ar lăsa-o mai naturală ar fi mai bine . pe când nu era şlefuită de Murat , uneori mersul şi unele gesturi o trădau , se vedea fineţea ei nativă, parcă nu era din peisaj .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 26 Apr 2010, 11:08 pm

DENISA a scris:
demiruta a scris:
Eu cred ca in cazul asi, s-a tinut cont de parerea fanilor si acesta a fost motivul schimbarii scenaristilor la un moment dat;lua Nese la injuraturi, si se faceau scenarii de catre fani romani sau de late natii si noi am observat atunci ca se tinea cont de observatiile facute,intr-o oarecare masura, bineinteles.
Dar uitandu-ma astazi, mai in voie la '"Un nou destin"am observat ca scenaristii astia aplica niste clisee(s-a mai vb aici despre asta)mai ales de catre cei care lucreaza la aceeasi casa de poductie...in toate filmele baga cate un psihopat, cel putin unul, daca nu mai multi, care sa le faca zile fripte personajelor cheie, noi suntem la inceput cu filmele turcesti, eu am vazut cap-coada Asi si la umbra teilor, restul franturi, sporadic si fara a avea rabdarea sa ajung la final din altele;dar din ce am vazut pot generaliza ca e asa cum spun si incepe sa ma enerveze aplicarea de clisee.

eu cred că au început să mai citească părerile fanilor când româncele şi arăboaicele au invadat forumurile turceşti, dar pe alocuri tot infiltrau puţin sadism , turcaleţilor le place cred să sufere .
da, iti amintesti cand scria simoniciu scenarile si le punea si pe Hunily si am constatat ca erau citite si s-a tinut cont?
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 26 Apr 2010, 11:09 pm

demiruta a scris:Fetelor, mi s-au umflat piciorele si maine am de mers vcale lunga, ma duc la un simpozion in alt judet, asa ca ma retrag, de dimi tre sa-mi pun moatze Smile ca sa nu ma dea aia afra din asla daca ajung fara!'Va doresc discutii pline de miez si intr-un final, cand veti dori, noapte buna cu vise roz!

kiss kiss Noapte buna. Somn usor kiss kiss
Ne "vedem" maine kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 26 Apr 2010, 11:09 pm

demiruta a scris:Fetelor, mi s-au umflat piciorele si maine am de mers vcale lunga, ma duc la un simpozion in alt judet, asa ca ma retrag, de dimi tre sa-mi pun moatze Smile ca sa nu ma dea aia afra din asla daca ajung fara!'Va doresc discutii pline de miez si intr-un final, cand veti dori, noapte buna cu vise roz!

noapte bună ! şi o zi uşoară mâine ..
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 26 Apr 2010, 11:12 pm

demiruta a scris:
da, iti amintesti cand scria simoniciu scenarile si le punea si pe Hunily si am constatat ca erau citite si s-a tinut cont?

Simoniciu şi ssfg , uneori parcă era copie după şcenariile lor . Acum într-o zi am recitit un şcenariu de al Simonei, a fost o adevărată plăcere să - mi reamintesc acele vremuri .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 26 Apr 2010, 11:13 pm

fetelor..v-am lasat..
va doresc noapte buna ,somn usor..si vise cat mai placute..
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 517793..sper sa ne revedem maine seara!
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 26 Apr 2010, 11:15 pm

ma retrag si eu sa visez linistita la Murat va urez conversatii placute in continuare si somnic pufos Pupici tuturor combatantelor kiss kiss
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 26 Apr 2010, 11:17 pm

Somn uşor !!!!! Rodica , Iulia
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 26 Apr 2010, 11:24 pm

Noapte buna,
Somn usor tuturor kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 2:02 am

Bună dimineaţa !!!!!!!!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 Denisafex1mc1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 7:38 am

Buna dimineata tuturor sa aveti parte de o zi linistita.

Dea ce fata iti tragi !
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 7:38 am

buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai placuta!
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 517793!
buna dimineata rodica!
dea devine din ce in ce mai razboinica! Smile

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 27 Apr 2010, 7:40 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 7:39 am

iulia80 a scris:fetelor..v-am lasat..
va doresc noapte buna ,somn usor..si vise cat mai placute..
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 517793..sper sa ne revedem maine seara!

Buna dimineata Iulia sa ai o zi linistita seara sper ca va fi mai agitata avand in vedere ca il avem musafir pe Murat Pupici
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 8:21 am

iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai placuta!
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 23 517793!
buna dimineata rodica!
dea devine din ce in ce mai razboinica! Smile

Am observatn in fiecare zi alta masca razboinica Oare se pregateste de razboi? Parca renuntase la Murat al nostru si se retrasese la Tuba sau gresesc eu ? kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 8:50 am

Buna dimineata!!!!
Multumiri pentru cafea, mai ofer si eu una ca e marti si parca ziua este de 2 ori mai lunga Smile
Sa aveti o zi placuta si cat mai usoara kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 27 Apr 2010, 9:04 am

Buna dimineata,
O zi insorita si calda tuturor, asa cum este azi in vestul tarii. 'floare'
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 9:13 am

Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 27 Apr 2010, 9:42 am

rodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
https://www.youtube.com/watch?v=J5xMv_G7fG8&playnext_from=TL&videos=41xYrYf6Guo&feature=sub
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 9:54 am

buna dimineata ladys
sa aveti o zi frumoasa :flower: chiar daca e marti affraid
multumim Motzisor a fost o cafea minunata cantec
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 9:56 am

Admin_dea05 a scris:
rodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
https://www.youtube.com/watch?v=J5xMv_G7fG8&playnext_from=TL&videos=41xYrYf6Guo&feature=sub
ESTI NEMAIPOMENITA M-AI DAT GATA kiss kiss deci nu l-ai scos pe muri din suflet Crying or Very sad Crying or Very sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 27 Apr 2010, 10:15 am

andradamaria a scris:
Admin_dea05 a scris:
ESTI NEMAIPOMENITA M-AI DAT GATA kiss kiss deci nu l-ai scos pe muri din suflet Crying or Very sad Crying or Very sad
n-am sa-l scot are si el locul lui in inima mea indragostit saraca ..am bagat-o pe tuba la inghesuiala Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 37 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum